Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Number: RE973045197SE

Τι κάνω τώρα; Οι 45 ημέρες πέρασαν από βλακεία μου. Αγορά από Banggood και ως τώρα έχω κάνει αρκετες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κοίταξα σε μερικά ξένα φόρουμ και από ότι είδα όλοι διαμαρτύρονται,αλλά μάλλον θέλει παραπάνω από 7 ημέρες γιά να αλλάξει η κατάσταση μετά την τελευταία ένδειξη. Ένας ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στο Banggood του είπαν ότι εάν περάσουν άλλες 7 ημέρες θα του επέστρεφαν τα χρήματά του.

Εύχομαι καλή έκβαση και να σου πάει καλά η Νέα Χρονιά.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χρόνια πολλά σε όλους

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα έκανα μια αγορά 2 κινητών από το GB τέλος πάντων την 16 Δεκεμβρίου ζήτησα ακύρωση ο Κινέζος όμως τα έστειλε στις 17 και με μεταφορική την DHL πράγμα το οποίο δεν είχα ζητήσει και 22 έφτασαν Αθήνα βέβαια δεν τα παρέλαβα. Άνοιξα υπόθεση στην paypal για ακύρωση και πλήρης επιστροφή των χρημάτων και σήμερα μου έστειλε η paypal μήνυμα που μέσες άκρες μου λέει ότι με δικαιώνει άλλα πρώτα πρέπει να δώσω πληροφορίες για το tracking number και όταν ξεκινήσει η αναχώρηση από Αθήνα θα κάνει την επιστροφή των χρημάτων. Τι πρέπει να κάνω ??? αν τους πάρω τηλέφωνο της dhl και τους πω ότι δεν παραλαμβάνω θα επιστρέψει πίσω με το ίδιο tracking number ??? αν τους πω ότι δεν παραλαμβάνω άλλα ότι πληρώνω εγώ για το tracking number πόσο είναι το κόστος του ??? Παιδιά βοηθήστε

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Χρόνια πολλά σε όλους

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα έκανα μια αγορά 2 κινητών από το GB τέλος πάντων την 16 Δεκεμβρίου ζήτησα ακύρωση ο Κινέζος όμως τα έστειλε στις 17 και με μεταφορική την DHL πράγμα το οποίο δεν είχα ζητήσει και 22 έφτασαν Αθήνα βέβαια δεν τα παρέλαβα. Άνοιξα υπόθεση στην paypal για ακύρωση και πλήρης επιστροφή των χρημάτων και σήμερα μου έστειλε η paypal μήνυμα που μέσες άκρες μου λέει ότι με δικαιώνει άλλα πρώτα πρέπει να δώσω πληροφορίες για το tracking number και όταν ξεκινήσει η αναχώρηση από Αθήνα θα κάνει την επιστροφή των χρημάτων. Τι πρέπει να κάνω ??? αν τους πάρω τηλέφωνο της dhl και τους πω ότι δεν παραλαμβάνω θα επιστρέψει πίσω με το ίδιο tracking number ??? αν τους πω ότι δεν παραλαμβάνω άλλα ότι πληρώνω εγώ για το tracking number πόσο είναι το κόστος του ??? Παιδιά βοηθήστε

Να φανταστω οτι το προβλημα σου ειναι το τελωνειο αν ναι τοτε κοιταξε πρωτα αν περνανε τελωνειο γιατι καμια φορα ποτε δεν ξερεις μπορει και να μην σταματησουν. Ειδαλως παιρνεις τηλεφωνο στην DHL τους λες εγω δεν θελω να παραλαβω το πακετο και αυτοι το στελνουν πισω χωρις να πληρωσεις τιποτα με καινουργιο track number κανονικα.

Να φανταστω οτι το προβλημα σου ειναι το τελωνειο αν ναι τοτε κοιταξε πρωτα αν περνανε τελωνειο γιατι καμια φορα ποτε δεν ξερεις μπορει και να μην σταματησουν. Ειδαλως παιρνεις τηλεφωνο στην DHL τους λες εγω δεν θελω να παραλαβω το πακετο και αυτοι το στελνουν πισω χωρις να πληρωσεις τιποτα με καινουργιο track number κανονικα.

Ακριβώς αλλά κέρδισα την paypal γιατί από τα μηνύματα αποδεικνυόταν ότι έκανα ακύρωση την 16 και αυτοί έστειλαν 17 τώρα είναι σίγουρο αυτό που λες ?? το έχεις κάνει ??? και το tracking number εμένα έστω τηλεφωνικά μπορούν να μου το δώσουν.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Ακριβώς αλλά κέρδισα την paypal γιατί από τα μηνύματα αποδεικνυόταν ότι έκανα ακύρωση την 16 και αυτοί έστειλαν 17 τώρα είναι σίγουρο αυτό που λες ?? το έχεις κάνει ??? και το tracking number εμένα έστω τηλεφωνικά μπορούν να μου το δώσουν.

Ναι το εχω κανει σε δεμα που ηθελαν στην dhl 180 ευρω για εκτελωνισμο επικοινωνησα με τον πωλητη το πακετο εφυγε πισω χωρις να χρεωθω εξοδα αποστολης και to tracknuμber μου το δωσανε μετα απο 1 μερα.

τηλεφώνησες στην dhl τους είπες δεν παραλαμβάνεις το δέμα να επιστρέψουν στον πωλητή και σου δώσανε tracking number χωρίς χρέωση από το στόμα σου και στις dhl το αυτί.

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

Υπάρχει κανείς να στείλει αυτό το post στη Μέρκελ να δει ότι οι Έλληνες δουλεύουν συνέχεια!!!!!

Πάω να κάτσω που λέτε βραδιάτικο πρωτοχρονιάς στο laptop να διαβάσω τα μηνύματα στο FB και να σερφαρω γενικά , λόγω συνήθειας πατάω το λινκ του 17track που έχω όλες τις παραγγελίες μου αποθηκευμένες , συνειδητοποιώ ότι είναι πρωτοχρονιά και σκέφτομαι στην Ελλάδα είσαι πρωτοχρονιά δεν δουλεύει κανένας , οπότε πάω να κλείσω τη σελίδα .Όμως με την άκρη του ματιού μου είδα σε μια παραγγελία κάτι διαφορετικό από τις άλλες φορές (σε παραγγελία που έκλεισε ήδη 40ημερο ) , ανοίγω γρήγορα τη σελίδα και πάλι και τι να δω .....;

Number: RS198090014NL

Status: Transit

Destination: Greece

2015-01-01 09:59 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange

2014-12-11 19:56 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Origin: Netherlands

2015-01-01 11:59 The item has been processed in the country of destination

2014-12-16 07:19 The item is on transport to the country of destination

2014-12-11 19:56 The item is at the PostNL sorting center

2014-12-02 07:48 The item is pre-adviced

======================================

Powered by http://www.17track.net

έπεσα από τα σύννεφα , τελικά υπάρχει άνθρωπος που δουλεύει ανήμερα πρωτοχρονιάς στην Ελλάδα :w00t::w00t:

LeEco Le max 2 [x820]

Είναι σοβαρό μήνυμα αυτό που έγραψες τώρα; Και το σχόλιο στο τέλος, τραγικό... Θα πω μόνο κρίμα...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

RH102673815CN που ειναι οεο....καλη χρονια σε ολους

και γω με china post στα ίδια περίπου είμαι - γιορτές!

2014-12-11 08:36 PEK, 希腊 - GR, 交航

2014-12-07 16:07 深圳国际, 希腊 - GR, 出口总包直封封发, Departure from outward office of exchange

2014-12-06 23:44 深圳国际, 希腊 - GR, 出口总包互封开拆, Opening

2014-12-06 01:16 深圳市国际大宗邮件处理中心, 希腊 - GR, 收寄局收寄, Collection

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Είναι σοβαρό μήνυμα αυτό που έγραψες τώρα; Και το σχόλιο στο τέλος, τραγικό... Θα πω μόνο κρίμα...

Καλή χρονιά !!!

ήταν μήνυμα σαρκασμού , αλλά και μήνυμα για να ευθυμήσουμε λίγο , παρόλα αυτά αν κάνουμε μία δημοσκόπηση για το αν πίστευε κανείς ότι η κατάσταση των αντικειμένων θα άλλαζε σήμερα 1/1 , πιστεύω ότι θα καταλάβαινες τι λέω , πάντως επειδή φαίνεσαι να θίχτηκες σου ζητάω συγνώμη ....

Edited by spiros7777
LeEco Le max 2 [x820]

Καλή χρονιά παιδιά, άν παραλάβει κανείς απο ταχυδρομείο Σιγκαπούρης ή NL που είναι αντίστοιχα despatched to overseas ή στην ενδιάμεση χώρα πείτε και απο δώ να έχουμε καμια ελπίδα, γιατι του αή βασίλη του ρίξαν φόλα σε 2 ταράνδους καθώς φαίνεται και άντε τώρα να βρείς ιπτάμενο τάρανδο τέτεια εποχή (αχ τι την ήθελα την κινεζιά για το ξαδερφάκι).

Καλημέρα και καλή χρονιά,

Δέμα που εμφανίζεται Ολλανδία από 22/12 γνωρίζετε ποτε αναμένεται να φτάσει Ελλάδα???

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Καλημέρα και καλή χρονιά,

Δέμα που εμφανίζεται Ολλανδία από 22/12 γνωρίζετε ποτε αναμένεται να φτάσει Ελλάδα???

καλημερα παιδια και καλη χρονια σε ολους...

RF299269167SG

περασαμε μηνα παιδια απο την παραγγελια και....ο κινεζος ελεγε ως 8 ιανουαριου θα το εχω.δεν το βλεπω να βγαινουν η μερες ομως.αν ερθει ελλαδα ποσες μερες θελει να ερθει βορειο ελλαδα?γινεται να του κανω disput τωρα και να παρω τα λεφτα μου πισω?και αν ερθει και δουλεβει να του τα στειλω μετα παλι,για να εξασφαλιστο γιατη εχω τυχη ειδη σε εναν πονηρο κινεζο και μου εφαγε ζελατινες για το ταμπλετ.αλλα εκεινο ηταν αξιας 3 ευρω,ενω αυτο που περιμενω ειναι 100 οποτε καταλαβενετε....

Edited by impreza_sti
Διόρθωση κώδικα παράθεσης

καλημερα παιδια και καλη χρονια σε ολους...

RF299269167SG

περασαμε μηνα παιδια απο την παραγγελια και....ο κινεζος ελεγε ως 8 ιανουαριου θα το εχω.δεν το βλεπω να βγαινουν η μερες ομως.αν ερθει ελλαδα ποσες μερες θελει να ερθει βορειο ελλαδα?γινεται να του κανω disput τωρα και να παρω τα λεφτα μου πισω?και αν ερθει και δουλεβει να του τα στειλω μετα παλι,για να εξασφαλιστο γιατη εχω τυχη ειδη σε εναν πονηρο κινεζο και μου εφαγε ζελατινες για το ταμπλετ.αλλα εκεινο ηταν αξιας 3 ευρω,ενω αυτο που περιμενω ειναι 100 οποτε καταλαβενετε....

Όταν φθάσεις στις 42-43 μέρες από τη πληρωμή , κάνε dispute να είσαι καλυμμένος , το paypal λογικά θα δώσει στο πωλητή ακόμα 10 μέρες οπότε αν δεν παραλάβεις και τότε θα πάρεις τα χρήματα από το paypal , αν αργότερα παραλάβεις μιλάς και πάλι με τον πωλητή για να του στείλεις τα χρήματα

Edited by impreza_sti
LeEco Le max 2 [x820]

περασαμε μηνα παιδια απο την παραγγελια και....ο κινεζος ελεγε ως 8 ιανουαριου θα το εχω.δεν το βλεπω να βγαινουν η μερες ομως.αν ερθει ελλαδα ποσες μερες θελει να ερθει βορειο ελλαδα?

Το δικό μου πακέτο έφτασε στο Ελ.Βενιζέλος στις 21\12 και ήταν στην Αλεξανδρούπολη στις 23\12. Η εσωτερική διακίνηση γίνεται γρήγορα.

Δεν είσαι ο μόνος.

Ένας είμαι εγώ:

Επίσης ο φίλος Σπύρος:

Ο φίλος Λιάκος:

Μόνο ο φίλος Χρήστος είδε φως από ό,τι φαίνεται:

Τελικά έχει παραλάβει κανένας??

Εγώ έκανα dispute εχθές και το paypal μου έδωσε από 20 εώς 26 για να κάνω escalation to claim.

Πάντως απάντηση από το μαγαζί ακόμα δεν έλαβα

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Τελικά έχει παραλάβει κανένας??

Εγώ έκανα dispute εχθές και το paypal μου έδωσε από 20 εώς 26 για να κάνω escalation to claim.

Πάντως απάντηση από το μαγαζί ακόμα δεν έλαβα

Μάλλον έκανες νωρίς dispute, ο Κινέζος θα αναγκασθεί να απαντήσει γιατί θα του πάει το μήνυμα από το Paypal.

Όταν φθάσεις στις 42-43 μέρες από τη πληρωμή , κάνε dispute να είσαι καλυμμένος , το paypal λογικά θα δώσει στο πωλητή ακόμα 10 μέρες οπότε αν δεν παραλάβεις και τότε θα πάρεις τα χρήματα από το paypal , αν αργότερα παραλάβεις μιλάς και πάλι με τον πωλητή για να του στείλεις τα χρήματα

παντως της 42 μερες απο την παραγγελια,εχει ακομα 2 εργασιμες και δεν ειναι καν ακομα ελλαδα....

οποτε χλωμο να ερθει εως τοτε

απο δευτερα λεω να τον disputaro...γιατη βλεπω να περιμενω το 2016 να το εχω.ο 2 που μου την κανει ειναι....ο αλλος δεν το ειχε στηλει και και την κοπανησε και απο το ebay....

Edited by impreza_sti

Καλημέρα και καλή χρονιά.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-12-2014 15:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-12-2014 16:57 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-12-2014 16:59 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 02-01-2015 13:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ - ΕΛΤΑ 02-01-2015 06:52 ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ - ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 02-01-2015 06:53 ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ - ΕΛΤΑ

Το πακέτο έχει πάει στην άλλη ακρη της χώρας αντι για Περαία που έπρεπε... καμία συμβουλή για το πως προχωράμε? παιζει να είναι λάθος ελτα η φάγαμε καμιά ****** ξεγυρισμένη απο τον κινέζο? να προχωρήσω σε dispute ?

Αλλο πράγμα η Alfa...

Καλημέρα και καλή χρονιά.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 30-12-2014 15:27 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-12-2014 16:57 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 30-12-2014 16:59 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ 02-01-2015 13:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ - ΕΛΤΑ 02-01-2015 06:52 ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ - ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 02-01-2015 06:53 ΑΓΙΩΝ ΔΕΚΑ - ΕΛΤΑ

Το πακέτο έχει πάει στην άλλη ακρη της χώρας αντι για Περαία που έπρεπε... καμία συμβουλή για το πως προχωράμε? παιζει να είναι λάθος ελτα η φάγαμε καμιά ****** ξεγυρισμένη απο τον κινέζο? να προχωρήσω σε dispute ?

Πάρε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και ρώτησε, γιατί υπάρχει και το προηγούμενο με τον Κινέζο που έδινε έναν αριθμό σε όλους γιά να περάσει η προθεσμία...

Κάνε και dispute πριν περάσουν οι 45 ημέρες καλού-κακού.

Από που έκανες την αγορά;;

Πάρε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και ρώτησε, γιατί υπάρχει και το προηγούμενο με τον Κινέζο που έδινε έναν αριθμό σε όλους γιά να περάσει η προθεσμία...

Κάνε και dispute πριν περάσουν οι 45 ημέρες καλού-κακού.

Από που έκανες την αγορά;;

Απο εβαυ, ευτυχώς δεν έχω θέμα με τις ημέρες, 1/12 έγινε η παραγγελία. Εχουμε το τηλ απο κεντρικα ελτα?

Αλλο πράγμα η Alfa...

2103353100

Δώσε τον αριθμό και ρώτησέ τους.

Μάλλον έκανες νωρίς dispute, ο Κινέζος θα αναγκασθεί να απαντήσει γιατί θα του πάει το μήνυμα από το Paypal.

Εμένα η πληρωμή έγινε στις 19/11 οποτε καλά το έκανα το dispute πιστεύω.

Γενικά δεν πιστεύω ότι θα έχω θέμα με το μαγαζί γιατι δεν είναι το πρώτο πράγμα που παραγγέλνω απο εκεί.Έχω κάνει αρκετές παραγγελίες και μάλλον σύντομα θα κάνω και άλλη.Απλά παίχτηκε ****** με τις μεταφορικές σε όλα τα δέματα εκείνης της ημέρας από οτι φαίνεται.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note