Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την Coudy G3 v2 χάρη στις τέλειες οδηγίες των φίλων πιο πίσω, πέρασα και τον dorimax 8,1 αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις της συσκευής, εκεί που γράφει το kernel μου γράφει 3.4.104. Είναι σωστό αυτό?

Χρειάζεται να περάσω κάτι άλλο που είναι must, τι πιστεύετε?

Επίσης, τώρα, με αυτή την rom, πως κάνουμε backup και restore from backup?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πέρασα την Coudy G3 v2 χάρη στις τέλειες οδηγίες των φίλων πιο πίσω, πέρασα και τον dorimax 8,1 αλλά όταν πάω στις ρυθμίσεις της συσκευής, εκεί που γράφει το kernel μου γράφει 3.4.104. Είναι σωστό αυτό?

Χρειάζεται να περάσω κάτι άλλο που είναι must, τι πιστεύετε?

Επίσης, τώρα, με αυτή την rom, πως κάνουμε backup και restore from backup?

Ευχαριστώ πολύ και πάλι!

στις ρυθμισης φιλε ετσι θα σου το δείχνει!!!βαλε αν θες το cpu spy εκει θα σου δειξει κανονικα πιον κερνελ εχεις !!!!κατι που να ειναι must για μενα δεν εχει για αλλους μπορει και να εχει αναλογα με τον καθενα!!!!αν θες πιο καλη μπαταρια μπες στο stweaks και βαλε alucard governor με alucard hot plug!!!(για μενα μην πειράζετε tooch boost freaquency αφήστε οπως εχει !!!οταν το κατεβαζεις υπαρχει πηθανοτητα να σου εχει lags στο τηλεφωνο!!)αν παλι δεν θέλετε να βλεπετε καθολου lag βαλτε intelimand governor.perfomance mode .iintelligent hot plug!!!

Μόνιμα data, sync on και gps αν το χρειάζομαι για εφαρμογή. Πχ αν θέλω να δω τον καιρό εκεί που βρίσκομαι. 3 gmail, fb, hangouts, fb messenger, Twitter, insta, vine, viber, tapatalk (XDA + myphone)

WiFi always on και αν είναι συνδεδεμένο 2g αλλιώς 2g/3g auto. Αν ξέρω ότι θα είναι κάπου που δεν θα έχει πιθανά WiFi spots τότε το κλείνω για να μην σκαναρει.

Γενικώς κατά 75% είμαι συνδεδεμένος σε κάποιο WiFi.

Rom cloudyG3 + Bruce 0.41

Greenify donate + xposed

Μπαταρία!

16-18h με 7+ ώρες οθόνης.

22-25h με 6-6, 5 ώρες οθόνης.

45-48h με 4-5 ώρες οθόνης.

Διάρκεια κλήσεων περίπου μισή ώρα ανά 24ωρο.

Deep sleep με σχεδόν μηδενικα wake locks. Αλλά εξαρτάται πολύ αν βρίσκομαι σε καλή περιοχή για σήμα. Γενικώς σπίτι μου υποφέρω λίγο λόγω ποιότητας σήματος.

Μπορείς να μου πεις τι ρυθμίσεις εχεις στο greenifly και τη xposed?

για βοηθηστε ρε παιδια. εχω ενα g2.root me recovery ετοιμο.. δεν μπουταρει η συσκευη. μπορω να μπω σε recovery mode αλλα δεν εχω μεσα ρομ να φλασαρω.. προσπαθησα με otg φλασακι αλλα δεν το διαβαζει..πως αλλιως μπορω να περασω την ρομ μεσα?? για να την φλασαρω κ να ξενικησει επιτελους?

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

για βοηθηστε ρε παιδια. εχω ενα g2.root me recovery ετοιμο.. δεν μπουταρει η συσκευη. μπορω να μπω σε recovery mode αλλα δεν εχω μεσα ρομ να φλασαρω.. προσπαθησα με otg φλασακι αλλα δεν το διαβαζει..πως αλλιως μπορω να περασω την ρομ μεσα?? για να την φλασαρω κ να ξενικησει επιτελους?

Να κάτι τέτοια γίνονται και δεν σκαλίζω το κινητό..

Αφού δεν σου διαβάζει το USB δύο πράγματα παίζουν. Η το USB είναι σε ntfs οπότε κάντo fat32 και ξαναδοκίμασε ή η recovery που έχεις δεν διαβάζει USB οπότε flashαρε μια που να υποστηρίζει πχ philz ή κάποια νέα twrp.

Αφού δεν σου διαβάζει το USB δύο πράγματα παίζουν. Η το USB είναι σε ntfs οπότε κάντo fat32 και ξαναδοκίμασε ή η recovery που έχεις δεν διαβάζει USB οπότε flashαρε μια που να υποστηρίζει πχ philz ή κάποια νέα twrp.

Μα πως θα φλασαρει το philz αφου δεν μπορει να γραψει τιποτα στη μνημη;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

ολα καλα... το εκανα fat 32 και το ειδε αμεσως... τοσο απλο..!!ευχαριστω

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Cloudy g3 2.0+dorimanx 8.0.1.Τέλος δεύτερου κύκλου φόρτισης δεν το τραβάω άλλο είχε και αλλη ώρα οθόνης να δώσει αλλά δεν μου αρέσει να ζοριζω την μπαταρία.

Μεγάλος dori, τι kernel εχει βγάλει ο άνθρωπος;60% auto 70% wifi,30% 4g.

[ATTACH]50808[/ATTACH][ATTACH]50809[/ATTACH][ATTACH]50810[/ATTACH][ATTACH]50811[/ATTACH]

Edited by vag74

Cloudy g3 2.0+dorimanx 8.0.1.Τέλος δεύτερου κύκλου φόρτισης δεν το τραβάω άλλο είχε και αλλη ώρα οθόνης να δώσει αλλά δεν μου αρέσει να ζοριζω την μπαταρία.

[ATTACH]50808[/ATTACH][ATTACH]50809[/ATTACH][ATTACH]50810[/ATTACH][ATTACH]50811[/ATTACH]

5ωρες οθόνη λίγες δεν είναι??

δοκιμασε το bruce kernel θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα απ οτι με dorimanx

δοκιμασε το bruce kernel θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα απ οτι με dorimanx

Λες να μην τον έχω δοκιμάσει φίλε μου σε 48ωρη χρήση δεν περνάει ο bruce τις 5 ώρες με τίποτα και με καμιά rom;)

5ωρες οθόνη λίγες δεν είναι??

Αρε Τολη με έκανες και ζορισα την μπαταρία:mad:

[ATTACH]50813[/ATTACH][ATTACH]50814[/ATTACH]

O bruce kernel εχει να αναβαθμιστεί εδώ και μήνες αφενός και αφετέρου έχουν διαμαρτυρηθεί gamers 'ο τι το κινητό υπερθερμένεται. Και μόνο που με τον dori μπορείς να αυξήσεις τους ήχους του κινητού σου σα παιχνιδάκι χωρίς κανένα περίεργο mod που αν αποτύχει θα πρέπει να έχεις προβλέψει να κάνεις backup και να ξαναφλασάρεις από την αρχή, θα πρέπει όλοι να τον δοκιμάσουν κάποια στιγμή

LINKS

SuperUIs : http://1drv.ms/1WiyREb

Limitless_UX4_v1.3_V10 mod : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6561829#post6561829

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λες να μην τον έχω δοκιμάσει φίλε μου σε 48ωρη χρήση δεν περνάει ο bruce τις 5 ώρες με τίποτα και με καμιά rom;)

Φιλε βαγγελη κι ομως εμενα σημερα πριν λιγο με g3 2.0 και bruce v0.41 μου εβγαλε 55+ ωρες και 6.5 ωρες οθονη ...!!! Bruce kernel = Αψογος !!! :p :p

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Συμπέρασμα δικό μου μετά από την δοκιμή με CloudyG3 2,0 Kernel-bruce v0.41 & Kernel-Dorimanx-V8.0.1 ..........οτι και να βάλουμε, κάθε βράδυ το φορτίζουμε :lol::lol::lol:

*** Εγώ επέστρεψα στο Kernel-bruce v0.41;) το νιώθω ποιο, ποιο, ποιο οικείο :lol: απέναντι στο CloudyG3

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Συμπέρασμα δικό μου μετά από την δοκιμή με CloudyG3 2,0 Kernel-bruce v0.41 & Kernel-Dorimanx-V8.0.1 ..........οτι και να βάλουμε, κάθε βράδυ το φορτίζουμε :lol::lol::lol:

*** Εγώ επέστρεψα στο Kernel-bruce v0.41;) το νιώθω ποιο, ποιο, ποιο οικείο :lol: απέναντι στο CloudyG3

Και εγώ από όσα διαβάζω χωρίς να έχω κάνει κανένα τεστ βέβαια πιστεύω αυτός ο συνδιασμός είναι ο πιο σταθερός.. Αν το πείραζα ποτέ αυτό θα έβαζα αν και βγαίνουν συνέχεια καινούρια..

Ερώτηση.....θα πάρω Backab με RECOVERY τσεκάρω και το (skip md5 generation during backup) ??? τι ειναι το skip md5 ??

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Φιλε βαγγελη κι ομως εμενα σημερα πριν λιγο με g3 2.0 και bruce v0.41 μου εβγαλε 55+ ωρες και 6.5 ωρες οθονη ...!!! Bruce kernel = Αψογος !!! :p :p

Μπράβο φιλε μου δώσε ρυθμίσεις φωτεινότητας, χρόνους κλησεων, συνχρονισμους, facebook, viper, ποσοστό χρήσης 4g;γιατί και εγώ πριν κανένα μήνα που το δοκίμασα με bruce όλα κλειστά φωτεινότητα auto 30% και browsing μονο με wifi είχα φτάσει κοντά στις 8 ώρες στο 48+ αλλά δεν το ποσταρα:p:p

Edited by vag74

Παιδιά ο dorinmax δέχεται επιμέρους ρυθμισεις; και αν ναι απο πού γιατί δεν βρίσκω κάτι

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Παιδιά ο dorinmax δέχεται επιμέρους ρυθμισεις; και αν ναι απο πού γιατί δεν βρίσκω κάτι

Οταν φλασαρεις τον dorimanx και κανεις reboot μετα θα βρεις μεσα στις εφαρμογες σου μια εφαρμογη με ονομα STweaks, εδω ειναι οι ρυθμισεις του kernel!