Nof13 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 τιποτα μην αγχωνεσαι ολα μια χαρα κυλάνε.... απο εβδομαδα θα παραλαβεις... Ευχαριστώ φίλε. Περιμένω πως και πως το κινητό! Πότε καταλαβαίνω αν έχω γλιτώσει το τελωνείο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Και εγώ παρήγγειλα με EMS πάντα έτσι παραγγελνω και περνάει από Θεσσαλονίκη τελωνείο γιατί μένω Δράμα και πότε δεν πλήρωσα τελωνείο από Αθήνα έφευγε απευθείας Θεσσαλονίκη Τότε είσαι από τους πολύ τυχερούς μιας και με EMS υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πληρώσεις τελωνείο. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seven711 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εγω παλι ακουγα απο ολους πως ειναι ο καλυτερος τροπος για να το γλιτωσεις γιυτο και επελεξα ems σε αυτη την παραγγελια , γενικα εχω κανει παρα πολλες παραγγελιες απο κινα αλλα παντα ηταν σχετικα μικρα ποσα και δεν τα βιαζομουν και παντα εφταναν σε 20-25 μερες με απλο ταχυδρομο και χωρις να πληρωσω ευρω απο φορους 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Όταν λες απ' όλους σίγουρα δεν εννοείς το συγκεκριμένο topic γιατί αν το είχες διαβάσει θα έβλεπες οτι γράφουμε το ακριβώς αντίθετο. Το EMS δεν είναι απλό ταχυδρομείο. Μήπως τα έχεις μπερδέψει; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Στην Ολλανδία εννοεις; γιατι εκέι είναι το PostNL το γενικο ταχυδρομειο τους τελος παντων. Το sorting centre της NL Post είναι στο Χονγκ-Κονγκ. ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πω αυτο μεσω Ολλανδιας ειναι κουραστικο καλυτερα να πληρωνα με express και ας ειχα πιθανοτητες να περασει τελωνειο απο το να περιμενω 1 μηνα. Η πλειοψηφία των αποστολών από Κίνα κάνουν γύρω στις 25-30 ημέρες από την ημέρα παράδοσης του δέματος στην εκάστοτε ταχυδρομική εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Kαλησπερα παιδια, thanks TS για τον υπεροχο οδηγο. Θα θελα μαι διευκρινηση, στο ELTA Tracking System μου γραφει για 1η φορα: ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ/ Receive Item At Office Of Exchange... Εμφανίζεται όταν στο αεροδρόμιο στην Ελλάδα ανοιχθεί ο σάκος όπου βρίσκεται το πακέτο, και καταγραφεί η άφιξη Το δεμα περιεχει ενα tablet απ' το GeekBuying. Οσες φορες εχω παρει απ' το MiniDeal κινητο, δεν μου χει ξαναβγαλει στο tracking κατι παρομοιο. Μηπως ξερετε τι επαιξε ρολο στο να υπαρχει διαφορα τωρα? Το μεγεθος του δεματος ισως? Edited November 5, 2014 by c0rpse_grinder 1 Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospantzios Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Kαλησπερα παιδια, thanks TS για τον υπεροχο οδηγο. Θα θελα μαι διευκρινηση, στο ELTA Tracking System μου γραφει για 1η φορα: Το δεμα περιεχει ενα tablet απ' το GeekBuying. Οσες φορες εχω παρει απ' το MiniDeal κινητο, δεν μου χει ξαναβγαλει στο tracking κατι παρομοιο. Μηπως ξερετε τι επαιξε ρολο στο να υπαρχει διαφορα τωρα? Το μεγεθος του δεματος ισως? η διαφορα ποια ειναι? αφιξη στη χωρα προορισμου? λογικο ειναι και το εμφανιζει ειτε κινητο ειναι ειτε tablet... τωρα δεν ξερω αν ρωτας αυτο η κατι αλλο... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ φίλε. Περιμένω πως και πως το κινητό! Πότε καταλαβαίνω αν έχω γλιτώσει το τελωνείο? οταν θα σου γραψει αυτα σημαινει οτι δεν το γλιτωσες αν δεν στα γραψει την γλιτωσες.... αρα μακαρι να μην τα δεις ποτε.... Item handed over to customs authority for final delivery(στην εταιρια που στο εστειλε) η εισαγωγη στο τελωνειο(στα ελτα) Edited November 5, 2014 by nikospantzios 1 Παράθεση Πονηρές σκέψεις κάνουν όλοι , έξυπνες όμως λίγοι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seven711 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Στο συγκεκριμενο τοπικ ειδα πως πολοι π;ρσγγελνουν με ems χωρις κανενα προβλημα.Αυτο θελω να πω αυτη τη φορα προτιμησα να στειλω με ems και οχι απλο ταχυδρομιο μπας. και ερθει πιο γρηγορα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seven711 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Οπως και να για να ξερω , για αντικειμενω 430 ευρω +14 μεταφορικα ποσος ειναι ο φορος και πως υπολογιζετε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 η διαφορα ποια ειναι? αφιξη στη χωρα προορισμου? λογικο ειναι και το εμφανιζει ειτε κινητο ειναι ειτε tablet... τωρα δεν ξερω αν ρωτας αυτο η κατι αλλο... Εχω παραγγειλει απο MiniDeal και VickMall νομιζω 2ψηφιο αριθμο φορων. Παντα επειτα του κλεισιμου απο IPS ακολουθουσε ειδοποιηση οτι το δεμα ειναι στο Κ.Δ. Αεροδρομιου. 1η φορα μου εμφανισε το μηνυμα που παραθεσα στο προηγουμενο μου post και ταυτοχρονα ειναι η 1η φορα που παραγγελνω κατι σχετικα μεγαλυτερου μεγεθους (πριν ηταν ολα smartphones, οχι tablet). Γι' αυτο ρωτησα απο απλη περιεργια :) 1 Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 εχω πολλες αγορες απο Κινα αλλα αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει.... ας απαντησουν οι πιο εμπειροι. αγορα απο aliexpress και το εστειλε με special line YANWEN ... καποιος να με καθοδηγησει?? και να μου πει ολες τις λεπτομερειες? YC317631154YW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παρέλαβα!! 8 πληρωμή 15 despatched 5 -11 αεροδρόμιο και πριν λίγο Πάτρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 εχω πολλες αγορες απο Κινα αλλα αυτο πρωτη φορα μου συμβαινει.... ας απαντησουν οι πιο εμπειροι. αγορα απο aliexpress και το εστειλε με special line YANWEN ... καποιος να με καθοδηγησει?? και να μου πει ολες τις λεπτομερειες? YC317631154YW Εγώ από eBay παρήγγειλα κάτι και το έστειλε με αυτήν. Από 1/10 είναι στην Γερμανία ακόμα έρχεται... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neptunegr Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Τι κοκομπλόκο είναι αυτό με τις παραγγελίες του Οκτωβρίου!?? Ο κακός χαμός...!! Έκανα παραγγελία απο fasttech ( την οποια και πλήρωσα με paypal) 13/10/2014, την παραγγελία λόγω αργίας την πήραν 15/10/2014...και έκτοτε ( το παρακάτω απο singpost) Status Date Status Description 20-10-2014 Despatched to overseas 20-10-2014 Received from Customer 22-10-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) ενώ από ΕΛΤΑ: KΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 20-10-2014 14:23 IPS Και το αστείο είναι ότι η προηγούμενη παραγγελία απο Fasttech έφτασε σε 15 μέρες σπίτι μου!!!!! Με κακόμαθαν και τώρα καντιλιάζω...:X 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Με κακόμαθαν και τώρα καντιλιάζω...:X Αυτό ακριβώς καλομαθαμε να έρχονται τους τελευταίους μήνες σε 15 ημέρες και τώρα δεν κάνουμε υπομονή για 25! Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Ε δεν είναι ακριβώς έτσι (δηλαδή οτι κακομάθαμε). Εγώ σε 3 μέρες κλείνω 40 από την ημέρα παραγγελίας. Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από Κίνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εγώ από eBay παρήγγειλα κάτι και το έστειλε με αυτήν. Από 1/10 είναι στην Γερμανία ακόμα έρχεται... απο ποιο site παρακολουθεις? και πως θα το παραλαβω με ελτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Επειδή είμαι εκτός τώρα γράψε τα 2 πρωτα γράμματα του tracking, νομίζω yw και μετά την λέξη tracking στο google. Θα σε πάει στην εταιρεία που έχει σύστημα εντοπισμού. Στα ΕΛΤΑ αυτός ο κωδικός δεν είναι αναγνωρίσιμος. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 [/color]Επειδή είμαι εκτός τώρα γράψε τα 2 πρωτα γράμματα του tracking, νομίζω yw και μετά την λέξη tracking στο google. Θα σε πάει στην εταιρεία που έχει σύστημα εντοπισμού. Στα ΕΛΤΑ αυτός ο κωδικός δεν είναι αναγνωρίσιμος. YC317631154YW ειναι και το βρηκα αλλα οταν φτασει ευρωπη και μετα ελλαδα πως θα το παρακολουθω? και με ελτα θα ερθει ή με αλλο courier? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Όπως σου είπα δεν έχω παραλάβει ακόμη. Τα ΕΛΤΑ δεν αναγνωρίζουν τον κωδικό. Λογικά από ΕΛΤΑ θα παραλαβεις σαν απλό. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Όπως σου είπα δεν έχω παραλάβει ακόμη. Τα ΕΛΤΑ δεν αναγνωρίζουν τον κωδικό. Λογικά από ΕΛΤΑ θα παραλαβεις σαν απλό. οκ ευχαριστω! ενημερωσε με για τυχον εξελιξη! γιατι αν καταλαβα καλα θα το αφησει στην εξωπορτα και το χρειαζομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neptunegr Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Θα ήθελα τη γνώμη σας και στην εξής περίπτωση. Αγορά απο ebay στις 23/09/2014. Έπειτα απο επικοινωνία με τον πωλητή μου έδωσε τα στοιχεία για αναζήτηση του αντικειμένου στο yanwen post. Στο tracking μου βγάζει το εξής: Destination Country-Greece 2014-10-08 00:00 Greece Arrive at Greece Airport Original Country-Yanwen[EPAY3720007] To China Post Air Mail[EPAY3720007] 2014-10-05 00:00 BeiJing Hand over to Airport, Flight No. LH721 2014-10-04 00:00 BeiJing Departure from Outward Office of Exchange 2014-10-03 00:00 BeiJing Arrive at Post Office Processing Centre 2014-10-03 00:00 BeiJing Arrive at Outward Office of Exchange 2014-09-27 00:00 ShenZhen Arrived at ShenZhen Yanwen Sorting Center 2014-09-27 00:00 ShenZhen Despatched from ShenZhen Yanwen Sorting Center Έκανα καλού κακού τη βόλτα μου στα ΕΛΤΑ μπας και υπάρχει κάνα "ορφανό" με τα στοιχεία μου αλλά τζίφος...! Έχω ήδη ζητήσει refund btw... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Λίγο απίθανο να το στείλουν 5/10 και να είναι εδώ στις 8/10 ..... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_25 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 16-10-2014 16:20 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-11-2014 07:57 ΕΛΛΑΔΑ- ΑΘΗΝΑ(ΚΑΤ) το δικό μου κινητό πάτησε ελλάδα σήμερα !,:) 1 Παράθεση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neptunegr Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Λίγο απίθανο να το στείλουν 5/10 και να είναι εδώ στις 8/10 ..... Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ....με λίγο ψάξιμο που έκανα πάντως για τις αεροπορικές γραμμές...η συγκεκριμένη είχε προορισμό την φρανκφούρτη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts