sokonik Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Κρατησε το power key για κανα 10" να κλεισει σιγουρα η συσκευη και μετα δοκιμασε download mode. Volume up+usb (eσυ εγραψες volume down) Edited March 21, 2014 by sokonik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Παιδια, στον τηλεφωνικο καταλογο εχω περασμενο πχ ενα ονομα Γιαννης Strike.... Στις επαφες το βλεπω ΚΑΝΟΝΙΚΑ Οταν με καλει η καλω αυτη την επαφη μου το δειχνει στην οθονη κλησης σαν Γιαννης St Το ιδιο γινεται & με το ονομα ΠΧ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ το δειχνει ΚΥΡΙΑ ΕΛ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ = ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠ Κ.Ο.Κ.... Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει ?? Ειναι στο gmail οι επαφες και με ολες τις αλλες Android συσκευες μου το εδειχνε ΑΠΟΛΥΤΑ κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 (edited) Κρατησε το power key για κανα 10" να κλεισει σιγουρα η συσκευη και μετα δοκιμασε download mode. Volume up+usb (eσυ εγραψες volume down) Ναι. Volume up εννοούσα σορρυ. Δεν γίνεται να τπτ. Το μονο που κανει ειναι οταν παταω Volume up+USB να με στελνει στο CWM. Η αλλη περιπτωση Volume up+ power κανει συνεχεις επανεκκινησεις στο logo της LG. Έχει κανένας καμιά ιδέα; Edited March 21, 2014 by airmiller72000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Γνωρίζει κανείς πώς είναι η cloudystock 1.2 σε σχέση με την official. μιλάω για μπαταρία , ταχύτητα και γενικά ταχύτητα του κινητού. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Γνωρίζει κανείς πώς είναι η cloudystock 1.2 σε σχέση με την official. μιλάω για μπαταρία , ταχύτητα και γενικά ταχύτητα του κινητού. Τώρα μόλις έβαλα την cloudystock 1,2 και έχει!τρελή διαφορά σε όλα! Βασικά καμμία σχέση σε απόκριση Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2014 Γνωρίζει κανείς πώς είναι η cloudystock 1.2 σε σχέση με την official. μιλάω για μπαταρία , ταχύτητα και γενικά ταχύτητα του κινητού. Την original δεν την εχω βαλει για να μπρορω να συγκρινω παντως η cloudystock 1.1 και τωρα η 1.2 πεταει.. Με jb που μπορω να συγκρινω εχει σημαντικη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Την original δεν την εχω βαλει για να μπρορω να συγκρινω παντως η cloudystock 1.1 και τωρα η 1.2 πεταει.. Με jb που μπορω να συγκρινω εχει σημαντικη διαφορα. Η 1.1 σε σχέση με την 1.2 έχουν διαφορές σε ομαλότητα και ταχύτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Η 1.1 σε σχέση με την 1.2 έχουν διαφορές σε ομαλότητα και ταχύτητα; Ισως, αλλα μικρη. Δε φαινεται στη χρηση διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Ισως, αλλα μικρη. Δε φαινεται στη χρηση διαφορα. Την πέρασα την 1.2 και όντως δεν βλέπω κάποια αισθητή διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδια αν περασω την Cloudystock 1.2 με "clean to install a new rom" απο το Philz recovery πρεπει μετα να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Θα χασω δηλαδη ολα τα δεδομενα μου (φωτο, βιντεο κ.τ.λ.); Να ξερω αν ειναι να τα "καβατζωσω" στον υπολογιστη πρωτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 τα πάντα όλα Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδια αν περασω την Cloudystock 1.2 με "clean to install a new rom" απο το Philz recovery πρεπει μετα να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Θα χασω δηλαδη ολα τα δεδομενα μου (φωτο, βιντεο κ.τ.λ.); Να ξερω αν ειναι να τα "καβατζωσω" στον υπολογιστη πρωτα! Δε χρειαζεται επαναφορα εργ. Φωτο βιντεο παραμενουν, τις εφαρμογες τις χανεις. Τωρα καλου κακου καλο ειναι να εχεις ενα backup και απο αυτα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποιος θελει δυνατοτερο ηχο στην cloudufy 1.2 Εχω ανεβασει ενα τροποποιημενο απο εμενα αρχειο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51279114&postcount=687 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Δε χρειαζεται επαναφορα εργ. Φωτο βιντεο παραμενουν, τις εφαρμογες τις χανεις. Τωρα καλου κακου καλο ειναι να εχεις ενα backup και απο αυτα Εχω back up με το Titanium! Μπορω να το χρησιμοποιησω στην Cloudystock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Δε χρειαζεται επαναφορα εργ. Φωτο βιντεο παραμενουν, τις εφαρμογες τις χανεις. Τωρα καλου κακου καλο ειναι να εχεις ενα backup και απο αυτα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποιος θελει δυνατοτερο ηχο στην cloudufy 1.2 Εχω ανεβασει ενα τροποποιημενο απο εμενα αρχειο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51279114&postcount=687 Βάλε και το original post να πάρεις και κανένα thanks επίσημο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Την πέρασα την 1.2 και όντως δεν βλέπω κάποια αισθητή διαφορά. Φίλε η απόκριση δεν έχει καμμία σχέση. Είναι αισθητή η διαφορά. Παιδια αν περασω την Cloudystock 1.2 με "clean to install a new rom" απο το Philz recovery πρεπει μετα να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; Θα χασω δηλαδη ολα τα δεδομενα μου (φωτο, βιντεο κ.τ.λ.); Να ξερω αν ειναι να τα "καβατζωσω" στον υπολογιστη πρωτα! Κ γώ clean install Έκανα και έκανε όλα τα wipes μόνο του. Μετά install Την ρομ κ είσαι κομπλέ. Μετά εννοείται ότι δεν χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αφού έχεις κάνει καθαρή εγκατάσταση έχεις χάσει ρυθμίσεις κ εφαρμογές. Φωτο βίντεο κλπ είναι στην μνήμη κανονικά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Το καταφερες τελικα? στο xda βρηκες καμια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Δε χρειαζεται επαναφορα εργ. Φωτο βιντεο παραμενουν, τις εφαρμογες τις χανεις. Τωρα καλου κακου καλο ειναι να εχεις ενα backup και απο αυτα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οποιος θελει δυνατοτερο ηχο στην cloudufy 1.2 Εχω ανεβασει ενα τροποποιημενο απο εμενα αρχειο εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=51279114&postcount=687 επειδη σε εχω δει πολλες φορες να χρισοιμοποιεις το "cloudufy" καποιοι δεν καταλαβαινουν ποια ενοεις απ τη στιγμη που υπαρχει η cloudyflex,cloudystock και η cloudypro...στο λεω φιλικα επειδη καποιοι πιο αρχαριοι δεν καταλαβενουν ποια ενοεις οπως και εγω στην αρχη :) ----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω back up με το Titanium! Μπορω να το χρησιμοποιησω στην Cloudystock; backup μονο εφαρμογες χρηστη ναι ,οχι δεδομενα συστηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 backup μονο εφαρμογες χρηστη ναι ,οχι δεδομενα συστηματος Γενικά ότι δεν είναι με κόκκινο χρώμα.. Εγώ λχ επαναφέρω κωδικούς Wifi, επαφές, μηνύματα, blue tooth pairings κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Έβαλα και εγω 1.2 μικρές διαφορές προς το καλύτερο πάντα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδια σκεφτομαι να βαλω αλλη εκδοση απο την 4.2.2 με root που εχω.(Eσβησα κατα λαθος την καμερα και δεν μπορω τωρα να την βαλω).Ποια λετε εσεις καλυτερη χωρις κοληματα κτλ.και πως την περναω;Θα εχω root ομως μετα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Παιδια σκεφτομαι να βαλω αλλη εκδοση απο την 4.2.2 με root που εχω.(Eσβησα κατα λαθος την καμερα και δεν μπορω τωρα να την βαλω).Ποια λετε εσεις καλυτερη χωρις κοληματα κτλ.και πως την περναω;Θα εχω root ομως μετα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45293512 Stock + ρουταρεις με IOroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 λεω μιας και εχω otg usb stick να βαλω και τη cloudypro 1.1 οταν βγει να τη στησω και να παρω back up ωστε να εχω και ultra hd video και knock code και να τις εναλασω μια τη cloudyflex μια τη cloudypro :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Cloudystock 1.2 , xposed beta , gravity box , immersive vs pie....I love Android :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Πως γινεται να κρυβεται η navigation bar στα παιχνιδια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Πως γινεται να κρυβεται η navigation bar στα παιχνιδια ? Ποια ρομ εχεις? Στην cloudyflex εχει επιλογη η ιδια η ρομ στις ρυθμισεις, αν θυμαμαι μεσα στο μενου προβολη ειναι. Οχι μονο παιχνιδια. Οπου θες. Σου βγαζει λιστα με ολες τις εφαρμογες και διαλεγεις σε ποιες δε θες softkey. Σε κιτκατ εποεμνως και σε cloudystock (δε δουλευει τοσο τελεια οσο στην cloudyflex βεβαια) μπορεις να κανεις το εξης κολπο: Αφου εγκαταστησεις xposed beta2, app setting, στο app settings πας στην εφαρμογη που σε ενδιαφερει και επιλεγεις fullscrren->immersive Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts