Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To σκέφτομαι το EMS για την επόμενη παραγγελία μου, δεν αυξάνονται όμως οι πιθανότητες τελωνείου;

Αυριο εχοντας στα χερια μου το ειδοποιητηριο πακετου εμς που περασε τελωνειο θα σου πω σιγουρα αν θα γραφει επανω αντικαταβολη θα ειναι δασμοι

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

άμα το παραγγέλνεις με ems σφαίρα το παραλαμβάνεις. Αύριο το πρωί θα είναι στο σπίτι μου

Αν παραλαβεις πρωτος αυριο αν δεν σε κανει κοπο ειδοποια με εδω να ξερω την πληρωσαμε η οχι

Edited by apostolos3

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εμένα παιδιά από 7 του μηνός ακόμη κλείσιμο από ips είναι τι να πω ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να έχει έρθει Ελλάδα ένα μήνα και κάτι μέρες έχει από τότε που έκανα την παραγγελία
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

το ΥΕΔ σημαινει τελωνειο θεσσαλονικης.ενα δεμα οταν ειναι για θεσ/νικη απλα περναει απο ενα απλο ελεγχο στη αθηνα και εκτελωνιζεται εδω.και γω εχω δεμα ιδια ορα μερα με το δικο σου στο ΥΕΔ Θεσ/νικης.Πανω στο ειδοποιητηριο θα λεει αν πληρωνουμε με αντικαταβολη για δασμους.ΑΣ ελπισουμε να τη γλιτωσουμε

εγω αυριο το εχω στα χερια μου ρωτησα μια παιδικη μου φιλη δουλευει στις ταχυμεταφορες ελτα εμενα εκει θα ερθει και μου ειπε δεν πληρωνω τελωνειο αλλα αυριο το πρωι θα το εχω στα χερια μου θα με παρει τηλεφωνο

Edited by panos314

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

εγω αυριο το εχω στα χερια μου ρωτησα μια παιδικη μου φιλη δουλευει στις ταχυμεταφορες ελτα εμενα εκει θα ερθει και μου ειπε δεν πληρωνω τελωνειο αλλα αυριο το πρωι θα το εχω στα χερια μου θα με παρει τηλεφωνο

χαιρομαι ωραια.αν δεν πληρωνεις εσυ τοτε τη γλιτωνω και γω.κοινη πορεια ειχαν τα δεματα μας 2014-04-29 14:55, Item arr ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

2014-04-29 11:32, Item in conta ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

2014-04-29 10:55, ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

2014-04-26 20:27, Item in conta ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS), ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

2014-04-26 16:24, Item handed over to customs authority for final delivery, IPS

2014-04-26 16:05, Receive Item At Office Of Exchange, IPS

2014-04-10 12:05, Receive Item From Customer, IPS

Edited by apostolos3

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 29-04-2014 13:56 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 29-04-2014 13:12 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 29-04-2014 08:22 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 29-04-2014 07:30 Μ.Δ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

μεχρι και κατω απο τα χαλακια κοιταξα.ειδοποιητηριο πουθενα:(

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Απο 24/3 ειμαι σε...despatched to overseas.πρωτη φορα θα παραλαβω τοσο αργα παντως.σιγουρα υπαρχει οδηγια να καθυστερουν τα εκ Ασιας !!

Για να ειναι να έρθει η να ήρθε σε κάποιους Ελλάδα απο singpost που έχουν κλειστεί αρχές του μήνα ελπίζω μέχρι τέλος εβδομάδας να εχει έρθει και το δικό μου Ελλάδα μόνο μην μου καθυστερήσει και άλλο. Τα ΕΛΤΑ ακομη 7 του μηνός κλείσιμο απο ips ποσο καιρό στάσιμο μένει
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Για να ειναι να έρθει η να ήρθε σε κάποιους Ελλάδα απο singpost που έχουν κλειστεί αρχές του μήνα ελπίζω μέχρι τέλος εβδομάδας να εχει έρθει και το δικό μου Ελλάδα μόνο μην μου καθυστερήσει και άλλο. Τα ΕΛΤΑ ακομη 7 του μηνός κλείσιμο απο ips ποσο καιρό στάσιμο μένει

και μένα έτσι έλεγε και ήρθε σήμερα. λίγο υπομονή

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

και μένα έτσι έλεγε και ήρθε σήμερα. λίγο υπομονή

Σε αυτο ευελπιστώ, απο την στιγμή που είδα οτι εχει έρθει σε εσάς πιστεύω να μου βγάλει κι εμενα κατι μέχρι τέλος εβδομάδας με αρχές της άλλης οτι εχει έρθει.

... if you make order before 5pm, because we will have 3days holiday from 1st to 3rd may,

Πάλι αργίες στην Κίνα, να περιμένετε καθυστερήσεις.

Και μετά λένε οτι εμείς είμαστε κοπανατζήδες και δεν δουλεύουμε πολύ :p

Πάλι αργίες στην Κίνα, να περιμένετε καθυστερήσεις.

Και μετά λένε οτι εμείς είμαστε κοπανατζήδες και δεν δουλεύουμε πολύ :p

1 με 4 Μαίου έχουν αργία λόγω ...πρωτομαγιάς, μου έστειλαν μήνυμα ... :lol:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Άντε πάλη υπομονή και άλλη εβδομάδα και αν έρθει και την άλλη

Ειναι δυνατον να πηρα χθες Tracking number και σημερα να μου λεει στα ελτα οτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/ Item in conta IPS...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει η πτήση με το πακέτο μας από τη χώρα αποστολής?
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Ειναι δυνατον να πηρα χθες Tracking number και σημερα να μου λεει στα ελτα οτι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS/ Item in conta IPS...Εμφανίζεται όταν αναχωρίσει η πτήση με το πακέτο μας από τη χώρα αποστολής?

μετά από 2 μέρες σου βγάζει despatch to overseas και μετράς 25 περίπου μέρες

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

Παίρνοντας τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ τρικάλων το σηκώνει ενας τύπος, μου μιλαει και μου το δινει αμεσως σε εναν άλλον λέγοντας του ''παρε λιγο το τηλεφωνο, ενας μα***ας είναι δεν ξερω τι θελει'', μιλαω με τον άλλο τυπο ζητώντας διαβίβαση του πακέτου μου απο Τρίκαλα σε Αλεξανδρούπολη.....Δεν ηξερε τι του γινόταν, τον εκλεισα...Παίρνω στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, μου λεει η τυπισα οτι οι διαβιβάσεις δεν είναι παντα επιτυχείς, η διαβίβαση έχει τον κινδυνο το πακέτο να μπερδευτουν και να το στείλουν πίσω απο κει που ρθε αντί για τη νέα διευθυνση (Αλεξ/πολη) ...... Παω και εδω στα ΕΛΤΑ Αλεξπολης, και ο κυριος ,μου λεει ευγενέστατα οτι η διαβιβαση ειναι μια απλή πανεύκολη διαδικασία, να τη ζητήσω και θα γίνει πανευκολα, να μην ανησυχώ....

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.... :mad:

PS: μια πολυ απλη ερώτηση: το πακέτο μου βρίσκεται λενε στη διανομη Τρικάλων και όχι στο κατάσημα Τρικάλων... Τι ακριβώς σημαίνει, είμαι ασχετος....Σημαίνει οτι το έχει ο ταχυδρόμος στο σάκο του και το πάει προς παράδοση?

Edited by aggeloszog

Παίρνοντας τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ τρικάλων το σηκώνει ενας τύπος, μου μιλαει και μου το δινει αμεσως σε εναν άλλον λέγοντας του ''παρε λιγο το τηλεφωνο, ενας μα***ας είναι δεν ξερω τι θελει'', μιλαω με τον άλλο τυπο ζητώντας διαβίβαση του πακέτου μου απο Τρίκαλα σε Αλεξανδρούπολη.....Δεν ηξερε τι του γινόταν, τον εκλεισα...Παίρνω στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Αθήνα, μου λεει η τυπισα οτι οι διαβιβάσεις δεν είναι παντα επιτυχείς, η διαβίβαση έχει τον κινδυνο το πακέτο να μπερδευτουν και να το στείλουν πίσω απο κει που ρθε αντί για τη νέα διευθυνση (Αλεξ/πολη) ...... Παω και εδω στα ΕΛΤΑ Αλεξπολης, και ο κυριος ,μου λεει ευγενέστατα οτι η διαβιβαση ειναι μια απλή πανεύκολη διαδικασία, να τη ζητήσω και θα γίνει πανευκολα, να μην ανησυχώ....

Πως γίνεται η διαβίβαση τελικά; Έχει πολλή φασαρία;

PS: μια πολυ απλη ερώτηση: το πακέτο μου βρίσκεται λενε στη διανομη Τρικάλων και όχι στο κατάσημα Τρικάλων... Τι ακριβώς σημαίνει, είμαι ασχετος....Σημαίνει οτι το έχει ο ταχυδρόμος στο σάκο του και το πάει προς παράδοση?

Στο κέντρο διανομής εννοεί μάλλον. Όταν στο στείλουν εδώ, πρώτα θα πάει στα κέντρο διανομής στο Μύλο Μασούρα και μετά θα πάει στο κατάστημα της παραλίας για να το παραλάβεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 17-04-2014 08:29 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

Θα το παρω Παρασκευη η θα κανουμε ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ??

""Nos Power""

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 17-04-2014 08:29 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

Εεε...αυτό σημαίνει οτι κάποιος παρέλαβε το πακέτο σου!

Αυτο το βγαζει οταν ειτε το παρεδωσε ο ταχυδρομος κ ενημερωσε το συστημα η πηγες κ το πηρες εσυ απο εκει(ταχυδρομειο)

τουλαχιστον απο οσο ξερω στις δικες μου παραγγελιες(ολες) παντα το εβγαζε αφου επαιρνα το εκαστοτε αντικειμενο

κ 17/4 γιατι? εβαλες λαθος τρακινγκ?

Edited by efmakis

Πως γίνεται η διαβίβαση τελικά; Έχει πολλή φασαρία;

Στο κέντρο διανομής εννοεί μάλλον. Όταν στο στείλουν εδώ, πρώτα θα πάει στα κέντρο διανομής στο Μύλο Μασούρα και μετά θα πάει στο κατάστημα της παραλίας για να το παραλάβεις.

Απ ότι καταλαβαίνεις δεν εβγαλα άκρη...ίσως το παραλάβει ο πατέρας μου και μου το στείλει συστημένο για να μη μπλέξω....

Δηλαδή στην ουσία ο ταχυδρόμος θα το πάρει για να το πάει σπίτι μου αφού έχει έρθει στο κατάστημα παραλίας?

Δηλαδή στην ουσία ο ταχυδρόμος θα το πάρει για να το πάει σπίτι μου αφού έχει έρθει στο κατάστημα παραλίας?

Αυτό νόμιζα αλλά τελικά πρέπει να γίνεται το εξής: αν ο ταχυδρόμος δεν φέρει το πακέτο στο σπίτι σου, αυτό μένει στο Κέντρο διανομής και πάει στο κατάστημα της παραλίας την επόμενη μέρα. Αν δηλαδή σου έφερε σήμερα ειδοποιητήριο, το πακέτο θα πάει στο κατάστημα παραλίας σήμερα το απόγευμα ή Παρασκευή πρωί.

Αυτο το βγαζει οταν ειτε το παρεδωσε ο ταχυδρομος κ ενημερωσε το συστημα η πηγες κ το πηρες εσυ απο εκει(ταχυδρομειο)

τουλαχιστον απο οσο ξερω στις δικες μου παραγγελιες(ολες) παντα το εβγαζε αφου επαιρνα το εκαστοτε αντικειμενο

κ 17/4 γιατι? εβαλες λαθος τρακινγκ?

Φιλος εχεις δικιο, χαμπαρι δεν πηρα οτι εβαλα λαθος νουμερο και οτι δειχνει παλιες ημερομηνιες, τελικα το δικο μου ειναι

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 29-04-2014 15:42 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

έχω μέλλον ακομη.

""Nos Power""

στις 12 η ωρα σημερα το πηρα στα χερια μου:D:D:D:D:D:D:

το γελιο ειναι οτι κοιτωντας στα ελτα εγραφε και γραφει ακομη

STATUS DATE HOUR AREA

Item in conta ΠΑΤΡΑ Κ Δ 30-04-2014 01:50 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

30-04-2014 01:28 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 29-04-2014 15:12 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Receive Item At Office Of Exchange 29-04-2014 09:55 IPS

Item in conta IPS 28-03-2014 14:27 IPS

να σημειωσω το δεμα ηταν για αγρινιο!

Φιλος εχεις δικιο, χαμπαρι δεν πηρα οτι εβαλα λαθος νουμερο και οτι δειχνει παλιες ημερομηνιες, τελικα το δικο μου ειναι

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 29-04-2014 15:42 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

έχω μέλλον ακομη.

Κάνε μια βόλτα απο το κέντρο διανομής την Παρασκευή.