Jump to content

steliosf10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    31
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About steliosf10

  • Ημ. Γέννησης 08/04/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

steliosf10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. steliosf10

    Cubot X9

    Καλημερα και χρονια πολλα. Μπηκα να γραψω ακριβως το ιδιο με σενα. Δειχνει η μπαταρια 90% και ξαφνικα σβηνει και το βαζεις να φορτισει και δειχνει 5%. Εκνευριστικο. Ελλαδα δεν πουλαει κανεις την μπαταρια του?
  2. steliosf10

    Cubot X9

    Φιλε εμενα μου τα εκανε τα κολπα και με την προηγουμενη εκδοση η μπαταρια. Μου εχει σπασει τα νευρα. Χθες δεν επεφτε η αποδοση της και σημερα μεσα σε 2 ωρες χωρις χρηση σε κατασταση αναμονης ειμαι ηδη στο 74%. Θα το σκεφτομαι να παω καπου που δεν θα υπαρχει κοντα μια πριζα!!!
  3. steliosf10

    Cubot X9

    Καλημερα. Στις 7:30 το πρωι το εβγαλα απο την φορτιση και μεσα σε 1:30 ωρα ειναι στο 79% χωρις να εχω κανει ενα τηλεφωνημα. Τι χαλια ειναι αυτα ρε παιδια.?Μου το κανει πολυ συχνα. Ξερει κανεις τι γινεται?
  4. steliosf10

    Cubot X9

    Ευχαριστώ πολύ φίλε!
  5. steliosf10

    Cubot X9

    Και πως καλιμπραρεις τον proximity? Συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο ασχετος με αυτα και γι'αυτο σε ρωταω.
  6. steliosf10

    Cubot X9

    Καλησπέρα παιδιά. Πολλές φορές ενώ μιλάω στο τηλέφωνο μπαίνει απο μόνο του σε flight mode και ουσιαστικά μου τερματίζει την κλήση. Εχει συμβεί σε κανέναν σας? Τι μπορώ να κάνω για να το απενεργοποιήσω το flight mode?
  7. steliosf10

    Cubot X9

    Εβγαλα ακρη φιλε μου!Ευχαριστω! Ασχετο αλλα η μπαταρια του τελειωνει στο αψε-σβησε! Ειχα πριν το inew V3 αλλα αυτο μου φαινεται χειροτερο στην μπαταρια!
  8. steliosf10

    Cubot X9

    Και τι πρεπει να κανω εκει γιατι δεν εχω ιδεα?Vodafone εχω
  9. steliosf10

    Cubot X9

    Παιδια χρονια πολλα!Πηρα σημερα το κινητο ολα καλα αλλα εχω ενα θεμα.Οταν ενεργοποιω την συνδεση δεδομενων δεν δουλευει το internet και λεει πως τα δεδονενα ειναι απενεργοποιημενα.Καποια λυση ξερει κανεις?
  10. Συγχωρεσε με,αλλα επειδη δεν το κατεχω τοσο το θεμα,το κινητο το πηρα ιουνη του 14 και εχει εκδοση την 4.2 και οχι kit kat.θα εχω θεμα δηλαδη αν βαλω καινουρια οθονη η θα δουλευει?Σε ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ευχαριστω για την συμβουλη!!!:):)
  11. http://etkchina.com/2014/04/01/inew-v3-newest-rom-to-solve-the-bugs-after-adopted-the-new-display/ εδω το ειδα και σε ενα βιντεακι στο youtube
  12. Παρακαλω οποιος γνωριζει ναμου πει.Μου εσπασε η οθονη στο V3 και θελω να αγορασω καινουρια γιατι δεν ανταποκρινεται το touch.Διαβασα πως αν βαλεις καινουρια οθονη χρειαζεται να βαλεις και την καινουρια rom για να δουλεψει.Πως θα το κανω αυτο απο την στιγμη που δεν μπορω να πατησω τιποτα στην οθονη?Εχει αντιμετωπισει κανεις σας παρομοιο προβλημα?Ειναι ευκολο να αλλαξω rom η θα φαω τα μουτρα μου? :wacko:
  13. Ελα και ερχεται σιγα σιγα.Λογικα σε κανενα 2ημερο θα τα εχω!
  14. Κανονικα θα πρεπει να σου εχει στειλει αποδειξη πληρωμης στο email σου όταν εκανες την αγορα.Για ψαξτο λιγο.
×
×
  • Create New...