Sofos_5 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με την samsung : Samsung rumored to put chips in accessories to curb sales of unofficial products Κρίμα, πολύ πολύ κρίμα. Άλλοι καιροί όταν το έκανε η apple και δούλεψε, ο κόσμος τα ψάχνει πλέον λίγο παραπάνω τα πράγματα. Ίσως η κυρία Samsung με το που έγινε λίγο "hype" αν το λέω σωστά, αποφάσισε να γίνει άπληστη.. Είτε καλή δυσφήμηση από άλλη εταιρία, είτε μέγα λάθος από κάποιον μελλοντικό νέο Elop της Samsung. We had a good run Samsung.. Edited October 24, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με την samsung : Samsung rumored to put chips in accessories to curb sales of unofficial products Είναι κάτι που κάνει και η Apple σωστά? Δεν βλέπω να έχει εμποδίσει κάπου αυτό στην κατασκευή και πώληση φθηνών αξεσουάρ και ανταλλακτικών για τα προϊόντα της μέχρι τώρα εκτος και αν δεν κατάλαβα κάτι στο κείμενο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά υπάρχει μια πιθανότητα από Δευτέρα να έχουμε θετική εξέλιξη με το θέμα του knox. Υπάρχει ένας developer που ισχυρίζεται ότι έχει hackαρει τον knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά υπάρχει μια πιθανότητα από Δευτέρα να έχουμε θετική εξέλιξη με το θέμα του knox. Υπάρχει ένας developer που ισχυρίζεται ότι έχει hackαρει τον knox. Link please :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παιδια μια γρηγορη ερωτηση : θελω να παρω s4 αλλα να μην εχει τον knox βρηκα ενα που γραφει : I9505XXUBMGA αυτη η ρομ εχει ή δεν εχει περασμενο τον knox? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 παιδια μια γρηγορη ερωτηση : θελω να παρω s4 αλλα να μην εχει τον knox βρηκα ενα που γραφει : I9505XXUBMGA αυτη η ρομ εχει ή δεν εχει περασμενο τον knox? Τσου. Δε τον έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Τσου. Δε τον έχει. οποτε μπορω να το αγορασω και να κανω ροοτ και να βαλω custom kernel και οτιδηποτε αλλο θελω και twrp και ολα αυτα? υπαρχει περιπτωση να περαστει ο κνοχ με καποιο τροπο ? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 οποτε μπορω να το αγορασω και να κανω ροοτ και να βαλω custom kernel και οτιδηποτε αλλο θελω και twrp και ολα αυτα? υπαρχει περιπτωση να περαστει ο κνοχ με καποιο τροπο ? Και με knox μπορείς να τα κάνεις, απλά θα γράψει. Άμα δε κάνεις upgrade θα είναι knox free :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Και με knox μπορείς να τα κάνεις, απλά θα γράψει. Άμα δε κάνεις upgrade θα είναι knox free :) φιλε Στρατο αυτό το κατάλαβα... απλά ρωτάω αν μεσα στους xda δεν ξέρω ίσως ειναι και βλακεία ερώτηση βάλω μια ρομ απο αυτές που έχουν υπάρχει περίπτωση απο αυτές τις ρομ που έχουν μεσα στους xda να περαστεί ο knox?? αυτή είναι η απορία μου... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 φιλε Στρατο αυτό το κατάλαβα... απλά ρωτάω αν μεσα στους xda δεν ξέρω ίσως ειναι και βλακεία ερώτηση βάλω μια ρομ απο αυτές που έχουν υπάρχει περίπτωση απο αυτές τις ρομ που έχουν μεσα στους xda να περαστεί ο knox?? αυτή είναι η απορία μου... Και που να ξέρω τι θα πας να βάλεις :p Μέχρι MGA stock είσαι καθαρός. Οι custom δε τον έχουν έτσι κι αλλιώς. Σε κάθε περίπτωση διαβάζεις πριν περάσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 φιλε Στρατο αυτό το κατάλαβα... απλά ρωτάω αν μεσα στους xda δεν ξέρω ίσως ειναι και βλακεία ερώτηση βάλω μια ρομ απο αυτές που έχουν υπάρχει περίπτωση απο αυτές τις ρομ που έχουν μεσα στους xda να περαστεί ο knox?? αυτή είναι η απορία μου... Να προσέχεις ετσι κι αλλιώς. Στα forum των xda developets γίνεται χαμος απο τα παράπονα οσων έβαλαν custom rom. Χαμένος ηχος, wifi, multiwindows κτλ κτλ. Το τελευταίο σχόλιο που διάβασα ήταν του τύπου *γιατί δεν μας προειδοποίησαν*. Ξεχνούν ότι η όλη διαδικασία γινεται με δική μας ευθυνη... At our own risk... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Να προσέχεις ετσι κι αλλιώς. Στα forum των xda developets γίνεται χαμος απο τα παράπονα οσων έβαλαν custom rom. Χαμένος ηχος, wifi, multiwindows κτλ κτλ. Το τελευταίο σχόλιο που διάβασα ήταν του τύπου *γιατί δεν μας προειδοποίησαν*. Ξεχνούν ότι η όλη διαδικασία γινεται με δική μας ευθυνη... At our own risk... πουλησα το nexus 4 για να παρω το s4 αλλα οταν μπηκα μεσα στα φορουμ και διαβασα ολες αυτες τις μα....κιες της samsung τα πηρα στο κρανιο... ειδη ειχα αγορασει το s4 με τον τελευταιο bootloader και το πουλησα και αυτο...για να βρω ενα s4 χωρις knox... αλλα με αυτα που μου λετε μου φαινεται πως καλυτερα να περιμενω nexus 5!!!! σαν τα google πουθενα!!! το παραπονο απο το nexus ηταν η οθονη , καμερα και μπαταρια...και ειπα να τα λυσω με το s4 που εχει φανταστικη οθονη , καμερα και αξια μπαταρια... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αυτα τα ελυσες ομως... Πραγματικα εχει φανταστικη οθονη,καμερα και μια πολυ καλη μπαταρια. Με το knox μας τα χαλασε αλλα και που να πας; Παρτον εναν και βαρα τον αλλον ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Link please :cool: https://plus.google.com/113517319477420052449/posts/LCfF5A9fsTG Δεν έχω και πολλές ελπίδες βέβαια αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα Τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 https://plus.google.com/113517319477420052449/posts/LCfF5A9fsTG Δεν έχω και πολλές ελπίδες βέβαια αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα Τελευταία Selahattin Göz 22 Οκτ 2013 Απάντηση +Chainfire Contact me i hacked Knox Release will be Soon but we must Plan it Μετάφραση :blink: αν είναι αλήθεια θα κάνει πολύ κόσμο να εκστασιαστεί και μαζί και εμένα!:D Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Selahattin Göz 22 Οκτ 2013 Απάντηση +Chainfire Contact me i hacked Knox Release will be Soon but we must Plan it Μετάφραση :blink: αν είναι αλήθεια θα κάνει πολύ κόσμο να εκστασιαστεί και μαζί και εμένα!:D Απο προχθες ομως δεν εχει ξαναφανει ακομα ο συγκεκριμενος και δεν εχει απαντησει σε κανεναν.. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Απο προχθες ομως δεν εχει ξαναφανει ακομα ο συγκεκριμενος και δεν εχει απαντησει σε κανεναν.. Μόλις επικοινώνησε με τον Chainfire και του είπε το μυστικό του kernel να μηδενίζεται σε 0x0 αν έχει "σπάσει" από root, ο Chain έστειλε μπράβους να τον καθαρίσουν και να πάρει αυτός τα πρωτία.:lol::lol: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Μόλις επικοινώνησε με τον Chainfire και του είπε το μυστικό του kernel να μηδενίζεται σε 0x0 αν έχει "σπάσει" από root, ο Chain έστειλε μπράβους να τον καθαρίσουν και να πάρει αυτός τα πρωτία.:lol::lol: Χαχα καλο:):) Ας βρεθει η λυση και ας την εχει βρει οποιος να ναι. Το θεμα ειναι να λυθει το θεμα... Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Είχε γράψει ένας στο xda ότι "βέβαια εδώ στην Ευρώπη η εγγύηση ισχύει σε ότι κατάσταση κι αν είναι το Knox". (Ελεύθερη μετάφραση) Τι να γίνεται άραγε? Αν βρω πάλι το νήμα θα αντιγράψω ακριβώς τα λόγια του... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Είχε γράψει ένας στο xda ότι "βέβαια εδώ στην Ευρώπη η εγγύηση ισχύει σε ότι κατάσταση κι αν είναι το Knox". (Ελεύθερη μετάφραση) Τι να γίνεται άραγε? Αν βρω πάλι το νήμα θα αντιγράψω ακριβώς τα λόγια του... Αν δεν ειναι αντιπροσωπος της samsung οτι και να λεει δεν παιζει ρολο... Και εγω μπορω να βγω και να πω οτι υποχρεουται η εταιρια να μου αλλαξει το κινητο επειδη το πεταξα κατω και εγινε κομματια... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Εγω θα γράψω ξανά ότι δεν έχει πάει ακόμα κάποιος(εγώ τουλάχιστον δεν εχω διαβάσει κάτι τέτοιο ) το τηλέφωνο με knox 0x1 στο service και να του το βγάλουν εκτός εγγύησης ,όταν γίνει αυτό τότε το συζητάμε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Χαχα έφυγα απο το iPhone 5 μιας κ στην iOS 7 δεν είχε βγει το Jb κ ακομα το περιμένουμε k πήρα το s4 k έπεσα στο Knox!!!! Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Χαχα έφυγα απο το iPhone 5 μιας κ στην iOS 7 δεν είχε βγει το Jb κ ακομα το περιμένουμε k πήρα το s4 k έπεσα στο Knox!!!! Μην τολμήσει να αλλάξεις και άλλη εταιρεία δύο της ξεκανες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Μην τολμήσει να αλλάξεις και άλλη εταιρεία δύο της ξεκανες :p Ε βαρέθηκα θέλω να δω κ την άλλη πλευρά!να ρωτήσω που μπορω να βάλω το s/n να δω ποτε λήγει η εγγύηση;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ε βαρέθηκα θέλω να δω κ την άλλη πλευρά!να ρωτήσω που μπορω να βάλω το s/n να δω ποτε λήγει η εγγύηση;; Εγγύηση έχεις για δυο χρονια από την ήμερα αγοράς της συσκευής . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts