razkal Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Dalvik cache μπορείς να κάνεις με root explorer ,νομίζω (δεν είμαι σίγουρος ) κάνει και το titanium . το εχει δοκιμασει κανεις αυτο? I see you have the Google Services battery hog feature enabled. I had the same issue. Here is how to put Google Services in its place: 1. Stop Google Services via TiBU or Settings > Apps, then uninstall it 2. Reboot to recovery & clear dalvik. Reboot system 3. Open Maps. You will be prompted to install Google Services from Play Market, do it Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Καλησπέρα, μήπως υπάρχει κάποια rom που να βασίζεται σε stock που να έχει τον aosp dialer; Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakious Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 παιδια εχω κανει root to lg g2 μου. 1) 8α μπορω να παρω ΟΤΑ την 4.4.2? 2) αν υπαρχει καποια αλλη ρομ 4.4.2 να βαλοω ποια ειναι και πως μπαινει? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospor Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 παιδια εχω κανει root to lg g2 μου. 1) 8α μπορω να παρω ΟΤΑ την 4.4.2? 2) αν υπαρχει καποια αλλη ρομ 4.4.2 να βαλοω ποια ειναι και πως μπαινει? ευχαριστω Καλησπέρα. Μπορείς να πάρεις με ΟΤΑ THN 4.4.2 official όταν είσαι μόνο rout ,αλλά αν θέλεις να βάλεις κάποια custom rom όπως την DroidKang ή Mahdi κ.τ.λ θα πρέπει να περάσεις custom recovery και να την φλασάρεις απο εκεί.Διάβασε το παρακάτω και θα καταλάβεις . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383778 http://osarena.net/android/lg-g2-d802-ola-osa-prepi-na-xerete-ke-ta-must-have-tis-epomenis-imeras-how-to.html Παράθεση Letv Le1 Pro X800. When The smoke is going down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stan1 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Καλησπέρα. Μπορείς να πάρεις με ΟΤΑ THN 4.4.2 official όταν είσαι μόνο rout ,αλλά αν θέλεις να βάλεις κάποια custom rom όπως την DroidKang ή Mahdi κ.τ.λ θα πρέπει να περάσεις custom recovery και να την φλασάρεις απο εκεί.Διάβασε το παρακάτω και θα καταλάβεις . http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383778 http://osarena.net/android/lg-g2-d802-ola-osa-prepi-na-xerete-ke-ta-must-have-tis-epomenis-imeras-how-to.html οταν εισαι μονο root γινεται η αναβαθμιση μονο OTA η ειναι καλυτερα μεσω pc? και μια αλλη ερωτηση αν θελω να κανω unroot και δεν με πειραζει να σβηστουν ολα απο το κινητο μου πρεπει να κανω ολη αυτη τη διαδικασια που λεει στον οδηγο η μπορεις να κανεις restore οπως στα iphone με απλο τροπο και να επανελθεις στην αρχικη κατασταση οπως το πηρες? ρωταω γιατι το unroot στον οδηγο που ειδα εδω στο φορουμ μου φανηκε πολυπλοκο απ τη στιγμη που δεν το εχω ξανακανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Λοιπόν τα κατάφερα, χάρη στην βοήθειά σου. Μίκρυνα τα κάτω πλήκτρα και συμμαζεύτηκε κατά πολύ, κατά την γνώμη μου, η εμφάνιση της συσκευής. Και πάλι ευχαριστώ για τον αναλυτικό οδηγό για root του τηλεφώνου. πρεπει να εισαι root για να γινει αυτο?ειμαι λιγο ασχετος... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 πρεπει να εισαι root για να γινει αυτο?ειμαι λιγο ασχετος... Ότιδήποτε έχει να κάνει με παραμετροποίηση των αρχείων του συστήματος χρειάζεται root...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Ότιδήποτε έχει να κάνει με παραμετροποίηση των αρχείων του συστήματος χρειάζεται root...:) μπορεις να ανεβασεις μια φωτο να δουμε το αποτελεσμα? Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 μπορεις να ανεβασεις μια φωτο να δουμε το αποτελεσμα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479252 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2479252 μηπως παραειναι μικρα η μου φαινετε?βολευουν ετσι?παντως μεγαλωνει πολυ η οθονη... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Μπορει να ακουστει λιγο χαζη η ερωτηση που θα κανω αλλα την κανω και βλεπουμε.Ακολουθησα τον οδηγο και γυρισα σε τελειως στοκ κατασταση περνωντας την Open Europe 10a αφου δεν ειχει και καποια νεοτερη σε open europe.Απο το πρωι δεν μου ερχετε αναβαθμιση σε 10f που ειναι η τελευταια,ειναι λογικο?Το τηλεφωνο ειναι με κωδικο MAL(Μαλαισια) και βαση IMEI θα επρεπε να περασω HKG 10b.Η αν εχει καποιος την τελευταια open europe σε link να περασω απο την αρχη ακομα καλυτερα.Εχω ορεξη να flashαρω και να στηνω σημερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 η open europe εχει μεινει στην 10A, γι αυτο δεν σου βγάζει αναβαθμιση..φλασαρε την ελληνικη πχ που ειναι στην 10E όχι οτι εχει και πολυ σημασια.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Ντάξει πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους αγχωθηκα.έλεγα να βάλω την ελληνικη αλλα δεν υπήρχε ελληνική 32gb και λέω κάτσε μη γίνει καμία στραβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Τελικα δεν αντεξα χωρις ροοτ και κυριως χωρις adaway να ρωτησω κατι και εγω με την σειρα μου τωρα που ειμαι μονο ροοτ αν σκασει ενημερωση kitkat την κανω κανονικα και χανω μονο το ροοτ η παιζει κατι αλλο?:!::!: Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Τελικα δεν αντεξα χωρις ροοτ και κυριως χωρις adaway να ρωτησω κατι και εγω με την σειρα μου τωρα που ειμαι μονο ροοτ αν σκασει ενημερωση kitkat την κανω κανονικα και χανω μονο το ροοτ η παιζει κατι αλλο?:!::!: Αν σου έρθει OTA τη περνάς και χάνεις το root, εκτός και αν βάλεις custom recovery που τοτε καλύτερα να μη το δοκιμάσεις μιας και πιθανότερο είναι να "κολλήσει" κατά τη διαδικασία. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poison21 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Οκ ευχαριστω,προς το παρων δεν σκεφτομαι για custom recovery με καλυπτει το κινητο οπως ειναι τα μονα που εκανα ειναι απο τον οδηγο σου να μικρυνω την nav bar και να αυξησω τον ηχο.:D:D Παράθεση ONE PLUS 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλημέρα , Είναι εύκολο παιδιά να μου πείτε με απλά λόγια πώς μπορώ να αυξήσω την ένταση του ήχου απο τα ακουστικά ? Υπόψη δεν έχω πειράξει καθόλου το κινητό μου και ούτε βέβαια γνωρίζω....χα!χα! Thnaks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπέρα. Προστέθηκε ο οδηγός ''ViPER4Android Audio Effects-Για δυνατό και επαγγελματικό ήχο''...:)...Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να πείτε την άποψη σας...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπέρα. Προστέθηκε ο οδηγός ''ViPER4Android Audio Effects-Για δυνατό και επαγγελματικό ήχο''...:)...Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να πείτε την άποψη σας...:) Ηλία δοκιμάζω και σε aosp ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ηλία δοκιμάζω και σε aosp ;; Nαι, λέει ότι υποστηρίζει...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπερα παιδια,ειναι ασφαλες να βαλω και το ViPER4Android ενω εχω ηδη αυτο για την ενισχυση φωνης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Καλησπερα παιδια,ειναι ασφαλες να βαλω και το ViPER4Android ενω εχω ηδη αυτο για την ενισχυση φωνης?? Έχω περασμένα και τα 2...καλο θα είναι βέβαια να χρησιμοποιείς ένα από τα 2. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalfinho Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ναι αλλα κανει κ το βαιπερ οτι το αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Ναι αλλα κανει κ το βαιπερ οτι το αλλο? Γράφω στον οδηγό τι κάνει. Βασικά κάνει πολλά περισσότερα. Η πρώτη μέθοδος είναι απλή και boostαρει τον ήχο, όχι όμως σε Bluetooth. To viper4android θέλει λιγο ψάξιμο αλλά ανεβάζει το επίπεδο του ήχου και τη ποιότητα του. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Αν σου έρθει OTA τη περνάς και χάνεις το root, εκτός και αν βάλεις custom recovery που τοτε καλύτερα να μη το δοκιμάσεις μιας και πιθανότερο είναι να "κολλήσει" κατά τη διαδικασία. Έχω περάσει την open Europe και έχω custom recovery,υπάρχει δυνατότητα να περάσω stock recovery και μετά να πάρω το update? Κι αν ναι πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts