firekostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 αα Οκ. Βασικα το μονο που μου λειπει απο το g2 xposed ειναι το bleed immersive mode.. το οποιο ειναι ολα τα λεφτα για οποιον το εχει δοκιμασει. Ολα τα αλλα ειναι ιδια.. Anyway, δουλευει μια χαρα. Και γιατί δε δοκιμάζεις με gravity box που έχει το κανονικό immersive mode?το βαλα και κάνα δυο σελίδες πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Και γιατί δε δοκιμάζεις με gravity box που έχει το κανονικό immersive mode?το βαλα και κάνα δυο σελίδες πίσω. Ολοι το μπερδευουν αλλα το bleed immersive mode (g2 xposed) με το immersive mode (kitkat και πολλα xposed plugin) δεν εχουν καμια σχεση.. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ποιο MOD για 4Κ ειναι συμβατο με την 4.4.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ποιο MOD για 4Κ ειναι συμβατο με την 4.4.2 ? Αν ενοεις για την καμερα η 2.2.1 εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Δεν ξερω αν κανει για ολες τις ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αν ενοεις για την καμερα η 2.2.1 εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 Δεν ξερω αν κανει για ολες τις ρομ. thanks φιλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια το 4Κ βιντεο τα σπαει. Δειτε το ζουμ και τρελαθειτε! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε την nav bar εντελώς διάφανη παντού και πάντα; με gravity box και tweaks box που δοκίμασα δεν κατάφερα κάτι. Φοράω cloudy stock 1.2 Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ολοι το μπερδευουν αλλα το bleed immersive mode (g2 xposed) με το immersive mode (kitkat και πολλα xposed plugin) δεν εχουν καμια σχεση.. :lol: Ναι ξέρω πολύ καλά ποιο είναι.Αλλά το ένα είναι το immersive mode όπως πρέπει να είναι και το άλλο μια φτηνή κόπια του,η οποία κατ εμέ δεν προσφέρει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Παιδια το 4Κ βιντεο τα σπαει. Δειτε το ζουμ και τρελαθειτε! Από καρέ πως πάει; είναι ομαλή η κίνηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Υπάρχει τρόπος να κάνουμε την nav bar εντελώς διάφανη παντού και πάντα; με gravity box και tweaks box που δοκίμασα δεν κατάφερα κάτι. Φοράω cloudy stock 1.2 Η συντομη απαντηση: Οχι. Η ποιο αναλυτικη: Δεν το θες αυτο.. Για σκεψου να ειναι διαφανη η nav bar και πχ task bar.. θα βλεπεις την εφαρμογη, και στις 2 διαφανες μπαρες το wallpaper.. Αυτο που γινεται ομως, ειναι αυτο που περιμενω οταν γινει συμβατο το g2 sxposed. Το bleed imersive mode. Αυτο βαση του χρωματος τις καθε εφαρμογης χρωματιζει τις 2 μπαρες με το ιδιο χρωμα. Περιπου σε ξεγελα σαν να μη υπαρχουν μπαρες. Ειδικα αν εχεις αλλαξει και dpi και αυτες οι 2 μπαρες ειναι πολυ μικρες, ουτε που ξεχωριζει απο την μπαρα της εφαρμογης.Αν το δεις, θα καταλαβεις οτι μαλλον αυτο θες. Ειναι paid. Κοιτα μια φωτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51320569&postcount=3642&nocache=1&z=3274290300905704 Και υπαρχει και το σκετο immersive mode της κιτκατ που εξαφανιζει ή εμφανιζει τις 2 μπαρες με ενα swap του δαχτυλου. Ναι ξέρω πολύ καλά ποιο είναι.Αλλά το ένα είναι το immersive mode όπως πρέπει να είναι και το άλλο μια φτηνή κόπια του,η οποία κατ εμέ δεν προσφέρει τίποτα. Οκ γουστα ειναι αυτα. Αρεσει σε παρα πολλους παντως. Δε βολευει ολους να εξαφανιζονται οι 2 μπαρες στη χρηση. Edited March 24, 2014 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Τέλεια πάει η 1.2 και μπαταρία κομπλέ. 0%σε 9 ωρες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 γιατι οι περισοτεροι προτιματε cloudystock απο cloudypro εχει ακουστει οτι εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας? παντως αν παρατηρησα καλα η cloudypro εχει πιο δυνατο ηχο με ακουστικα.εχω στησει και τις δυο και εχω παρει back up για να τις δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 γιατι οι περισοτεροι προτιματε cloudystock απο cloudypro εχει ακουστει οτι εχει καλυτερη διαρκεια μπαταριας? παντως αν παρατηρησα καλα η cloudypro εχει πιο δυνατο ηχο με ακουστικα.εχω στησει και τις δυο και εχω παρει back up για να τις δοκιμασω. Κάτι κολλήματα λεει εχει η άλλη. Επίσης η πρώτη ειναι στοκ για g2 πιο κοντά στα δικά μας δηλαδή. Γούστα ειναι αυτα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) Ναι? Που το ειδες αυτο? Εγω δεν ειδα καμια διαφορα σε μπαταρια σε σχεση με την 1.1 Παντως ειναι σφαιρα.. Και με λιγο mod εγινε σκετος πυραυλος.. Οταν κατι γινεται γρηγοροτερο σχεδον παντα καταναλωνει παραπανω.. Φωτεινοτητα 60%, 2G μονο, 30 λεπτα κλισεις, οχι συγχρονισμους, παντα wifi με πολυ tapatalk, browsing και λιγο youtube. Χωρις να βαλω ακομα greenify και με πολλα reboots επειδη το σεταρω μεσω xposed. Περασα και το xml σου για τον ηχο. Κομπλε ειναι. Ειναι στο οριο. Τωρα χρειαζομαστε να αυξησουμε τον incall sound. Η αλλαγη του snd_soc_msm του Taiko θα δουλεψει στη CS1.2; Τελος δεν μπορω να βρω λυση με τα μεγαλα συμβολα της navigation bar. Edited March 24, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Λυστε μου μια απορια για ενα θεμα που παιζει να μην ειχα προσεξει στην CloudyStock 1.2. Οταν ειναι κλειστη η οθονη και δεχεστε κληση απο καποιον,ποση ωρα κανει να ενεργοποιηθει η οθονη;Αργει 2-3 δευτερα(ενω ακουγεται ο ηχος) η αναβει αμεσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 αργεί Προσοχή! Παρουσιάστηκαν τα ακόλουθα προβλήματα: Το μέγεθος του μηνύματός σας είναι μικρότερο από 10 χαρακτήρες. Θα σας παρακαλούσαμε να δημοσιεύετε μηνύματα με ουσιώδες περιεχόμενο και να αποφεύγετε τα μονολεκτικά σχόλια, εφόσον αυτό είναι δυνατό. Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Φωτεινοτητα 60%, 2G μονο, 30 λεπτα κλισεις, οχι συγχρονισμους, παντα wifi με πολυ tapatalk, browsing και λιγο youtube. Χωρις να βαλω ακομα greenify και με πολλα reboots επειδη το σεταρω μεσω xposed. Περασα και το xml σου για τον ηχο. Κομπλε ειναι. Ειναι στο οριο. Τωρα χρειαζομαστε να αυξησουμε τον incall sound. Η αλλαγη του snd_soc_msm του Taiko θα δουλεψει στη CS1.2; Τελος δεν μπορω να βρω λυση με τα μεγαλα συμβολα της navigation bar. Μονο εγω δεν εχω πολυ καλη μπαταρια τελικα? :lol: Ειδικα στην αναμονη εχω μεγαλητερη καταν απο jb.. Το incall sound και εγω το ψαχνω.. Δυστυχως κανεις στο xda δεν ξερει που ειναι.. Αλλαξα μονος μου καποιες τιμες που πιστευα οτι μπορει να ειναι αλλα δεν το πετυχα μεχρι τωρα. Το snd_soc_msm του Taiko κανει κατι παραπανω? Εγω αυτο που ηξερα ειναι οτι πρεπει να πειραξεις ΚΑΙ αυτο για να ανεβασεις τον ηχο σε καποιες ρομ. Εδω προφανως δεν χρειαζεται αφου αλλαζοντας μονο αυτο που πειραξα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Λυστε μου μια απορια για ενα θεμα που παιζει να μην ειχα προσεξει στην CloudyStock 1.2. Οταν ειναι κλειστη η οθονη και δεχεστε κληση απο καποιον,ποση ωρα κανει να ενεργοποιηθει η οθονη;Αργει 2-3 δευτερα(ενω ακουγεται ο ηχος) η αναβει αμεσα; Μου έκανε κ μένα εντύπωση ότι αργεί αρκετά.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 εγω παντως με stock 4.4 δεν εχω δει το παραμικρο στο κινητο , ουτε προβλημα με το να αργει η οθονη οπως λετε πιο πανω. ολα πανε σφαιρα !!!!!!!! Αν και ειμαι φιλος του root αλλα ετσι οπως παει τουμπανο το κινητο θα το σκεφτω αν θα το κανω root (οοοοταν βγει για 4.4) και αν θα αλλαξω rom σε custom !!! οσο για την μπαταρια με stock 4.4 τι να πω , η οντος ειναι απιστευτη η το κινητο ειναι χαλασμενο !!:lol: Πριν λιγο εκλεισε 3 μερες και του εχω βγαλει το λαδι και ειναι ακομα στο 33% :happy: !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 εγω παντως με stock 4.4 δεν εχω δει το παραμικρο στο κινητο , ουτε προβλημα με το να αργει η οθονη οπως λετε πιο πανω. ολα πανε σφαιρα !!!!!!!! Αν και ειμαι φιλος του root αλλα ετσι οπως παει τουμπανο το κινητο θα το σκεφτω αν θα το κανω root (οοοοταν βγει για 4.4) και αν θα αλλαξω rom σε custom !!! οσο για την μπαταρια με stock 4.4 τι να πω , η οντος ειναι απιστευτη η το κινητο ειναι χαλασμενο !!:lol: Πριν λιγο εκλεισε 3 μερες και του εχω βγαλει το λαδι και ειναι ακομα στο 33% :happy: !! 3 μέρες και του έβγαλες το λάδι? Πως γκενεν αυτό? Αν θες στο νημα μπαταρίας βαλε πληροφορίες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Φωτεινοτητα 60%, 2G μονο, 30 λεπτα κλισεις, οχι συγχρονισμους, παντα wifi με πολυ tapatalk, browsing και λιγο youtube. Χωρις να βαλω ακομα greenify και με πολλα reboots επειδη το σεταρω μεσω xposed. Περασα και το xml σου για τον ηχο. Κομπλε ειναι. Ειναι στο οριο. Τωρα χρειαζομαστε να αυξησουμε τον incall sound. Η αλλαγη του snd_soc_msm του Taiko θα δουλεψει στη CS1.2; Τελος δεν μπορω να βρω λυση με τα μεγαλα συμβολα της navigation bar. Αν βρεις φιλε μου λυση στα "τεραστια" :lol: συμβολα της Nav bar σε παρακαλω ενημερωσε μας γιατι στο λαιμο μου καθονται και μενα! Και σε μενα παντως αργει 2-3 δευτερολεπτα να αναψει η οθονη οταν δεχομαι μια κληση, αρα μαλλον ειναι γενικο φαινομενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Είπα να δώσω και εγώ μια δεύτερη στην CloudyStock 1.2 και όντως με δικαίωσε... 10 ώρες idle το βράδυ με wifi ανοιχτό και κανονική λειτουργία όχι πτήσης, και δεν έχασα τίποτα... Τώρα μένει να δούμε σε ώρες πώς τα πάει.... Έβαλα και to mod για 4K, πολύ καλό βίντεο... Επίσης τραβάει καλύτερες φωτογραφίες ή όχι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 3 μέρες και του έβγαλες το λάδι? Πως γκενεν αυτό? Αν θες στο νημα μπαταρίας βαλε πληροφορίες τωρα το τελειωσα σχεδον και το εβαλα για φορτιση , αλλα εγραφε πριν μερικες ωρες που το ειδα στο "χρηση μπαταριας" στις ρυθμισεις : 69 ωρες και 19 λεπτα, και ειχα 33% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Είπα να δώσω και εγώ μια δεύτερη στην CloudyStock 1.2 και όντως με δικαίωσε... 10 ώρες idle το βράδυ με wifi ανοιχτό και κανονική λειτουργία όχι πτήσης, και δεν έχασα τίποτα... Τώρα μένει να δούμε σε ώρες πώς τα πάει.... Έβαλα και to mod για 4K, πολύ καλό βίντεο... Επίσης τραβάει καλύτερες φωτογραφίες ή όχι;;; Το mod για το 4κ δε χρειαζόταν να το βάλεις μαν το έχει ήδη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το mod για το 4κ δε χρειαζόταν να το βάλεις μαν το έχει ήδη :) Δεν ηξερα, και το εκανα flash ξανα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts