Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι ομως? δεν αποτελεί κατάθεση στο εξωτερικό σε ξένο λογαριασμό όταν αγοράζεις... αλλά αγορά προϊόντων. Αυτο έρχεται σε αντίθεση με το διεθνές δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης προϊόντων.

Αν το αφήσουν ελεύθερο όποιος έχει φράγκα που θέλει να να βγάλει έξω θα φτιάξει μια εικονική εταιρεία και θα "αγοράζει" από εκεί ώστε να διώξει τα λεφτά του από Ελλάδα. Μιλάμε βέβαια για μεγάλα ποσά, ψιλικατζήδες σαν εμάς ούτε χρειάζεται ούτε μπορούν να το κάνουν.

Το πιο λογικό και ασφαλές (για το τραπεζικό σύστημα) θα είναι να μπει ένα χρηματικό όριο συναλλαγών με εξωτερικό γιατί και η πλήρης απαγόρευση προβλήματα δημιουργεί σε όλους μας.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το γράφω εδώ και αν ειναι χρησιμο καποιος moderator μπορει να το βαλει στην αρχικη.

Μου σταλθηκε δεμα απο Κινα(gearbest) με Ταχυδρομειο Ουγγαριας,εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι οσων αφορα το τρακινγ,και

αφου το δεμα εφτασε Ελλαδα σημερα σας ανεβαζω τα στατους που ειχε το τρακινγκ μου!!!:)

1.Küldemény előkészítése a feladó által / Item data received.

2.Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Küldemény postai átvétele / Item accepted

3.Célországba elküldve / Item sent abroad

4.Célországba megérkezett / Arrived in the destination country

1:το δεμα εχει παραληφθει απο το καταστημα και φευγει για Ουγγαρια

2:το δεμα εχει φτασει Ουγγαρια

3:το δεμα σταλθηκε στην χωρα προορισμου

4:το δεμα εχει φτασει στην χωρα Προορισμου

μετα το ακολουθεις στο τρακινγκ του ελτα.Το δεμα εμφανιστηκε στις 25/6 στο σαιτ του ταχυδρομειου Ουγγαριας και σημερα πατησε Ελλαδα

Χρονος 12 μερες μεχρι να φτασει Ελλαδα.

Πόσες μέρες εκανε να φτασει απο την Ουγγαρια στην Ελλάδα?

Καλημερα , ποσο κοστιζει η επιστροφη ενος δεματος ( ενα ταμπλετ ) με προορισμο την Κινα ?

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%B9.aspx

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Sorry για την ερώτηση..... Μήπως έχει αυτοκόλλητο η μπαταρία πάνω στις επαφές ?

Όλα τα κατάστημα κάνουν έναν τυπικό έλεγχο πριν τα στείλουν.

Δεν είμαι στόκος, δεν έχει αυτοκόλλητο η μπαταρία. Συνήθως έχουν μόνο οι μπαταρίες που είναι ήδη μέσα στο κινητό όταν έρχονται. Όπως ήταν σε ένα thl που είχα πρίν.

Θέλω το avatar μου πίσω...

Δεν είμαι στόκος, δεν έχει αυτοκόλλητο η μπαταρία. Συνήθως έχουν μόνο οι μπαταρίες που είναι ήδη μέσα στο κινητό όταν έρχονται. Όπως ήταν σε ένα thl που είχα πρίν.

συγνωμη και απο μερους μου,αλλα δεν ειναι ωριμη απαντηση το: δεν ειμαι στοκος,κτλ

μπορει να σου ειπε το προφανες,μπορει να το γνωριζεις,αλλα πολλα προφανη πραγματα διαφευγουν σε πολλους.

κανεις δεν ειναι εξαιρεση...

το να σου πει καποιος το προφανες,δεν σε μειωνει νοητικα !

περα απο αυτο,οσον αφορα της παραγγελειες κινητων πχ,και το οτι ζητατε να σας τα ελενξουν πριν τα στειλουν,μην νομιζεται πως το κανουν κι ολας... ;)

ποσως τους ενδιαφερει,εξαλλου ειναι ενας ακομη λογος να το ξεφορτωθουν,γνωριζοντας πως στο τελος ο αγοραστης μπορει να μην ασχοληθει καν να μπει στην διαδικασια να το στειλει πισω..

και ως γνωστον,οι κινεζοι κανουν πολυ τον κινεζο τα τελευταια 2 χρονια...:cool:

:shock:

Την επομενη φορα θα ειμαι ποιο προσεκτικος και θα προσεχω σε ποιους απανταω.-

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλημέρα με τις πληρωμές μέσω πιστωτικών και paypal στα κινεζομάγαζα και την τραπεζική αργία έχουμε κάποιο update?

προσπαθώ από χθες να αγοράσω μέσω προπληρωμένης, αλλά και paypal από gearbest και aliexpress, αλλά μάταια.

καλημέρα με τις πληρωμές μέσω πιστωτικών και paypal στα κινεζομάγαζα και την τραπεζική αργία έχουμε κάποιο update?

προσπαθώ από χθες να αγοράσω μέσω προπληρωμένης, αλλά και paypal από gearbest και aliexpress, αλλά μάταια.

Δες τις τελευταιες σελιδες στα καταλληλα θεματα

Πιστωτικές κάρτες/Τράπεζες

Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις

:)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλησπέρα, ψάχνω 2 δέματα εδώ και ένα μήνα και δεν μπορώ να τα βρω, θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

οι κωδικοί είναι: UF420578672SE και UF421416693SE αντίστοιχα και έρχονται με Sweeden Post.

στα tracking των ελτά δεν φαίνονται. Επίσης με ενημέρωσαν πως δεν φέρνουν αυτοί τα δέματα poy ξεκινούν με UF.

Από εδώ δεν έχω καμία ενημέρωση .. και μόνον από εδώ, έχω έστω κάποια ενημέρωση ότι μπήκαν ελλάδα!?!

ξέρει κάποιος που μπορούμε να κάνουμε track το sweeden post στην ελλάδα? Θα παρακαλούσα για την βοήθεια σας.

edit επίσης το gearbest μου προτείνει να κάνω track από εδώ, αλλά η ενημέρωση σταματάει από την στιγμή που μπήκε ελλάδα (ο ένας κωδικός δουλεύει)

Edited by p_under

καλησπέρα, ψάχνω 2 δέματα εδώ και ένα μήνα και δεν μπορώ να τα βρω, θα παρακαλούσα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

οι κωδικοί είναι: UF420578672SE και UF421416693SE αντίστοιχα και έρχονται με Sweeden Post.

στα tracking των ελτά δεν φαίνονται. Επίσης με ενημέρωσαν πως δεν φέρνουν αυτοί τα δέματα poy ξεκινούν με UF.

Από εδώ δεν έχω καμία ενημέρωση .. και μόνον από εδώ, έχω έστω κάποια ενημέρωση ότι μπήκαν ελλάδα!?!

ξέρει κάποιος που μπορούμε να κάνουμε track το sweeden post στην ελλάδα? Θα παρακαλούσα για την βοήθεια σας.

edit επίσης το gearbest μου προτείνει να κάνω track από εδώ, αλλά η ενημέρωση σταματάει από την στιγμή που μπήκε ελλάδα (ο ένας κωδικός δουλεύει)

Το πρώτο πακέτο έφυγε χθες απο Σουηδία για Ελλάδα, θα έχει φτάσει αεροδρόμιο αλλά δεν έχουν ανοίξει το σάκο για να το σκανάρουν να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ, όταν ανοιχτεί θα εμφανίσει "ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ" οπότε υπομονή, αύριο-μεθαύριο θα εμφανιστεί λόγω μικρού φόρτου.

Το Δεύτερο πακέτο στο tracking δείχνει οτι ταξιδεύει ακόμα προς Σουηδία, μόλις φτάσει εκεί θα το στείλουν Ελλάδα και θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με το πρώτο, αλλά έχει καθυστερήσει υπερβολικά πολύ(2 Ιουνίου; ) Μίλα με τον πωλητή γιατί το πακέτο μοίαζει να είναι χαμένο.

EDIT: Τώρα είδα το δεύτερο link που έχεις βάλει, δεν είναι χαμένο, έχει πέσει σε καθυστερήσεις.

Το πρώτο πακέτο έφυγε χθες απο Σουηδία για Ελλάδα, θα έχει φτάσει αεροδρόμιο αλλά δεν έχουν ανοίξει το σάκο για να το σκανάρουν να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ, όταν ανοιχτεί θα εμφανίσει "ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ" οπότε υπομονή, αύριο-μεθαύριο θα εμφανιστεί λόγω μικρού φόρτου.

Το Δεύτερο πακέτο στο tracking δείχνει οτι ταξιδεύει ακόμα προς Σουηδία, μόλις φτάσει εκεί θα το στείλουν Ελλάδα και θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία με το πρώτο, αλλά έχει καθυστερήσει υπερβολικά πολύ(2 Ιουνίου; ) Μίλα με τον πωλητή γιατί το πακέτο μοίαζει να είναι χαμένο.

EDIT: Τώρα είδα το δεύτερο link που έχεις βάλει, δεν είναι χαμένο, έχει πέσει σε καθυστερήσεις.

μπορείς να μου πεις που βρήκες τις πληροφορίες σε παρακαλώ?

μπορείς να μου πεις που βρήκες τις πληροφορίες σε παρακαλώ?

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?

φαντάζομαι ότι και οι 2 περιγράφετε την παρακάτω καταχώριση. όμως νομίζω πως και οι 2 κάνατε λάθος στον μήνα! Δεν έχουμε 5ο μήνα..

2015-05-19 13:58

The shipment item is under transportation, The item has been dispatched from Direct Link's international terminal for onward transport to the country of destination

Mήπως εννοείτε κάτι άλλο που δεν βλέπω?

φαντάζομαι ότι και οι 2 περιγράφετε την παρακάτω καταχώριση. όμως νομίζω πως και οι 2 κάνατε λάθος στον μήνα! Δεν έχουμε 5ο μήνα..

Mήπως εννοείτε κάτι άλλο που δεν βλέπω?

σε δικιά μου παραγγελιά απο gearbest επίσης την έστειλαν sweden post και στο 17track εμφανίζεται όπως η δικιά σου απο 15/7 αλλά απο 19/7 εμφανίστηκε και στα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο (ξεκινάει απο RE και οχι UF),σε συμβουλεύω να ανοίξεις case στο paypal αν δε το έχεις κάνει ήδη τουλάχιστον για αυτή απο 19/5,σε προηγούμενη παραγγελία μου ξανά απο gearbest αλλά αποστολή με singpost έκανε 2 μήνες να έρθει ενώ το tracking δεν λειτουργούσε και τελικά τους επέστρεψα τα χρήματά αφού μου είχαν κάνει refund

Παρηγγειλα απο gearbest ενα κινητο απο την ευρωπαικη αποθηκη και μου εστειλαν αυτον τον αριθμο 05165003361128 και διπλα μου λεει EU Express...αλλα δεν φενεται πουθενα..

σε δικιά μου παραγγελιά απο gearbest επίσης την έστειλαν sweden post και στο 17track εμφανίζεται όπως η δικιά σου απο 15/7 αλλά απο 19/7 εμφανίστηκε και στα ΕΛΤΑ στο αεροδρόμιο (ξεκινάει απο RE και οχι UF),σε συμβουλεύω να ανοίξεις case στο paypal αν δε το έχεις κάνει ήδη τουλάχιστον για αυτή απο 19/5,σε προηγούμενη παραγγελία μου ξανά απο gearbest αλλά αποστολή με singpost έκανε 2 μήνες να έρθει ενώ το tracking δεν λειτουργούσε και τελικά τους επέστρεψα τα χρήματά αφού μου είχαν κάνει refund

το UF ειναι με τραινακι και οχι συστημενο και το RE ειναι μαλλον αεροπορικως και σιγουρα συστημενο...

εγω παντως παρελαβα σημερα απο SWEpost me UF με αποστολη 02/07 και αγορα 23/6

το gearbest γενικα ειναι αθλιο καταστημα, απορω πως εμπλεξα και εκανα τοσες αγορες μαζεμενες και τωρα τις περιμενω ακομη και με καθυστεριση 1,5 μηνα... και καθυστερουν να ταετοιμασουν και να τα στειλουν και τα στελνουν και με το καρβουνιαρη!

Edited by agatho

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

το UF ειναι με τραινακι και οχι συστημενο και το RE ειναι μαλλον αεροπορικως και σιγουρα συστημενο...

εγω παντως παρελαβα σημερα απο SWEpost me UF με αποστολη 02/07 και αγορα 23/6

το gearbest γενικα ειναι αθλιο καταστημα, απορω πως εμπλεξα και εκανα τοσες αγορες μαζεμενες και τωρα τις περιμενω ακομη και με καθυστεριση 1,5 μηνα... και καθυστερουν να ταετοιμασουν και να τα στειλουν και τα στελνουν και με το καρβουνιαρη!

πως μπορούμε να κάνουμε track τα UF ξέρεις? αν δεις παραπάνω έχω 2 UF κωδικούς και τους περιμένω 2 μήνες...

πως μπορούμε να κάνουμε track τα UF ξέρεις? αν δεις παραπάνω έχω 2 UF κωδικούς και τους περιμένω 2 μήνες...

https://www.posten.se/tracktrace/TrackConsignments_do.jsp?lang=GB και 17track.net αν δεν τα βρισκεις εκει...

ο θεος βοηθος ... οτι σου ειπαν τα παιδια απο πανω

http://i.imgur.com/SWTCNHY.png

παντως ειναι πολυ παλια για να μην εχι=ουβ ερθει ακομη.... και με γαιδουρι να τα ειχαν στειλει , θα ειχαν ερθει

Edited by agatho

Οποιος βιαζεται δεν ψωνιζει απο Κινα...

οι Κινεζοι ειναι φιλοι μας και θελουν τα λεφτα μας!

παιδια τελικα τωρα μπορουμε να κανουμε αγορες απο κινα με paypal?

Προφανώς και όχι αφού δεν επιτρέπεται καμία αποστολή χρημάτων εκτός συνόρων

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

παιδια τελικα τωρα μπορουμε να κανουμε αγορες απο κινα με paypal?

Όχι, και από ότι φαίνεται, ΙΣΩΣ τον Σεπτέμβριο ....

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Όχι, και από ότι φαίνεται, ΙΣΩΣ τον Σεπτέμβριο ....

γιατι,θα εχουμε Πέσος απο Σεπτεμβριο ?

μηπως πρεπει να συνηθίζουμε στο οτι αγορες εκτος Ελλαδας φινίτο σιγα σιγα ???

λεω εγω τωρα ... :rolleyes: