Jump to content

Bluejacking: Αστείες ιστορίες!

EWS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παω στοιχημα οτι λιγοι απο εμας το εχουνε σκεφτει!

Bluejacking κυριοι (και κυριες), και για να γινω πιο συγκεκριμενος φανταστειτε αυτο:

Καθεστε μεσα στο τρενο, το cinema η καπου οπου υπαρχει πολυς κοσμος μαζεμενος. Εκει που βαριεστε λετε δεν κανω ενα Bluetooth scan και ξαφνικα Voila καποιο ανυποψιαστο θυμα ειναι στην ζωνη εκπομπης σας.

Φτιαξτε ενα νεο contact με κατι προσβλητικο οπως πχ:

"το ξερω οτι εχεις μικρο πουλακι" και στειλτε το. Μολις το κινητο του αλλου χτυπησει απολαυστε.

Το κολπο αυτο δουλευει κατα κανονα εναντιον Nokia 7650 και 6310 που εχουνε απο default το bluetooth option στο discoverable.

Απολαυστε υπευθυνα

Για περισοτερες απολαυστικες ιστοριες :

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=15976&forum=16&start=0

Ποσταρετε τις εμειριες σας

• Απαντήσεις 684
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ γελιο!!!!

Διαβασα randomly μερικεσ σελιδες απο το thread που δινει ο EWS και πραγματικα γελασα με τη φαντασια που εχουν καποιοι....

Επισης ωραιος ο τυπος που εβγαλε ραντεβουδακι απο την ιστορια ( αν λεει αληθεια)!

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

μιας και το έφερε η κουβέντα προχτές ''έπαιζα'' με ένα τύπο στην καφετέρια,ο οποίος έντρομος ρώταγε τους δύο κολλητούς του ποιος του στέλνει emoticons...:)

η πλάκα είναι ότι καθόταν ακριβώς πίσω μου και τον άκουγα να κάνει σαν υστερικός..:o

Palio to kolpo :D

Tis proalles hmoun sto Akrwthri, kai ekana ena scan. Vriskw mia "Tania". Ths stelnw ena mpouketaki louloudia pou exw san eikona. Arxisa na koitazw gyrw gyrw, kai vlepw mia parea apo koritsia na koitane ena 3650 pou kratouse mia kai na psaxnontai. Me to programma Msgsaver, arxisa na stelnw kai grapta minimata typou "Tania se vlepw" , "Koita ton typo pisw sou,se goustarei trela" klp. Kalo psarwma.

Tis proalles, mou hrthe emena apo allon mia eikona (eixe 3650 aytos). E lew twra tha deis. Ws gnwston den stelnontai ta sms me bluetooth,alla me to Msgsaver ginetai. Stelnw loipon mia eikona, kai sto kapaki kai keimeno "Osoi kseroun apo kinhta stelnoun kai keimeno, gia na se dw"

Fysika den esteile, esteile mia eikona pali. Kai stelnw "Ti to xeis to kinhto re megale? Mathe kai kana kolpo"

Xexexe... Pswniooo... kakiaaaa....

HTC Desire Root User

Na prosthesw, oti to BT to exw anoixto panta, kai etsi tha prepe na kanoun oloi, gia na ginetai xavales. Den kaiei thn mpataria an einai se anamonh. Einai krima pou ta nokia symbian40 kinhta den exoun BT, epeidh tote tha yphrxan PARA polloi gia na ginei paixnidi se polysyxntastous xwrous. Alla kai osoi exoun T610 den to exoun energo sinithws (osous exw dei me t610,tipota). AN kseroun vevaia ti einai to bluetooth oi perissoteroi.
HTC Desire Root User

Wirelessly posted (SonyEricssonP800/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την David

Na prosthesw, oti to BT to exw anoixto panta, kai etsi tha prepe na kanoun oloi, gia na ginetai xavales. Den kaiei thn mpataria an einai se anamonh. Einai krima pou ta nokia symbian40 kinhta den exoun BT, epeidh tote tha yphrxan PARA polloi gia na ginei paixnidi se polysyxntastous xwrous. Alla kai osoi exoun T610 den to exoun energo sinithws (osous exw dei me t610,tipota). AN kseroun vevaia ti einai to bluetooth oi perissoteroi.

Kala, merikoi gnostoi mou, to bluetooth den to ehoun akousta. Aman ekana na tous peiso oti prepei na to ehoun anoihto syneheia :))) H proti fora einai dyskoli.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis

Wirelessly posted (SonyEricssonP800/R101 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Kala, merikoi gnostoi mou, to bluetooth den to ehoun akousta. Aman ekana na tous peiso oti prepei na to ehoun anoihto syneheia :))) H proti fora einai dyskoli.

Οι περισσότεροι δεν το ξέρουν καν τι είναι. Έχω 3 φίλους μου με t68i και δεν έχουν ιδέα... Πάντως, δεν βλέπω γιατί πρέπει να είναι συνέχεια ενεργό.

Αρχικό Μήνυμα από τον mcde

Οι περισσότεροι δεν το ξέρουν καν τι είναι. Έχω 3 φίλους μου με t68i και δεν έχουν ιδέα... Πάντως, δεν βλέπω γιατί πρέπει να είναι συνέχεια ενεργό.

Na to exoun anoixto, mono kai mono gia na ginetai xavales se polysyxnasta merh. Ektos an kapoios den thelei na ton enoxloun, alla exei plaka.

HTC Desire Root User

Επιτελους το hacking εφτασε και στα κινητα. Βλεπο ολους τους παροπλισμενους χακεραδες να σκαναρουνε στα 2400

Hmmmm κάλη φάση αυτό. Έλα να αρχίζουμε τις πλάκες σιγά σιγά. :p

Και ομως τα καταφερα!!!

Εφτιαξα ενα contact(μνημη τηλ. αριθμου δηλαδη),με νουμερο οτι να'ναι και με ονομα την φραση που θελουμε να στειλουμε,π.χ. ''τι μ@... κινητο ειναι αυτο που εχεις''!

Το εκανα σε ενα τ68ι και πετυχε,βγαινει το μυνημα κατευθειαν στην οθονη!

ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

Να πρήξεις κάποιον καλά καλά, κι αφού τσαντιστεί να του στείλεις "είμαι αυτός με την πράσινη μπλούζα πίσω σου" και ο 1ος να τον πλακώσει στις φάπες. Και γαμώ τα γέλια θα έιναι. :) :lol:

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Να πρήξεις κάποιον καλά καλά, κι αφού τσαντιστεί να του στείλεις "είμαι αυτός με την πράσινη μπλούζα πίσω σου" και ο 1ος να τον πλακώσει στις φάπες. Και γαμώ τα γέλια θα έιναι. :) :lol:

kalo... :lol: :lol: :p

Αρχικό Μήνυμα από τον gkr41

Aνώριμα πράγματα τσκτσκτσκτσκ :p :lol:

Αποψε ειχα καποιο ''θυμα'' με 3650 στα λιμανακια!

Του εγραφα,τι παλιοαμαξι ειναι αυτο που εχει,εισαι κοτα δεν το χωνεις και κατι τετοια....

Μεγαλο ψαρωμα ...

Καλα....εχθες εγινε το κορυφαιο!

5:00 τα ξημερωματα βλεπω εναν τυπο,τελειωμενο,να καπνιζει και να πινει σε ενα bar που βρισκομουνα,με ενα 7650 πανω ακριβως στο bar,μπροστα του!

Λεω,τελειωσε,θα τον τρελανω τον τυπο!

Αρχιζω με ενα μυνημα,γραφοντας οτι γνωριζω για το μεγεθος των...δυνατοτητων του!

Το δεχεται,αρχιζει κατι μορφασμους του στυλ ''τι ναι τουτο παλι'',και συνεχιζει το ποτο του!

Στην συνεχεια ομως οταν του ηρθε το δευτερο μυνημα ''γουσταρεις την barwoman ε?",σηκωθηκε απο την θεση του και αρχισε να ψαχνει,τρομαγμενος,μπας και βρει κατι!

Εγω βρισκομουνα 2 μετρα απο αυτον,στα αριστερα του!

Στο τριτο μυνημα δε ''τι σηκωθηκες πριν σαν μ@#@#ς'',το ατομο ειχε τελειωσει εντελως!Καπνιζε και επεινε οτι κατεβαινε μπροστα του!

Τον αφηνω για λιγο(κανα μισαωρο),και τελος οπως φευγω,του στελνω και το αποτελειωτικο ''πινεις,καπνιζεις....αλλα θα γ@###@?''

Το ατομο μονο που δεν επεσε απο το bar!

Η πλακα ειναι οτι δεν ειχε δει εμενα που βρισκομουνα 2 μετρα απο αυτον,αλλα καρφωνε εναν τυπο με ενα 3330 που εστελνε μυνηματα σε καποιον φιλο του προφανως,και νομιζε οτι τα εστελνε αυτος....

Χιχι!

Εγώ πάντως απόψε σε μια συναυλία στην Ανάβυσσο μάταια έψαχνα για κάποια συσκευή με ανοικτό bluetooth... :(

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

Εγώ πάντως απόψε σε μια συναυλία στην Ανάβυσσο μάταια έψαχνα για κάποια συσκευή με ανοικτό bluetooth... :(

egw oso kai na psaxnw de briskw re petran!afoy oi perissoteroi apenergopoihmeno to exoyn!!!!!!to anoigoyn mono otan goystaroyn na steiloyn kamia eikonitsa kana midi!!

Μπα μην το λες,εγω ειχα παει σε ενα club,με εκατονταδες ατομα,και δεν ειχα βρει ουτε ενα!

Και μετα μια αλλη μερα,πηγα σε μια καφετερια με 10 ατομα μεσα,και βρηκα 2!!!

Αν ψαχνεις συνεχεια θα βρεις...

Proxtes sto venue, opote ekana scan epiana 2-3 diaforetika (se diaforetika shmeia tou magaziou). Alla eixa thn dikia mou apo dipla kai den me afhse na paiksww... mpouxouu :'(
HTC Desire Root User

...καλα αποψε εγινε το τρομερο....!!!

Ημουνα στο Θησειο και κανω search!

Βρισκω 2 κινητα με τα ονοματα ''Δημητρης'' και ''ΣΠΥΡΟΣ''

Οποτε αρχιζω..... :lol:

''Καλος ο καφες σου?"

''Σ'αρεσει η σερβιτορα ε?''

κτλ...

Εστελνα τα ιδια μυνηματα και στους 2 αλλα ειχα εντοπισει μονο τον ενα(καθοτανε 2 τραπεζια απο εμενα)!

Αλλα σε μια στιγμη τι βλεπω!?!?!?!?

Ο ενας απο τους 2 που δεν ειχα εντοπισει ακομα,καθοτανε.....απεναντι του στο ιδιο τραπεζι!!!!!

Και συνεχιζω......

''Σε βλεπω,προσεχε'' στον ενα,''Σε γουσταρω αντρα μου'' στον αλλο!

Σε καποια στιγμη περναει ενας μαυρος με cd οποτε βρισκω την ευκαιρια και στελνω ''παρε κανα cd ρε σπαγκο''

Μετα ο αλλος παει στην τουαλετα για 2 φορα,οποτε του στελνω ''τι θα γινει με αυτη την τουαλετα?"

Τα ατομα τα ειχαν παιξει,ειχανε σταματησει να μιλανε και κοιταγανε αριστερα-δεξια-μπρος-πισω συνεχεια!

Τους στελνω ''ειμαι αυτος πισω σου με το πουκαμισο''...,η πλακα ειναι οτι δεν φοραγε κανεις πουκαμισο στο μαγαζι!!!

Καποια στιγμη ζητανε νερο απο την σερβιτορα,οποτε στελνω εγω ''Δεν πιστευω να μην αφησεις μπουρμπουαρ μετα το νερο?"

Εκει σταματησαν τα μυνηματα μου,...γιατι το επομενο δεν σταλθηκε απο το κινητο:

Φευγω πριν απο αυτους,παιρνω το αμαξι μου και περναω μπροστα απο την καφετερια!Σταματαω μπροστα απο το τραπεζι τους και τους φωναζω:ΔΗΜΗΤΡΗ,ΣΠΥΡΟ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Δεν ξερω τι αντιδρασεις ειχανε γιατι εφυγα με 1000! :lol:

Υ.Γ. Το εχω ξεσκισει το θεμα... :alien:

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την iliasp

Αρχικό Μήνυμα από τον petran

egw oso kai na psaxnw de briskw re petran!afoy oi perissoteroi apenergopoihmeno to exoyn!!!!!!to anoigoyn mono otan goystaroyn na steiloyn kamia eikonitsa kana midi!!

'H otan exoun to bluetooth handsfree.

Μα τι μπρίζες που'στε... :o

Μόλις το'βαλα και γω για πάντα στο on και μάλιστα έχωσα και το dreamchat για να τα πούμε ακόμη πιο άνετα όταν θ'ανακαλύψω το υπεργαμάτο γκομενάκι που θα'χει με τη σειρά

1.symbian60 κινητό

2.ενεργοποιημένο ΒΤ

3.dreamchat installed

δηλαδή ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:

υγ1. Πώς ακριβώς εννοούμε την αναμονή του BT, που δεν καίει μπαταρία?

υγ2. Με την ευκαρεία του SE φόρουμ που έδωσε ο EWS, ξέρει κανείς κάποιο αντίστοιχο αλλά για νοκιάδες?

Αρχικό Μήνυμα από τον sallax

Μα τι μπρίζες που'στε... :o

Μόλις το'βαλα και γω για πάντα στο on και μάλιστα έχωσα και το dreamchat για να τα πούμε ακόμη πιο άνετα όταν θ'ανακαλύψω το υπεργαμάτο γκομενάκι που θα'χει με τη σειρά

1.symbian60 κινητό

2.ενεργοποιημένο ΒΤ

3.dreamchat installed

δηλαδή ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: :lol:

υγ1. Πώς ακριβώς εννοούμε την αναμονή του BT, που δεν καίει μπαταρία?

υγ2. Με την ευκαρεία του SE φόρουμ που έδωσε ο EWS, ξέρει κανείς κάποιο αντίστοιχο αλλά για νοκιάδες?

To dreamchat μπορείς να το στείλεις εσύ στο υπεργαμάτο γκομενάκι!!! :lol:

Υπάρχει αυτή η επιλογή!!!