Jump to content

Bluejacking: Αστείες ιστορίες!

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

Σήμερα, για παράδειγμα, που γινόταν το αδιαχώρητο στη Β.Σοφίας, βρήκα 2 (το ένα μάλιστα είχε όνομα "Μαριαλενα"! Εγώ φυσικά έστειλα τους χαιρετισμούς μου και τα σχόλια για την κίνηση! ;)

Mπαμ κάνει απο 1 χιλιόμετρο ότι ήταν Μαριαλένος :p ;)

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον Bayern7

Mπαμ κάνει απο 1 χιλιόμετρο ότι ήταν Μαριαλένος :p ;)

Γιατί?Χθες σε ένα clubaki βρήκα μια Μαρία.Και ήταν όντως κοπέλα.Εστειλα την καλημέρα μου και έψαχνε με τις φίλες της να βρει από που ήρθε το μήνυμα.Δεν το συνέχισα γιατί μετά πήγε και φώναξε τον δικό της και δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα.Εν τω μεταξύ έστελνα συνέχεια σε ένα 6310i και δεν έβλεπα κάποια κίνηση.Κάποια στιγμή κατά τις 4 το πρωϊ πλάκωσε η αστυνομία λόγω παραβίασης ωραρίου και ενώ είχαμε μείνει 5 άτομα στο μαγαζί κατάλαβα πως το 6310i ήταν του μπάρμαν και δεν έδινε σημασία στο κινητό λόγω δουλειάς.Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν γέλασα όταν με ρώτησε αν έχω ιδέα ποιος του έστειλε τα contacts.

Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb

Γιατί?Χθες σε ένα clubaki βρήκα μια Μαρία.Και ήταν όντως κοπέλα.Εστειλα την καλημέρα μου και έψαχνε με τις φίλες της να βρει από που ήρθε το μήνυμα.Δεν το συνέχισα γιατί μετά πήγε και φώναξε τον δικό της και δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα.Εν τω μεταξύ έστελνα συνέχεια σε ένα 6310i και δεν έβλεπα κάποια κίνηση.Κάποια στιγμή κατά τις 4 το πρωϊ πλάκωσε η αστυνομία λόγω παραβίασης ωραρίου και ενώ είχαμε μείνει 5 άτομα στο μαγαζί κατάλαβα πως το 6310i ήταν του μπάρμαν και δεν έδινε σημασία στο κινητό λόγω δουλειάς.Δεν ξέρω πως κρατήθηκα και δεν γέλασα όταν με ρώτησε αν έχω ιδέα ποιος του έστειλε τα contacts.

Αμάν πια αυτές οι γυναίκες. Με το παραμικρό να το πουν στον γκόμενο...

"Μπαμπη μου, μπάμπη μου, κοίτα τι μου στειλανεεε... Δειρτους..."

HTC Desire Root User

Αρχικό Μήνυμα από τον David

Αμάν πια αυτές οι γυναίκες. Με το παραμικρό να το πουν στον γκόμενο...

"Μπαμπη μου, μπάμπη μου, κοίτα τι μου στειλανεεε... Δειρτους..."

Το θέμα είναι μην τύχει και ο Μπάμπης είναι κανένας σφίχτης και αρχίσει όντως να δέρνει :p

Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0)

paidia diavasa olo to post kai exw polla na pw...

to siemens s55 dexetai ta panta kai xwris epibaibaiwsh...to kako einai oti den se eidopoiei kanenas hxos...opote yparxei periptwsh na steilete kati kai o allos na to dei meta apo 2 wres...

Αρχικό Μήνυμα από τον hunk

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/16 UP.Browser/6.1.0.5.c.4 (GUI) MMP/1.0)

paidia diavasa olo to post kai exw polla na pw ...

to siemens s55 dexetai ta panta kai xwris epibaibaiwsh...to kako einai oti den se eidopoiei kanenas hxos...opote yparxei periptwsh na steilete kati kai o allos na to dei meta apo 2 wres...

πολλά είπες... :o :p :rolleyes:

molis eixa thn prwth mou empeiria ston hlektriko.enas touristas eixe s55 opote ksekinaw me ena hi..tpt..stelnw how are you..tpt..stelnw why dont you answer..tpt o typos..ante gamhsou..stelnw ena sms gemato fuck you..kai me kanei ban..

loipon,katarxin:pos mporo na steilo sms meso bt??(P800)

kai tora:

stin infosystem ekana ena gero test.sto periptero tis hp vrika giro sta 4-5 bt an thimame kala.ena neofitos,ena guess??? ena pc kai kati san isdn modem an thimame kala.esteila alla tipota apo kanenan :(

kai meta vrisko enan me t610 kai HBH30(i HBH60,den thimame)

tou stelno ena "hi" me onoma @maria san epafi alla den to dextike.to ksanastelno alla tipota.o theios koitouse san xazos to kinito tou :p

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

gia p800 den kserw pws ginetai alla tha pw gia to s55 kai mporei na ginetai kati paromoio..afou apothikeuseis to sms stis epiloges exei mia pou leei arxeiothethsh(s55 panta).h epilogh auth apothikeuei to sms san kanoniko arxeio sthn flash memory tou kinhtou..apo ekei kai pera to kaneis oti thes..yparxei periptwsh omws na apothikeuetai san arxeio *.sms p.x. kai na mhn anagnwrizetai apo alla kinhta..

Όπως είπα και παραπάνω, σε αυτό το θέμα έχω αναφέρει τη συμπεριφορά διάφορων κινητών μετά από δοκιμές που έκανα.. Σύμφωνα με αυτές, το T610 ΔΕΝ ζητά την "άδεια" του ιδιοκτήτη του για να λάβει κάτι μέσω ΒΤ! Είσαι σίγουρος πως ήταν Τ610; Επίσης προσέξτε και τις συμβατότητες των "αντικειμένων" που στέλνετε! Το contact μάλλον είναι το μόνο σίγουρο και συμβατό με όλα τα κινητά!

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

kai tora:

stin infosystem ekana ena gero test.sto periptero tis hp vrika giro sta 4-5 bt an thimame kala.ena neofitos,ena guess??? ena pc kai kati san isdn modem an thimame kala.esteila alla tipota apo kanenan :(

:p :p :p :p Το ίδιο ακριβώς έκανα και εγώ. Αλλά δεν νομίζω να ήταν στο περίπτερο της hp. Εγώ το έκανα στο περίπτερο της Panasonic. Εκεί είχαν 4-5 κινητά πάνω στο τραπέζι (μεταξύ αυτών τα Nokia 7650, 3650, SE T610) και 2-3 συσκευές ΒΤ ακόμα. (όπως ένα τηλεφωνικό κέντρο). Οπότε μόλις το κινητό μου σταμάτησε το Bluejacking το τραπέζι τους έμοιαζε με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είχε πολύ φάση.

Τα λέτε..

Ρε παιδιά, έκανα χθες το γύρο της Αθήνας ως συνοδηγός (από τις σπάνιες περιπτώσεις) και βρήκα ευκαιρία να παίξω με το ΒΤ. Ήμουν συνέχεια σε μποτιλιάρισμα και δεν βρήκα ούτε ένα κινητό. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ! :p

Sergie, αν υπολογίσεις πόσα αυτοκίνητα βρίσκονται σε ακτίνα 10 μέτρων από εσένα, και μάλιστα συνήθως παραμένουν τα ίδια, θα δεις ότι είναι αρκετά απίθανο να πετύχεις κάποιον. Παρόλα αυτά, επειδή το έχω κάνει πολλές φορές, έχω συνατήσει μερικούς.

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

Όπως είπα και παραπάνω, σε αυτό το θέμα έχω αναφέρει τη συμπεριφορά διάφορων κινητών μετά από δοκιμές που έκανα.. Σύμφωνα με αυτές, το T610 ΔΕΝ ζητά την "άδεια" του ιδιοκτήτη του για να λάβει κάτι μέσω ΒΤ! Είσαι σίγουρος πως ήταν Τ610; Επίσης προσέξτε και τις συμβατότητες των "αντικειμένων" που στέλνετε! Το contact μάλλον είναι το μόνο σίγουρο και συμβατό με όλα τα κινητά!

nai,sigouros eimai

tou esteila mia epafi apo ton "@mairy" me onoma epafis "gia!!"

ide to kinito tou o tipos alla meta mou evgale apotixia metaforas

mallon tha tou emfanise to onoma kai an thelei na dextei tin epafi alla tha patise NO :(

itan kai pappous o kaimenos,giro sta 50 :whistle:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Επιτέλους πέτυχα και εγώ κάποιον που γνώριζε τι είναι το bt :p Eχει 3650 και μάλιστα είναι συνφορουμίτης :D Με το που είδα το όνομα κατάλαβα ότι το bluejacking θα είναι παραγωγικό :p Αντάλλαξαμε μερικά java παιχνίδια και φωτός(κορυφαία η γυμνή φωτό της Anjelina jolie :p) και η όλη η φάση είχε πολύ χαβαλέ :cool:

Χτες το βραδυ εγω σε club πετυχα 2 χρηστες με ανοιχτο bt. Στελνω λοιπον ενα task του ημερολογιου με κειμενο "Μολις λαβατε ιο στο κινητο σας. Ολες οι εγγραφες καταλογου θα διαγραφουν!" Ψαχνω λιγο γυρω και βλεπω εναν με Τ610 σε πανικοβλητη κατασταση να το δειχνει σε κατι φιλους του!! Χε χε πολυ κακος ειμαι! :p

Παντως αν δειτε στην αναζητηση κινητα που δεν εχουν αλλαξει το default name που ειναι το ονομα του κινητου, τοτε εχετε ευκολα θυματα για πλακα!! Ειναι συνηθως οι λιγοτερο σχετικοι!

Α και ειπαμε οι συμφορουμιτες να βαζουμε ενα @ στην αρχη ή στο τελος του ονοματος για να καταλαβαινομαστε!!

Αρχικό μήνυμα από τον/την iggy75

Χτες το βραδυ εγω σε club πετυχα 2 χρηστες με ανοιχτο bt. Στελνω λοιπον ενα task του ημερολογιου με κειμενο "Μολις λαβατε ιο στο κινητο σας. Ολες οι εγγραφες καταλογου θα διαγραφουν!" Ψαχνω λιγο γυρω και βλεπω εναν με Τ610 σε πανικοβλητη κατασταση να το δειχνει σε κατι φιλους του!! Χε χε πολυ κακος ειμαι! :p

Παντως αν δειτε στην αναζητηση κινητα που δεν εχουν αλλαξει το default name που ειναι το ονομα του κινητου, τοτε εχετε ευκολα θυματα για πλακα!! Ειναι συνηθως οι λιγοτερο σχετικοι!

Α και ειπαμε οι συμφορουμιτες να βαζουμε ενα @ στην αρχη ή στο τελος του ονοματος για να καταλαβαινομαστε!!

esy ti kinhto exeis?apo siemens gia paradeigma tha douleuei se nokia?den to eixa skeftei gia task apo to hmerologio...keep jacking

Εχω και εγω Τ610 και οι επαφες ημερολογιου ειναι καλες διοτι εχουν αρκετο χωρο για text! Οι συσχετισμοι των κινητων για bluejacking αναφερονται στο αντιστοιχο thread των τεχνολογικων προβληματισμων αν δεν κανω λαθος!

Αρχικό Μήνυμα από τον iggy75

Asxeto :)

sto destili isoyn stin paraliaki?

kai egw ekei ebriska 2 atoma me anoixta bluetooth :)

mazi me ena filo moy.

• 2 weeks later...

paidia se kafeteria sth perioxh mou brhka ena dystyxo me 3650 kai bt anoixto kai ton ekana na blasthmaei..tou esteila oles tis eikones pou eixa kamia 60aria dld kai emeine malakas..den hksere poios tou ta estelne...

paidia se kafeteria sth perioxh mou brhka ena dystyxo me 3650 kai bt anoixto kai ton ekana na blasthmaei..tou esteila oles tis eikones pou eixa kamia 60aria dld kai emeine malakas..den hksere poios tou ta estelne...

Αρκεί να μην ήταν καμμία με εσένα μέσα και σε ψάξει :p

Αρχικό μήνυμα από τον/την Sergios

Αρκεί να μην ήταν καμμία με εσένα μέσα και σε ψάξει :p

trelos eisai re?den bgazw dikes mou eikones..den exw fotogeneia..:p

• 3 weeks later...
Εγω τρελανα ενα συμμαθητη μου στο μαθημα.......πολυ πλακα αλλα κατελαβε οτι εγω του εστελνα.....