Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους κρατατε στατιστικά και κυρίως για τα παιδιά που είναι στις ίδιες ημερομηνίες με μένα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS27-09-201414:05IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-11-201407:03ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

Απίστευτο ήρθε και σε μένα. Ίδιες ακριβώς ημερομηνίες ακόμα και η ώρα που γράφεις ότι έφτασε στη Αθήνα 7:03 ειναι ίδια. Βέβαια εγώ έχω ανοίξει dispute και δεν πρόκειται να το κλείσω μέχρι να το παραλάβω στα χέρια μου και δω ότι όλα είναι καλά.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μην χαίρεσαι πάντως, το δικό μου YC248660759YW δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου, άνοιξα dispute και ζήτησα να σταλθεί με άλλη μεταφορική.

πω τι λες τωρα??? και το χρειαζομαι!!!! τι μπορω να κανω? μπορω να ανοιξω dispute? απο aliexpress η αγορα!

σε απάντηση της ερώτησης μου τι γίνεται αν κλείσω το dispute Μου έστειλε αυτό.

Yes. When you close the dispute, it become normal status as "Awaiting Buyer Confirmation". Like you not open dispute. You can open dispute any time you want then.

By the way, I have extend the processing time by 15 days. So you have enough time to receive the package. Thank you

Ισχύει η λέει μ@#%ιες;

Απίστευτο ήρθε και σε μένα. Ίδιες ακριβώς ημερομηνίες ακόμα και η ώρα που γράφεις ότι έφτασε στη Αθήνα 7:03 ειναι ίδια. Βέβαια εγώ έχω ανοίξει dispute και δεν πρόκειται να το κλείσω μέχρι να το παραλάβω στα χέρια μου και δω ότι όλα είναι καλά.

εννοείται αυτό!ειναι και άλλα παιδιά μακάρι να έφτασε κι αυτών.μεγάλη αναμονή όχι αστεία

πω τι λες τωρα??? και το χρειαζομαι!!!! τι μπορω να κανω? μπορω να ανοιξω dispute? απο aliexpress η αγορα!

Έφτασε σήμερα στην Ελλάδα σύμφωνα με το tracking number οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τώρα dispute.

Περίμενε μερικές ημέρες και αν το λάβεις πες μας.

Dispute στο aliexpress μπορείς να κάνεις σε διάστημα 60 ημερών από την αγορά.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Έφτασε σήμερα στην Ελλάδα σύμφωνα με το tracking number οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνεις τώρα dispute.

Περίμενε μερικές ημέρες και αν το λάβεις πες μας.

Dispute στο aliexpress μπορείς να κάνεις σε διάστημα 60 ημερών από την αγορά.

θα περιμενω αν και αποτι διαβασα γενικα αδικος κοπος δεν προκειται να ερθει.... αντε τωρα να περιμενω και μετα να παραγγειλω αλλο τοσος καιρος....

παιδια καλημερα.

τι πρεπει να γραφει το status των ΕΛΤΑ μολις το επιστρεφομενο προιον μου φτασει Κινα?

(για να ενημερωσω τον παραληπτη να παει να το παραλαβει).

ευχαριστω

καποιος που να γνωριζει?

Για όσους κρατατε στατιστικά και κυρίως για τα παιδιά που είναι στις ίδιες ημερομηνίες με μένα ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-09-2014 14:05 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-11-2014 07:03 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-09-2014 11:26 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-11-2014 07:16 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

και χθες πατησα claim. αν πατησω τωρα cancel στο resolution center τι γινεται; μπορω να το παρω;

θα περιμενω αν και αποτι διαβασα γενικα αδικος κοπος δεν προκειται να ερθει.... αντε τωρα να περιμενω και μετα να παραγγειλω αλλο τοσος καιρος....

Επειδή δεν παρέλαβε κάποιος δεν σημαίνει οτι δεν θα παραλάβεις κι εσύ.

Περίμενε μια βδομάδα και αν δεν έρθει κάνε dispute. Υπομονή...

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 27-09-2014 11:26 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 08-11-2014 07:16 ΕΛΛΑΔΑ - ΑΘΗΝΑ (ΚΑΤ)

και χθες πατησα claim. αν πατησω τωρα cancel στο resolution center τι γινεται; μπορω να το παρω;

Άσε πρώτα να πάρεις το δέμα στα χέρια σου και να ελέγξεις οτι όλα είναι εντάξει και μετά το ακυρώνεις.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Επειδή δεν παρέλαβε κάποιος δεν σημαίνει οτι δεν θα παραλάβεις κι εσύ.

Περίμενε μια βδομάδα και αν δεν έρθει κάνε dispute. Υπομονή...

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άσε πρώτα να πάρεις το δέμα στα χέρια σου και να ελέγξεις οτι όλα είναι εντάξει και μετά το ακυρώνεις.

ρωταω επειδη εγω εκανα και claim την Πεμπτη. υπαρχει ομως περιπτωση το Paypal να κανει review και να μ δωσει τα λεφτα μ πισω πριν παραλαβω κ οταν ερθει να μην μπορω να παραλαβω;

Το δέμα θα έρθει σε σένα οτι και να γίνει. Απλά αν το paypal σου κάνει refund και πάρεις τα χρήματα σου πίσω πριν παραλάβεις, καλό θα ήταν να τα στείλεις πίσω μέσω paypal στο κατάστημα που έκανες την αγορά. Να είμαστε σωστοί κι εμείς όπως θέλουμε να είναι κι αυτοί :)
Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Το δέμα θα έρθει σε σένα οτι και να γίνει. Απλά αν το paypal σου κάνει refund και πάρεις τα χρήματα σου πίσω πριν παραλάβεις, καλό θα ήταν να τα στείλεις πίσω μέσω paypal στο κατάστημα που έκανες την αγορά. Να είμαστε σωστοί κι εμείς όπως θέλουμε να είναι κι αυτοί :)

Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω το ίδιο σκεφτόμουν να κάνω και εγώ με το που το παραλάβω.Όπως θέλουμε να είναι σωστοί αυτοί έτσι πρέπει να είμαστε και εμείς. ;)

Έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω το ίδιο σκεφτόμουν να κάνω και εγώ με το που το παραλάβω.Όπως θέλουμε να είναι σωστοί αυτοί έτσι πρέπει να είμαστε και εμείς. ;)

Ναι, αν εξετασει το case το paypal πριν παραλαβω κ κανω cancel θα τα επιστρεψω. :)

Ευχαριστω απλα πανικοβληθηκα λιγο ,δεν ειχα ξαναφτασει στο claim κ δν ηξερα αν οντως μπορουσα να παραλαβω. Να'στε καλα !! :D

σε απάντηση της ερώτησης μου τι γίνεται αν κλείσω το dispute Μου έστειλε αυτό.

Yes. When you close the dispute, it become normal status as "Awaiting Buyer Confirmation". Like you not open dispute. You can open dispute any time you want then.

By the way, I have extend the processing time by 15 days. So you have enough time to receive the package. Thank you

Ισχύει η λέει μ@#%ιες;

Εάν κάνεις dispute, πρόσεξε να μην το κλείσεις γιατί μετά δεν ανοίγει ξανά και θα χάσεις τα χρήματά σου ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

ρωταω επειδη εγω εκανα και claim την Πεμπτη. υπαρχει ομως περιπτωση το Paypal να κανει review και να μ δωσει τα λεφτα μ πισω πριν παραλαβω κ οταν ερθει να μην μπορω να παραλαβω;

Tετάρτη πέμπτη θα παραλάβεις λογικά.Τα χρήματα δύσκολο να σου επιστραφούν τόσο νωρίς.Το παραλαμβάνεις με το καλό και ακυρώνεις

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τελικά βλέπω ότι όλοι οι "ξεχασμένοι" από τέλη Σεπτέβρη παραλαμβάνουμε.Μια χαρά!Θέλουν υπομονή αυτές οι αγορές :)

απο ποια εταιρια? και πολυ γρηγορα δεν εφτασε?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μηπως ειναι απλο δεμα/? και το αφηνουν στην εξωπορτα? γιατι αποτι καταλαβα αυτη η εταιρια ειναι υπευθηνη για τη μεταφορα στο αεροδρομειο απλα... εκτος αν κανω λαθος.... και μηπως τα μηνυματα που βγαζει το t/n ειναι οτι να ναι?

Σωστά. Η εταιρία παραδίδει στα ΕΛ.ΤΑ. και μετά διακινείται ως απλή επιστολή, δηλαδή ο διανομέας θα το αφήσει στην πόρτα...

Παιδια καλησπερα, εχω κανει μια παραγγελια χθες απο το ΤΟ2C.COM ενος κινητου αξιας 340,00 ευρω περιπου, το πληρωσα μεσω

Paypal, διαλεξα EMS για γρηγοροτερη παραλαβη με extra χρεωση 27,12 ευρω, απο οτι διαβαζω εδω μεσα υπαρχει πιθανοτητα να πληρωσω τελεωνειο. Μηπως θα ηταν καλυτερα οσο ειναι ακομα νωρις να αλλαξω τον τροπο παραδοσης με Singapore post. Αναμενω την

συμβουλη αυτων που γνωριζουν.

Ευχαριστω

Παιδια καλησπερα, εχω κανει μια παραγγελια χθες απο το ΤΟ2C.COM ενος κινητου αξιας 340,00 ευρω περιπου, το πληρωσα μεσω

Paypal, διαλεξα EMS για γρηγοροτερη παραλαβη με extra χρεωση 27,12 ευρω, απο οτι διαβαζω εδω μεσα υπαρχει πιθανοτητα να πληρωσω τελεωνειο. Μηπως θα ηταν καλυτερα οσο ειναι ακομα νωρις να αλλαξω τον τροπο παραδοσης με Singapore post. Αναμενω την

Ευχαριστω

Κατά την γνώμη μου ναι και άμεσα.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Ευχαριστω

Κατά την γνώμη μου ναι και άμεσα.

+1

Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει.

Yngwie RULEZZZZZZ !!!

Τελικά βλέπω ότι όλοι οι "ξεχασμένοι" από τέλη Σεπτέβρη παραλαμβάνουμε.Μια χαρά!Θέλουν υπομονή αυτές οι αγορές :)

Το μια χαρά που το είδες...Αν είναι ένα δέμα να κάνει 45 μέρες τι το θες. :mad:

Μια παραλαβή από Κίνα προς Ελλάδα μπορεί να διαρκέσει από μια βδομάδα μέχρι 40+ ημέρες!

Το γνώριζες πριν παραγγείλεις;

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το γνώριζα και τυχαίνει να ψωνίζω από το ebay περίπου από το 2001 πότε μα ποτέ στα τόσα χρόνια δεν έκανε παραγγελία πάνω από 25-30 μέρες.Πρώτη φορά ήταν αυτήν και επειδή ήταν ακριβό αντικείμενο κινητό φοβήθηκα ότι μου το φάγαν κάπου στην διαδρομή :X

Το γνώριζα και τυχαίνει να ψωνίζω από το ebay περίπου από το 2001 πότε μα ποτέ στα τόσα χρόνια δεν έκανε παραγγελία πάνω από 25-30 μέρες.Πρώτη φορά ήταν αυτήν και επειδή ήταν ακριβό αντικείμενο κινητό φοβήθηκα ότι μου το φάγαν κάπου στην διαδρομή :X

Αφού το ξέρεις τι χολοσκάς; Με PayPal πληρώνεις, ασφάλεια έχεις, και να στο φάγαν (που δύσκολα με συστημένο) το μόνο που θα χρειαστεί είναι άλλες ~30 ημέρες για να έρθει το καινούργιο. :D

Αφού το ξέρεις τι χολοσκάς; Με PayPal πληρώνεις, ασφάλεια έχεις, και να στο φάγαν (που δύσκολα με συστημένο) το μόνο που θα χρειαστεί είναι άλλες ~30 ημέρες για να έρθει το καινούργιο. :D

Ναι έτσι είναι όταν πρόκειται για εμένα...Αλλά το κινητό προορίζονταν για κάποιον άλλον και για αυτό το παρήγγειλα 35 μέρες νωρίτερα για να το έχω όταν είχε γιορτή και όχι μόνο δεν το παρέλαβα ακόμα έχω και την μουρμούρα που δεν ήρθε ακόμα.... :ninja::ninja: