Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες το tracking number στο singpost μου λέει arrived at overseas...Πότε να το περιμένω σπίτι?

2-3 εργάσιμες αναλόγως το που μένεις.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς? έχεις πληροφορίες οτι κάθε Κυριακή κάνουν shut down τους servers? :blink:

Δεν εχω τετοια πληροφορια απλα και την προηγουμενη Κυριακη που ηθελα να κανω tracking μεσω ΕΛΤΑ courier αντιμετωπισα την ιδια κατασταση.

Μάλλον βάλατε σκοπό να μας καραφλιάσετε, αλλά θα αποτύχετε ..... :lol::lol::lol::lol::rolleyes:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ναι εκεί θα βλεπεις και αφού φύγει μετά απο αρκετές μέρες στο σιτε των ΕΛΤΑ θα γράψει ότι ήρθε. Αν δεν δουλεύει εκεί μπορείς να δείς και στην 4px

εδώ http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px σωστά?

RF234392301SG

2014-06-27 17:05:19

GRATH

Despatched to ATC

2014-06-19 11:27:25

SINGAPORE

-

2014-06-19 11:25:53

HONGKONG

-

2014-06-19 11:23:50

HONGKONG

-

2014-06-19 11:21:56

HONGKONG

-

2014-06-27 17:48:51

Shipment ready

2014-06-17 23:48:19

Lan Guang,Shenzhen,China

The shipment arrived at operation center

2014-06-16 21:51:33

έχει λίγο μπερδεμένες τις ημερομηνίες (στο site φαίνεται καλύτερα αυτό που λέω),

το GRATH στις 27/6 σημαίνει GReece/ATHens??

Επίσης τι σημαίνει το "Despatched to ATC" ??

Παίδες μια ερώτηση, το vickmall με τι στέλνει? Το tracking number που μου εδωσαν είναι RF234392301SG, το http://www.singpost.com είναι το σωστό site ή υπάρχει και άλλο με πιο συχνές ενημερώσεις?

Αυτό είναι το σωστό, και από εκεί θα μάθεις το που είναι το δέμα σου.

Ναι εκεί θα βλεπεις και αφού φύγει μετά απο αρκετές μέρες στο σιτε των ΕΛΤΑ θα γράψει ότι ήρθε. Αν δεν δουλεύει εκεί μπορείς να δείς και στην 4px

Εσένα ειδικά, σου εξήγησα ότι ΜΟΝΟ από το ταχυδομείο αποστολής θα πάρεις έγκυρες πληροφορίες, και συνεχίζεις να λες και σε άλλους να ασχοληθούν με 4px , 8px και τα ταχυδρομεία της άνω τραχανοπλαγιάς ..... :p

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδώ http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px σωστά?

RF234392301SG

2014-06-27 17:05:19

GRATH

Despatched to ATC

2014-06-19 11:27:25

SINGAPORE

-

2014-06-19 11:25:53

HONGKONG

-

2014-06-19 11:23:50

HONGKONG

-

2014-06-19 11:21:56

HONGKONG

-

2014-06-27 17:48:51

Shipment ready

2014-06-17 23:48:19

Lan Guang,Shenzhen,China

The shipment arrived at operation center

2014-06-16 21:51:33

έχει λίγο μπερδεμένες τις ημερομηνίες (στο site φαίνεται καλύτερα αυτό που λέω),

το GRATH στις 27/6 σημαίνει GReece/ATHens??

Επίσης τι σημαίνει το "Despatched to ATC" ??

ότι σου λέει το ταχυδρομείο της Σινγκαπούρης, άφησε τα υπόλοιπα ....

Άλλωστε εάν διαβάσεις τον οδηγό, ή και λίγες σελίδες πιό πίσω, τα ερωτήματά σου εχουν απαντηθει δεκάδες φορές ....

Μάλλον βάλατε σκοπό να μας καραφλιάσετε, αλλά θα αποτύχετε ..... :lol::lol::lol::lol::rolleyes:

Οχι φιλε μου δεν θελουμε να σου προκαλεσουμε αλλωπεκιαση! Αν εχεις καποια αλλη πληροφορια περι αυτου που συζηταμε ευχαριστως να την ακουσουμε!

Οχι φιλε μου δεν θελουμε να σου προκαλεσουμε αλλωπεκιαση! Αν εχεις καποια αλλη πληροφορια περι αυτου που συζηταμε ευχαριστως να την ακουσουμε!

Μα είναι σοβαρή συζήτηση βρε παιδιά να λέτε ότι ρίχνουν τον σέρβερ τις Κυριακές;;; http://www.cosgan.de/images/midi/boese/k035.gif

Ο Παπάς της ενορίας τους έβαλε;;; :lol::lol:

Παίδες το tracking number στο singpost μου λέει arrived at overseas...Πότε να το περιμένω σπίτι?

2-3 εργάσιμες αναλόγως το που μένεις.

Νίκαια μένω Πειραιά δηλαδή. Και κάτι άλλο που έγραψε ένας φίλος πριν....οτι δουλέυει το tracking των ελτα...δε νομίζω οτι δουλεύει με 3 διαφορετικούς browsers και πάλι το ίδιο...είστε σίγουροι ότι λειτουργεί?

Νίκαια μένω Πειραιά δηλαδή. Και κάτι άλλο που έγραψε ένας φίλος πριν....οτι δουλέυει το tracking των ελτα...δε νομίζω οτι δουλεύει με 3 διαφορετικούς browsers και πάλι το ίδιο...είστε σίγουροι ότι λειτουργεί?

ναι κανονικά δουλεύει...

Προ πέντε λεπτών το άνοιξα με firefox ... :)

ναι Xiaomi, το Note.

ωραία και εγώ.. οπότε στο ίδιο καζάνι βράζουμε :D

με βάση τα στοιχεία του 4px είμαστε στα ίδια αλλά άπαξ και δε δω ενημέρωση στα ΕΛΤΑ δε χαίρομε απότομα!

Προ πέντε λεπτών το άνοιξα με firefox ... :)

εμένα πάντως δεν δουλεύει ούτε με την αλεπού ούτε με chrome απο το μεσημέρι.

το site είναι οκ αλλά στο πεδίο που βάζουμε το tracking έχει error untrusted connection.

το site είναι οκ αλλά στο πεδίο που βάζουμε το tracking έχει error untrusted connection.

το ίδιο και σε μένα :worry:

Εσένα ειδικά, σου εξήγησα ότι ΜΟΝΟ από το ταχυδομείο αποστολής θα πάρεις έγκυρες πληροφορίες, και συνεχίζεις να λες και σε άλλους να ασχοληθούν με 4px , 8px και τα ταχυδρομεία της άνω τραχανοπλαγιάς ..... :p

:shifty:

:lol: και ήταν καλή η προσπάθεια!!!!

Επίσης συνεχίζει να μην μπαίνει στο τρακ των ελτα για κάποιο λόγο, ούτε απο chrome ούτε απο firefox

Edited by Aelin

το ίδιο και σε μένα :worry:

Κάποια μακακία είναι, όταν σας βγάλει την προειδοποίηση, πιέστε το "καταλαβαίνω τους κινδύνους" και θα σας βγάλει κάτι γιά εξαίρεση ασφαλείας. Πιέστε το "προσθήκη εξαίρεσης" και θα ανοίξει κανονικά ...

Κάποια μακακία είναι, όταν σας βγάλει την προειδοποίηση, πιέστε το "καταλαβαίνω τους κινδύνους" και θα σας βγάλει κάτι γιά εξαίρεση ασφαλείας. Πιέστε το "προσθήκη εξαίρεσης" και θα ανοίξει κανονικά ...

Στον firefox ακριβώς αυτό που είπες συμβαίνει, αν πατήσεις το καταλαβαίνω τους κινδύνους, ανοίγει κανονικά! Ευχαριστώ!

Επιβεβαιώνεται και από εμένα ότι λειτουργεί το site των ελτα..λέει κλείσιμο από κδ αεροδρόμιου τι σημαίνει αυτό?

Τσάμπα μπήκε σε τόσο κόπο ο άνθρωπος ( gerstavros ) να φτιάξει τον οδηγό ;Ούτε μια ματιά;Τίποτα;

καθε φορά που έχω συναντήσει παρόμοιο, το ίδιο ακριβώς με το παραπάνω που περιγράφεις κάνω. Αυτή το φορά όμως δε βγάζει τέτοια επιλογή, έχει μόνο "Get me out of here" και "technical details"

καθε φορά που έχω συναντήσει παρόμοιο, το ίδιο ακριβώς με το παραπάνω που περιγράφεις κάνω. Αυτή το φορά όμως δε βγάζει τέτοια επιλογή, έχει μόνο "Get me out of here" και "technical details"

μια απο τα ιδια.. :blink:

δεξί κλίκ πάνω στο παράθυρο και άνοιγμα παραθύρου σε νέα καρτέλα, απο εκεί φαίνεται και η τρίτη επιλογή.... μετά ανανέωση και θα το εμφανίζει κανονικά (στο firefox)

Γιά τον firefox λέω ...

http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a037.gif

δεξί κλίκ πάνω στο παράθυρο και άνοιγμα παραθύρου σε νέα καρτέλα, απο εκεί φαίνεται και η τρίτη επιλογή.... μετά ανανέωση και θα το εμφανίζει κανονικά (στο firefox)

αυτό δούλεψε, thanks :)