kanelk Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 θα πρότεινα να ψαχτείς μήπως το βρείς να στο στείλουν με singpost για να έχεις λιγότερες πιθανότητες τελωνείου... Το θεμα ειναι οτι στην προηγουμενη παραγγελια με singpost μου παραβιασαν το πακετο και μου εκλεψαν τα κινητα γι'αυτο και ειμαι επιφυλακτικος με αυτη τη μεθοδο. Μαλλον θα προτιμησω το EMS. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 RF233962789SG To Despatched to overseas σημαίνει ότι πέταξε απο Κίνα για Ελλάδα. Οταν φτανει Ελλάδα γράφει Arrived at overseas. Ασε που σύμφωνα με την ημερομηνία εκεί, δεν βλέπω κάποια ανησυχητική καθυστέρηση. Εγώ είχα Despatched to overseas για 20 μέρες. Υπομονή! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 τώρα μου έβγαλε στην 4px, shipment ready.... αν γνωρίζεις κάτι για αυτό και μπορείς να με ενημερώσεις.... ελπίζω να μην εννοεί shipment ready να φύγει απο κίνα τώρα μετά απο 15 μέρες :lol: Αν υπάρχει κάποιος που να παρέλαβε, μπορεί να μας δώσει τρακινγκ να δω στην 4px τα βήματα...? Γιατί εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι Ελλάδα? :ninja: http://i.imgur.com/gStFAyW.png Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το θεμα ειναι οτι στην προηγουμενη παραγγελια με singpost μου παραβιασαν το πακετο και μου εκλεψαν τα κινητα γι'αυτο και ειμαι επιφυλακτικος με αυτη τη μεθοδο. Μαλλον θα προτιμησω το EMS. κάτι πήρε το μάτι μου οτι το to2c έχει πλέον ασφάλεια τελωνείου μέχρι 70 ευρώ. Δεν ξέρω αν μπορείς να πάρεις με DHL που έρχεται γρήγορα και αν μπεί τελωνείο να στο πληρώσουν αυτοί.... δες το λίγο ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί εγώ καταλαβαίνω οτι ειναι Ελλάδα? :ninja: http://i.imgur.com/gStFAyW.png απο το adiitional info που έχει δεξια? και έτσι να είναι γιατί δεν έχει τίποτα στο τρακινγκ των ελτά? να πάρω κανά τηλ τα ελτα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 απο το adiitional info που έχει δεξια? και έτσι να είναι γιατί δεν έχει τίποτα στο τρακινγκ των ελτά? να πάρω κανά τηλ τα ελτα? Τι εννοείς δεν εχει τπτ? http://i.imgur.com/4QHuZBp.png Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τι εννοείς δεν εχει τπτ? http://i.imgur.com/4QHuZBp.png εννοώ προφανώς οτι δεν γράφει άφιξη στη χώρα προορισμού.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) RF233962789SG Το δέμα σου έφυγε 16/6 από την Σινγκαπούρη, οπότε όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω δεν πρέπει να το ψάχνεις από τώρα. Επίσης, όταν είναι με SG στο τέλος, θα το ψάχνεις ΜΟΝΟ εδώ : http://www.singpost.com/index.php Να μην πάρεις τηλέφωνο πουθενά, εάν έλθει στην Ελλάδα θα δείς στην σελίδα των ΕΛΤΑ την ένδειξη " Receive Item At Office Of Exchange, IPS" Edited June 27, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το δέμα σου έφυγε 16/6 από την Σινγκαπούρη, οπότε όπως σου είπε και ο φίλος παραπάνω δεν πρέπει να το ψάχνεις από τώρα. Επίσης, όταν είναι με SG στο τέλος, θα το ψάχνεις ΜΟΝΟ εδώ : http://www.singpost.com/index.php το θέμα μου δεν είναι το οτι το ψάχνω.... αυτό που ρώτησα είναι γιατί ενώ στα 3α σιτε γράφει GRATHA και shipment ready δεν το εμφανίζει στα ΕΛΤΑ ή εν πάση περιπτώσει τι σημαίνει το shipment ready. Όπως και να έχει ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, ο χρόνος θα δείξει αφού απο οτι καταλαβαίνω δεν έχει κάποιος εμπειρία απο αυτό το στάτους να μου φύγει η απορία :D :D :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Αγορά 4/6/2014 από vickmall ένα xiaomi hongmi 1s. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 05-06-2014 14:13 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-06-2014 06:30 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 26-06-2014 10:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 26-06-2014 20:08 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ 27-06-2014 06:28 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 27-06-2014 06:35 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 27-06-2014 08:56 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 27-06-2014 12:48 Μ.Δ. ΔΑΦΝΗΣ Παραδόθηκε στο σπίτι (ευτυχώς ήταν κάποιος εκεί να υπογράψει παραλαβή) σήμερα 27/06/2014. για την ιστορία το γράφω και μόνο και για τα στατιστικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 το θέμα μου δεν είναι το οτι το ψάχνω.... αυτό που ρώτησα είναι γιατί ενώ στα 3α σιτε γράφει GRATHA και shipment ready δεν το εμφανίζει στα ΕΛΤΑ ή εν πάση περιπτώσει τι σημαίνει το shipment ready. Όπως και να έχει ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, ο χρόνος θα δείξει αφού απο οτι καταλαβαίνω δεν έχει κάποιος εμπειρία απο αυτό το στάτους να μου φύγει η απορία :D :D :D Τα ΕΛΤΑ παίρνουν στοιχεία από το ταχυδρομείο αποστολής και όχι από την κάθε "Κατίνα" της Κίνας .... :lol: GRATHA σημαίνει ότι έχει προορισμό την Ελλάδα-Αθήνα, και shipment ready ότι περιμένει αεροπλάνο γιά να φύγει .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Τα ΕΛΤΑ παίρνουν στοιχεία από το ταχυδρομείο αποστολής και όχι από την κάθε "Κατίνα" της Κίνας .... :lol: GRATHA σημαίνει ότι έχει προορισμό την Ελλάδα-Αθήνα, και shipment ready ότι περιμένει αεροπλάνο γιά να φύγει .... lol, άρα ερχόμαστε στον φόβο μου, ότι τώρα πετάει! τέλεια... αναμονή λοιπόν... ΄τωρα τα σιτε απο κάπου το πήραν και το έβαλαν, δεν έιναι ένα ανθρωπάκι πίσω απο τον σέρβερ που γράφει μλκ για να με τρολλάρει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrgeo4 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Υπηρεσία Εκτελωνισμού Δεμάτων, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα πληρώσεις .... ευχαριστα νεα παιδια!!!μολις μιλησα με ελτα ελευθερο το δεμα. το γλυτωσα το φιρμανι!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelk Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 ευχαριστα νεα παιδια!!!μολις μιλησα με ελτα ελευθερο το δεμα. το γλυτωσα το φιρμανι!!!! Aπ'οτι εχω καταλαβει φιλε μου ολα τα δεματα που στελνονται με EMS κανουν εισαγωγη στο τελωνειο. Το θεμα ειναι το μεγεθος του πακετου πιστευω....τα μεγαλα πακετα τα εκτελωνιζουν σίγουρα! Θελω και εγω να παραγγειλω με EMS και μαλλον θα πω στο μαγαζι να μου το στειλει without packing box οπως λενε και οι ιδιοι! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Έλα ρε! Επιτέλους! Δευτέρα με βλέπω!!! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF*********SG Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 23-05-2014 14:55 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-06-2014 13:27 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-06-2014 16:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Τσεκάρετε και οι υπόλοιποι οι 23/05/2014 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 2 δεματάκια χωρίς τραικιν απο banggood ( θήκη, ακουστικά ) Παραγγελία 16/06 Παράδοση 27/06. 11 ημέρες .:yahoo: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaramalekos Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) Έλα ρε! Επιτέλους! Δευτέρα με βλέπω!!! Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : RF*********SG Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 23-05-2014 14:55 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-06-2014 13:27 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-06-2014 16:33 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) Τσεκάρετε και οι υπόλοιποι οι 23/05/2014 Αν λες για το Σιγκαπούρη με Dispatch No 4127 ηρθε και το δικο μου σημερα 27-06-2014 Ελλάδα Edited June 27, 2014 by skaramalekos Αλλαγη ημερ/νιας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmkoa Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 (edited) Αν λες για το Σιγκαπούρη με Dispatch No 4127 ηρθε και το δικο μου σημερα 27-06-2014 Ελλάδα Επιβεβαιώνω και εγώ για το ίδιο Dispatch No 4127. Αντε με το καλό τα παραλάβουμε κιόλας ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 23-05-2014 14:46 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-06-2014 13:42 IPS Είχα αποφασίσει να κάνω dispute τη Δευτέρα καθώς θα ήταν η 45η μερα από την ημέρα παραγγελίας(17/05/2014 η πληρωμή μέσω paypal) αλλά όλα καλά από ότι φαίνεται. Edited June 27, 2014 by carmkoa 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Στοιχεία Για Αριθμό Αποστολής : rf230047925sg ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 23-05-2014 14:46 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 27-06-2014 13:43 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 27-06-2014 16:56 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) επιβεβαιώνω και εγώ έφτασεεεεεεεεε!!!!Επιτέλους!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salsurfer Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 χαχαχαχα me too!!! παιδιά να κάνουμε πάρτυ ρε σείς!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κοιτα να δεις κατι πραματα. Με το που εστειλα μνμ στα ΕΛΤΑ οτι ειμαστε καμια 5,6 νοματαιοι που περιμενουμε κατι δεματακια πανω απο μηνα και παμε για dispute, νατες οι αφιξεις... Τετοια συμπτωση πια; :confused: Οπως και να χει ηρθε και το δικο μου αλλα μονο αφιξη γραφει, τιποτα περι ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) κτλ... Ας ελπισουμε απο βδομαδα να παραλαβουμε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το dispute δεν κατάλαβα που θα το κάνατε; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το dispute δεν κατάλαβα που θα το κάνατε; Στην paypal θα το καναμε που αλλου. Καλα δεν ειπα οτι ακουσαν dispute και τους επιασε κρυος ιδρωτας οκ... Εγω παντως δεν αποκλειω το τσουβαλακι να ηταν ξεχασμενο σε καμια γωνια του ελ βενιζελ και να το βρηκαν σημερα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Και τι μπορεί να κάνει το PayPal στα ΕΛΤΑ; Συγγνώμη κιόλας αλλά πρώτη φορά διαβάζω πως ένα dispute στο PayPal μπορεί να αγχώσει για κάποιο λόγο τα Ελληνικά ταχυδρομεία. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Philidor Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Το σεναριο συμφωνα με το οποιο στο ακουσμα dispute δεν αγχωθηκαν αλλα μας λυπηθηκαν, εριξαν μια δευτερη ματια στην αποθηκη του αεροδρομιου και βρηκαν το τσουβαλακι, σε καλυπτει για να το κλεισουμε εδω; Αν οχι παραδεχομαι οτι το αρχικο μου μνμ ειχε λαθος φιλοσοφια και το σταματω εδω... please μη μου χαλας τη χαρα της στιγμης. Τοσες μερες νομιζα οτι δεν θα ρθει το κινητο. Τωρα ειμαι στη φαση με το αγχος αν ηρθε σωστα η παραγγελια και δεν εχει καποιο προβλημα... :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2014 Κανείς με despatch 4139 που να έχει φανεί αεροδρόμιο? Αρχίζει να αργεί αρκετούτσικα (22 μερες conta ips).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts