argiris77 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 κ σε μένα εμφανίζεται ο πάροχος χωρίς κανένα mod, παρθένα όπως την γέννησε ο δημιουργός της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω τόσο ντόρο γύρω από το ui του g3. Πρακτικά με ένα theme που κατεβάζεις από play το έχεις και στο g2. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν όσα δίνει σε σχέση με άλλες custom καθαρές g2 σε ανταλλαγή με λίγο χειρότερη αυτονομία που διαβάζω από τους περισσότερους. Αλλά περιμένω τις επόμενες εκδόσεις με διορθωμένα τα bugs για δοκιμή. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ με Pardus 7.4, και κερνελ dorimanx 5.5 είμαι πολύ ευχαριστημένος... Αν και τα benchmark στο antutu είναι τραγικά στα 25000 Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ δεν καταλαβαίνω τόσο ντόρο γύρω από το ui του g3. Πρακτικά με ένα theme που κατεβάζεις από play το έχεις και στο g2. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά δεν ξέρω αν αξίζουν όσα δίνει σε σχέση με άλλες custom καθαρές g2 σε ανταλλαγή με λίγο χειρότερη αυτονομία που διαβάζω από τους περισσότερους. Αλλά περιμένω τις επόμενες εκδόσεις με διορθωμένα τα bugs για δοκιμή. Δεν αλλάζει μόνο τα εικονίδια, είναι ανασχεδιασμενες ολες οι stock εφαρμογές(dialer, μηνύματα, ρυθμίσεις) Για μένα άξιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δεν αλλάζει μόνο τα εικονίδια, είναι ανασχεδιασμενες ολες οι stock εφαρμογές(dialer, μηνύματα, ρυθμίσεις) Για μένα άξιζει. Είναι και οι καινούργιες εφαρμογές, Ο καιρός με τα μηνύματα, το split της οθόνης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Δεν αλλάζει μόνο τα εικονίδια, είναι ανασχεδιασμενες ολες οι stock εφαρμογές(dialer, μηνύματα, ρυθμίσεις) Για μένα άξιζει. Εντάξει εννοείται ότι είναι υποκειμενικό το θέμα. Για εμένα πρώτο θέμα από όλα είναι η μπαταρία. Σαν εμφάνιση εγώ είμαι pure android fan έτσι οτιδήποτε πιο φαντεζί δεν με τρελαίνει. Είναι και οι καινούργιες εφαρμογές, Ο καιρός με τα μηνύματα, το split της οθόνης.... Δεν χρησιμοποιώ καιρό. Άμα θέλω βγάινω έξω και τον βλέπω. Το split το εισάγουν και σε G2 ρομ από ότι διαβάζω. Τέσπα θα το διαπιστώσω και μόνος μου. Έτσι κ αλλιώς είμαι flash maniac οπότε θα περάσω και από τις G3. Απλά είδα μια κινητικότητα μεγάλη γύρω από τις G3 και είπα να δω τι δίνουν(από τι στιγμή που έχουν ακόμα bugs και χειρότερη μπαταρία) που δεν το δίνουν οι υπόλοιπες. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ με Pardus 7.4, και κερνελ dorimanx 5.5 είμαι πολύ ευχαριστημένος... Αν και τα benchmark στο antutu είναι τραγικά στα 25000 δεν παιζουν ρολο τα bench με την pardus 6.1 ειχα βγαλει 36707 Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ρε φιλε πως τα καταφερες ;;; Ειλικρινα πες μου δεν νομιζω να κανω κατι λαθος.... International D802 εχεις ;;;; Ναι D802.. Απλα φλασαρα τον κερνελ με wipe cache και dalvik και δουλευει κανονικα.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ με Pardus 7.4, και κερνελ dorimanx 5.5 είμαι πολύ ευχαριστημένος... Αν και τα benchmark στο antutu είναι τραγικά στα 25000 Απλα ο dorimanx εχει ρυθμίσει τον kernel για μια καλη ισορροπία αναμεσα σε επιδόσεις / μπαταρία. Οι επιδόσεις δεν είναι μέγιστες αλλα δεν το καταλαβαίνεις και πολυ.. Απο την αλλη η μπαταρία ειναι πολυ καλη. Προσπαθει να πετύχει τη χρυση τομη ετσι οπως το βλεπει αυτος. Αμα αλλάξεις τις ρυθμίσεις στον kernel θα δεις πολυ καλυτερες επιδόσεις στο untutu, αλλά η μπαταρία θα φευγει πολύ ποιο γρήγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Εγώ με Pardus 7.4, και κερνελ dorimanx 5.5 είμαι πολύ ευχαριστημένος... Αν και τα benchmark στο antutu είναι τραγικά στα 25000 ο καιρός στην Locksreen δουλευει σ' αυτή την έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Τι παραπανω εχει ο νεος κερνελ του cloudy για την G3 1.1??? Κ που τον βρίσκω για φλασαρισμα? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ναι D802.. Απλα φλασαρα τον κερνελ με wipe cache και dalvik και δουλευει κανονικα.. :O wipe cache partition και μετα wipe dalvik cache αυτο εννοεις;;; Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 wipe cache partition και μετα wipe dalvik cache αυτο εννοεις;;; Ναι αυτό θέλει. Καλό είναι να γίνεται σε κάθε τι που φλασάρεις. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 wipe cache partition και μετα wipe dalvik cache αυτο εννοεις;;; Όχι partition. Πλέον αν πατήσεις clean to install new Rom το κάνει μόνο του όλα. ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτό θέλει. Καλό είναι να γίνεται σε κάθε τι που φλασάρεις. Κώστα είσαι σίγουρος? Υπάρχει άλλο cache νομίζω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Όχι partition. Πλέον αν πατήσεις clean to install new Rom το κάνει μόνο του όλα. Κώστα είσαι σίγουρος? Υπάρχει άλλο cache νομίζω Αν πατήσεις το clean to install a new Rom για να φλασάρεις kernel τότε δεν θα έχεις ρομ. Διότι κάνει format και το system και ένα άλλο.(μου διαφεύγει το όνομα του). Αυτό το κάνεις για καθαρή εγκατάσταση μιας ρομ. Wipe cache partition και wipe davlik. Αυτά τα κάνεις ότιδήποτε και να φλασάρεις. kernel, mods κτλ. Καλό είναι να τα κάνεις. Δεν κάνει re-partition απλώς κάνει wipe αυτά που έχει μέσα το partition της cache. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Τι παραπανω εχει ο νεος κερνελ του cloudy για την G3 1.1??? Κ που τον βρίσκω για φλασαρισμα? Καλημερες.! Εσείς που βαλατε τον κετνελ!! Να τον βάλω? Έχει κάποια σημαντική βελτίωση? Π.χ στην μπαταρία??? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Παιδιά είμαι root, και για ένα διάστιμα ακόμα θέλω να μείνω root. Απλά θέλω να ρωτήσω αν απο default το G2 χρήσιμοποιεί ART ; αν όχι μπορώ να το ενεργοποιήσω; και πως; έχω ανοίξει το developers menu αλλά δεν είδα πουθενα επιλογη ART. τέλος θα ήθελα να σας ρωτήσω, αν σε stock unrooted σαν την δικιά μου συσκευή, θα δω διαφορά αν πειράξω καμιά ρύθμιση απο το μενου developers menu όπως το "χρηση 2d επιτάχυνσης υλικου σε εφαρμογές" και άλλα. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημέρα ...Ανάμεσα σε Pardus - Cloudy g3 - Optimus g3 εσείς ποια θα πρωτιμούσατε σε αξιοπιστία αλλά περισσότερο σε μπαταρία ...? Από εμφάνιση δεν με νοιάζει το παραμετροποιώ και το φέρνω στα δικά μου μέτρα και σταθμά ...;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Καλημέρα ...Ανάμεσα σε Pardus - Cloudy g3 - Optimus g3 εσείς ποια θα πρωτιμούσατε σε αξιοπιστία αλλά περισσότερο σε μπαταρία ...? Από εμφάνιση δεν με νοιάζει το παραμετροποιώ και το φέρνω στα δικά μου μέτρα και σταθμά ...;-) Optimusg3 . τα σπάει Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Optimusg3 . τα σπάει Επειδή δεν την εχω βαλει. Ειχες pardus πριν? Και βρισκεις οτι η optimusg3 έχει ακόμα καλύτερη μπαταρία? dorimanx παίρνει? Edited July 3, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Αν πατήσεις το clean to install a new Rom για να φλασάρεις kernel τότε δεν θα έχεις ρομ. Διότι κάνει format και το system και ένα άλλο.(μου διαφεύγει το όνομα του). Αυτό το κάνεις για καθαρή εγκατάσταση μιας ρομ. Wipe cache partition και wipe davlik. Αυτά τα κάνεις ότιδήποτε και να φλασάρεις. kernel, mods κτλ. Καλό είναι να τα κάνεις. Δεν κάνει re-partition απλώς κάνει wipe αυτά που έχει μέσα το partition της cache. Ωπ λάθος δικό μου δεν κατάλαβα ότι ήθελε να περάσει κερνελ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Επειδή δεν την εχω βαλει. Ειχες pardus πριν? Και βρισκεις οτι η optimusg3 έχει ακόμα καλύτερη μπαταρία? dorimanx παίρνει? Όχι δεν έχω βάλει pardus. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα διαψευστώ για την μπαταρία..για dori δεν κοίταξα ακόμα. Ίσως όμως δεν χρειάζεται Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Επειδή δεν την εχω βαλει. Ειχες pardus πριν? Και βρισκεις οτι η optimusg3 έχει ακόμα καλύτερη μπαταρία? dorimanx παίρνει? Ναι παίρνει. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Έχει κανένας paranoid Android ή mahdi να μας πει αν υπάρχουν προβλήματα με Bluetooth, NFC κλπ; Θα ήθελα να εγκαταστήσω μια AOSP Rom και ψάχνω για την πιο bug free! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Έχει κανένας paranoid Android ή mahdi να μας πει αν υπάρχουν προβλήματα με Bluetooth, NFC κλπ; Θα ήθελα να εγκαταστήσω μια AOSP Rom και ψάχνω για την πιο bug free! Για G2 δεν ξέρω αλλά σε S4 είχα Liquid smooth και ήταν εντελώς bug free, γρήγορη όσο Pure android, τέλεια μπαταρία και φυσικά με το πολύ χρήσιμο feature, wakelock blocker!!! Είναι η πρώτη AOSP που θα δοκιμάσω και στο G2... Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts