NDls Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Στις Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015, ο χρήστης SingPost Customer Service <custsvcs@singpost.com> έγραψε: Dear Mr Nikolaos Thank you for your email of 07 May 2015 regarding the status of your Registered Article RP312157692SG. We are sorry to hear of your unpleasant experience and will be glad to assist you with your query. We would like to inform you that based on our tracking ref: http://www.singpost.com/index.php, your Registered Article has been dispatched on 13 April 2015 to the Overseas Postal Administration for delivery to Greece and shows no match/record of arrival. Please be advised that the estimated delivery timing for your registered article to reach Greece will be 8 to 14 working days excluding weekends. However, there could be a delay due to public holidays, subject to Customs Clearance, festive peak season and weather conditions. We regret that SingPost is only able to advise the status of Registered Articles up to the point they leave Singapore. Please have check with your country's Postal Agency (Local Post Office or website) for further information. Greece postal website : http://www.elta-courier.gr/ We also suggest to coordinate with your seller/merchant and advise to lodge an official enquiry at the country of origin's postal agency (local post office) through their website with regards to the posting date. Thank you for your patience and understanding. For more details, you may visit our website: http://www.singpost.com Yours Sincerely Jeni (Ms) Consultant Customer Care Singapore Post Limited (Reg No. 199201623M) http://www.singpost.com Αυτή ειναι η απάντηση απο την εταιρία μετά απο γραπτή επικοινωνία μαζί τους. Καλή υπομονή . Edited May 9, 2015 by impreza_sti Οφείλουμε να εκφραζόματε κόσμια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Αυτή ειναι η απάντηση απο την εταιρία μετά απο γραπτή επικοινωνία μαζί τους. Καλή υπομονή . Δηλαδή πατριώτη γέμισες ολόκληρη σελίδα γιά να μας πείς ότι δεν σε ενδιαφέρει ο οδηγός και οι ατελείωτες συζητήσεις, και ότι στις 25 ημέρες αγανάκτησες ..... Edited May 9, 2015 by impreza_sti Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS511 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Παιδιά, στο http://trackitonline.ru/ μου βγάζει το παρακάτω: 06.05.2015 14:52* Update item information Greece Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτό; :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Στις Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015, ο χρήστης SingPost Customer Service <custsvcs@singpost.com> έγραψε: Dear Mr Nikolaos Thank you for your email of 07 May 2015 regarding the status of your Registered Article RP312157692SG. We are sorry to hear of your unpleasant experience and will be glad to assist you with your query. We would like to inform you that based on our tracking ref: http://www.singpost.com/index.php, your Registered Article has been dispatched on 13 April 2015 to the Overseas Postal Administration for delivery to Greece and shows no match/record of arrival. Please be advised that the estimated delivery timing for your registered article to reach Greece will be 8 to 14 working days excluding weekends. However, there could be a delay due to public holidays, subject to Customs Clearance, festive peak season and weather conditions. We regret that SingPost is only able to advise the status of Registered Articles up to the point they leave Singapore. Please have check with your country's Postal Agency (Local Post Office or website) for further information. Greece postal website : http://www.elta-courier.gr/ We also suggest to coordinate with your seller/merchant and advise to lodge an official enquiry at the country of origin's postal agency (local post office) through their website with regards to the posting date. Thank you for your patience and understanding. For more details, you may visit our website: http://www.singpost.com Yours Sincerely Jeni (Ms) Consultant Customer Care Singapore Post Limited (Reg No. 199201623M) http://www.singpost.com Αυτή ειναι η απάντηση απο την εταιρία μετά απο γραπτή επικοινωνία μαζί τους. Με λίγα λόγια , χ&@ε ψηλά και αγνάντευε . Καλή υπομονή . Και μενα την ιδια απαντηση μου δωσανε σε e-mail που τους εστειλα.Αρα το συμπερασμα ειναι οτι τα πακετα ειναι στο αεροδρομιο και δεν εχουν ανοιχτει ακομα.Οποτε τα παλληκαρια μας στο αεροδρομιο πηγαινουν με ρυθμους χελωνας για καποιο λογο.που θα ηθελα να μαθω γιατι απο 20-25 μερες μεσο ορο πηγανε στις 45. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popheart Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 RE984603245SE παραγγελια μπαταριων 16.04 απο aliexpr. 2015-04-30 15:30 The shipment item is under transportation, Item received for processing 2015-04-30 15:30 Direct Link, PostNord Receiving HUB, Item received for processing γτ δεν μου εχει αλλαξει κατασταση το τρακιν? πανε πολλες μερες και δεν εχει φτασει ακομα σουηδια! τι να κανω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAVLOSS Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 RE984603245SE παραγγελια μπαταριων 16.04 απο aliexpr. 2015-04-30 15:30 The shipment item is under transportation, Item received for processing 2015-04-30 15:30 Direct Link, PostNord Receiving HUB, Item received for processing γτ δεν μου εχει αλλαξει κατασταση το τρακιν? πανε πολλες μερες και δεν εχει φτασει ακομα σουηδια! τι να κανω? Yπομονη:):):) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλημέρα σε όλους. Είχα παραγγείλει 15/4 δύο παιδικα ρολόγια ενα απο ebay και το άλλο από bangood το πρωτο εφτασε σε 20 μέρες και το δεύτερο σε 24. Και τα δυο απο Κίνα απλο ταχυδρομείο. Οπως λεει και ο φίλος πιο πάνω υπομονή και λιγο τύχη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tonyz21 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά, στο http://trackitonline.ru/ μου βγάζει το παρακάτω: 06.05.2015 14:52* Update item information Greece Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτό; :) σημαινει οτι το δεμα εφυγε απο εναν ενδιαμεσο σταθμο εντος ΕΕ για ελλαδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 σημαινει οτι το δεμα εφυγε απο εναν ενδιαμεσο σταθμο εντος ΕΕ για ελλαδα Για μένα δε σημαίνει τίποτα.. 4 μέρες μετά το despatched μου έβγαλε αυτό το σήμα..Από τότε περιμένω 26 μέρες κάτι ακόμα τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simontemplar Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Παιδιά, στο http://trackitonline.ru/ μου βγάζει το παρακάτω: 06.05.2015 14:52* Update item information Greece Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτό; :) Και εμένα στην ίδια κατάσταση με διαφορά 1 μήνα: 05.04.2015 00:24* Update item information Greece οπότε υπομονή. Έχεις πολύ δρόμο ακόμα..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Και εμένα στην ίδια κατάσταση με διαφορά 1 μήνα: 05.04.2015 00:24* Update item information Greece οπότε υπομονή. Έχεις πολύ δρόμο ακόμα..... 01/04 νικαω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 01/04 νικαω :D 27/3 ..ο παλιος ειναι αλλιως ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salocin Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Τουλάχιστον γελάμε με τα χάλια μας. :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 RP314743704SG το βρήκα από άλλο σαιτ. Επιβεβαιωνονται οι ανησυχίες μου ότι πρόβλημα έχουν οι παραγγελίες μας τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 RP314743704SG το βρήκα από άλλο σαιτ. Επιβεβαιωνονται οι ανησυχίες μου ότι πρόβλημα έχουν οι παραγγελίες μας τέλη Μαρτίου αρχές Απριλίου Και μεσα Απριλιου. ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπιζω την αλλη εδβομαδα να εχουμε καποιοα εξελιξη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 27/3 ..ο παλιος ειναι αλλιως ! Άσε ρε μεγάλε, κάνε στην μπάντα να περάσει η γερουσια 20/3 Χαχα αχ αχ αχαχα Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Άσε ρε μεγάλε, κάνε στην μπάντα να περάσει η γερουσια 20/3 Χαχα αχ αχ αχαχα χαχα νομιζεις ,,, δεν ειπα ποιας χρονιας !! :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Από signpost λέει αντικείμενα σε συσκευασία από 1 Μαΐου και και από chinapost το ίδιο από 22 Απριλίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlight Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πω ακόμα περιμένουν αυτοί απο 20/3? και περίμενα πως έρχεται σιγά σιγά η σειρά μου που είμαι 6/4 :ρ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 (edited) Εχω και γω κατι παραγγελίες απο 28/3 αλλα δεν τους ειχα δώσει σημασία και τωρα συνειδητοποιώ ποσες μερες περασαν.. Τι παίχτηκε εκει δλδ με τα τις παραγγελίες τελη Μαρτίου...; Edited May 9, 2015 by Roid_rage 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Μάλλον Σάββατο του Λαζάρου με Τρίτη του Πάσχα εκαναν διακοπάρες και τους πηγαν όλα πολυ πισω :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πάντως από λίγες ώρες πήρα μια τρομάρα... [ATTACH]60611[/ATTACH] Δεν άνοιγε την σελίδα και είπα αυτό ήταν....και περιμένω τρία κινητά... από τέλη Μαρτίου.... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0c Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος στο σιτε και συγχωρέστε με αν γράφω κάτι ξανά. Διάβασα πάρα πολλές πρόσφατες σελίδες αλλά πουθενά δεν είδα αυτό που ψάχνω. Την πάτησα μια φορα με τελωνείο και θα ήθελα να ρωτήσω αν πιαστεί ένα δέμα και ελεγχθεί και δεν θέλω να το πάρω γιατι οικονομικώς δεν συμφέρει τι πρέπει να κάνω? θα έχω κάποια έξοδα εγώ? Έστω οτι έχω μιλήσει με τον αποστολέα και μου επιστρέφει πχ το 80% πίσω. Εδώ ελλάδα που θα μείνει θα πληρώσω κάτι Θα επιβαρυνθώ με κάποια έξοδα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luna1 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Γεια σας παιδιά! Έιναι η δεύτερη φορά που γράφω στο φόρουμ σας και πραγματικα χρειάζομαι τη βοήθεια σας!!! Έχω παραγγείλει πολλές φορες απο Κινα αλλά πρωτη φορά συναντά κάτι τέτοιο! Έχω παραγγείλει κάποια πραγματα απο τα οποία όσα έρχονται μέσω Σανγκάης έχουν κολλήσει στο συστημα στο "Shanghai, embarkation" ! Κάποια μάλιστα τα έχω παραγγείλει απο 25 Μαρτιου... Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Γνωρίζει κανεις; Θα αργήσουν πολύ ακόμη; :wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Πω ακόμα περιμένουν αυτοί απο 20/3? και περίμενα πως έρχεται σιγά σιγά η σειρά μου που είμαι 6/4 :ρ Δεν πάει απαραίτητα με τη σειρά. Ήμουν κι εγώ 20/3 και έχω παραλάβει από 22/4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts