WitchKing Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 1ο CUBOT στην ΑΘΗΝΑ. Πότε λέτε να παραλάβω στην Ξάνθη. Μήπως δε περβάει από τελωνείο ; ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 22-12-2014 08:00 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-12-2014 14:55 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 22-12-2014 17:57 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Για Ξάνθη μήπως περάσει απο το τελωνείο Θεσσαλονίκης; Απο Αθήνα φαίνεται να καθάρισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 @Romanos ευχαριστώ για την απάντηση περί αξιοπιστίας του alienxpress αλλά δεν θέλω να παραγγείλω κάποια κάρτα άλλα θήκες, για κινητό που εδώ δεν το βρίσκεις οπότε βλέπω ότι είναι μονόδρομος η αγορά από εκεί. Θα το επιχειρήσω όπως και να'χει, καλές γιορτές. Για θήκες κομπλέ και για μικροπράγματα έχω παραγγείλει αρκετές φορές. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Αποστολη απο Κινα μεσω Ουγγαριας?????? Πηρα Τρακινγκ ναμπερ με HUNGARY POST (HY) Αυτο δεν μου εχει ξανατυχει. Ξερει κανεις? Γιατι φοβουμαι οτι το γνωστο ανεκδιηγητο Γκιαρμπεστ με δουλευει! Εδω καμμια απαντηση? Ξερει κανεις απο ΗΥ η ειμαι ο πρωτος? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElPsyCongroo93 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλησπέρα και απο εμένα. Έκανα μια παραγγελία ένα OPO απο Vickmall τέλη νοέμβρη και μετά απο μία εβδομάδα το πήγαν για αποστολή. Το μόνο νέο που έχω είναι: 2014-12-04 15:42 - Despatched to overseas (Country code: GR). Να αρχίζω να ανησυχώ? Τί κάνει τόσο καιρό γιατι διαβάζω για περιπτώσεις που το tracking δεν δείχνει τίποτα μέχρι να το παραλάβουν στα χέρια τους αλλα συνήθως βλέπω για άτομα που το παίρνουν στα χέρια τους μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ. Καταλαβαίνω οτι είναι τώρα Χριστούγεννα αλλα 20 μέρες δέν είναι σχετικά πολύ? Το πρόβλημα μου είναι οτι φεύγω αύριο για χωριό, αν αργήσω να το πάρω απο τα ελτά καμια εβδομάδα αν έρθει μεθαυριο για παράδειγμα θα έχω κάποιο πρόβλημα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telaspas Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλησπέρα και απο εμένα. Έκανα μια παραγγελία ένα OPO απο Vickmall τέλη νοέμβρη και μετά απο μία εβδομάδα το πήγαν για αποστολή. Το μόνο νέο που έχω είναι: 2014-12-04 15:42 - Despatched to overseas (Country code: GR). Να αρχίζω να ανησυχώ? Τί κάνει τόσο καιρό γιατι διαβάζω για περιπτώσεις που το tracking δεν δείχνει τίποτα μέχρι να το παραλάβουν στα χέρια τους αλλα συνήθως βλέπω για άτομα που το παίρνουν στα χέρια τους μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ. Καταλαβαίνω οτι είναι τώρα Χριστούγεννα αλλα 20 μέρες δέν είναι σχετικά πολύ? Το πρόβλημα μου είναι οτι φεύγω αύριο για χωριό, αν αργήσω να το πάρω απο τα ελτά καμια εβδομάδα αν έρθει μεθαυριο για παράδειγμα θα έχω κάποιο πρόβλημα? Το πακετο παραμενει 15 μερες στο ελτα της γειτονιας μας μας στελνει πρωτη ειδοποιηση αφου φθασει και δευτερη μετα απο μια εβδομαδα ..αν δεν το παραλαβεις μεσα σε αυτο το χρονο επιστρεφει στον πωλητη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros7777 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Τελικά από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα γενικά οι παραγγελίες από 22-30 /11 για κάποιο λόγο είναι κολλημένες ενώ οι επόμενες κινούνται αργά αλλά σταθερά , εδώ συνολικά οι 5 παραγγελίες που περιμένω 1 Παράθεση LeEco Le max 2 [x820] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εδω καμμια απαντηση? Ξερει κανεις απο ΗΥ η ειμαι ο πρωτος? Δες αυτό Μοιάζει με τη δική σου περίπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δες αυτό Μοιάζει με τη δική σου περίπτωση; Δεν μπορω να καταλαβω! Παντως οπως γραφει ο φιλος Ρομανος, αν το ταχυδρομειο της Ουγγαριας δεν ειναι trackable, θα εχουμε μεγαλο προβλημα. Καβαντζαρω τις 45 μερες του πευ πολ και θα μπλεξουμε.... Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δώσε τον αριθμό αν μπορείς, μήπως βγάλουμε άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Δώσε τον αριθμό αν μπορείς, μήπως βγάλουμε άκρη. RR283984328HU HUNGARY POST Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 RR283984328HU HUNGARY POST Αριθμός-φάντασμα. Δεν υπάρχει πουθενά. Απο το κατάστημα τι σου είπαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Αριθμός-φάντασμα. Δεν υπάρχει πουθενά. Απο το κατάστημα τι σου είπαν; Χτες μου εστειλαν αυτον τον αριθμο. Λογικα δεν πρεπει να φαινεται ακομη πουθενα. Απλα μου εκανε εντυπωση μιας και δεν ειχα ξαναδει αυτη την εταιρεια. Λες να ειναι τοσο π.....δες στο Γκιαρ μπεστ να μου δωσουν μαιμου? παντως με την μεχρι σημερα συμπεριφορα τους απεναντι μου σε δυο τλφ που αγορασα, δεν το εχω και απιθανο! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Χτες μου εστειλαν αυτον τον αριθμο. Λογικα δεν πρεπει να φαινεται ακομη πουθενα. Απλα μου εκανε εντυπωση μιας και δεν ειχα ξαναδει αυτη την εταιρεια. Λες να ειναι τοσο π.....δες στο Γκιαρ μπεστ να μου δωσουν μαιμου? παντως με την μεχρι σημερα συμπεριφορα τους απεναντι μου σε δυο τλφ που αγορασα, δεν το εχω και απιθανο!Πες το άνθρωπε μου οτι στον έδωσαν χθες! :lol: Φυσικό είναι να μην φαίνεται ακόμα. Αυτό που έγραψες πιο πάνω για τις 45 μέρες του ΡΡ, τι ήταν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Πες το άνθρωπε μου οτι στον έδωσαν χθες! :lol: Φυσικό είναι να μην φαίνεται ακόμα. Αυτό που έγραψες πιο πάνω για τις 45 μέρες του ΡΡ, τι ήταν; Χαχαχα, η παραγγελια εχει γινει και τα λεφτα εχουν τραβηχτει την 24/11. Ο κινεζος επιστρατευσε απο το αρχειο του οτι δικαιολογια υπηρχε για να κανω ακυρωση και να μην το στειλει! Αλλα εγω.. εκει! Βραχος! Τελικα μου εστειλε χτες αυτο το νουμερο. Γι αυτο φοβαμαι μαιμουδια! Παντως φιλε σε ευχαριστω για το ενδιαφερον. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Έχεις ακόμα 2 εβδομάδες πριν το dispute, περίμενε να δεις αν θα εμφανιστεί στο https://www.posta.hu/tracking Χαρά στο κουράγιο σου πάντως, ένα μήνα διαπραγματεύσεις με τον Τσινέζο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOLES1973 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδια να ρωτησω οταν θελεις να κανεις παζάρι για καποια απο τα extra που δίνουν μαζί τους το κάνεις μεσω του chat? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Καλησπέρα και απο εμένα. Έκανα μια παραγγελία ένα OPO απο Vickmall τέλη νοέμβρη και μετά απο μία εβδομάδα το πήγαν για αποστολή. Το μόνο νέο που έχω είναι: 2014-12-04 15:42 - Despatched to overseas (Country code: GR). Να αρχίζω να ανησυχώ? Τί κάνει τόσο καιρό γιατι διαβάζω για περιπτώσεις που το tracking δεν δείχνει τίποτα μέχρι να το παραλάβουν στα χέρια τους αλλα συνήθως βλέπω για άτομα που το παίρνουν στα χέρια τους μέσα σε 2 εβδομάδες το πολύ. Καταλαβαίνω οτι είναι τώρα Χριστούγεννα αλλα 20 μέρες δέν είναι σχετικά πολύ? Το πρόβλημα μου είναι οτι φεύγω αύριο για χωριό, αν αργήσω να το πάρω απο τα ελτά καμια εβδομάδα αν έρθει μεθαυριο για παράδειγμα θα έχω κάποιο πρόβλημα? Αυτήν την εποχή είναι πολύ δύσκολο να έλθει σε 20 ημέρες. Τα ΕΛΤΑ που ρώτησα σήμερα το κρατάνε 15-17 ημέρες και μετά το επιστρέφουν στά κεντρικά γιά να επιστραφεί στον αποστολέα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης, δείτε το παρακάτω αφιερωμένο σε αυτούς που λένε: "πέρασαν 25 ημέρες και ανησυχώ" ... 2014-12-22 10:32 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2014-12-05 14:31 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ 2014-12-21 13:26 Arrival at inward office of exchange 2014-12-05 14:23 Departure from outward office of exchange 2014-12-05 09:02 Opening 2014-10-22 02:56 Dispatching 2014-10-10 14:51 Dispatching 2014-10-08 13:24 Collection Η παραγγελία έγινε 27-9-2014 :p Edited December 22, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElPsyCongroo93 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Κατάλαβα, άρα μετά την πρωτοχρονιά. Δέν πειράζει υπομονή! Τουλάχιστον θα έρθει έστω και αργά. Πάντως αυτό το πράγμα με τα ταχυδρομεία.. έχω στείλει ένα τάμπλετ για επισκευή και εδώ και 2 μήνες ακόμα να φτάσει, προς το παρόν σκέφτομαι αν θα το έχω πίσω μέχρι το 2016 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 RR283984328HU HUNGARY POST Το gearbest :down: μου εστειλε και εμενα δεμα με HUNGARY POST RR283999923HU :down: Σε αλλο ελληνικο forum που ασχολειτε με ηλεκτρονικα τσιγαρα κραζουν και εκει το gear για καθυστερησεις στις αποστολες. Ελα να γελασουμε και λιγο https://www.youtube.com/watch?v=7uvEnf1vYLU 1 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Παιδια να ρωτησω οταν θελεις να κανεις παζάρι για καποια απο τα extra που δίνουν μαζί τους το κάνεις μεσω του chat? ναι.απλα ειναι καποια μαγαζια που οτι και να κανεις .... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποια η διαφορα του να ψαξουμε ενα ΤΝ εδω http://www.postnl.post/ απο εδω http://www.postnl.be/be/pakketten 1 Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Το gearbest :down: μου εστειλε και εμενα δεμα με HUNGARY POST RR283999923HU :down: Σε αλλο ελληνικο forum που ασχολειτε με ηλεκτρονικα τσιγαρα κραζουν και εκει το gear για καθυστερησεις στις αποστολες. Ελα να γελασουμε και λιγο https://www.youtube.com/watch?v=7uvEnf1vYLU χαχαχα να γελασουμε τωρα γιατι βλεπω μεχρι να το παρουμε στα χερια μας, εχει να πεσει πολυ κλαμα! Παντως δεν προσεξα.... Ο ντελιβερας, ουγγαρεζικες πινακιδες ειχε? :p Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george418 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Γεια σας ειναι κανενας αλλος σε παρομοια κατασταση με μενα ? RS170984975NL 1 Παράθεση LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΘΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ 1ο CUBOT στην ΑΘΗΝΑ. Πότε λέτε να παραλάβω στην Ξάνθη. Μήπως δε περβάει από τελωνείο ; Αν δεν κολλήσει κάπου, ίσως το πάρεις και αύριο. Το δικό μου έκλεισε απο Αθήνα την Κυριακή και είναι ήδη "Προς Παράδοση" στην Αλεξανδρούπολη. Κρίμα που δεν είμαι εκεί να το παραλάβω και θα περιμένω μέχρι την Δευτέρα :( ποια η διαφορα του να ψαξουμε ενα ΤΝ εδω http://www.postnl.post/ απο εδω http://www.postnl.be/be/pakketten Η προχθεσινή μου εμπειρία έδειξε οτι το βέλγικο ενημερώθηκε πιο γρήγορα για την πορεία του πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeVasil Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) EDIT ΜΟΛΙΣ εφτασε σπιτι... \../ \../ Απο χτες που ποσταρα σημερα ειμαστε εδω :D 2014-12-23 08:39 Μ.Δ. ΒΟΛΟΥ, Item to be delivered 2014-12-23 07:25 Μ.Δ. ΒΟΛΟΥ, Item arr Μ.Δ. ΒΟΛΟΥ 2014-12-23 01:37 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ, Item in conta ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ 2014-12-23 01:36 ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ, Item arr ΛΑΡΙΣΑ Κ Δ 2014-12-21 14:27 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 2014-12-21 07:56 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ), Receive Item At Office Of Exchange 2014-12-04 09:49 ΟΛΛΑΝΔΙΑ Edited December 23, 2014 by GeorgeVasil 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini27 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Εχω κανει μια παραγγελεια απο κινα μου δωσανε tracking number αυτο RB128165898CN και Tracking website: http://www.yw56.com.cn Tracking number:8165898B με την YANWEN το εβλεπα μεχρι ενα σημειο μετα τπτ του εστειλα μνμ και τον ρωταγα γιατι δεν δουλευει το tracking number απο την china post και μου ελεγε συνεχεια οτι θελει 5-10 μερες να εμφανιστει εχουν περασει 14 και τπτ πουθενα και η ******* ειναι οτι μετα απο 8 μερες εκανα και αλλη παραγγελεια αλλα δεν ειδα οτι ηταν απο τον ιδιο πωλητη και στην αλλη παραγγελεια παλι δεν δουλευει το tracking number... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts