Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ'ΟΔΟΝ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΕΜS ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΕ ENA ΔEMA MAΛΛON ΘA ΠΛHPΩΣEIΣ KAI APKETA ...

Δεν είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει μην τον τρομαζεις τον άνθρωπο. Καταρχήν μεγάλο ρόλο παίζει πόσα χρήματα έχει κάνει declare το πακέτο και ο όγκος του. Σίγουρα υπάρχουν περισσότερες πιθανότητές να πληρώσει τελωνείο από ότι στο απλό ταχυδρομείο αλλά και μέσω EMS ένας μεγάλος αριθμός πακέτων την σκαπουλάρει.

τι γινεται ρε παιδια με τα ems παρελαβε κανενας? εμενα ακομα το ιδιο δειχνει:

03/06/2014 11:54 Handover to Airline

02/06/2014 15:45 Processing at Air Transit Center

31/05/2014 13:51 Processing at Sorting Centre

31/05/2014 13:30 Acknowledged at Transit Centre

31/05/2014 11:30 Pending shipment from Merchant/Shipper

Οι ίδιοι μου είπαν πως για το γεγονός ότι δε βλέπω ανανέωση στο στάτους φταίνε τα ελληνικά τελωνεία και ότι το δέμα είναι ήδη στην Ελλάδα. Για του λόγου το αληθές:

"Tracking stops when packages is under your customs inspection. Lately, Greece customs is taking long in processing packages, we don't know why but once they're done you'll see an update. Give it a time , it will update for sure. Thank you."

Όσο για το τελωνείο, ελπίζω να το αποφύγουμε. Τους είχα πει να βάλουν μικρή αξία. Και επίτηδες τους ζήτησα να το στείλουν με κανονικό ταχυδρομείο, αλλά έκαναν του κεφαλιού τους. Γιατί λέει:

"But even when you don't want to pay more for it, we actually still send it via EMS as it's not possible with regular mail. Thank you."

Μας κοροιδεύουν δηλαδή, ήθελαν να τους δώσω 24 δολάρια ενώ έτσι κ αλλιώς θα το έστελναν έτσι. Εν τω μεταξύ, λένε ότι το ems κάνει 6-8 εργάσιμες και ο nikiforospav έχει το ίδιο στάτους από 3/6.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

2 πράγματα

1 και απαράδεκτο για το paypal) είχα κανει μια παραγγελια αο fasttech, την οποία το fasttech την εστειλε σε 2 πακέτα (2 τρακινγκ ναμπερς λοιπόν)...Το ένα πακέτο φτάνει γρήγορα, όλα κομπλε...Το άλλο αφότου πέρασαν 43 μέρες ηταν ακόμα conta ips, έκανα λοιπόν dispute, και αφου περασαν 2-3 μέρες ακόμα claim...Το fasttech παρουσίασε στο paypal τα αποδεικτικα αποστολης (2 τρακινγκ ναμπερ), το 2ο πακέτο εφτασε γυρω στις 46 μέρες και ολα καλά για μένα..Το claim δεν το έκλεισα (ξέχασα) και ξαφνικά σημερα μου έρχεται μήνυμα ότι δικαιώθηκα και οτι παίρνω ως refund 12 δολλάρια (τόσα ήταν η αξία του 2ου πακέτου).. Νομίζω πως είναι απαράδεκτο εδω το paypal που δε μπήκε στον κόπο να δει τα τρακινγ ναμπερς (και τα 2 έγραφαν delivered)...

2) έχει αγοράσει κανένας πραγματα μικρής αξίας (χωρίς τρακινγκ) από geek?Παρήγγειλα μια θήκη για ταμπλετ απο 30 Μαρτιου και ακόμα να φανεί...Είναι λογικό?Στο dispute που εκανα είναι καθετοι και λενε οτι αν δεν περασει 2-3μήνο δε μπορούν να μου στείλουν τα λεφτά μου πίσω..Πραγματικά με geek είμαι αογοητευμένος...Πρώτον αυτο που ανέφερα, 2ον ενα ταμπλετ που ειχα πάρει βγήκε ελαττωματικό, 3ον παρήγγειλα ένα κινητό και έκαναν 9 μέρες να το παραδώσουν στο ταχυδρομείο...

Οι ίδιοι μου είπαν πως για το γεγονός ότι δε βλέπω ανανέωση στο στάτους φταίνε τα ελληνικά τελωνεία και ότι το δέμα είναι ήδη στην Ελλάδα. Για του λόγου το αληθές:

"Tracking stops when packages is under your customs inspection. Lately, Greece customs is taking long in processing packages, we don't know why but once they're done you'll see an update. Give it a time , it will update for sure. Thank you."

Όσο για το τελωνείο, ελπίζω να το αποφύγουμε. Τους είχα πει να βάλουν μικρή αξία. Και επίτηδες τους ζήτησα να το στείλουν με κανονικό ταχυδρομείο, αλλά έκαναν του κεφαλιού τους. Γιατί λέει:

"But even when you don't want to pay more for it, we actually still send it via EMS as it's not possible with regular mail. Thank you."

Μας κοροιδεύουν δηλαδή, ήθελαν να τους δώσω 24 δολάρια ενώ έτσι κ αλλιώς θα το έστελναν έτσι. Εν τω μεταξύ, λένε ότι το ems κάνει 6-8 εργάσιμες και ο nikiforospav έχει το ίδιο στάτους από 3/6.

Προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν, οποιοδήποτε δέμα έχει tracking number με το που θα ξεφορτωθεί από το αεροσκάφος εμφανίζεται αμέσως στο σύστημα χωρίς να ανοιχθεί σάκκος γιατί παραδίδεται με κατάσταση ως συστημένο. Από εκεί θα φανεί εν συνεχεία εάν πάει στο τελωνείο.

2) έχει αγοράσει κανένας πραγματα μικρής αξίας (χωρίς τρακινγκ) από geek?Παρήγγειλα μια θήκη για ταμπλετ απο 30 Μαρτιου και ακόμα να φανεί...Είναι λογικό?Στο dispute που εκανα είναι καθετοι και λενε οτι αν δεν περασει 2-3μήνο δε μπορούν να μου στείλουν τα λεφτά μου πίσω..Πραγματικά με geek είμαι αογοητευμένος...Πρώτον αυτο που ανέφερα, 2ον ενα ταμπλετ που ειχα πάρει βγήκε ελαττωματικό, 3ον παρήγγειλα ένα κινητό και έκαναν 9 μέρες να το παραδώσουν στο ταχυδρομείο...

Κάτι δεν έκανες καλά ... εφ'όσον έκανες dispute στο PayPal δεν έχουν καμμία δουλειά αυτοί να είναι κάθετοι και οριζόντιοι ...

Στις 10 ημέρες μετά το dispute θα σου επέστρεφε τα χρήματα το PayPal.

Μάλλον ΔΕΝ έκανες τις προβλεπόμενες ενέργειες και ζήτησες από αυτούς να σου επιστρέψουν τα χρήματα, και το ονομάζεις dispute. Εγώ προσωπικά έχω κάνει δεκάδες, και σε όλες τις περιπτώσεις πήρα πίσω τα χρήματά μου.

Επίσης, γιά τον χρόνο αποστολής το γράφουν στο site, οπότε καλά θα κάνεις να διαβάζεις πρώτα τους όρους του κάθε καταστήματος. :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Κάτι δεν έκανες καλά ... εφ'όσον έκανες dispute στο PayPal δεν έχουν καμμία δουλειά αυτοί να είναι κάθετοι και οριζόντιοι ...

Στις 10 ημέρες μετά το dispute θα σου επέστρεφε τα χρήματα το PayPal.

Μάλλον ΔΕΝ έκανες τις προβλεπόμενες ενέργειες και ζήτησες από αυτούς να σου επιστρέψουν τα χρήματα, και το ονομάζεις dispute. Εγώ προσωπικά έχω κάνει δεκάδες, και σε όλες τις περιπτώσεις πήρα πίσω τα χρήματά μου.

Επίσης, γιά τον χρόνο αποστολής το γράφουν στο site, οπότε καλά θα κάνεις να διαβάζεις πρώτα τους όρους του κάθε καταστήματος. :)

όχι, εγω απλά ανοιξα dispute για να είμαι καλυμμένος σε περιπτωση που δε φτάσει και μείνει για πάντα conta ips...Έπειτα αναβαθμισα σε claim, στη συνέχεια το πακέτο ήρθε, παρέλαβα, πέρασαν 5-6 μέρες και ξαφνικά δικαιώθηκε το claim μου..

όχι, εγω απλά ανοιξα dispute για να είμαι καλυμμένος σε περιπτωση που δε φτάσει και μείνει για πάντα conta ips...Έπειτα αναβαθμισα σε claim, στη συνέχεια το πακέτο ήρθε, παρέλαβα, πέρασαν 5-6 μέρες και ξαφνικά δικαιώθηκε το claim μου..

Δεν βλέπω τότε τον λόγο να είσαι τόσο απογοητευμένος από το κατάστημα ... εμένα έκανε να έλθει από άλλο 72 ημέρες και σήμερα παρήγγειλα πάλι. Άλλωστε, το συγκεκριμένο κατάστημα έχει την καλύτερη υποστήριξη μετά την πώληση, τουλάχιστον αυτό λένε όσοι είχαν πρόβλημα. Εγώ ευτυχώς, με 5 τηλέφωνα από εκεί και δύο τάμπλετ, δεν είχα κανένα πρόβλημα. :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν, οποιοδήποτε δέμα έχει tracking number με το που θα ξεφορτωθεί από το αεροσκάφος εμφανίζεται αμέσως στο σύστημα χωρίς να ανοιχθεί σάκκος γιατί παραδίδεται με κατάσταση ως συστημένο. Από εκεί θα φανεί εν συνεχεία εάν πάει στο τελωνείο.

Χμμ, άρα handed over to airline σημαίνει πως πετάει? Δεν έπρεπε να λέει κάτι σε dispatched?

Εγω παλι πιστευω οτι τα δεματα μας ειναι σε καποιο αεροδρομιο καπου πεταμενα και απλα ειτε εχουν ξεχαστει ειτε υπαρχει καποιο προβλημα..Και δεν εννοω εδω ελλαδα καπου...Αλλιως οσα αεροδρομια και να αλλαζε μεσα σε 27-28 μερες θα ειχε ηδη φτασει ελλαδα...Για αεροπλανα μιλαμε και οχι για γαιδουρια...

Μου είπαν οτι 10/6 το στείλανε.

Μετά απο 7 μέρες τελικά ΄είδα φως΄ στο tracking

http://i.imgur.com/hq7JxlS.png

Αν καταλαβαίνω καλά στις 17/6 αναχώρησε απο Σιγκαπούρη?

I am the FireStarter

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:2777 Millisecond

2014-05-23 14:55, Item in conta IPS, IPS

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:952 Millisecond

2014-05-25 14:55, Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-05-23 14:55, Received from Customer

Μίλησα χτές με την Selina στο chat του Vickmall τι έχει γίνει με το δέμα και μου είπε να κάνω μία εβδομάδα ακόμα υπομονή και θα δουν. Της φάνηκε και αυτής παράξενο που δεν έχω παραλάβει ακόμα! Μάλιστα μου έστειλε μία λίστα από καμιά δεκαριά tr.No τα οποία τα ταχυδρομήσανε την επόμενη ημέρα και όλα είχαν παραδωθεί. Από την δικιά μου αποστολή όλα τα δέματα είναι σε αναμονή!

Ρε πόση γκαντεμιά!

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:2777 Millisecond

2014-05-23 14:55, Item in conta IPS, IPS

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:952 Millisecond

2014-05-25 14:55, Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-05-23 14:55, Received from Customer

Μίλησα χτές με την Selina στο chat του Vickmall τι έχει γίνει με το δέμα και μου είπε να κάνω μία εβδομάδα ακόμα υπομονή και θα δουν. Της φάνηκε και αυτής παράξενο που δεν έχω παραλάβει ακόμα! Μάλιστα μου έστειλε μία λίστα από καμιά δεκαριά tr.No τα οποία τα ταχυδρομήσανε την επόμενη ημέρα και όλα είχαν παραδωθεί. Από την δικιά μου αποστολή όλα τα δέματα είναι σε αναμονή!

Ρε πόση γκαντεμιά!

και εγώ ετσι είμαι κολλημένος... απο 23/5...

μια απο τα ίδια. σίγουρα θα καλέσω τα ελτα.

καλημέρα όταν μιλήσεις μαζί τους... μπορείς να μας πεις τι σου είπαν τα τσακαλάκια;

ευχαριστώ

Μόλις μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι το αντικείμενο δεν έχει μπει καν στη χώρα.Δεν ξέρουν πόε θα έρθει. το μόνο που βλέπουν είναι ότι από 25/5 έχει φύγει από Σιγκαπούρη.

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οποτε το προβλημα εντοπιζετε αποκλειστικα σε οσους εχουν 23/5 αναχωρηση...

Το έχω καταλάβει ήδη!

Ααααχχχχ...

Πότε θα έρθει εκείνη η μέρα που μέσα στα δέματα θα τοποθετείτε ένας πάμφθηνος μικρός GPS tracker και θα μπορείς να βλέπεις που βρίσκετε το δέμα σου μέσω google maps; :D

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Ααααχχχχ...

Πότε θα έρθει εκείνη η μέρα που μέσα στα δέματα θα τοποθετείτε ένας πάμφθηνος μικρός GPS tracker και θα μπορείς να βλέπεις που βρίσκετε το δέμα σου μέσω google maps; :D

like! Ξέρεις πόσες φορές το έχω σκεφτεί;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οπότε τι κάνουμε; περιμένουμε αλλες 4-5 μερες και μετα?

Εγώ προσωπικά θα κάνω υπομονή μέχρι τις 45 ημέρες που σου δίνει δικαίωμα το paypal από την ημέρα πληρωμής, ενημέρωσα και το κατάστημα (το2c) και μου είπαν ότι δίνουν επιστροφή χρημάτων μετά από 100 μέρες αλλά κ εγώ πάλι τους ενημέρωσα ότι θα καταφύγω στο paypal.

Αυτό το είδατε;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372330&page=112 post #1671

και αυτός περίμενε 38 ημέρες!

Τώρα μας έκανες την καρδιά περιβόλι.Το έχω ξανακούσει βέβαια.αλλά δε θα αντέξω σε ένα 3μηνο να μου κλέψουν και δεύτερο τηλέφωνο.

είμαι και εγώ με αναμονή απο 23/5 αλλά το δέμα δεν έχει κιν ούτε είναι κάτι ιδιαίτερης αξίας.

οπότε πιθανότερο είναι κάπου να έχει κολλήσει παρά να έχει πέσει θύμα αποπλάνησης ή εγκληματικής οργάνωσης.

εγώ να σας πω την αλήθεια σκέφτομαι οτι ορισμένα δεν έρχονται με αεροπλάνο αλλά με καράβι παρόλο που λένε air mail.