Jump to content

Bluejacking: Αστείες ιστορίες!

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον After

...καλα αποψε εγινε το τρομερο....!!!

Ημουνα στο Θησειο και κανω search!

Βρισκω 2 κινητα με τα ονοματα ''Δημητρης'' και ''ΣΠΥΡΟΣ''

Οποτε αρχιζω..... :lol:

''Καλος ο καφες σου?"

''Σ'αρεσει η σερβιτορα ε?''

κτλ...

Εστελνα τα ιδια μυνηματα και στους 2 αλλα ειχα εντοπισει μονο τον ενα(καθοτανε 2 τραπεζια απο εμενα)!

Αλλα σε μια στιγμη τι βλεπω!?!?!?!?

Ο ενας απο τους 2 που δεν ειχα εντοπισει ακομα,καθοτανε.....απεναντι του στο ιδιο τραπεζι!!!!!

Και συνεχιζω......

''Σε βλεπω,προσεχε'' στον ενα,''Σε γουσταρω αντρα μου'' στον αλλο!

Σε καποια στιγμη περναει ενας μαυρος με cd οποτε βρισκω την ευκαιρια και στελνω ''παρε κανα cd ρε σπαγκο''

Μετα ο αλλος παει στην τουαλετα για 2 φορα,οποτε του στελνω ''τι θα γινει με αυτη την τουαλετα?"

Τα ατομα τα ειχαν παιξει,ειχανε σταματησει να μιλανε και κοιταγανε αριστερα-δεξια-μπρος-πισω συνεχεια!

Τους στελνω ''ειμαι αυτος πισω σου με το πουκαμισο''...,η πλακα ειναι οτι δεν φοραγε κανεις πουκαμισο στο μαγαζι!!!

Καποια στιγμη ζητανε νερο απο την σερβιτορα,οποτε στελνω εγω ''Δεν πιστευω να μην αφησεις μπουρμπουαρ μετα το νερο?"

Εκει σταματησαν τα μυνηματα μου,...γιατι το επομενο δεν σταλθηκε απο το κινητο:

Φευγω πριν απο αυτους,παιρνω το αμαξι μου και περναω μπροστα απο την καφετερια!Σταματαω μπροστα απο το τραπεζι τους και τους φωναζω:ΔΗΜΗΤΡΗ,ΣΠΥΡΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Δεν ξερω τι αντιδρασεις ειχανε γιατι εφυγα με 1000! :lol:

Υ.Γ. Το εχω ξεσκισει το θεμα... :alien:

Καλά ρε φίλε, εσύ ήσουν??Κοίτα μικρός που είναι ο κόσμος.

Καλά ρε αδερφάκι μου όμως μας ξέσκισες όλην ώρα στα μηνύματα...

:whistle:

Φιλικά,

ΣΠΥΡΟΣ

Αρχικό Μήνυμα από τον Global moderator

Ωραίους τεχνολιγικούς προβληματισμούς έχετε :cool:

Που θα μου πας, δε θα σε πετύχω πουθενά με ανοικτό BT? :p

BTW, χθές πέτυχα 2 άτομα με ανοικτό BT ενώ ήμουν στο αυτοκίνητο (συνοδηγός), ένα στην Κηφησίας κι ένα στον Πειραιά, δεν πρόλαβα όμως να στείλω τίποτα!! :(

Αλήθεια, δοκιμάζοντάς το με ένα άλλο 7650 διαπίστωσα ότι στο "θύμα" εμφανίζεται κάποιο μήνυμα "Accept BT connection from XXX?" όπου βέβαια μπορεί να απαντήσει ΝΟ και να μην το δεχθεί! Και εάν μεν πρόκειται για contact δέχεται ένα VCARD ενώ εάν πρόκειται για SMS (από MsgSaver) βλέπει ένα κείμενο που περιέχει και τυχόν αριθμό παραλήπτη του SMS κλπ κλπ. Φαντάζομαι δεν υπάρχει τρόπος να πάει σκέτο κείμενο και μάλιστα χωρίς να τον ρωτήσει, ε;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

Φαντάζομαι δεν υπάρχει τρόπος να πάει σκέτο κείμενο και μάλιστα χωρίς να τον ρωτήσει, ε;

Σωστά φαντάζεσαι :)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Εγώ έψαχνα χθες το απόγευμα στα Flocafe του Village καθώς και στη διάρκεια της μισής ταινίας αλλά τίποτα :( :( :(

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

Αρχικό Μήνυμα από τον brutus

Εγώ έψαχνα χθες το απόγευμα στα Flocafe του Village καθώς και στη διάρκεια της μισής ταινίας αλλά τίποτα :( :( :(

Να ζητήσεις το μισό εισιτήριο πίσω! Ακούς εκεί, να πληρώνεις εισιτήριο και να μη βρίσκεις κανέναν για μια ώρα! :p :D

Αρχικό Μήνυμα από τον brutus

Και εγω εχτες στο village ημουνα(Aμαρουσιου),ειδα το T3!

Βρηκα ενα 7650 κατα την διαρκεια της ταινιας και του εστειλα ''Svise to kinito re M@#%!''

Δεν ξερω ομως ποιανου ητανε :lol:

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

Αρχικό Μήνυμα από τον Nikos_s3

σαν όνομα της συσκευής σας τι βάζετε..??:o

για να δω φαντασία τώρα...:o

Τι άλλο; Johner! :p

Κυκλοφορώ συνήθως στην παραλία της Θεσ/νίκης και "χτυπάω" ανύποπτους κατόχους BT συσκευών, κατα προτίμηση Nokia *650! :whistle:

Εχμμ... petran !!! :o

Γαματη φαση !!! Τωρα ανακαλυψα αυτο το thread και ανυπομονω να βρω καποιον με bt...

Υπαρχει περιπτωση να σε καταλαβει ο αλλος που θα του στελνεις τα περιεργα;

Εμφανιζει ονοματα και τετοια;

Τουλάχιστον με αυτά τα ονόματα θ' αναγνωρίσουμε αμέσως τους "δικούς" μας (από το myphone δηλαδή) αν τύχει και βρεθούμε, ε; Και φυσικά, "μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια" !!! :)

Τουλάχιστον με αυτά τα ονόματα θ' αναγνωρίσουμε αμέσως τους "δικούς" μας (από το myphone δηλαδή) αν τύχει και βρεθούμε, ε; Και φυσικά, "μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια" !!! :)

Κάποτε είχα βάλει το "ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ!". Φάση έχει να βάλει κανείς, "Ο Σατανάς", "ΣΕ ΒΛΕΠΩ!","Ο ΘΕΟΣ" κλπ

HTC Desire Root User

Brutus φυσικά. Εδώ φάγαμε ολόκληρο Καίσαρα, θα φοβηθούμε ότι θα μας βρεί κάποιος το κινητό? Άσε που έχω Ericsson και δεν είναι ανιχνεύσιμο by default.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/874.gif

MyPhone Forum Moderator @ "Κινητά τηλέφωνα"

powerulez, επάνω δεξιά σε κάθε post σου υπάρχει το κουμπάκι "edit" για να συμπληρώσεις/διορθώσεις ώστε να μη χρειάζεται να γράφεις νέο post και μάλιστα μόλις 2 λεπτά αργότερα...

TIP για Series 60

Λοιπόν, δεν ξέρω αν το ξέρετε ήδη αλλά ανακάλυψα το εξής:

• Έφτιαξα ένα txt αρχείο στα Windows με ελληνικά και το έσωσα με Unicode Encoding (ώστε να μπορεί να διαβαστεί σωστά και στο κινητό).
  • Το έστειλα στο κινητό με BT και με το SeleQ το έκανα COPY στο C:\ (για ευκολία).
  • Με το SeleQ το επεξεργάζομαι (File->Edit Text) γράφοντας και Ελληνικά και το στέλνω μέσω BT, πάλι από το SeleQ (Send->Via Bluetooth). Στον παραλήπτη φαίνεται σκέτο κείμενο, χωρίς τα "message from...", "=======" κλπ που έβαζε το MsgSaver, ούτε τα πεδία του VCard που έχει όταν στέλνεις ένα contact!!

Happy Bluejacking!!! :)

Με λίγο περισσότερο ψάξιμο διαπίστωσα ότι:

• Τα txt αρχεία που αναφέρω παραπάνω μπορούν να σταλούν μόνο σε 7650/3650.
  • Είναι απαραίτητο να έχει δημιουργηθεί το txt στο PC με unicode encoding προκειμένου να είναι δυνατή η εισαγωγή Ελληνικών σε αυτό από το τηλέφωνο
  • Σε Τ68i μπορεί να σταλεί μόνο VCARD (καταχώρηση καταλόγου) κι όχι αρχείο κειμένου
  • Το Τ68i δέχεται απευθείας το VCARD χωρίς να ζητηθεί άδεια αποδοχής σύνδεσης από τον κάτοχό του, σε αντίθεση με τα 7650/3650 που όταν τους σταλεί κάτι πρώτα ζητά την άδεια του κατόχου για σύνδεση, κι αν απαντηθεί θετικά τότε το δέχεται.

Όλα αυτά περιπλέκουν λίγο το "άθλημα".. :(

Απόψε πήγα στο Village Park Cinemas (στο Ρέντη) με το γνωστό συνφορουμίτη brutus. Υπήρχε πληθώρα συσκευών με ανοικτό bluetooth! Σας συστήνω ανεπιφύλακτα να πάτε κατά κει, ειδικά Σαββατοκύριακο. Στην αίθουσα έκδοσης εισιτηρίων όπου στάθηκα για λίγο στην άκρη βρήκα τουλάχιστον επτά, ενώ μέσα στην αίθουσα προβολής όπου καθόμουν στην προτελευταία σειρά βρήκα πέντε. Πιστεύω πάντως ότι σε καμία από τις δύο δεν κάλυπτα ολόκληρο το χώρο. Μερικές ακόμη ανίχνευσα εν κινήσει στον εξωτερικό χώρο.

Οι περισσότερες συσκευές που ανίχνευσα είχαν όνομα Nokia7650 και Nokia3650, λίγες 6310i ενώ κάποιες είχαν ονόματα όπως Nokia7650John, ΕΛΛΗ, ΤΡΙΑΝΤΟΣ, Μάνος και δε θυμάμαι τι άλλο. Φυσικά στείλαμε μερικά μηνύματα, αλλά για προφανείς λόγους δεν κοίταζα εάν η αποστολή πέτυχε ή όχι. :)