giorgos1966 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Κανενα απο τα δυο. Το 0.41 θες που εχει κοντα 5.300 dls. Αυτος ειναι ο πιο πρόσφατος κερνελ. Σε 7seven παιδια κανει αυτος ο 0.41; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Σήμερα εστάλη με κούριερ στην αντιπροσωπία για αλλαγή οθόνης... Στην αναμονή πλέον. Πήρα πάλι το G3 μέχρι να έρθει. Τον κινέζο G3.....Jiayu G3. Χάλια χάλια χάλια...!!!!!! Edited September 4, 2014 by PARGINOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Σε 7seven παιδια κανει αυτος ο 0.41; Ναι κάνει κανονικά... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Το email manager που έχει το G2 δεν μου αρέσει , υπάρχει κάτι καλύτερο που χρησιμοποιήται ? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 παιδια ειμαι με cloudy g3 1.3 rom και εχω ενα θεματακι οταν ρυθμιζω στο τηλ gsm/wcdma/lte για να εχω 4g,βρισκω κανονικα 4g αλλα μετα απο καποια ωρα χωρις να το χρησιμοποιω βλεπω πιανει μονο Η οταν το ξαναανοιγω πηγαινω στις ρυθμισεις και βλεπω οτι εχει γυρισει απο μονο του σε gsm /wcdma δηλαδη 3g Μου έτυχε κι εμένα αυτό. Δοκίμασε πρώτα να διαγράψεις LteConfigs.apk and LteConfigs.odex in system\app then reboot. Αν δεν,μετά κάνε κι αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52251432&postcount=1624 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54621213&postcount=26 Στο δικό μου με το συνδυασμό αυτών,δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Μου έτυχε κι εμένα αυτό. Δοκίμασε πρώτα να διαγράψεις LteConfigs.apk and LteConfigs.odex in system\app then reboot. Αν δεν,μετά κάνε κι αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52251432&postcount=1624 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=54621213&postcount=26 Στο δικό μου με το συνδυασμό αυτών,δούλεψε. Σε εμένα είχε μόνο το LteConfigs.apk το odex δεν υπήρχε,το διέγραψα και δείχνει να δουλεύει σωστά θα το παρακολουθώ κάνα 2 μέρες Ευχαριστώ:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Το email manager που έχει το G2 δεν μου αρέσει , υπάρχει κάτι καλύτερο που χρησιμοποιήται ? Ευχαριστώ πολύ off topic K-9 Mail Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 εβαλα την pardus 7.7 ολα καλα αλλα μολις εβαλα το ωραιο πατσακι που εχει για την μπαταρια δεν μου λειτουργει το knock kode!περιεργο......ειναι δυνατον να εχει σχεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 εβαλα την pardus 7.7 ολα καλα αλλα μολις εβαλα το ωραιο πατσακι που εχει για την μπαταρια δεν μου λειτουργει το knock kode!περιεργο......ειναι δυνατον να εχει σχεση? Μονο το knock code ή και το knock on; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πια ειναι κατα τη γνωμη σας η καλύτερη aosp rom για το g2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πια ειναι κατα τη γνωμη σας η καλύτερη aosp rom για το g2? Mahdi με διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πιο μοντελο ψαχνω? Απο μπαταρια πως παει?μπαινει ο bruce kernel? Γενικα ειναι smouth η ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Mahdi με διαφορα! Την είχα πριν 2 μήνες και αν και ήταν πιο smooth από την cm11 που έχω τώρα, είχε κάποια θεματάκια. Έχει βελτιωθεί στην τελευταία έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πιο μοντελο ψαχνω? Απο μπαταρια πως παει?μπαινει ο bruce kernel? Γενικα ειναι smouth η ρομ? Ο bruce φίλε είναι για stock based roms και οι aosp δεν είναι επίσης από την μικρή εμπειρία η λειτουργία της κάμερας δεν είναι και πολύ καλή και ίσως και άλλες λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 off topic K-9 Mail Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Μονο το knock code ή και το knock on; μονο το ξεκλειδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonous Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Πιο μοντελο ψαχνω? Απο μπαταρια πως παει?μπαινει ο bruce kernel? Γενικα ειναι smouth η ρομ? Μπαταρία στην τελευταία έκδοση max 4 ώρες sot, αλλά δε με νοιάζει, απολαμβάνω ταχύτητα και smoothness!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Την είχα πριν 2 μήνες και αν και ήταν πιο smooth από την cm11 που έχω τώρα, είχε κάποια θεματάκια. Έχει βελτιωθεί στην τελευταία έκδοση? Εγώ στην τελευταία εκδοσή της δεν αντιμετώπισα κάτι. Η ομαλότητά της δε ειναι ασύγκριτη σε σχέση με οποιαδήποτε stock based rom. Γύρισα όμως σε Pardus 7.7 γιατί μου λείπουν κάποια καλούδια της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 εβαλα την pardus 7.7 ολα καλα αλλα μολις εβαλα το ωραιο πατσακι που εχει για την μπαταρια δεν μου λειτουργει το knock kode!περιεργο......ειναι δυνατον να εχει σχεση? Εγώ στην τελευταία εκδοσή της δεν αντιμετώπισα κάτι. Η ομαλότητά της δε ειναι ασύγκριτη σε σχέση με οποιαδήποτε stock based rom. Γύρισα όμως σε Pardus 7.7 γιατί μου λείπουν κάποια καλούδια της lg. εσενα σου δουλευει κανονικα?εχεις περασει το πατσακι της μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 παιδια ειμαι κατοχος του lg G2 αγορασμενο απο κυπριακη αγορα... εχει ερθει με το 4.2.2 jelly bean, και με δειχνει οτι ειμαι unrooted οταν μπαινω στο download mode... οταν εκανα upgrade απο το LG PC suite σε 4.4.2 ΚΙΤ ΚΑΤ και ξαναμπηκα στο download mode με εδειχνε πως ειμαι rooted??? γνωριζει κανεις τιποτα? και αν μπορω να μη με δειχνει rooted? επειδη κ οταν ειμαι rooted δε μπορω να κανω factory hard reset, και η αντιπροσωπεια στη κυπρο μου λεει πως το τηλεφωνο ειναι πειραγμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 εσενα σου δουλευει κανονικα?εχεις περασει το πατσακι της μπαταριας? Κανονικότατα αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην αρχική σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Κανονικότατα αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγίες στην αρχική σελίδα. πριν περασω το αρχειακι για την μπαταρια μου δουλευε κανονικα.περιεργο παντως.δεν νομιζω να εκανα κατι λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusm Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 H Oppo φέρνει την εμπειρία του ColorOS στο LG G2 (LG 802) και αναζητά beta testers!!! Για όποιον ενδιαφέρεται, ας ρίξει μια ματιά εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλημέρα στην παρέα. Κατέβασα την stock έκδοση D80220F για να την περάσω στο κινητό μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στην stock D80220B και μόνο root. Η ερώτησή μου είναι: Πρέπει πρώτα να γίνω unroot για να την περάσω; (κι αν ναι πως γίνεται αυτό, γιατί στον οδηγό μόνο για jelly bean έχει οδηγίες unroot) ή μπορώ όπως είμαι "rootαρισμένος" να ξεκινήσω τη διαδικασία του οδηγού για να βάλω την D80220F; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 πριν περασω το αρχειακι για την μπαταρια μου δουλευε κανονικα.περιεργο παντως.δεν νομιζω να εκανα κατι λαθος Αυτο δοκιμασες να το κανεις; κρυφο μενου 3845#*802# Settings Update touch firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts