prioxxx Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ρε πριοξξξ με απογοητευεις..βαλε μια αοσπ να γουσταρεις! Είχα βάλει την Pac Αλλά την έβγαλα. Γενικά έχω αλλάξει πολλές ρομ και αλλάζω τακτικά γιατί μ'αρέσει! Βέβαια σε aosp Δεν κάθομαι πολύ γιατί είχα το nexus 4 Και το ψιλοβαρεθηκα. Έχω ακούσει όμως Καλά λόγια για την δικιά σου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Δοκιμαζω και εγω mahdi, την φλασαρω μολις! Υπαρχει και MOD για AOSP απο τον Jishnu's θα το περασω και βλεπουμε... Ειχα περασει CM παλια και δε ξερω γιατι την εβγαλα δε θυμαμαι, κατι δε μου αρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Την pac την ειχα βάλει και εγω. Εχει καποια πολυ καλα χαρακτηριστικά, + μικρο μεγεθος. Στην αρχή ειπα, σε αυτη θα μεινω. Όμως βαζοντας ενα σωρο πράγματα που προσθετω, nova κλπ αρχισε να εχει καποια κοληματακια, και παρα το light μεγεθος της δεν ειχε τη σταθεροτητα και το smooth των ρομ της lg.. Φυσικα μπορει να βελτιωθεί στο μελλον, αλλα για την ωρα δε θα την προτεινα, και εχω φαει μπορει και 6 ώρες να τη στησω οπως θελω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 οκ σε εμφανιση ολες η aosp πασχουν λιγο,αλλα κερδιζεις σε ολα,μα σε ολα τα αλλα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 οκ σε εμφανιση ολες η aosp πασχουν λιγο,αλλα κερδιζεις σε ολα,μα σε ολα τα αλλα.. Reboot εχει η mahdi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Για το μενού που αλλαζεις η σειρα των softkey στην flex, μπορει να ειχε δικιο πριν ο φιλος που δεν το εβρισκε.. Δεν ξερω τελικα αν υπαρχει απο τη ρομ αυτο το μενου ή το προσθετει το tweakbox στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου.. Σιγουρα παντως το επηρεάζει το tweakbox, γιατι μολις εκανα update την νεα beta που μολις βγηκε, και δινει την δυνατότητα εκει να βαλεις 6 softkey.. Πριν εβαζες μεχρι 5 (ας εγραφε εως 4). Φυσικα αυτο το κάνει το tweakbox σε ολες τις ρομ που υποστήριζει, οχι μονο στη flex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanas Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Οσο γι αυτο που γραφεις οτι σου λείπει απο τη flex, τα κουμπιά που κρυβονται, γίνεται και στη stock με app settings + exposed framework. .[color="#bbc" Έχω rooted stock kitkat Χωρίς recovery, μπορώ να κρύψω τα κουμπιά; link....; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπερα παιδια! Θα ήθελα την γνωμη σας για το πια kitkat rom που να εχει τα καλά μιας στοκ να περασω, πιο recovery θεωρειτε καλυτερο κ πιο ευκολο στην εγκατασταση κ χρηση? Αυτη τη στιγμη ειμαι με twrp recovery που υποστυριζει usb otg και με στοκ 4.2.2 rooted. Εγω χρησιμοποιω το g2xposed την πληρωμενη εκδοση για να μικρυνω navbar και να κανω οτι αλλες επιλογες μου δινει. Το g2tweaksbox η πληρωμενη εκδοση εχει περισσοτερες επιλογες? Απο οτι εχω διαβασει καποια απο τις cloudy θα μου προτεινετε.Τα λευκα μενου μου αρεσουν περισσοτερο αλλα οχι οτι ειναι βασικο κριτιριο. Πιο βασικο ειναι να προσφερει καλη αυτονομια, να ειναι σταθερη γιατι βαριεμαι να αλλαζω και αν εχει και τιποτα απο dpi,κρυψιμο navbar καλοδεχουμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Κάποιος είχε γράψει παλιά δεν θυμάμαι ποιος φίλος ότι υπάρχει ένα port της LG camera για AOSP και ότι λειτουργεί άψογα.. Ξερει κάνεις κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εγω ημουν. Υπαρχει λινκ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5175313 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektorash Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Μπορω να επαναφερω μονο τα εισερχόμενα μηνύματα μου με το titanium?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Reboot εχει η mahdi ? εννοεις αν εχει προβλημα?4-5 μερες τωρα δεν εχω αντιμετωπισει κατι Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εγω ημουν. Υπαρχει λινκ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5175313 Τραβαει ιδιας ποιοτητας φωτογραφιες με τις Stock roms της LG ? Αν ναι δε νομιζω οτι θα φυγω απο AOSP με τιποτα... αν μπορουσαμε να φερουμε και το QuickRemote θα ηταν Κ Ο Ρ Υ Φ Η οι aosp sto G2 μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά την beta Mahdi έχετε περάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τραβαει ιδιας ποιοτητας φωτογραφιες με τις Stock roms της LG ? Αν ναι δε νομιζω οτι θα φυγω απο AOSP με τιποτα... αν μπορουσαμε να φερουμε και το QuickRemote θα ηταν Κ Ο Ρ Υ Φ Η οι aosp sto G2 μας! Υπαρχει στην ενοτητα themes and apps στο xda αυτο που ζητας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Τραβαει ιδιας ποιοτητας φωτογραφιες με τις Stock roms της LG ? Αν ναι δε νομιζω οτι θα φυγω απο AOSP με τιποτα... αν μπορουσαμε να φερουμε και το QuickRemote θα ηταν Κ Ο Ρ Υ Φ Η οι aosp sto G2 μας! Ναι ιδια ποιοτητα..βρε ανθρωπε το λινκ που σου δωσα το διαβασες; εκει στο χω και το quick remote.. Edited April 26, 2014 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ναι ιδια ποιοτητα..βρε ανθρωπε το λινκ που σου δωσα το διαβασες; εκει στο χω και το quick remote.. οχι δεν το διαβασα φιλε μου, τωρα γυρισα σπιτι σε λιγο θα το δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 οκ σε εμφανιση ολες η aosp πασχουν λιγο,αλλα κερδιζεις σε ολα,μα σε ολα τα αλλα.. Τι ειναι η aosp βρε παιδια...Εγω εχω την cloudy stock 2...τι ειναι αυτη; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Τι ειναι η aosp βρε παιδια...Εγω εχω την cloudy stock 2...τι ειναι αυτη; Stock Based ειναι η CloudyStock, Oι AOSP ειναι σαν τη CyanogenMOD = Android Open Source Project -> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Stock Based ειναι η CloudyStock, Oι AOSP ειναι σαν τη CyanogenMOD = Android Open Source Project -> Tι ειναι καλυτερο δηλαδη; Ποιες ειναι οι aosp που εχουν βγει;Ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Εγω ημουν. Υπαρχει λινκ εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5175313 ενδιαφερον.ισως να το δοκιμασω αν κ η νεα google camera,τα παει αρκετα καλα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 ενδιαφερον.ισως να το δοκιμασω αν κ η νεα google camera,τα παει αρκετα καλα Την beta rom έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Την beta rom έχεις βάλει? οριστε?:confused: Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 οριστε?:confused: Την Mahdi που έχει στο πρώτο post στο XDA πέρασες? Έχει βγάλει και μία beta πιο καινούργια http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52086513 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλησπερα παιδια! Θα ήθελα την γνωμη σας για το πια kitkat rom που να εχει τα καλά μιας στοκ να περασω, πιο recovery θεωρειτε καλυτερο κ πιο ευκολο στην εγκατασταση κ χρηση? Αυτη τη στιγμη ειμαι με twrp recovery που υποστυριζει usb otg και με στοκ 4.2.2 rooted. Εγω χρησιμοποιω το g2xposed την πληρωμενη εκδοση για να μικρυνω navbar και να κανω οτι αλλες επιλογες μου δινει. Το g2tweaksbox η πληρωμενη εκδοση εχει περισσοτερες επιλογες? Απο οτι εχω διαβασει καποια απο τις cloudy θα μου προτεινετε.Τα λευκα μενου μου αρεσουν περισσοτερο αλλα οχι οτι ειναι βασικο κριτιριο. Πιο βασικο ειναι να προσφερει καλη αυτονομια, να ειναι σταθερη γιατι βαριεμαι να αλλαζω και αν εχει και τιποτα απο dpi,κρυψιμο navbar καλοδεχουμενα! Έριξα μια ματια στο xda και λεω να περασω την cloudystock2. Ειναι σταθερη χωρις bugs? Απο οτι ειδα εχει ρυθμιση να κριβεται η nav bar! Πιον οδηγο να ακολουθησω για να την περασω? Πιο recovery να περασω ? Τωρα εχω twrp 2.6.3.4 . Ξερετε στα ποσα dpi ειναι αυτη η ρομ? μπορειτε να μου πειτε με πιον οδηγο αλλαζω και τα dpi οταν την περασω? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντήσεις στις ερωτησεις μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts