elpa02 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Aν ειναι δυνατον!! Παρελαβα σημερα το πακετο -οπως εγραψα και σε προηγουμενο σχολιο- και τι να δω;;; Ειχα παραγγειλει 2 Redmi Note 2 και ενα Redmi Note 3 και ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΝΕ το 3αρι ρε παιδια....... Η ξενερα μου ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ.... Τους εστειλα τωρα μηνυμα και περιμενω απαντηση, απ'οτι διαβασα θα κλεισουνε και 10 μερες λογω της δικης τους πρωτοχρονιας...Με λιγα λογια τον ηπιαμε.... Εξαλλος ειμαι και ξενερωμενος και γω 3 κομματια ειχα παραγγειλει και ειχα ρωτησει τη σελινα πως θα γινει να μη τα στειλουν μαζι και ειναι μεγαλο το πακετο. Μου χε πει τοτε οτι ποτε δε στελνουν πανω απο 2 κινητα μαζι και ετσι και εγινε. Βεβαια ακομα τα περιμενω Παράθεση HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maouro Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Μήπως "εσπασαν" την παραγγελία στα δύο, ώστε να μην είναι μεγάλο το πακέτο και χτυπάει στο μάτι? Μήπως έχεις 2 tracking number αλλά σου κοινοποίησαν το ένα? Μου έχει τύχει στο παρελθόν (από aliexpress όμως) Aυτο ευχομαι κι εγω! Μου εχουν στειλει μονο ενα tracking number και λογικα σκεπτωμενος θεωρω οτι επρεπε να μου στειλουν και το 2ο απο μονοι τους,θα μου πεις για κινεζους μιλαμε..... Θα δω τι θα γινει και θα ενημερωσω για να ξερουν και οι επομενοι που θελουν να παραγγειλουν να αποφυγουν τις κακοτοπιες... ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και γω 3 κομματια ειχα παραγγειλει και ειχα ρωτησει τη σελινα πως θα γινει να μη τα στειλουν μαζι και ειναι μεγαλο το πακετο. Μου χε πει τοτε οτι ποτε δε στελνουν πανω απο 2 κινητα μαζι και ετσι και εγινε. Βεβαια ακομα τα περιμενω Μη μου λες τετοια...Ποτε εγινε η παραγγελια σου;Και ποτε περιμενες το 3ο τηλεφωνο και δεν ηρθε; Εχω τραβηξει βιντεο εν τω μεταξυ, τη στιγμη που ανοιγω το πακετο ωστε αν γινει στραβη να εχω αποδειξη. Στο μυαλο μου ειχα καμια γρατζουνια,κανα καμενο πιξελ... Να λειπει το κινητο εντελως,δε το περιμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η παραγγελία που περιμενα απο gearbest ηρθε την 64η μερα κατα τας γραφας.. Εκλεισα το dispute και θεωρειται ληξαν. Απο το ίδιο μαγαζι παραλαμβανω αυριο δύο τεμαχια στις 2 βδομαδες.. Τελευταια στιγμη αλλαξα την μεταφορική σε NL post μετα τα τελευταία προβλήματα με sg. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εμένα έκλεισε στο κέντρο διαλογής σήμερα..Από 25/1 ήταν σε arrived. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τα τσεκαρα απο το 17 track Αριθμός: RF373306007SG Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2016-01-22 11:38 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Χώρα Προέλευσης: Σιγκαπούρη 2016-01-25 11:12 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-22 11:38 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-20 11:38 Received from Customer ====================================== Αριθμός: RF373305559SG Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2016-01-22 18:37 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Χώρα Προέλευσης: Σιγκαπούρη 2016-01-25 11:10 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-22 18:37 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-20 18:37 Received from Customer ====================================== Απο 25 γεναρη στο αεροδρόμιο ?? Ακομα??? Τετοια καθυστερηση εχω ξανασυναντησει μονο σε unregistered αποστολες πχ το BLGMY15094001 το αγορασα αρχες δεκεμβρη και ακομα ερχεται Έλα μη γκρινιάζεις, είσαι έτοιμος. Έκλεισαν και τα 2 αεροδρόμιο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κλείσαμε 7 ημέρες πλέον σε αυτή την κατάσταση. Πως το βλέπετε; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160201/21962aa5bac4cf1a53848c1ad3866247.jpg Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κλείσαμε 7 ημέρες πλέον σε αυτή την κατάσταση. Πως το βλέπετε; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160201/21962aa5bac4cf1a53848c1ad3866247.jpg Τα έχει παίξει κι η SG Post τον τελευταίο μήνα, όλα ανοιχτά είναι. Κάποιοι περίμεναν από 5 έως 15 μέρες... Μετά άγνωστη αναμονή και στα ΕΛΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το κατάλαβα αυτό. Θέμα και τύχης είναι τι θα περάσει τι θα μείνει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 τελικα κι εμενα πριν λιγο αλλαξε. εφτασε αεροδρομιο 2016-02-01 12:30 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-25 12:19 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-23 12:19 Received from Customer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Εμενα ειναι untracked απο SG POST εδω και 10 μερες που πηρα tracking number.. Απο Vifocal επιμενουν οτι το εστειλαν.. Τι να πω.. Edited February 1, 2016 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Γεια σας παιδιά , ήθελα σήμερα να κάνω παραγγελία από το βικμολ και διάβασα πως αυτές τις μέρες έχουν γιορτές στην Κίνα.. αν κάνω σήμερα ή αύριο την παραγγελία θα γίνει κανονικά η αποστολή ή θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσει η πρωτοχρονιά και μετά θα μου στείλουν το δέμα;; Δεν θέλω με τίποτα να μπλέξω με τις καθυστερήσεις :X Edited February 1, 2016 by vaskas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Γεια σας παιδιά , ήθελα σήμερα να κάνω παραγγελία από το βικμολ και διάβασα πως αυτές τις μέρες έχουν γιορτές στην Κίνα.. αν κάνω σήμερα ή αύριο την παραγγελία θα γίνει κανονικά η αποστολή ή θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσει η πρωτοχρονιά και μετά θα μου στείλουν το δέμα;; Δεν θέλω με τίποτα να μπλέξω με τις καθυστερήσεις :X καπου διαβασα οτι το βικ κλεινει αυριο η μεθαυριο και ανοιγει στις 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 καπου διαβασα οτι το βικ κλεινει αυριο η μεθαυριο και ανοιγει στις 14 Ωχ κρίμα, 2 βδομάδες φαίνονται πολλές για αναμονή :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agatho Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Έχει τσατ το βικμαλ μπες και ρωτα Παράθεση Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα... οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αν εννοεις το τσατ στην ιστοσελιδα τους, τους εστειλα απο την παρασκευη μηνυμα αλλα δεν ελαβα απαντηση..αλλα οπως εγραψε ο φιλος πιο πανω μπηκα στο τοπικ του βικμολ και οντως αναρτησε ενα μηνυμα που λεει πως οποιες παραγγελιες γινονται απο αυριο θα στελνονται μετα τις 15/2. :zzz: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brofist Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 τελικα κι εμενα πριν λιγο αλλαξε. εφτασε αεροδρομιο 2016-02-01 12:30 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-25 12:19 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-23 12:19 Received from Customer Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν Χώρα Προορισμού: Ελλάδα 2016-01-25 11:47 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Χώρα Προέλευσης: Σιγκαπούρη 2016-02-01 12:33 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2016-01-25 11:47 Despatched to overseas (Country code: GR) 2016-01-23 11:47 Received from Customer ====================================== και εγω τα ίδια :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Γεια σας παιδιά , ήθελα σήμερα να κάνω παραγγελία από το βικμολ και διάβασα πως αυτές τις μέρες έχουν γιορτές στην Κίνα.. αν κάνω σήμερα ή αύριο την παραγγελία θα γίνει κανονικά η αποστολή ή θα πρέπει να περιμένουν να τελειώσει η πρωτοχρονιά και μετά θα μου στείλουν το δέμα;; Δεν θέλω με τίποτα να μπλέξω με τις καθυστερήσεις :X Η γνώμη μου είναι να κάνεις την παραγγελία τέλος φλεβάρη-αρχές μάρτη.Πέρα απ την πρωτοχρονιά και το κλείσιμο σκέψου ότι μετά θα γίνεται πανικός και θα κολλήσει στην σιγκαπούρη κανα μήνα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τωρα παραγγελια δε προκεται να φυγει για κανενα λογο. Εγω σκεψου εκανα παρασκευη και δε το κοβω να τη γλιτωνω τη καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Η γνώμη μου είναι να κάνεις την παραγγελία τέλος φλεβάρη-αρχές μάρτη.Πέρα απ την πρωτοχρονιά και το κλείσιμο σκέψου ότι μετά θα γίνεται πανικός και θα κολλήσει στην σιγκαπούρη κανα μήνα.. Μη μου λες τέτοια και αγχώνομαι. Σοβαρά μπορεί να κολλήσει πάνω από 3 βδομάδες πακέτο στο αεροδρόμιο; Πάντως έχεις κάποιο δίκιο, όσο για την παραγγελία σκοπεύω να την κάνω το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εγώ ρε φιλε έχω κάνει στις 25/1 και έχει κολλήσει ακόμα στο information recieved Σκέψου. Μην κανείς τίποτα για εμένα. Δεν κουνιεται τίποτα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskas Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Όντως παιδιά...είναι πολύ κρίμα να περιμένουμε να έρθουν τα τηλέφωνα με τόση καθυστέρηση..το χειρότερο είναι πως ο χρόνος αναμονής σου φέναιτε διπλάσιος από όσο είναι και τρελαίνεσαι μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Μη μου λες τέτοια και αγχώνομαι. Σοβαρά μπορεί να κολλήσει πάνω από 3 βδομάδες πακέτο στο αεροδρόμιο; Πάντως έχεις κάποιο δίκιο, όσο για την παραγγελία σκοπεύω να την κάνω το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα Μπορεί λόγω του μεγάλου όγκου των πακέτων εκείνες τις μέρες.Φαντάσου πόσος κόσμος θα κάνει ή έχει κάνει παραγγελία από κίνα αυτές τις μέρες και πόσοι ακόμα θα κάνουν..Κάνε υπομονή μέχρι τέλος του μήνα που θα αρχίσουν να στρώνουν. ----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ ρε φιλε έχω κάνει στις 25/1 και έχει κολλήσει ακόμα στο information recieved Σκέψου. Μην κανείς τίποτα για εμένα. Δεν κουνιεται τίποτα Φίλε μου μακάρι να βγω ψεύτης αλλά έπεσες σε άσχημες ημερομηνίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Τι να σου πω σε άλλο φόρουμ παραγγελια από 28 και 29/1 έφυγε. Πραγματικά δεν ξερω. Edited February 1, 2016 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maouro Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Oπως ανεφερα και χθες, απο τα 3 κινητα που παρηγγειλα στο πακετο που ηρθε ηταν μονο τα 2... Εστειλα μειλ αλλα δεν απαντησε κανεις μεχρι τωρα,εχουν ηδη κλεισει για την κινεζικη πρωτοχρονια;;Να μην περιμενω τζαμπα για τις επομενες 10 μερες;; Θα πηδηχτω απο το παραθυρο,χθες το βραδυ δε μπορουσα να κοιμηθω απο το κακο μου... Καλημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theoryofwildman Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Μόλις παρέλαβα δυο πακέτα..Ένα tracked ως συστημένο και ένα untracked το οποίο πέτυχα καθώς κοίταζα την αλληλογραφία που είχε αφήσει ο ίδιος ταχυδρόμος ένα λεπτό νωρίτερα (!).Το untracked από banggood με ημερομηνία παραγγελίας 5/1 και το tracked από vickmall με παραγγελία 7/1.. Το untracked σε πολύ καλούς χρόνους μπορώ να πω... ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Oπως ανεφερα και χθες, απο τα 3 κινητα που παρηγγειλα στο πακετο που ηρθε ηταν μονο τα 2... Εστειλα μειλ αλλα δεν απαντησε κανεις μεχρι τωρα,εχουν ηδη κλεισει για την κινεζικη πρωτοχρονια;;Να μην περιμενω τζαμπα για τις επομενες 10 μερες;; Θα πηδηχτω απο το παραθυρο,χθες το βραδυ δε μπορουσα να κοιμηθω απο το κακο μου... Καλημερα Λογικά έχουν σπάσει τα πακέτα..δεν στέλνει κανένα κατάστημα 3 κινητά μαζί.Επίσης στα mail απαντάνε εντός 48 ωρών οπότε μην αγχώνεσαι αν όχι σήμερα,μέχρι αύριο λογικά θα έχουν απαντήσει..Αν δεις ότι κάνουν τους κινέζους υπάρχει και το dispute.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts