Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ	01-07-2014	10:55	Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ	01-07-2014	10:56	Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

Αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάω τώρα να τα πάρω από εκεί.... τηλέφωνο που πήρα .... βαρέθηκα και το έκλεισα :P

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

ολα καλά λοιπόν!!! τα ανοιξα και ειναι μια χαρά!!! τελος λοιπόν με τους 23/5... αντε και του χρόνου; :p

μπα, εγώ 23/5 και τίποτα στον ορίζοντα...

το έχω πάρει απόφαση βασικά.

μπα, εγώ 23/5 και τίποτα στον ορίζοντα...

το έχω πάρει απόφαση βασικά.

πρεπει να εισαι ο τελευταιος απο ολους εμας... τι να πω πολύ μπερδεμα με τις 23/5... πρωτα παρέλαβε το παλικαρι απο κρητη... μετα εμεις εδω θεσσαλονικη... και τελος στην αθηνα? υπομονη φιλε... αν και δεν εχεις και πολλες μερες μην ξεχασεις το dispute...

τωρα σκεφτομαι την επομενη αγορά μου!!! πφφφφ επεσε δουλεια

Ηλία πήρες φόρα και δεν σε σταματάει τίποτα .... :lol:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ	01-07-2014	10:55	Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ	01-07-2014	10:56	Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 10

Αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάω τώρα να τα πάρω από εκεί.... τηλέφωνο που πήρα .... βαρέθηκα και το έκλεισα :P

Υπομονή μία ημέρα φίλε μου, μην μπλέκεις με τέτοιες υπηρεσίες.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

μπορει να με βοηθησει καποιος? πολυ δεν αργει? RC681681413CN

Το δέμα σου έχει δέκα ημέρες που έφυγε από Κίνα, μάλλον εσύ βιάζεσαι .... :)

Παιδιά θέλω να στείλω ένα κινητό πίσω στο minideal.Το παρέλαβα χθες κ δεν λειτουργεί.Η διαδικασία ποια είναι?Ανοίγω dispute στο paypal,μου δίνουν διεύθυνση αποστολής του minideal κ το στέλνω?Με φωτογραφίες κτλ?Ή περιμένω να ανοίξω dispute πιο μετά?

Παιδιά θέλω να στείλω ένα κινητό πίσω στο minideal.Το παρέλαβα χθες κ δεν λειτουργεί.Η διαδικασία ποια είναι?Ανοίγω dispute στο paypal,μου δίνουν διεύθυνση αποστολής του minideal κ το στέλνω?Με φωτογραφίες κτλ?Ή περιμένω να ανοίξω dispute πιο μετά?

Μου φαίνεται ότι έγραψες το πρόβλημά σου παντού και ήδη του έχουν απαντήσει.

Ζήτησε ΠΛΗΡΗ διεύθυνση από το minideal, τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο που να αποδεικνύουν τα λεγόμενά σου,ταχυδρόμησέ το συστημμένο, και μετά κάνε dispute στο paypal με το υλικό και τον tracking number που το έστειλες.

Καλή τύχη ...

Το δέμα σου έχει δέκα ημέρες που έφυγε από Κίνα, μάλλον εσύ βιάζεσαι .... :)

γιατι ομως στα ελτα μου βγαζει παραλαβη απο πελατη και οχι κλεισιμο IPS? εκει ανησυχω

γιατι ομως στα ελτα μου βγαζει παραλαβη απο πελατη και οχι κλεισιμο IPS? εκει ανησυχω

Γιατί συνήθως οι Κινέζοι της china post δεν ενημερώνουν τον σέρβερ ώστε να το πάρουν τα ΕΛΤΑ. Μάλλον θα το δεις μόλις μπεί στην Ελλάδα.

Γιατί συνήθως οι Κινέζοι της china post δεν ενημερώνουν τον σέρβερ ώστε να το πάρουν τα ΕΛΤΑ. Μάλλον θα το δεις μόλις μπεί στην Ελλάδα.

τελικα ειχες δικιο!!! σημερα μου εμφανισε Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

τελικα ειχες δικιο!!! σημερα μου εμφανισε Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Καλορίζικο φίλε μου, να το ευχαριστηθείς το καλοκαίρι ... :)

Καλορίζικο φίλε μου, να το ευχαριστηθείς το καλοκαίρι ... :)

ενα tempered glass protector ειναι.... :p

το κινητο ειναι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) απο χθες το πρωι και ακομη καμια αλλη ενημερωση και το περιμενα σημερα..... ασε εχω ξενερεωσει απιστευτα

Edited by akis8607

ενα tempered glass protector ειναι.... :p

το κινητο ειναι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) απο χθες το πρωι και ακομη καμια αλλη ενημερωση και το περιμενα σημερα..... ασε εχω ξενερεωσει απιστευτα

Εγω να δεις ποσο εχω ξενερωσει. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) απο τις 28/6, στασιμοτητα παλι. 43 μερες και ακομα να παραλαβω.. :mad:

Εμενα απο εχθες το πρωι λεει αφιξη στην χωρα και απο εκει και περα τιποτα.Συνηθως απο οτι εχω δει εδω μεσα στα παιδια την ημερα που ερχεται εχει και αλλη ενημερωση.Εμενα μπαααα.....:mad::mad:

Εγω να δεις ποσο εχω ξενερωσει. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) απο τις 28/6, στασιμοτητα παλι. 43 μερες και ακομα να παραλαβω.. :mad:

γιατι τοσες μερες εκει?? ειδα και αλλα tracking numbers με ιδια ημερομηνια με μενα και εφυγαν αν οχι αμεσως σημερα ειχαν φυγει.

Εμενα μου ηρθε δεμα απο χθες στο σπιτι και ακομη στο σαιτ λεει κλεισιμο απο κδ Θεσσαλονικης,οποτε μην παιρνετε και τοσο σοβαρα αυτα που λεει.

Οταν ηρθε(στο σπιτι)ελεγε ακομα κδ αεροδρομιου!

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RE926222596SE

Μετά απο 69 μέρες τι να λέμε ευτυχώς είχα πάρει refund και τώρα τα επέστρεψα πίσω .ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RE926222596SE

Μετά απο 69 μέρες τι να λέμε ευτυχώς είχα πάρει refund και τώρα τα επέστρεψα πίσω .ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΑΙΔΙΑ

Παρέλαβες αυτά που είχες παραγγείλει και μετά τα ταχυδρόμησες πίσω (πλήρωσες σε αυτή την περίπτωση; ) ή δεν δέχτηκες να τα παραλάβεις (σε αυτή την περίπτωση επιστρέφονται αυτόματα στο αποστολέα από το ταχυδρομείο χωρίς να πληρώσεις; )

κοίτα είχα πάρει τα χρήματα μου πίσω στις 45 μέρες που δινει το paypal και μου είχε πει ο πωλητής αν έρθει τελικά να του στείλω τα χρήματα πίσω.Το δέμα είχε καθυστερήσει πολύ δεν το είχα λάβει καν.

γιατι τοσες μερες εκει?? ειδα και αλλα tracking numbers με ιδια ημερομηνια με μενα και εφυγαν αν οχι αμεσως σημερα ειχαν φυγει.

τελικα ολα οκ! ηρθε ειδοποιηση !!! μαλλον το tracking των ελτα ειναι οτι ναναι