christos135 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Δυστυχώς ναι , αν είχα ψαχτεί καλύτερα και είχα δεί ότι υπάρχει πρόβλημα με seychelles post δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία αγοράς από banggood, αν και με το καταστημα αυτό δεν είχα ποτέ στο παρελθόν πρόβλημα...θα το ξανασκεφτώ μάλλον να κάνω αγορά από banggood αν δεν αλλάξει. Αν είναι 1 μήνας καλά θα είναι...πολύ φοβάμαι πως θα περιμένω πολύ περισσότερο... ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Επανέρχομαι για το θέμα του redmi pro που μου έστειλαν δώρο απ το Gearbest αλλά έκαναν λάθος και το έστειλαν με DHL. Είχε μέσα τιμολόγιο των 50€ και φυσικά σταμάτησε τελωνείο. Ζήτησαν ΑΦΜ και ΔΟΥ και λοιπά αποδεικτικά αξία για να περάσει τελωνείο, παρότι τους είπα ότι είμαι τεχνολογικός συντάκτης και είναι για δουλειά κλπ. Δεν δέχτηκαν τίποτα, εγώ δεν πληρώνω και το κινητό φεύγει πίσω. Να ξέρετε, μου είπαν ότι για προϊόντα αξίας πάνω από 22€ σταμάτησε τελωνείο. Αυτά από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinellinas Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 δεματακι από aliexpress με sg post ενώ δείχνει ότι έχει φτάσει Ελλάδα το sg post tracking , το ελτα tacking δεν το βλέπει καν. έχει ξανασυμβεί αυτό σε κανέναν? Σε εμένα συμβαίνει με την διαφορά ότι στα ελτα φάνηκε πριν από μια ώρα περίπου. Κάποια στιγμή θα φανεί και σε εσένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicorcam Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Επανέρχομαι για το θέμα του redmi pro που μου έστειλαν δώρο απ το Gearbest αλλά έκαναν λάθος και το έστειλαν με DHL. Είχε μέσα τιμολόγιο των 50€ και φυσικά σταμάτησε τελωνείο. Ζήτησαν ΑΦΜ και ΔΟΥ και λοιπά αποδεικτικά αξία για να περάσει τελωνείο, παρότι τους είπα ότι είμαι τεχνολογικός συντάκτης και είναι για δουλειά κλπ. Δεν δέχτηκαν τίποτα, εγώ δεν πληρώνω και το κινητό φεύγει πίσω. Να ξέρετε, μου είπαν ότι για προϊόντα αξίας πάνω από 22€ σταμάτησε τελωνείο. Αυτά από μένα. Και ξέρεις τι σημαίνει ο εκτελωνισμός μέσω dhl...τηλεφωνακι, ξέρετε, εμείς παίρνουμε 70€, αλλά αφού η αξία είναι μικρή θα μας δώσετε 35, εξουσιοδοτήσεις, παραστατικά (που όπως ειπες, αφού είναι δωρο δεν υπαρχουν,) φυλακτρα κτλ...ασ'το να παει ασ'το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkcl0uD Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) ρε παιδια εχει κανεις ιδεα ποιας ημερομηνιας ξεκολλανε απο τελωνειο? απο 24 ιανουαριου εφτασε και μπηκε τελωνειο και ακομα περιμενω με sg m5s/earphones απο aliexpress και ελτα με ολα αυτα που βλεπω εχω τρομοκρατηθει. αξιας €265,28 με αναγραφομενη αξια €84,99 (******* του κινεζου) και γραφει πως ειναι κινητο χαμηλης αξιας μου ειπε. Edited February 13, 2017 by Darkcl0uD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volos4 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Την αναγραφόμενη δεν την λαμβάνουν υπόψην...αν στο ανοίξουν και διασταυρώσουν πόσο πραγματικά κάνει, υπολόγισε το φπα της πραγματικής αξίας συν τα έξοδα 13 ευρώ νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Δυστυχώς ναι , αν είχα ψαχτεί καλύτερα και είχα δεί ότι υπάρχει πρόβλημα με seychelles post δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία αγοράς από banggood, αν και με το καταστημα αυτό δεν είχα ποτέ στο παρελθόν πρόβλημα...θα το ξανασκεφτώ μάλλον να κάνω αγορά από banggood αν δεν αλλάξει. Αν είναι 1 μήνας καλά θα είναι...πολύ φοβάμαι πως θα περιμένω πολύ περισσότερο... ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντησή σου. To κακό με το Banggood είναι οτι ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Ακόμα και μία παραγγελία να κάνεις, μπορεί να τη σπάσει στα δύο και να τη στείλει με διαφορετικές ταχ. υπηρεσίες. Η τελευταία μου παραγγελία τον περασμένο Οκτώβριο με SC έκανε 40-45 μέρες να φτάσει στα χέρια μου. Εκείνη την εποχή έστελνε με Laos post (καλή), Vanuatu post (χάλια) και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς. Λίγο καιρό μετά επέστρεψε στην China post και τώρα "κύλησε" πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkcl0uD Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 χωρις δασμους? και παλι ειναι εκει μεσα απο τις 24 ποτε θα βγουν επιτελους 38ημερες απο την αποστολη και ακομα μετραω πφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 αξιας €265,28 με αναγραφομενη αξια €84,99 (******* του κινεζου) και γραφει πως ειναι κινητο χαμηλης αξιας μου ειπε. Έγραψε δηλαδή στο πακέτο "low cost phone"; Αυτό είναι σαν να λέει στον τελωνειακό "έλεγξε με" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkcl0uD Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) το ξερω μωρε με τον ****** αλλα τα ξερασε αφου το εστειλε οταν πια εφτασε σκεψου του ειπα κατι για το πακετο και τι εχει γραψει τελικα και απο 50 που μου ειχε πει εβαλε 84,99 και οταν τον ρωτησα γιατι μου λεει ειναι και τα ακουστικα (αξιας 8ε) κινεζικα μαθηματικα 50+8=84,99 τωρα παει την εκατσα το θεμα ειναι ποσο Edited February 14, 2017 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 (edited) το ξερω μωρε με τον ****** αλλα τα ξερασε αφου το εστειλε οταν πια εφτασε σκεψου του ειπα κατι για το πακετο και τι εχει γραψει τελικα και απο 50 που μου ειχε πει εβαλε 84,99 και οταν τον ρωτησα γιατι μου λεει ειναι και τα ακουστικα (αξιας 8ε) κινεζικα μαθηματικα 50+8=84,99 τωρα παει την εκατσα το θεμα ειναι ποσο Υπολόγιζε 60-65 ευρώ για ΦΠΑ και άλλα 12 επειδή έτσι γουστάρουν :p Στην καλύτερη περίπτωση αυτά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο ελληνικό μαγαζί πιο φθηνά θα σου έβγαινε... Edited February 14, 2017 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkcl0uD Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 μην μου λες τετοια και δεν εχω μια ... ναι το ξερω αλλα τωρα ειναι αργα θα πληρωνα τα ιδια και θα ειχα σερβις και το κινητο πριν 2 μηνες αλλα πηγα και εμπλεξα και δεν μπορω και να το στειλω πισω με το **** αλλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Ευτυχώς φαίνεται οτι δεν βάζουν εύκολα πρόσθετους δασμούς εκτός απο ΦΠΑ για αντικείμενα αξίας πάνω απο €150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkcl0uD Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 ελπιζω να μου βγει συνολικα γυρω στα 60ε και οχι παραπανω αντε να δουμε οταν με το καλο περασει αυτο τον εφιαλτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Και ξέρεις τι σημαίνει ο εκτελωνισμός μέσω dhl...τηλεφωνακι, ξέρετε, εμείς παίρνουμε 70€, αλλά αφού η αξία είναι μικρή θα μας δώσετε 35, εξουσιοδοτήσεις, παραστατικά (που όπως ειπες, αφού είναι δωρο δεν υπαρχουν,) φυλακτρα κτλ...ασ'το να παει ασ'το Ακριβώς, ενημερώθηκα πλήρως. Τους είπα στείλτε το πίσω κι ας βγάλουν άκρη οι Κινέζοι μεταξύ τους από εδώ και πέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gatsis4 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά, παράγγειλα από ebay ένα προϊόν στις 23/01/2017 και ο πωλητής μου έδωσε αυτό το tracking number 88083705915 και λέει πως το έστειλε με China Post. Χρησιμοποιώ κατά βάση το 17track για εντοπισμούς δεμάτων και δεν μου εμφανίζει τίποτα ακόμα και σήμερα. Του έστειλα μήνυμα και περιμένω απάντηση. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα ξανά παιδιά, συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά το T/N ακόμα και σήμερα δεν εμφανίζει ούτε την στοιχειώδη παρακολούθηση μέχρι να βγει εκτός Κίνας.. Η απάντηση του Κινέζου είναι η εξής: "Thank you for your message, your order was shipped on 2017-01-23 via China Post from China. To our regret, there is not a tracking number for it since post office has raised the postage, we can't afford a tracking number free, hope you can kindly understand this, thanks. Shipping time is about 4-6 weeks, package should be on the way, please kindly be patient to wait till 2017-03-07. If you don't receive it at that time, please kindly get back to us, we will be responsible for it. We are sorry to keep you waiting, your patience will be much appreciated." Έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο σε κάποιον από εσάς εδώ μέσα?? Παράθεση Το πρώτο λάθος είναι και το τελευταίο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicorcam Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 χωρις δασμους? και παλι ειναι εκει μεσα απο τις 24 ποτε θα βγουν επιτελους 38ημερες απο την αποστολη και ακομα μετραω πφφ Τα κινητά, ταμπλέτς κλπ έχουν επιβάρυνση το ΦΠΑ (24%)+ τα 12€...το θέμα είναι ποσο θα το κοστολογησουν δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Εμένα με NL έχει κολλήσει μια εβδομάδα τώρα στο Pre Advised! Αναρωτιέμαι γιατί καθυστερούν τόσο! Πραγματικά! Φαναταζομαι ποσό έχει να κολλήσει στη συνέχεια.........:( Τι λέτε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Τι λέτε;;;; Στο preadvised εγώ είχα κολλήσει 17 μέρες, οπότε καλά είσαι...:lol::p:D Παρέλαβα στις 78 ημέρες το ένα δέμα, το άλλο περίπου στον 1.5 μήνα, και περιμένω το τρίτο εντός ολίγου στο μήνα επάνω. Δεν υπάρχει κάτι στανταρ, μην αγχώνεσαι από 1 εβδομάδα πάντως, νωρίς είναι, δες και στην πρώτη σελίδα, μπορεί να πάρει αρκετές ημέρες μέχρι να φανεί αλλαγή. Παράθεση - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koliri Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 (edited) Εφτασε στο αεροδρομίο μετά απο 20 μερες η παραγγελία μου απο Banggood ενος Zuk Z2. Το έστειλαν με Swiss Post της οποία το tracking ανανεώνεται σχετικά αργά (λεπτομέρεια). Στα Ελτά με το tracking number βλέπω τα παρακάτω: -ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-02-2017 15:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) -ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 12-02-2017 07:37 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Η ερωτηση μου, το τελωνείο το γλύτωσα ή υπάρχει ακόμα πιθανότητα? Ευχαριστω Edited February 14, 2017 by impreza_sti Παράθεση koliri84.blogspot.com Cycling Routes and more Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Διαγράφηκαν ποστ. Προσωπικές αντιπαραθέσεις κόντρες χαρακτηρισμοί ειρωνείες κ.τ.λ.π. δεν επιτρέπονται στην κοινότητα μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλησπέρα ξανά παιδιά, συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά το T/N ακόμα και σήμερα δεν εμφανίζει ούτε την στοιχειώδη παρακολούθηση μέχρι να βγει εκτός Κίνας.. Η απάντηση του Κινέζου είναι η εξής: "Thank you for your message, your order was shipped on 2017-01-23 via China Post from China. To our regret, there is not a tracking number for it since post office has raised the postage, we can't afford a tracking number free, hope you can kindly understand this, thanks. Shipping time is about 4-6 weeks, package should be on the way, please kindly be patient to wait till 2017-03-07. If you don't receive it at that time, please kindly get back to us, we will be responsible for it. We are sorry to keep you waiting, your patience will be much appreciated." Έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο σε κάποιον από εσάς εδώ μέσα?? Κλασικες απαντησεις κινεζου. Δεν σου εδωσε νουμερο αποστολης. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εφτασε στο αεροδρομίο μετά απο 20 μερες η παραγγελία μου απο Banggood ενος Zuk Z2. Το έστειλαν με Swiss Post της οποία το tracking ανανεώνεται σχετικά αργά (λεπτομέρεια). Στα Ελτά με το tracking number βλέπω τα παρακάτω: -ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-02-2017 15:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) -ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 12-02-2017 07:37 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Η ερωτηση μου, το τελωνείο το γλύτωσα ή υπάρχει ακόμα πιθανότητα? Ευχαριστω αν μενεις βορεια ελλαδα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Εφτασε στο αεροδρομίο μετά απο 20 μερες η παραγγελία μου απο Banggood ενος Zuk Z2. Το έστειλαν με Swiss Post της οποία το tracking ανανεώνεται σχετικά αργά (λεπτομέρεια). Στα Ελτά με το tracking number βλέπω τα παρακάτω: -ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 10-02-2017 15:18 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) -ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 12-02-2017 07:37 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Η ερωτηση μου, το τελωνείο το γλύτωσα ή υπάρχει ακόμα πιθανότητα? Ευχαριστω εαν εισαι Αθηνα τελειωσες εαν Θεσσαλονικη λιγη ακομη αγωνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickpaokgr Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 μετα απο 80 μέρες! Destination Country - Tracking Consuming: 610 ms 2017-02-12 13:08 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED 2017-02-12 09:58 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) 2017-02-12 06:21 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2016-11-27 13:35 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD Origin Country - Tracking Consuming: 2302 ms 2017-02-12 08:21 The item has been processed in the country of destination 2017-02-07 11:51 The item has arrived in the country of destination 2016-11-28 09:26 The item is on transport to the country of destination 2016-11-27 13:35 The item is at the PostNL sorting center 2016-11-23 09:55 The item is pre-advise και το 2ο που πειρα κολησε το pre advised εδω και 15 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex75 Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλημέρα, στο tracking των ΕΛΤΑ πρέπει να εισάγεις τον αριθμό αποστολής κάθε φορά που κάνεις αναζήτηση; Δεν γίνεται με ενα απλό refresh της σελίδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts