Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ένα δέμα περάσει τελικά τελωνείο, γίνεται να μη το δεχθούμε και να το επιστρέψουμε στο κατάστημα(εφόσον αυτό συμφωνεί);

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω αγοράσει κάτι από το merimobiles μου έδωσαν ένα tracking number που ξεκινάει από HK αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε κάποιο site για να το παρακολουθήσω; Αν ναι σε ποιο; Ευχαριστώ

Να ρωτήσω και εγώ κάτι έχω αγοράσει κάτι από το merimobiles μου έδωσαν ένα tracking number που ξεκινάει από HK αυτό μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε κάποιο site για να το παρακολουθήσω; Αν ναι σε ποιο; Ευχαριστώ

Είσαι σίγουρος ότι ξεκινάει απο HK και δεν τελειώνει σε HK?

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Είσαι σίγουρος ότι ξεκινάει απο HK και δεν τελειώνει σε HK?

Ναι και εμένα αυτό με παραξένεψε και ρώτησα γιατί διάβασα όλη την πρώτη σελίδα και δεν βρήκα κάτι για την περίπτωση μου και δεν μου έχουν στείλει ξανά τέτοιας μορφής. Επίσης παρόλα αυτά δοκίμασα σε αρκετά γνωστά site και μου έβγαζε invalid number

εμενα η αποστολη θα γινει με ems.μετα απο 7 ημερες μου στειλανε τελικα tracking number (ΕΜ.........SG) επειτα απο διαμαρτυριες στο live chat .στο site EMS ακομα δεν το αναγνωριζει το tracking number και στο 17track γραφει "pending shipment from merchant/shipper".κατα τα αλλα με EMS κανει 6-8 εργασιμες.τελος παντων,αποτι καταλαβαινω το μαγαζι (merimobiles)το εχει στειλει σε εταιρια για να το παραδωσει για αποστολη η καπως ετσι.εσεις πως το βλεπετε? Edited by stellaras112

γεια σας.

μια παραγγελια ( ραδιο cd αυτοκινητου) απο γερμανια με DHL ποσες μερες κανει περιπου?

περναει τελωνειο με την εταιρεια αυτη?

ευχαριστω.

Καλησπέρα παιδιά! Μόλις έκανα κι εγώ εγγραφή στο φορουμ και είδα το θέμα.

Το λοιπόν, είχα παραγγείλει από το Everbuying το αντίστοιχο Samsung Galaxy Note III SM-N9002 (στη μούφα έκδοση του). Είχα επιλέξει insurance και το πιο γρήγορο shipping (πλήρωσα εξτρα κανα 20λιρο το λιγότερο για όλα αυτά) και μιας και ήμουν φοιτήτρια στη Σκωτία, επέλεξα να μου έρθει στο Ην. Βασίλειο. Στις οδηγίες για το shipping έγραφε "No invoice", που σήμαινε οτι δεν θα πλήρωνα τελωνείο/VAT. Στάλθηκε με DHL και προς μεγάλη μου απογοήτευση πλήρωσα 30 λιρες εξτρα. Nevermind, τουλάχιστον σε 9 ημερολογιακές μερούλες το είχα. Έλα όμως που ήρθα Ελλάδα έκανα μια πατάτα και το κινητό σταμάτησε να φορτίζει (χάλασα το USB Port). Με τα πολλά, δέχτηκαν να το στείλω πίσω και να μου ξαναστείλουν το ίδιο μοντέλο με μόνη επιβάρυνση να πληρώσω τα μεταφορικά μου, όπως και έγινε. Με 10 ευρώ είχε φτάσει πίσω εκεί σε 3 βδομάδες. Με το που το έστειλα με το ταχυδρομείο και τους έδωσα το Tracking/Reference Number, έκαναν Shipping και το δικό μου, το οποίο μου ήρθε σε 2 βδομάδες Ελλάδα με κανονικό συστημένο (σχετικά γρήγορα), να και Tracking Number = RS124342268NL (παίζει και να έσπασα ρεκόρ με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα) :lol: . Ωραίο το νέο κινητό, δουλεύει όπως και το άλλο τέλεια. Εγώ όμως ήθελα να πάρω θήκη από το eBay, για την οποία δεν μου έχουν δώσει Tracking Number (δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο επιλεκτικοι, παιζει και να χαθει) και αγόρασα επίσης πάλι απο το eBay Qi Wireless Standard Charging Pad και το αντίστοιχο Receiver του. Αυτά τα δύο στάλθηκαν μαζί με κανονικό Tracking Number. Μπήκα να δω στο China Post ρε παίδες και μου έβγαλε αυτό το NULL, το οποίο στο αρχικό ποστ δεν εξηγείτε τι είναι (μόνο οτι βρίσκεται σε κάποιο Location). Εμένα γράφει Πεκίνο, και καταλαβαίνω ότι επομένως βρίσκεται εκεί. Αλλά τι είναι αυτο το NULL; Σημαίνει κάτι για το δέμα μου; Θα παραλάβω ή μήπως επιστράφηκε πίσω; Σας παραθέτω λινκ για να τσεκάρετε αν θέλετε κι εσείς: China Post Tracking και Tracking Number: RD069026705CN.

Ευχαριστώ πολύ και σορρυ για το τεράστιο ποστ, μόλις έκανα εγγραφή και είπα να μοιραστώ τις εμπειρίες μου μαζί σας!

Ακόμα NULL PEK μου βγάζει, αν είναι δυνατόν.... Αν αυτό σημαίνει όπως προείπατε οτι έχει πετάξει 01/07 από Beijing για Ελλάδα, δεν θα έπρεπε να έχει φτάσει και να έχει ανοιχθεί ο σάκος; Διάβασα στις προηγούμενες σελίδες οτι θέλει ενα 48ωρο μαξ να το περάσουν στο αεροδρόμιο. Μπορείτε να μου εξηγήσετε; Με έχει αγχώσει πολύ αυτο το NULL τους, σε καμία προηγούμενη αγορά δεν το είχα πετύχει.... Η θήκη ωστόσο χωρίς το tracking number ακόμα την περιμένουμε, πρέπει να σταματήσω να ελπίζω οτι θα την παραλάβω... :mad::mad:

Αναλόγως με την περιοχή από 2 έως 4 ημέρες.

Επιτέλους και μια απάντηση της προκοπής και όχι π@π@ρογραφία, ευχαριστώ evansarmor.

γεια σας.

μια παραγγελια ( ραδιο cd αυτοκινητου) απο γερμανια με DHL ποσες μερες κανει περιπου?

περναει τελωνειο με την εταιρεια αυτη?

ευχαριστω.

Περνάει τελωνέιο κανονικά

Από Γερμανία τελωνείο;Δεν νομίζω...

:cry:Γράψτε λάθος παιδιά , κεκτημένη ταχύτητα:(

Καλημέρα..

Έκανα μια παραγγελία από gearbest 2 κινητά και κάτι ψιλοπραγματα.. Το έσπασαν σε 2 πακέτα γιατί δεν υπήρχε στοκ.

Το πρώτο πακέτο έφυγε με ένα shipping number CH με κάτι νούμερα χωρίς τίποτα άλλο στο τέλος στις 11/6 αλλά μου λένε δεν έχει tracking number και δεν έχει έρθει ακόμα. Έχω το δεύτερο πακέτο έφυγε στις 16/6 με κανονικο tracking number το οποίο το παρέλαβα κιόλας.

Στο site μου λένε να μην ανησυχώ και ότι θα έρθει κανονικά. Εγώ χωρίς tracking number αν αργήσει κι άλλο μπορώ να κάνω refund από το PayPal γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ λίγο.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

καλημερα.9 ημερες μετα την παραγγελια εχουμε τα εξης:

2014-07-04 10:07 Pending shipment from Merchant/Shipper

2014-07-07 13:51 Processing at Sorting Centre

επειδη στον οδηγο δεν εχει για ems μπορει καποιος που ξερει να μου πει που βρισκομαστε?αν καταλαβαινω καλα ειναι σε κεντρο διαλογης αλλα σε ποιο κεντρο του αεροδρομιου, ή της εταιριας που τα δινει η merimobiles για αποστολη?

καλημερα.

δεν γνωριζω αν εχει απαντηθει.πως παιρνω αποδειξη απο paypal για να τη δειξω στο τελωνειο?

ευχαριστω

Καλησπερα παιδια.

Μου εμφανιζει αυτο στα ελτα ενω μενω θεσσαλονικη και τα στοιχεια διευθυνσης που εδωσα στο σαιτ και που εγραψαν και αυτοι ειναι σωστα:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-06-2014 14:47 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-07-2014 09:52 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 04-07-2014 13:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-07-2014 14:56 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 07-07-2014 15:09 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-07-2014 15:17 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Edited by ampalos95
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Πάρε τηλέφωνο τα ΕΛΤΑ

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

καλημερα.

δεν γνωριζω αν εχει απαντηθει.πως παιρνω αποδειξη απο paypal για να τη δειξω στο τελωνειο?

ευχαριστω

Κανονικα θα πρεπει να σου εχει στειλει αποδειξη πληρωμης στο email σου όταν εκανες την αγορα.Για ψαξτο λιγο.

μιλησα στο chat με merimobiles και μου ειπανε οτι το Processing at Sorting Centre σημαινει οτι μαλλον εφτασε ελλαδα και περιμενει διανομη.λετε να ισχυει κατι τετοιο?

η μου λεει οτι ναναι

Καλημέρα..

Έκανα μια παραγγελία από gearbest 2 κινητά και κάτι ψιλοπραγματα.. Το έσπασαν σε 2 πακέτα γιατί δεν υπήρχε στοκ.

Το πρώτο πακέτο έφυγε με ένα shipping number CH με κάτι νούμερα χωρίς τίποτα άλλο στο τέλος στις 11/6 αλλά μου λένε δεν έχει tracking number και δεν έχει έρθει ακόμα. Έχω το δεύτερο πακέτο έφυγε στις 16/6 με κανονικο tracking number το οποίο το παρέλαβα κιόλας.

Στο site μου λένε να μην ανησυχώ και ότι θα έρθει κανονικά. Εγώ χωρίς tracking number αν αργήσει κι άλλο μπορώ να κάνω refund από το PayPal γιατί έχω αρχίσει και ανησυχώ λίγο.

Στις 43 ημέρες από την πληρωμή dispute στο paypal.

καλημερα.9 ημερες μετα την παραγγελια εχουμε τα εξης:

2014-07-04 10:07 Pending shipment from Merchant/Shipper

2014-07-07 13:51 Processing at Sorting Centre

επειδη στον οδηγο δεν εχει για ems μπορει καποιος που ξερει να μου πει που βρισκομαστε?αν καταλαβαινω καλα ειναι σε κεντρο διαλογης αλλα σε ποιο κεντρο του αεροδρομιου, ή της εταιριας που τα δινει η merimobiles για αποστολη?

Στο αεροδρόμιο του ταχυδρομείου αποστολής.

Καλησπερα παιδια.

Μου εμφανιζει αυτο στα ελτα ενω μενω θεσσαλονικη και τα στοιχεια διευθυνσης που εδωσα στο σαιτ και που εγραψαν και αυτοι ειναι σωστα:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 04-07-2014 13:18 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Πάρε τηλέφωνο στο 2103353100

μιλησα στο chat με merimobiles και μου ειπανε οτι το Processing at Sorting Centre σημαινει οτι μαλλον εφτασε ελλαδα και περιμενει διανομη.λετε να ισχυει κατι τετοιο?

η μου λεει οτι ναναι

Σε δουλεύουν, ή μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται .... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

η μου λεει οτι ναναι

ευχαριστω steliosf10.

δηλαδη θα εκτυπωσω την αποδειξη πληρωμης που μου εστειλε το paypal στο email μου για την συγκεκριμενη αγορα?

στο email που μου εστειλαν απο paypal μου γραφουν μονο το ποσο και οχι τα προιοντα που αγορασα.

αυτοι πως θα καταλαβουν οτι το ποσο αυτο ειναι γι'αυτη την παραγγελια?

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανονικα θα πρεπει να σου εχει στειλει αποδειξη πληρωμης στο email σου όταν εκανες την αγορα.Για ψαξτο λιγο.

ευχαριστω steliosf10.

δηλαδη θα εκτυπωσω την αποδειξη πληρωμης που μου εστειλε το paypal στο email μου για την συγκεκριμενη αγορα?

στο email που μου εστειλαν απο paypal μου γραφουν μονο το ποσο και οχι τα προιοντα που αγορασα.

αυτοι πως θα καταλαβουν οτι το ποσο αυτο ειναι γι'αυτη την παραγγελια?

Edited by knkonnou
χωρις παραθεση μηνυματος

Καλησπερα παιδια.

δεν χρειαζεται να τους παρεις τηλ.πρωτα περνανε απο το κεντρο διαλογης Αττικης και μετα πανε στην υπολοιπη Ελλαδα.δες το δικο μου που παρελαβα σημερα.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 21-06-2014 13:49 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-07-2014 04:52 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 04-07-2014 07:50 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-07-2014 14:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 04-07-2014 14:49 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-07-2014 15:40 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 04-07-2014 20:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ 07-07-2014 26:00 Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-07-2014 02:35 Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ 07-07-2014 02:43 Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ 07-07-2014 06:56 ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 07-07-2014 07:29 ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

δεν χρειαζεται να τους παρεις τηλ.πρωτα περνανε απο το κεντρο διαλογης Αττικης και μετα πανε στην υπολοιπη Ελλαδα.δες το δικο μου που παρελαβα σημερα.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 21-06-2014 13:49 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 04-07-2014 04:52 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 04-07-2014 07:50 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-07-2014 14:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 04-07-2014 14:49 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 04-07-2014 15:40 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 04-07-2014 20:47 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ 07-07-2014 26:00 Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 07-07-2014 02:35 Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ 07-07-2014 02:43 Μ.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ 07-07-2014 06:56 ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 07-07-2014 07:29 ΛΑΡΙΣΑΣ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

Εμένα για ΘΕΣΝΙΚΗ ποτέ δεν εμφάνισε κάτι για ΑΤΤΙΚΗ