DjTony Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 τι προτεινεις?? Backup στο gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Backup στο gmail μα στο gmail τις εχω ολες... στο κινητο δεν τις εμφανιζει οπως πρεπει..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 μα στο gmail τις εχω ολες... στο κινητο δεν τις εμφανιζει οπως πρεπει..!! Τι εννοεις δε τις εμφανιζει οπως πρεπει ? δε μπορω να καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 σε 5 επαφες μου που εχω στα αγαπημενα ενω στο gμαιλ εμφανιζονται κανονικα στο τηλεφωνω στα αγαπημενα δεινχει μονο το ονομα κ δεν μου εχει το πρασινο τηλφωνακι για να πατησω να κανω κληση οπως εχει στις πιο πανω.. μου επιτρεπει κληση μονο viber / whats up..!! Πολύ περίεργο δεν το έχω δει ποτέ αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Πολύ περίεργο δεν το έχω δει ποτέ αυτό EDIT..ΤΙς διεγραψα και τις ξαναπερασα κ τις εμφανισε κομπλε..!! γνωριζει κανεις εαν γινετε να αλλαξω το λευκο χρωμα απο το ρολοι στην quickwindow.?εχω κατεβασει - πληρωσει το G2 settings ..μηπως γινετε κατι απο τις ρυθμισεις του? ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Μια ερωτηση παιδια. ειμαι στη official 4.2 root. Με ΟΤΑ τελικα δεν με αφησε να κανω αναβαθμιση. Με το pc γινεται κανονικα; Στο pc λεει 1.6 giga ενω ΟΤΑ ήταν 520 ΜΒ. Ok παιδια εγινε αναβαθμιση. Edited April 23, 2014 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 το gravity box δε λειτουργει,παρα μονο σε aosp roms.οποτε μενουν αυτα τα 2 χαζα για g2?g2 tweaksbox k g2xposed με ελαχιστες επιλογες? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Την έστρωσα κάπως την lightning.. Εκτός από το πληκτρολόγιο, δεν έχει κατέβει το dpi του και πιάνει τη μισή οθόνη Την εχω κατεβάσει αλλα δεν την εβαλα τελικα. Δοκιμασες να φλασαρεις το αρχειο για το ραδιοφωνο? Δουλευει, γιατι καποιος γράφει οτι δεν πιάνει τιποτα..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Απο θεμα μπαταριας ποια ειναι καλυτερη cloudy flex i cloudy stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Την εχω κατεβάσει αλλα δεν την εβαλα τελικα. Δοκιμασες να φλασαρεις το αρχειο για το ραδιοφωνο? Δουλευει, γιατι καποιος γράφει οτι δεν πιάνει τιποτα..? δε με πολυενδιαφερει,υπαρχει σε αρχειο να το περασω να σας πω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 δε με πολυενδιαφερει,υπαρχει σε αρχειο να το περασω να σας πω? http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52100062&postcount=461 Κάποιος που το εβαλε λεει οτι δεν πιανει κανενα σταθμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52100062&postcount=461 Κάποιος που το εβαλε λεει οτι δεν πιανει κανενα σταθμο.. Αυτός ο κάποιος είμαι εγώ! :) Βρίσκει τελικά σταθμούς, γιατί δείχνει τις πληροφορίες από το rds, αλλά δεν έχει ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Παιδια θελω να βαλω ενα widgets των Αγαπημενων επαφων και δεν με αφηνει...μου λεει οτι ΄προβλημα φορτωσης widget΄ Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 security,widjets,ειναι ενεργοποιημενο? back to aosp for me,σε mandi συγκεκριμενα,δεν αντεχα αλλο σε στοκ... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) security,widjets,ειναι ενεργοποιημενο? back to aosp for me,σε mandi συγκεκριμενα,δεν αντεχα αλλο σε στοκ... Που ειναι αυτο φιλε; Kαμμια βοηθεια παρακαλω; Edited April 23, 2014 by giorgos1966 Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μπορω να επαναφερω μονο τα εισερχόμενα μηνύματα μου με το titanium?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Που ειναι αυτο φιλε; Kαμμια βοηθεια παρακαλω; ακριβως εκει που σου λεω.αν τα εχεις ελληνικα,ασφαλεια λογικα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 ακριβως εκει που σου λεω.αν τα εχεις ελληνικα,ασφαλεια λογικα Ναι φιλε ελληνικα το εχω αλλα τα widget πως τα λεει...:O Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δοκίμασε κάνεις την lighting τελικά να μας πει πως πάει από μπαταρία; αν είναι καλύτερη από τις άλλες kit kat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δοκίμασε κάνεις την lighting τελικά να μας πει πως πάει από μπαταρία; αν είναι καλύτερη από τις άλλες kit kat? εγω την αφησα ενα 24ωρο,αρκετα καλη μου φανηκε.εχω την εντυπωση πως οι στοκ ρομ ειναι καλυτερες των αοσπ σε αυτονομια Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Δοκίμασε κάνεις την lighting τελικά να μας πει πως πάει από μπαταρία; αν είναι καλύτερη από τις άλλες kit kat? Χωρίς ράδιο και quick remote έφαγε άκυρο. Ακόμα κ το ζιπ που έδωσε δεν παίζει. Η καλύτερη σε μπαταρία είναι η flex και cloudystock 2.0 Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Αλλού που ρωτησα είναι απλά apk όχι flashable zip Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oceanus Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εβαλα cloudyflex 2.1 με dorimanx 4.2 περαστο μεσα στην ρομ γιατι αποπανω με φλασαρισμα δεν τον γουσταρω. σε ιντερνετ παει σφαιρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Εχει παρατηρησει κανεις αυξομειωσεις στο σημα του κινητου του? Εδω και μερικες μερες ειμαι με cloudyflex 2.1 και απο χτες το παρατηρω πιο εντονα. Ισως βεβαια ειναι και θεμα της cosmote!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Εχει παρατηρησει κανεις αυξομειωσεις στο σημα του κινητου του? Εδω και μερικες μερες ειμαι με cloudyflex 2.1 και απο χτες το παρατηρω πιο εντονα. Ισως βεβαια ειναι και θεμα της cosmote!!!! Cosmote ειμαι και εγω και ναι ισχύει οτι το κάνει. Δεν ξέρω τι φταίει ακριβώς. Είναι hardware, software, kolocosmote? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts