mike_k Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 2 Φεβρουαρίου παραγγελία 180 μέρες... 1 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Μιά χαρά δουλεύει, απλώς άλλαξαν την φάτσα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Η πλακα είναι οτι κάτι θήκες που παρηγγειλα με ebay στις 15-16 Ιανουαρίου έφτασαν σήμερα με απλή αλληλογραφία απο Κίνα και Χονκ Κονγκ.. Τόσο παραλογο και τόσο αληθινο ταυτόχρονα:( Και ενα κινητό πληρωμένο 31/12 το βλεπω να κανει καμια 15 μέρες ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εύχομαι να μην ακατάλληλος ο χώρος που γράφω, αλλά το επέλεξα γιατί είδα ότι το νήμα "Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα" έχει από το 2013 να δεχτεί μήνυμα. Λοιπόν περιμένω μέσα στη διάρκεια του μήνα να μου έρθουν αρκετές αποστολές από Κίνα. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου έδειχνε ότι όταν τελικά τα πακέτα φτάνουν στο τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ (Καλαμαριάς) μου άφηναν ένα σημείωμα-ειδοποίηση και πήγαινα προσωπικά και τα παραλάμβανα. Τις δύο τελευταίες μέρες μου συνέβη το παρακάτω: γυρνώντας σπίτι το μεσημέρι βρήκα αφημένα σε ένα τραπεζάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας κάποια από τα πακέτα που περίμενα. Είναι αυτό δυνατόν; Δηλαδή χωρίς να ειδοποιήσουν κανένα, απλά μπαίνουν στην πολυκατοικία και αφήνουν χύμα και αφύλακτα πακέτα αξίας, δεν υπογράφει κανένας ότι παρέδωσε-παρέλαβε, και στη συνέχεια μπορεί να πάρει όποιος περαστικός γουστάρει; Έτσι χωρίς να έχει κανείς ευθύνη; Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ για να αλλάξει αυτό; Στις παλαιότερες παραγγελίες θυμάμαι ότι δεν είχα ζητήσει προσωπικά κάτι ξεχωριστό, ούτε από τον πωλητή ούτε από τα ΕΛΤΑ, και ακολουθούνταν η διαδικασία της ειδοποίησης. Συγνώμη αν δεν είναι το κατάλληλο νήμα, αλλά χρειάζομαι επειγόντως μια συμβουλή τί να κάνω, γιατί ανατριχιάζω στη σκέψη ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει κάποιος και απλά θα αφήσει στην είσοδο τα δύο κινητά και τα δύο τάμπλετ που περιμένω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πήγαινε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της περιοχής σου, και πες τους ότι εάν αφεθούν ξανά στην είσοδο συστημένα δέματα θα τους κάνεις μήνυση. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Αυτό θα κάνω και αύριο κιόλας. Θα τοιχοκολλήσω και μια προειδοποίηση για τον ταχυδρόμο, και από εκεί και πέρα το κρίμα στο λαιμό του. Ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Βρε οταν θέλει η Post NL κανει θαύματα: η παραγγελια δοθηκε 25-01 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29-01-2015 03:08 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 29-01-2015 03:08 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-02-2015 08:19 ΕΛΛΑΔΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 03-02-2015 23:03 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΛΤΑ 04-02-2015 08:20 ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΛΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 04-02-2015 09:13 ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΛΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 05-02-2015 11:12 ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΛΤΑ Edited February 5, 2015 by Pavletos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rle0ne Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Πάντως όταν το δέμα φτάνει στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης συνήθως την ίδια μέρα φτάνει στο ΚΔ σε αντίθεση με την Αθήνα, προφανώς λόγο φόρτου θέλει 2-3 μέρες. 1 Παράθεση www.servicethessaloniki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) Τα στραβάδια στα ΕΛΤΑ μου θέλουν repsonsive design, και στο desktop site για να δεις τι επιστρέφει στην αναζήτηση αντικειμένου πρέπει να κάνεις 23 horizontal scrolling. #Facepalm! Για όσους ενδιαφέρονται με ένα style editor πχ Stylebot για Chrome να προσθέσουν το παρακάτω κανόνα div.wrapper_middle { width: 950px; } #dnn_ctr1502_IFrame_htmIFrame { width: 900px; height: 600px; } Edited February 5, 2015 by Romanos Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mais147 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Η πλακα είναι οτι κάτι θήκες που παρηγγειλα με ebay στις 15-16 Ιανουαρίου έφτασαν σήμερα με απλή αλληλογραφία απο Κίνα και Χονκ Κονγκ.. Τόσο παραλογο και τόσο αληθινο ταυτόχρονα:( Και ενα κινητό πληρωμένο 31/12 το βλεπω να κανει καμια 15 μέρες ακόμα. Και γω πληρωμένο από 31/12 με despatched 7-1 ακόμα τίποτα δεν έφτασαν με αυτά που ήρθαν με despatched 7-1 -8/1αν μέχρι δευτέρα τρίτη δεν φτάση πάμε για dispute .Με τη λεs να έρχεται με κανένα ταχυδρομικό περιστέρι,:worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpouxa Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Και γω πληρωμένο από 31/12 με despatched 7-1 ακόμα τίποτα δεν έφτασαν με αυτά που ήρθαν με despatched 7-1 -8/1αν μέχρι δευτέρα τρίτη δεν φτάση πάμε για dispute .Με τη λεs να έρχεται με κανένα ταχυδρομικό περιστέρι,:worry: Και γω τα ίδια ακριβώς μόνο που η παραγγελία μου ηταν 30/12. Μέχρι βαριά τετάρτη θα περιμένω, μετά dispute. Αν και το ενστικτο μου λέει ότι μέχρι δευτέρα θα φανεί ελλάδα... Υπομονή! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εύχομαι να μην ακατάλληλος ο χώρος που γράφω, αλλά το επέλεξα γιατί είδα ότι το νήμα "Οδηγός αποστολών από αγορές από Κίνα" έχει από το 2013 να δεχτεί μήνυμα. Λοιπόν περιμένω μέσα στη διάρκεια του μήνα να μου έρθουν αρκετές αποστολές από Κίνα. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου έδειχνε ότι όταν τελικά τα πακέτα φτάνουν στο τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ (Καλαμαριάς) μου άφηναν ένα σημείωμα-ειδοποίηση και πήγαινα προσωπικά και τα παραλάμβανα. Τις δύο τελευταίες μέρες μου συνέβη το παρακάτω: γυρνώντας σπίτι το μεσημέρι βρήκα αφημένα σε ένα τραπεζάκι στην είσοδο της πολυκατοικίας κάποια από τα πακέτα που περίμενα. Είναι αυτό δυνατόν; Δηλαδή χωρίς να ειδοποιήσουν κανένα, απλά μπαίνουν στην πολυκατοικία και αφήνουν χύμα και αφύλακτα πακέτα αξίας, δεν υπογράφει κανένας ότι παρέδωσε-παρέλαβε, και στη συνέχεια μπορεί να πάρει όποιος περαστικός γουστάρει; Έτσι χωρίς να έχει κανείς ευθύνη; Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ για να αλλάξει αυτό; Στις παλαιότερες παραγγελίες θυμάμαι ότι δεν είχα ζητήσει προσωπικά κάτι ξεχωριστό, ούτε από τον πωλητή ούτε από τα ΕΛΤΑ, και ακολουθούνταν η διαδικασία της ειδοποίησης. Συγνώμη αν δεν είναι το κατάλληλο νήμα, αλλά χρειάζομαι επειγόντως μια συμβουλή τί να κάνω, γιατί ανατριχιάζω στη σκέψη ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει κάποιος και απλά θα αφήσει στην είσοδο τα δύο κινητά και τα δύο τάμπλετ που περιμένω. για να σου αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος θα πρέπει το πακέτο σου να είναι συστημένο , τα πακέτα που σου άφησε σήμερα ήταν συστημένα ; είχες track number για αυτά ; ή ήταν χαμηλής αξίας και σου τα έστειλαν με απλό ταχυδρομείο ; Μην αφήσεις κανένα σημείωμα στο ταχυδρόμο , γιατί με αυτό τον τρόπο θα δούνε οι ¨περίεργοι¨ ότι παραλαμβάνεις πράγματα αξίας από το ταχυδρόμο , σε κάθε γειτονιά ούτως ή άλλως ο ταχυδρόμος είναι ένας και τον αναπληρώνει κάποιος στις άδειες του , οπότε καλύτερα να βρεις τον ίδιο και να του πεις τι να κάνει τα δέματα σου . Αφου περιμένεις πολλά πακέτα είναι απαραίτητο να πιάσεις φιλίες με τον ταχυδρόμο :p 1 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Και γω πληρωμένο από 31/12 με despatched 7-1 ακόμα τίποτα δεν έφτασαν με αυτά που ήρθαν με despatched 7-1 -8/1αν μέχρι δευτέρα τρίτη δεν φτάση πάμε για dispute .Με τη λεs να έρχεται με κανένα ταχυδρομικό περιστέρι,:worry: Και εμένα 7-1 είναι μαζί θα έρθουν λογικά.. οποτε είναι αυτο.. Τριτη θα πεσει dispute βεβαιο..ακόμα και τριτη να δω οτι δείχνει Ελλάδα θα κανω dispute για να είμαι καλυμμένος ότι θα τσεκαρω και την συσκευή να δουλεύει καλα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostiras7 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Κι εγώ επίσης για dispute το βλέπω γιατί μέχρι της 13 του μηνός δεν υπάρχει περίπτωση να το έχω εφόσον στο tracking γράφει ακόμα Dispatched to overseas. Πάντως ρε παιδιά ο χρόνος αναμονής για μερικούς από εμάς είναι απαράδεκτος. Τουλάχιστον να ξέρω πότε να μην ξαναπαραγγήλω το οτιδήποτε από το εξωτερικό σε εορταστικές περιόδους! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Varouxis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά όποιος ξέρει να μου απαντήσει... Μήπως ξέρετε πως γίνετε η μεταφορά του δέματος μου από το DHL της Γερμανίας στην Ελλάδα; Όλη αυτή η διαδρομή γίνεται με αυτοκίνητο; Και αν έχει κανένας καμιά εμπειρία..πόσες μέρες κάνει από την ώρα που φεύγει από την Γερμανία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Παιδιά όποιος ξέρει να μου απαντήσει... Μήπως ξέρετε πως γίνετε η μεταφορά του δέματος μου από το DHL της Γερμανίας στην Ελλάδα; Όλη αυτή η διαδρομή γίνεται με αυτοκίνητο; Και αν έχει κανένας καμιά εμπειρία..πόσες μέρες κάνει από την ώρα που φεύγει από την Γερμανία; Κάποιος φίλος είχε γράψει ότι θέλει γύρω στις 7 ημέρες. Δεν ξέρω αν βοηθώ, αλλά από Αγγλία (sportsdirect) θέλει επίσης 7 περίπου ημέρες (μαζί με τα σ/κ) για να έρθει το δέμα στην Ελλάδα με την dhl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manytso Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 για να σου αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος θα πρέπει το πακέτο σου να είναι συστημένο , τα πακέτα που σου άφησε σήμερα ήταν συστημένα ; είχες track number για αυτά ; ή ήταν χαμηλής αξίας και σου τα έστειλαν με απλό ταχυδρομείο ; Μην αφήσεις κανένα σημείωμα στο ταχυδρόμο , γιατί με αυτό τον τρόπο θα δούνε οι ¨περίεργοι¨ ότι παραλαμβάνεις πράγματα αξίας από το ταχυδρόμο , σε κάθε γειτονιά ούτως ή άλλως ο ταχυδρόμος είναι ένας και τον αναπληρώνει κάποιος στις άδειες του , οπότε καλύτερα να βρεις τον ίδιο και να του πεις τι να κάνει τα δέματα σου . Αφου περιμένεις πολλά πακέτα είναι απαραίτητο να πιάσεις φιλίες με τον ταχυδρόμο :p πιασε τον ταχυδρομο και εγω αυτο εχω κανει και περναω εγω απο το ταχυδρομειο και τα παιρνω οτι πακετο και να ειναι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Varouxis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Κάποιος φίλος είχε γράψει ότι θέλει γύρω στις 7 ημέρες. Δεν ξέρω αν βοηθώ, αλλά από Αγγλία (sportsdirect) θέλει επίσης 7 περίπου ημέρες (μαζί με τα σ/κ) για να έρθει το δέμα στην Ελλάδα με την dhl. ναι απο sportsdirect..εχω παραγγειλει και εγω και κανει μια βδομαδα περιπου... δηλαδή αν φυγει αυριο η παραγγελεια μου.. λογικα θα φτασει την αλλη παρασκευη; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gamiolero Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Εχουμε κανέναν οδηγό για dispute ? Με τέτοια ξενέρα που έφαγα από SG POST μάλλον θα ναι 1η και τελευταια αγορά μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 (edited) ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ DISPUTE?45 ;H ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΕς ΓΙΑ ΑΓΟΡΕς ΕΩς ΤΕΛΗ ΓΕΝΑΡΗ?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited February 6, 2015 by impreza_sti Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Ου τυποι στα ΕΛΤΑ εχουν βαλθει να μας τρελανουν......εμφανιστηκε αεροδρομιο αλλο εν ακινητο που περιμενω απο 20/01/15.Επισης περιμενω 2 συσκευες απο τις 05/01/15 με ιδιο αριθμο αποστολης απο την SG Post...4006 συγκεκριμενα και χτες εμφανιστηκε το ενα αεροδρομιο αλλα το αλλο τιποτα. 1 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ DISPUTE?45 ;H ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΕς ΓΙΑ ΑΓΟΡΕς ΕΩς ΤΕΛΗ ΓΕΝΑΡΗ?? 1, όχι κεφαλαία έχουμε πει. 2. Αν μπεις στο λογαριασμό σου στο PayPal, και πας στη αγορά που έχεις κάνει, και πατήσεις details, κάτω κάτω θα δεις πόσες μέρες έχεις περιθώριο. Έχω βάλει και screen shot στη προηγούμενη σελίδα για να δεις που περίπου είναι... :) 1 Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 απο 12/12 αποστολη με Σουηδικα σημερα εμφανιστηκε στην Αθηνα !! και μετα απο 55 μερες εμφανισε αυτο στισ 3/2 ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-02-2015 07:01 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ) και 3 μερες τιποτα εκει κολλημενο. Το θεμα ειναι οτι εχω κανει dispute εδω και 10-12 μερες και αυτο κλεινει αυτοματα στισ 9/2 η πρεπει να κανω claim. Τι κανω σ αυτη τη περιπτωση?? Γιατι ναι μεν ειναι εδω αλλα αν λειπει κατι μετα την 55ημερη περιπλανηση του, και κλεισω το dispute, απ οτι ξερω δε μπορεις να ανοιξεις αλλο για ιδια αγορα !! Ειναι ετσι ? 1 Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZMA Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 γεια σου φιλε γνωμη μου πριν κλεισει κανε claim να εισαι ασφαλης το claim ειναι 10 μερες αν και η paipal σου δινει παραπανω για να εξετασει τα στοιχεια που θα σου ζητησει να στειλεις μετα τις 5 μερες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 για να σου αφήσει ειδοποίηση ο ταχυδρόμος θα πρέπει το πακέτο σου να είναι συστημένο , τα πακέτα που σου άφησε σήμερα ήταν συστημένα ; είχες track number για αυτά ; ή ήταν χαμηλής αξίας και σου τα έστειλαν με απλό ταχυδρομείο ; Μην αφήσεις κανένα σημείωμα στο ταχυδρόμο , γιατί με αυτό τον τρόπο θα δούνε οι ¨περίεργοι¨ ότι παραλαμβάνεις πράγματα αξίας από το ταχυδρόμο , σε κάθε γειτονιά ούτως ή άλλως ο ταχυδρόμος είναι ένας και τον αναπληρώνει κάποιος στις άδειες του , οπότε καλύτερα να βρεις τον ίδιο και να του πεις τι να κάνει τα δέματα σου . Αφου περιμένεις πολλά πακέτα είναι απαραίτητο να πιάσεις φιλίες με τον ταχυδρόμο :p Δεν μπορώ να ξέρω αν ήταν συστημένα, ούτε ξέρω που αναφέρεται αυτό στο φάκελο. Το ένα πακέτο ήταν δύο θήκες από ebay χωρίς tracking #, ενώ το δεύτερο 2 32άρες κάρτες SD από BangGood με tracking #. Η παρατήρησή σου για τον ταχυδρόμο σωστότατη, αλλά δυστυχώς τόσα χρόνια (από το 2000) στο ίδιο σπίτι πραγματικά δεν τον έχω πετύχει ποτέ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts