kostasrodos29 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Κώστα για το 1ο ερώτημα,αν πας στο ήχος>σύστημα>φωνητικές ειδοποιήσεις το έχεις ενεργοποιημένο?τώρα έκανα ένα πείραμα και μου είπε ποιος είναι αλλά καθώς άρχισε να χτυπάει...δεν ξέρω αν σε βολεύει κάτι τέτοιο... όσο για το 2ο μάλλον θα χρειάζεται μια κάποια εξωτερική εφαρμογή...έναν άλλο dialer ίσως? Σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω .Αν έχει κάποιος υπόψιν του για dialer ας βοηθήσει....;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Σε ευχαριστώ πολύ θα το κοιτάξω .Αν έχει κάποιος υπόψιν του για dialer ας βοηθήσει....;-) Ex dialer οτι καλυτερο υπάρχει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Ηθελαν να πειραματιστω λιγο σημερα και τελικα περασα Cyanogenmod.Συγκεκριμενα την 04/01 Snapshot M2 οπως την ονομασαν η οποια ειναι ενα βημα πριν τις stable.Με philz περαστηκε και core gapps απο PA.Στις 2 ωρες που την επεξεργαστηκα (την εσκισα βασικα) δεν βρηκα κανενα προβλημα.Gps δουλευει κανονικα,bluetooth το ιδιο,random reboots ουτε ενα και το ζορισα αρκετα,εκανα και τα απαραιτητα mods με Gravity Box και ολα καλα.Πολυ πιο fluid σαν αισθηση απο την stock 10b HKG που ειχα πριν αλλα να πω την αληθεια πλεον οι AOSP Roms μου φαινονται ........ φτωχες!:lol: Καλοεμαθα στα μπλιμπλικια της LG και μου λειπουν!Περασα βεβαια την Stock Camera app,στην οποια δεν δουλευουν καποια features αλλα ok δεν τα χρησιμοποιουσα και ολα η αληθεια ειναι,και το Qremote αλλα παλι κατι μου φαινεται φτωχο!Παρατηρησα και περισσοτερο battery drain αν και ειναι νωρις για να κρινω.Θα την τεσταρω καμια εβδομαδα και βλεπουμε.Μολις το σεταρα παντως πηρα ενα πληρες backup το μετεφερα στο PC αλλα και σε Usb και θα το εχω ''καβαντζα'' για να μη ξαναστηνω απο την αρχη στο μελλον. Υ.Γ. Τελικα υστερα απο χρονια με Nexus συνειδητοποιησα οτι ναι μεν τα Nexus εχουν τεραστιο support απο Devs και μπορεις να κανεις ο,τι θες,ΑΛΛΑ G2 δεν μπορεις να το κανεις!Ενω το G2 γινεται Nexus!Και μαλιστα ΤΟΥΜΠΑΝΟ Nexus!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 κανε μια εκτενη δοκιμη του gps αν μπορεις!ειχες θεμα με αποσυνδεσεις πριν τη cm? Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 κανε μια εκτενη δοκιμη του gps αν μπορεις!ειχες θεμα με αποσυνδεσεις πριν τη cm? Μονο μια φορα ειχα θεμα με το Gps και αυτη με το Runkeeper.Στο τελος του τρεξιματος και ενω η διαδρομη ηταν σχεδον ευθεια,στην απεικονιση του χαρτη με εδειχνε να κανω ζιγκ ζαγκ.Αλλα μονο μια φορα και μονο με το Runkeeper.Με Sygic και TomTom αγορασμενα ποτε δεν ειχα προβλημα.Ακαριαιο lock και μηδεν αποσυνδεσεις.Βεβαια στη Σαντορινη δεν εχουμε στενα με πολυκατοικιες για να τεσταρω και σε πιο δυσκολες συνθηκες αλλα σε 9 μποφωρ Βορια και τρελλη καταιγιδα δεν ειχα θεμα :) Αυριο που θα παω για τρεξιματακι το πρωι θα δοκιμασω εννοειται και γραφω. Υ.Γ. Το μονο μειον που βρηκα ειναι ο ηχος.Ειναι σημαντικα χαμηλοτερος σε σχεση με το mod που εχουμε στον οδηγο και μεχρι στιγμης δεν φτιαχνετε καπως.Με το ηχειο ειναι απλα οκ,και με τα ακουστικα της Lg ειναι καλυτερος αλλα οχι τοσο δυνατος και καθαρος οπως πριν.Με το poweramp full και καποιες ρυθμισεις στο equalizer φτιαχνει καπως περιπου στο 80% του mod.Το ψαχνουν ομως στο XDA οποτε περιμενουμε.Απο κει και περα το γνωστο προβλημα με το echo στις κλησεις δεν το παρατηρησα ουτε εγω ουτε ο συνομιλητης μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Υπαρχει καποιος τροπος να κανω μια εφαρμογη να μην κλεινει; Π.χ. Ειμαι στο tapatalk και παταω το κουμπι home και κανω κατι αλλο. Καποιες φορες οταν παω να επιστρεψω δεν με βγαζει εκει που ημουν αλλα ανοιγει ξανα η εφαρμογη. Το θεμα ειναι οτι εχω πανω απο 800MB ελευθερη μνημη RAM και αυτο που κανω ειναι το πολυ να ανοιξω μια εφαρμογη που δεν απαιτει πολυ μνημη. Πχ λαμβανω μια κλιση. Κατι παιζει με τη διαχειρηση μνημης. Εχει δοκιμασει κανεις με RAM Manager; Edited January 12, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Υπαρχει καποιος τροπος να κανω μια εφαρμογη να μην κλεινει; Π.χ. Ειμαι στο tapatalk και παταω το κουμπι home και κανω κατι αλλο. Καποιες φορες οταν παω να επιστρεψω δεν με βγαζει εκει που ημουν αλλα ανοιγει ξανα η εφαρμογη. Το θεμα ειναι οτι εχω πανω απο 800MB ελευθερη μνημη RAM και αυτο που κανω ειναι το πολυ να ανοιξω μια εφαρμογη που δεν απαιτει πολυ μνημη. Πχ λαμβανω μια κλιση. Κατι παιζει με τη διαχειρηση μνημης. Εχει δοκιμασει κανεις μεξ RAM Manager; Είναι καθαρά θέμα εφαρμογής. Πχ αν παρατηρήσεις πολλές εφαρμογές όταν πατάς το back σου βγάζουν ένα popup μήνυμα που λέει "press back one more time to exit". Αυτές οι εφαρμογές συνήθως όταν πατάς το home δεν μπαίνουν σε idle αλλά συνεχίζουν να παραμένουν ορθάνοιχτες όπως τις άφησες. Βέβαια και πολλές που δεν βγάζουν το παραπάνω μήνυμα συνεχίζουν να μένουν ορθάνοιχτες. Το Tapatalk δεν είναι μια από αυτές μια και πατώντας το home το αντιλαμβάνεται σαν κλείσιμο και μπαίνει σε κατάσταση idle, οπότε όταν την ξανά καλέσεις ξανά ανοίγει από την αρχή αλλά σε λιγότερο χρόνο. Νομίζω ότι μόνο αν γράφεις στο Tapatalk και πατήσεις το home δεν μπαίνει σε idle αλλά όταν την ξανά ανοίξεις, ανοίγει ακριβώς εκεί που έγραφες. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Είναι καθαρά θέμα εφαρμογής. Πχ αν παρατηρήσεις πολλές εφαρμογές όταν πατάς το back σου βγάζουν ένα popup μήνυμα που λέει "press back one more time to exit". Αυτές οι εφαρμογές συνήθως όταν πατάς το home δεν μπαίνουν σε idle αλλά συνεχίζουν να παραμένουν ορθάνοιχτες όπως τις άφησες. Βέβαια και πολλές που δεν βγάζουν το παραπάνω μήνυμα συνεχίζουν να μένουν ορθάνοιχτες. Το Tapatalk δεν είναι μια από αυτές μια και πατώντας το home το αντιλαμβάνεται σαν κλείσιμο και μπαίνει σε κατάσταση idle, οπότε όταν την ξανά καλέσεις ξανά ανοίγει από την αρχή αλλά σε λιγότερο χρόνο. Νομίζω ότι μόνο αν γράφεις στο Tapatalk και πατήσεις το home δεν μπαίνει σε idle αλλά όταν την ξανά ανοίξεις, ανοίγει ακριβώς εκεί που έγραφες. Λαθος, στο δευτερο μερος σου. Αν απο το tapatalk πατας home και μετα ξαναμπεις, θα σε βγαλει εκει που εισαι ο,τι και να κανεις. Απλως υπαρχουν φορες (~20%) που ανοιγει ξανα απ' την αρχη και δεν εχω καταλαβει γιατι. Μια αλλη εφαρμογη που δε θελουμε να κλεινει ειναι ο μαμα launcher ο οποιος δεν εχει επιλογη keep in memory. Edited January 12, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Υπαρχει καποιος τροπος να κανω μια εφαρμογη να μην κλεινει; Π.χ. Ειμαι στο tapatalk και παταω το κουμπι home και κανω κατι αλλο. Καποιες φορες οταν παω να επιστρεψω δεν με βγαζει εκει που ημουν αλλα ανοιγει ξανα η εφαρμογη. Το θεμα ειναι οτι εχω πανω απο 800MB ελευθερη μνημη RAM και αυτο που κανω ειναι το πολυ να ανοιξω μια εφαρμογη που δεν απαιτει πολυ μνημη. Πχ λαμβανω μια κλιση. Κατι παιζει με τη διαχειρηση μνημης. Εχει δοκιμασει κανεις μεξ RAM Manager; εγω θα σου ελεγα να χρησιμοποιησεις τη λειτουργια που αποθηκευονται μεχρι 3 εφαρμογες, με τα 3 δαχτυλα προς τα αριστερα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) εγω θα σου ελεγα να χρησιμοποιησεις τη λειτουργια που αποθηκευονται μεχρι 3 εφαρμογες, με τα 3 δαχτυλα προς τα αριστερα... :) Ναι, ετσι δεν κλινει. Αλλα δε βολευει. Δεν ειναι πρακτικο. Μια αλλη εφαρμογη που δε θελουμε να κλεινει ειναι ο μαμα launcher ο οποιος δεν εχει επιλογη keep in memory. Ή ο dialer, ή τα μηνυματα. Ωστε να μην αργουν να φορτωσουν καθε φορα που καθαριζεις τις διεργασιες που εκτελουντε στο υποβαθρο, cache. Edited January 12, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Λαθος, στο δευτερο μερος σου. Αν απο το tapatalk πατας home και μετα ξαναμπεις, θα σε βγαλει εκει που εισαι ο,τι και να κανεις. Απλως υπαρχουν φορες (~20%) που ανοιγει ξανα απ' την αρχη και δεν εχω καταλαβει γιατι. Μια αλλη εφαρμογη που δε θελουμε να κλεινει ειναι ο μαμα launcher ο οποιος δεν εχει επιλογη keep in memory. Εμένα μόνο όταν γράφω και πατήσω home on και επιστρέψω με βγάζει εκεί που ήμουν. Όλες τις άλλες φορές άμα πατήσω home και ξανά επιστρέψω, ανοίγει από στην σελίδα με όλα τα forums. Εννοείται αγορασμένη η εφαρμογή. Αυτά βέβαια στο G Pad 8.3 και S3. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Πως αντεχεις φιλε μου; Αυτο σου συμβαινει και σε αλλες εφαρμογες; Ποια εκδοση του tapatalk εχεις; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά σε λίγες μέρες θα παραλάβω και εγώ το G2 μου από κίνα... Διαβάζω διαβάζω διαβάζω, αλλά είναι τόσα πολλά τα post που δεν πολυβγάζω άκρη.... Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μάθω τελείως επιγραμματικά: α) Πια είναι η καλύτερη (απροβλημάτιστη) stock rom που μπορώ να βάλω? Δε με ενδιαφέρουν τα ελληνικά! β) Αξίζει καμιά custom ή η απώλειες είναι τόσο μεγάλες που η stock είναι μονόδρομος? γ) Τι recovery προτείνετε? CWM, TWRP ή καμιά άλλη? Υ/Γ: Δε με ενδιαφέρουν οδηγίες, ούτε το πώς θα τα περάσω! Απλά μια γρήγορη απάντηση γιατί το ψάξιμο με έχει κουράσει λιγάκι... Ευχαριστώ! Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Παιδιά σε λίγες μέρες θα παραλάβω και εγώ το G2 μου από κίνα... Διαβάζω διαβάζω διαβάζω, αλλά είναι τόσα πολλά τα post που δεν πολυβγάζω άκρη.... Αν είναι εύκολο θα ήθελα να μάθω τελείως επιγραμματικά: α) Πια είναι η καλύτερη (απροβλημάτιστη) stock rom που μπορώ να βάλω? Δε με ενδιαφέρουν τα ελληνικά! β) Αξίζει καμιά custom ή η απώλειες είναι τόσο μεγάλες που η stock είναι μονόδρομος? γ) Τι recovery προτείνετε? CWM, TWRP ή καμιά άλλη? Υ/Γ: Δε με ενδιαφέρουν οδηγίες, ούτε το πώς θα τα περάσω! Απλά μια γρήγορη απάντηση γιατί το ψάξιμο με έχει κουράσει λιγάκι... Ευχαριστώ! α)Στοκ ρομ και μονο ρουτ. β)Η στοκ είναι απροβλημάτιστη και γιαυτο δεν.μπλεκω εγω. γ)Αν βαλεις custom πας σε phliz recovery. Αυτα για εμενα που στο note φλασαρω οτι υπάρχει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zacharias99 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 α)Στοκ ρομ και μονο ρουτ. β)Η στοκ είναι απροβλημάτιστη και γιαυτο δεν.μπλεκω εγω. γ)Αν βαλεις custom πας σε phliz recovery. Αυτα για εμενα που στο note φλασαρω οτι υπάρχει Σε 1000ευχαριστώ! Όταν με το καλό το πάρω στα χέρια μου θα του περάσω λοιπόν την τελευταία ευρωπαϊκή stock και θα περιμένω την miui που τόσο έχω λατρέψει (πρώην κάτοχος mi2s). Παράθεση Nokia 5110 ---> Nokia 7110 ---> SonyEricsson T68i ---> Nokia 7650 ---> Motorola v300 ---> Nokia 6260 ---> Nokia n70 ---> nokia 5030 ---> Samsung s8300 ---> Samsung Galaxy Ace ---> Lenovo a660 ---> Xiaomi mi2s ---> LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε 1000ευχαριστώ! Όταν με το καλό το πάρω στα χέρια μου θα του περάσω λοιπόν την τελευταία ευρωπαϊκή stock και θα περιμένω την miui που τόσο έχω λατρέψει (πρώην κάτοχος mi2s). it makes nothing. Περιμενε να σου πουν και τα παιδια.Εγω το αφησα οπως ηρθε το τηλεφωνο απλα εκανα ρουτ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Σε 1000ευχαριστώ! Όταν με το καλό το πάρω στα χέρια μου θα του περάσω λοιπόν την τελευταία ευρωπαϊκή stock και θα περιμένω την miui που τόσο έχω λατρέψει (πρώην κάτοχος mi2s). Κανε μονο root και μετα θα περιμενουμε την MIUI. Θα επαιρνα το Mi3 αν δεν ηταν τοσο μεγαλο. Κριμα, το κανανε σαν πλακακι. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 αν υπηρχε καλο feedback για το mi3 το ανταλλαζα :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Η ημερομηνια απο το Το εικονίδιο - εφαρμογη του ημερολογιου που έχει η συσκευή αλλάζει?? Γίνετε δηλ η ημερομηνία που γράφει επανω να συμβαδίζει με την τρέχουσα ημερομηνία?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Πως αντεχεις φιλε μου; Αυτο σου συμβαινει και σε αλλες εφαρμογες; Ποια εκδοση του tapatalk εχεις; Όχι μόνο το Tapatalk. Την τελευταία Pro από Play Store... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Η ημερομηνια απο το Το εικονίδιο - εφαρμογη του ημερολογιου που έχει η συσκευή αλλάζει?? Γίνετε δηλ η ημερομηνία που γράφει επανω να συμβαδίζει με την τρέχουσα ημερομηνία?? Οχι, δε γινεται. Το μονο που γινεται ειναι να αλλαξεις το εικονιδιο με ενα αλλο τις αρεσκειας σου. Οχι ομως και να αλλαζει μονο του. Τα εικονιδια ειναι παντα στατικα. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) Οχι, δε γινεται. Το μονο που γινεται ειναι να αλλαξεις το εικονιδιο με ενα αλλο τις αρεσκειας σου. Οχι ομως και να αλλαζει μονο του. Τα εικονιδια ειναι παντα στατικα. Αλλάζει ρε παιδιά... Μια χαρά...!!! Edited January 12, 2014 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Αλλάζει ρε παιδιά... Μια χαρά...!!! Αλλαζει ναι το εχω παρατηρησει και 'γω εδω και καιρο. . . νομιζω ομως μονο το default εικονιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Αλλάζει ρε παιδιά... Μια χαρά...!!! Αλλαζει ναι το εχω παρατηρησει και 'γω εδω και καιρο. . . νομιζω ομως μονο το default εικονιδιο Εχετε δικιο ρε μαγκες. Στις προηγουμενες συσκευες μου δεν γινοταν και τωρα εχω αλλαξει θεμα απο την αρχη οποτε δεν παρατηρησα το default εικονιδιο. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδιά για το mod του ήχου θελω να ρωτήσω. Θυμάμαι κάποιοι το έβαζαν και μετά την επανεκκίνηση δεν είχαν καθόλου ηχο. Ο Οδηγός ειναι ενημερωμένος? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts