alelo Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εγω εβαλα το XCam LG v5 αλλα παλι το μενου της g2 cameras βγαζει. Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Εγω εβαλα το XCam LG v5 αλλα παλι το μενου της g2 cameras βγαζει. Αφού η κάμερα του G2 είναι τι να βγάλει??? Απλά είναι τροποποιημένη με προσθήκη συμαντική το 120fps(slo motion) στα 720p, τα 60fps στα 720p και 1080p και φυσικά UHD video. Για αναλυτικό changelog μπορείς να δείς στο θέμα της κάμερας στο xda Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Πως την αντεχετε ρε σεις ολη αυτη την ασπριλα των G3 roms;Εβαλα cloudy flex κι ηρεμησε λιγο το ματι μου.. :-p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Γεια σας παιδιά. Αποφάσισα και γω, παροτι πολυ νέος στο android, να δοκιμάσω την αλλαγή rom στο G2 μου, εβαλα την CloudyG3 1.3 και όλα πήγαν ευτυχώς πολυ καλα και ειμαι ενθουσιασμένος. Παρ´ολα αυτα, θα ήθελα μια βοήθεια σε τρία, οχι τόσο σημαντικά, θεματάκια. Το πρώτο ειναι πως μπορω να αλλάξω, αν γίνεται βέβαια, το στρογγυλό ρολόι στην οθόνη κλειδωματος. Ο λόγος ειναι αφενός γιατι δεν χρησιμοποιώ flip cover αλλα και κυρίως γιατί ειναι μόνιμα άσπρο με μικρή γραμματοσειρά και σε λευκό backround δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, κυρίως το βράδυ σε χαμηλή φωτεινοτητα. Το δεύτερο που ήθελα να ρωτησω ειναι η εφαρμογή της κάμερας (απο το G3) βγάζει φωτογραφίες με πολυ έντονο μπλε χρωμα, σχεδόν αφύσικο θα έλεγα, όπως για παράδειγμα σε τοπία με γαλάζιο ουρανό. Διορθώνεται αυτο με κάποιο τροπο? Και το τρίτο, στη λίστα των επαφών δίπλα σε κάθε όνομα, δεξιά, βγάζει τα εικονίδια της κλήσης και του μηνύματος, με αποτέλεσμα ο χώρος που μένει για το ονοματεπώνυμο να ειναι πολυ μικρός και τις περισσότερες φορές φαίνεται μονο το επώνυμο. Μήπως υπάρχει τρόπος να φύγει απο κει το εικονίδιο του μηνύματος? Συγγνωμη αν ήμουνα κουραστικός, ευελπιστώ όμως στην πολύτιμη βοήθειά σας. Μια και σου απάντησαν για τα δύο πρώτα, για το τρίτο μπορείς να βάλεις κάποιον άλλο dialer που έχει διαφορετική (πιο βολική για εσένα) διαρρύθμιση, ή να είναι παραμτετροποιήσιμος. Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλούς, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις από τον exDialer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxaura1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. Όσον αφορά την κάμερα, σε απόδοση η XCam είναι κατά 99% ίδια με την ενσωματωμένη στην ClouyG3. Έχω εγκαταστήσει την Google camera η οποία σίγουρα δεν έχει αυτό το θέμα με το υπερτονισμένο μπλε, αλλά δημιουργεί αρχεία με πολύ μεγαλύτερη συμπίεση. Ενδεικτικά η ίδια φωτό έχει 2MB διαφορά σε σχέση με τις άλλες δύο εφαρμογές. Έτσι την χρησιμοποιώ μόνο για λειτουργία magic focus στην οποία δίνει σαφώς καλύτερα αποτελέσματα από την εφαρμογή της ClouyG3 (η XCam δεν την έχει καθολου). Σχετικά με τον dialer έλεγα να δοκιμάσω την OptimusG3 αλλά στο αντίστοιχο thread του xda αναφέρει ότι πρέπει να γίνει και εγκατάσταση του KK kernel και δεν έχω βρει ακόμα πως γίνεται αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχει κανείς κάνα tutorial πως μπορω να εγκαταστήσω τον diaper του kit Kat; απλή εγκατάσταση του apk δεν φτάνει, κρασαρει. Είμαι κι εγώ με την cloudyg3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxaura1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Σχετικά με τον dialer έλεγα να δοκιμάσω την OptimusG3 αλλά στο αντίστοιχο thread του xda αναφέρει ότι πρέπει να γίνει και εγκατάσταση του KK kernel και δεν έχω βρει ακόμα πως γίνεται αυτό... KK Baseband ήθελα να πω... Αν μπορει καποιος να μου πει αν ειναι απαραίτητη η εγκατάσταση και πως γίνεται, θα ήμουν ευγνώμων...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mk_aly Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 ποια ειναι η καλυτερη πιθανη καλη καμερα που μπορει να εχει το κινητο? εννοω με ποια ρομ η μοντακι η οτιδηπωτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Έχει κανείς κάνα tutorial πως μπορω να εγκαταστήσω τον diaper του kit Kat; απλή εγκατάσταση του apk δεν φτάνει, κρασαρει. Είμαι κι εγώ με την cloudyg3 Dialer εννοείς? Γιατί τι έχεις πάνω? KK Baseband ήθελα να πω... Αν μπορει καποιος να μου πει αν ειναι απαραίτητη η εγκατάσταση και πως γίνεται, θα ήμουν ευγνώμων...! Αν ήσουν με KK όταν ρούταρες και έβαλες custom recovery τότε δεν χρειάζεται! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxaura1 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Ευχαριστώ πολύ! Edited September 12, 2014 by zxaura1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Γεια χαρά, Είμαι κάτοχος του G2 περίπου 6 μήνες όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και σκέφτομαι να το κάνω root και ο λόγος είναι ότι θέλω περισσότερη ένταση μουσικής απο τα ακουστικά . Διάβασα εδώ μέσα στο forum ότι αν το κάνω root ή στάθμη της έντασης μουσικής μεταμορφώνεται κυριολεκτικά . Δεν ξέρω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ? Αλλά πέρα τούτο θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να το κάνω root . Υπόψη φοράω την 4.4.2.kit kat Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Γεια χαρά, Είμαι κάτοχος του G2 περίπου 6 μήνες όλα καλά χωρίς κανένα πρόβλημα και σκέφτομαι να το κάνω root και ο λόγος είναι ότι θέλω περισσότερη ένταση μουσικής απο τα ακουστικά . Διάβασα εδώ μέσα στο forum ότι αν το κάνω root ή στάθμη της έντασης μουσικής μεταμορφώνεται κυριολεκτικά . Δεν ξέρω αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο ? Αλλά πέρα τούτο θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να το κάνω root . Υπόψη φοράω την 4.4.2.kit kat Σας ευχαριστώ ΕΔΩ τα πάντα όλα..!!! θα χρειαστείς το αρχείο ioroot25 που δεν υπάρχει εκεί. Edited September 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 ΕΔΩ τα πάντα όλα..!!! θα χρειαστείς το αρχείο ioroot25 που δεν υπάρχει εκεί. οκ σε ευχαριστώ πολύ και μια τελευταία ερώτηση . Αν τελικά προχωρήσω σε root , όλα τα αρχεία και οι εφαρμογές που έχω τώρα στην συσκευή μου χάνονται σωστά ? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Dialer εννοείς? Γιατί τι έχεις πάνω? Ναι dialer εννοούσα :) Έχω τον default που έχει η cloudyg3 Άλλα δε μου αρέσει καθόλου. Ξέρεις μήπως τη διαδικασία για ν περάσω τον kit Kat dialer? Edit: ok το έλυσα. Βρήκα ένα flashable αρχειο και δουλεύει κανονικά Edited September 12, 2014 by bill79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) οκ σε ευχαριστώ πολύ και μια τελευταία ερώτηση . Αν τελικά προχωρήσω σε root , όλα τα αρχεία και οι εφαρμογές που έχω τώρα στην συσκευή μου χάνονται σωστά ? Thanks Πάντα παίρνουμε ένα back up..!;) αν πάει κάτι στραβά να μην τρέχουμε. Διάβασε ΕΔΩ για να έχεις πλήρη εικόνα ...!! Edited September 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 οκ σε ευχαριστώ πολύ και μια τελευταία ερώτηση . Αν τελικά προχωρήσω σε root , όλα τα αρχεία και οι εφαρμογές που έχω τώρα στην συσκευή μου χάνονται σωστά ? Thanks Root μπορείς να κάνεις πιο εύκολα και χωρίς τη χρήση υπολογιστή με το towelroot. Τα αρχεία σου παραμένουν ανέπαφα όπως και να'χει. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Root μπορείς να κάνεις πιο εύκολα και χωρίς τη χρήση υπολογιστή με το towelroot. Τα αρχεία σου παραμένουν ανέπαφα όπως και να'χει. Μιλάς για ΑΥΤΟ.... ??? Πως το χρησιμοποιούμε. Edited September 12, 2014 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εχετε βρει για την Optimus G3 1.3.2 μοντακι που να ανεβαζει τον ηχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeRibo5 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπερα εκανα σημερα το update μεσω υπολογιστη για το knock code (ξερω αργησα :p ) αλλα οταν ολοκληρωθηκε μου εμφανισε διαφορες πορτογαλικες εφαρμογες και το σημα MEO στην οθονη εναρξης οπως το cosmote σε αλλα κινητα. Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε, υπαρχει καποιος τροπος να βαλω την official rom χωρις να root-αρω? καποιος με αντιστοιχο μοντελο, αντιμετωπισε καποιο προβλημα??? ευχαριστω Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/MPlataris-cucbu.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Εχετε βρει για την Optimus G3 1.3.2 μοντακι που να ανεβαζει τον ηχο; ναι εγω ανοιξα την ρομ του και το εβαλα 70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_G2 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Φιλε μου κ εγω το ιδιο επαθα. Σημερα που κοιταγα δεν βρηκα καποιο προβλημα, μονο καποιες ρυθμισεις ειχαν χαθει... τπτ σπουδαιο. Σου εβγαζε αναβαθμιση και πιο πριν γιατι εγω το τσεκαρα εδω και μια βδομαδα που το πηρα και χτες μου το εβγαλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Νεος κατοχος g2...ειναι φυσιολογικο αυτο;[ATTACH]49743[/ATTACH] Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Ναι μην ανησυχεις.. Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Νεος κατοχος g2...ειναι φυσιολογικο αυτο;[ATTACH]49743[/ATTACH] Όχι φίλε είναι διαβολικό:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Παιδια το smart notice σε cloydyg3 σας τρωει σκαλοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts