olympiakos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 εγω απο 2 μαιου ειμαι σε κατασταση The shipment is waiting for transfer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philhpmoris31 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Παρειγγειλα με ems και Το δεμα μου γραφει κατ,αεροδρομιου και ειναι εκει απο τις 27/5 λετε να εχω θεμετα στο τελωνειο;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 παιδια να ρωτησω κατι λιγο περιεργο.. πριν 9 μερες πηρα κατι με singapore post πριν 2-3 μερες που αρχισε να το εμφανιζει στο singpost ελεγε αυτο: 2014-05-30 05:23, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ενω τωρα λεει: RQ249774973SG 31-05-2014 31-05-2014 Received from Customer στα ελτα λεει: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 31-05-2014 11:40 IPS' ειναι καποιο λαθος αυτο η εγω δεν εχω καταλαβει κατι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 παιδια να ρωτησω κατι λιγο περιεργο.. πριν 9 μερες πηρα κατι με singapore post πριν 2-3 μερες που αρχισε να το εμφανιζει στο singpost ελεγε αυτο: 2014-05-30 05:23, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ενω τωρα λεει: RQ249774973SG 31-05-2014 31-05-2014 Received from Customer στα ελτα λεει: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS31-05-201411:40IPS' ειναι καποιο λαθος αυτο η εγω δεν εχω καταλαβει κατι? Κανένα λάθος, σε λίγο θα σου γράψει despatched To overseas και μετά από 10-15 μέρες θα δεις στα ΕΛΤΑ ότι έφτασε. Τα λέει αναλυτικά ο οδηγός στην πρώτη σελίδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Έμενα παλι το δέμα μου ήρθε στον χρόνο που έδινε ο πωλητής. το δέμα στάλθηκε απο hong kong με swiss post. Καθημερινά έμπαινα με το tracking number ψάχνοντας το. Το δέμα ήρθε και στο site της swiss ακόμη μου έλεγε οτι δεν έχει φτάσει Ελλάδα! Στο site trackitonline.ru μου έβγαζε τις πληροφορίες κανονικά. Αυτά ολα τα αναφέρω σε περίπτωση που κάποιος εχει παρόμοια περίπτωση με έμενα μην κάθεται και περιμένει της πληροφορίες της swisspost αυτα. Πες τα ρε φουλη Τsakal!!!:D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Παντως πριν τις εκλογες τα EΛTA πετουσαν...εφτανε ενα δεμα χθες Ελλαδα και σημερα το παραλαμβαινα σπιτι μου Θεσσαλονικη. Τωρα εχει μια βδομαδα εχω στειλει επιστροφη Κινα ενα δεμα και ειναι ακομα Θεσσαλονικη Μην το κοιτάς μόνο στα ΕΛΤΑ, αυτά δεν θα δείξουν πλέον τίποτα άλλο. Ψάξε στο tracking του κινέζικου ταχυδρομείου http://track-chinapost.com/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Κανένα λάθος, σε λίγο θα σου γράψει despatched To overseas και μετά από 10-15 μέρες θα δεις στα ΕΛΤΑ ότι έφτασε. Τα λέει αναλυτικά ο οδηγός στην πρώτη σελίδα η φραση received from customer δεν υπαρχει πουθενα στον οδηγο μονο στα ελτα οταν εχεις παραλαβει το αντικειμενο λεει γιαυτο ρωτησα.. thanks αντε να δουμε! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 η φραση received from customer δεν υπαρχει πουθενα στον οδηγο μονο στα ελτα οταν εχεις παραλαβει το αντικειμενο λεει γιαυτο ρωτησα.. thanks αντε να δουμε! received from customer σημαίνει ότι παρέλαβε το δέμα από τον ΠΩΛΗΤΗ και η επομένη ένδειξη θα είναι despatched To overseas δηλαδή ότι έφυγε γιά την χώρα προορισμού. Εάν κοιτάξετε όλο τον οδηγό θα δείτε ότι τα αναφέρει όλα ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 η φραση received from customer δεν υπαρχει πουθενα στον οδηγο μονο στα ελτα οταν εχεις παραλαβει το αντικειμενο λεει γιαυτο ρωτησα.. thanks αντε να δουμε! μαλλον δεν το καταλαβες καλα, εφοσον λες οτι διαβασες τον οδηγο.Δεν εγινε τιποτα :) με bolt αυτο που μας ενδιαφερει Όταν κάνουμε μια αγορά απ την Κίνα συμβαίνουν τα εξής περίπου, στην πλειοψηφία των μαγαζιών: -Το μαγαζί-αποθήκη πακετάρει τα προϊόντα και βάζει τις ετικέτες επάνω. -Αφού μαζέψει ένα σεβαστό αριθμό πακέτων, τα στέλνει με υπηρεσίες κούριερ (πχ 4px, Quantium, Directlink, Espeedpost κ.ά) στην χώρα απ' όπου θα σταλθεί, Σιγκαπούρη ή Χονγκ Κονγκ, ανάλογα τι επιλέξαμε. (Προφανώς αν επιλέξαμε china post, θα σταλθεί κατευθείαν από Κίνα, τα ταχυδρομεία της Κίνας όμως είναι απρόβλεπτα· μου χει έρθει πακετάκι από ταχυδρομείο Κίνας σε μια βδομάδα, αλλά ήταν κι άλλο που κοβε βολτες εντός κίνας κι έκανε 5 βδομαδες) -Αφού η μεταφορική εταιρία πάει τα πακέτα σε Σιγκαπούρη-Χονγκ Κονγκ, τα ταχυδρομεί στα τοπικά ταχυδρομεία Η παραπάνω διαδικασία κρατά συνήθως 3-7 μέρες. Εκτός αν δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο κάποιο προϊόν, οπότε το μαγαζί ψάχνει για στοκ όπου μπορεί. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ενδέχεται το tracking number που μας έχει δοθεί να ΜΗΝ εμφανίζεται online στο site του ταχυδρομείου, παρά μόνο στο tracking των agents (αναφέρονται και πιο κάτω π.χ. 4px, quantium κ.α.) Εντοπισμός στην Ελλάδα Tracking system των ΕΛΤΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ/ Receive Item From Customer...Το πακέτο παραληφθηκε από τον αποστολέα στο ταχυδρομείο της χώρας αποστολής Οπως βλεπεις λοιπον, το συγκεκριμενο status αναφερεται Και αναφερεται και επιξηγηματικα/διευκρινηστικα και μεσα στα ποστ του παροντος νηματος απο ερωτησεις που εχουν γινει επισης received from customer σημαίνει ότι παρέλαβε το δέμα από τον ΠΩΛΗΤΗ και η επομένη ένδειξη θα είναι despatched To overseas δηλαδή ότι έφυγε γιά την χώρα προορισμού. Εάν κοιτάξετε όλο τον οδηγό θα δείτε ότι τα αναφέρει όλα ... :up: Σωστος Και οτι δεν αναφερεται ενδεχομενως στον οδηγο απευθειας, υπαρχει μεσα στα ποστ καθως εχει απαντηθει ;) Παιδες να κανετε και αναζητηση μεσα στον οδηγο και γενικα μεσα στα θεματα με τς λεξεις κλειδια αυτων που ψαχνεται Θα γλυτωσετε απο πολυ χρονο και περιττο αγχος :) 1 Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Απο 17-5 με singpost το πακετο μου ειναι σε κατασταση despatched To overseas,16 μερες δηλ. πεταει? Με πλοιο μου εχουν πει οτι κατω απο μηνα κανει! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thalasa Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Υπάρχει κανείς που να είναι conta ips από 4 Μαιου και να μην έχει παραλάβει ακόμα?? Εχω ενα δέμα που ειναι 04.05, αλλο ενα 10.05 και ακόμα να ερθουν.. To δικό μου ειναι 04-05 με sweden post ομως.... ενω φαινεται οτι εχει περάσει απο τελωνειο και ειναι στο δρομο στα ελτα δεν υπαρχει καν ο κωδικος! Edited June 2, 2014 by Thalasa 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Απο 17-5 με singpost το πακετο μου ειναι σε κατασταση despatched To overseas,16 μερες δηλ. πεταει? Με πλοιο μου εχουν πει οτι κατω απο μηνα κανει! Τα αεροσκάφη είναι μεταφορικά και κάνουν στάσεις σε διάφορες χώρες γιά να ξεφορτώσουν, εν συνεχεία πηγαίνουν σε κάποιο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο-κέντρο διαλογής όπου γίνεται ο διαχωρισμός και μετά φεύγουν γιά την ευρωπαϊκή χώρα προορισμού. Ζήτησε να σου το στείλουν με καράβι, αλλά εάν είναι τηλέφωνο, θα ...έχει αλλάξει το μοντέλλο μέχρι να έλθει ..... :lol: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τα αεροσκάφη είναι μεταφορικά και κάνουν στάσεις σε διάφορες χώρες γιά να ξεφορτώσουν, εν συνεχεία πηγαίνουν σε κάποιο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο-κέντρο διαλογής όπου γίνεται ο διαχωρισμός και μετά φεύγουν γιά την ευρωπαϊκή χώρα προορισμού. Ζήτησε να σου το στείλουν με καράβι, αλλά εάν είναι τηλέφωνο, θα ...έχει αλλάξει το μοντέλλο μέχρι να έλθει ..... :lol: Πλακα στην πλακα κοντευει ν'αλλαξει το μοντελο,εχει σχεδον εναν μηνα που παραγγειλαμε οχταπυρηνο και σε μεχρι να μας ερθει θα εχουν βγει τα 16πυρηνα,ασε που και η τιμη πεφτει συνεχεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doup123 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλησπέρα παιδια παρήγγειλα ακριβώς πριν απο ένα μήνα απο minideal ένα huawei honor 3c και ενα xiaomi power bank .Το κινητο έφτασε σε 12 μερες ολα κομπλε με singapore post ενω το xiaomi εδώ και πανω απο δυο εβδομαδες ειναι σε κατάσταση local mail tracking ξερει κανεις να μου πει κατι παραπανω?να κανω dispute? Ο κωδικός είναι RE926222596SE.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Καλησπέρα παιδια παρήγγειλα ακριβώς πριν απο ένα μήνα απο minideal ένα huawei honor 3c και ενα xiaomi power bank .Το κινητο έφτασε σε 12 μερες ολα κομπλε με singapore post ενω το xiaomi εδώ και πανω απο δυο εβδομαδες ειναι σε κατάσταση local mail tracking ξερει κανεις να μου πει κατι παραπανω?να κανω dispute? Ο κωδικός είναι RE926222596SE.Ευχαριστώ εκ τον προτέρων Ζήτησε από τον πωλητή να σου πεί τι συμβαίνει, αλλά να ξέρεις ότι χάθηκαν πολλά δέματα που έφυγαν από Κίνα με την Sweeden Post, οπότε να μην επαναπαυθείς και να είσαι έτοιμος γιά dispute όταν έλθει η ώρα ... ( Η ένδειξη γιά το δέμα σου είναι : 2/5 "The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroad") Δηλαδή ότι ταχυδρομήθηκε στις 2 ΜΑΪΟΥ ..... Edited June 2, 2014 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 σημερα εκανα 2 παραγγελιες απο μια μπαταρια για κινητο... και μου ειπε ο τυπος οτι δεν μπορει να τα στειλει με τα γνωστα ταχυδρομεια sg, hk , china, sweden, netherland, de... αλλα θα ομου το στειλει με sal... αλλα ειναι παρα πολυ αργο μου ειπε λογο του προβληματος με τις μπαταριες που εχει δημιουργηθει εδω και καμποσο καιρο... την ξερετε? εχετε παραλαβει κατι απο αυτη... μια αναζητηση που εικανα λεει οτι ειναι ιαπωνεζικη ... αλλα δεν μου γεμιζει το ματι σιγουρα... καποιο λακο εχει η φαβα... για πειτε τι ξερετε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Έχει κανεις εμπειρια απο Netherland Direct Mail του bangood με US$0.35 σε (7-10 business days) (δεν εχει τραικιν ναμπερ ?) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Έχει κανεις εμπειρια απο Netherland Direct Mail του bangood με US$0.35 σε (7-10 business days) (δεν εχει τραικιν ναμπερ ?) 13 μερες εκανε να ερθει το τελευταιο πακετο απο bangood. Μη μπλεκεις με Netherland και Φαν Περσι:lol::lol::lol: Edited June 2, 2014 by Spiros79 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 σημερα εκανα 2 παραγγελιες απο μια μπαταρια για κινητο... και μου ειπε ο τυπος οτι δεν μπορει να τα στειλει με τα γνωστα ταχυδρομεια sg, hk , china, sweden, netherland, de... αλλα θα ομου το στειλει με sal... αλλα ειναι παρα πολυ αργο μου ειπε λογο του προβληματος με τις μπαταριες που εχει δημιουργηθει εδω και καμποσο καιρο... την ξερετε? εχετε παραλαβει κατι απο αυτη... μια αναζητηση που εικανα λεει οτι ειναι ιαπωνεζικη ... αλλα δεν μου γεμιζει το ματι σιγουρα... καποιο λακο εχει η φαβα... για πειτε τι ξερετε? Βλακείες σου λέει, το πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, προχθές παρέλαβα 2 μόνες τους και πριν από έναν μήνα άλλη μία ... Μάλλον ο τύπος δεν έχει αυτά που παρήγγειλες και προσπαθεί να δικαιολογήσει την καθυστέρηση. Ποιός είναι αυτός, γιά να τον ξέρουμε;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Εγώ απο 4 απριλιου περιμενω απο chinapost ενα μικρό δέμα...Μετά εχω αλλο ενα παλι απο Κίνα στις 10.04...Παω για dispute σιγα σιγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo2296 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ρε παιδια τελικα ακουστηκε τιποτα γιατι εχουν καθυστερησει τοσο πολυ με το sweden post?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ένα είναι το ATC και πέφτει λίγο μακρυά :lol: http://www.nearby.sg/location/1.369568/103.995285/Airmail_Transit_Centre_55_Airport_Cargo_Road_Singapore_819479 ποσο δικιο ειχες ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 16-05-2014 13:49 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-06-2014 05:38 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 09:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) :yahoo::yahoo::yahoo: xiaomi hongmi 1S Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTONIS_V Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 ποσο δικιο ειχες ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 16-05-2014 13:49 IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-06-2014 05:38 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 03-06-2014 09:41 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) :yahoo::yahoo::yahoo: xiaomi hongmi 1S και εμένα το ίδιο, αποφάσισαν να άνοιξουν τους σάκους μάλλον. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 και εμένα το ίδιο, αποφάσισαν να άνοιξουν τους σάκους μάλλον. Άντε να δούμε πότε θα σταματήσετε το τροπάριο γιά το άνοιγμα των σάκκων ... Το λέει με απλά Ελληνικά, στις 5:38 ξεφορτώθηκε από το αεροπλάνο, και στις 9:41 ήταν στα συστημένα των ΕΛΤΑ !!!! Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Άντε να δούμε πότε θα σταματήσετε το τροπάριο γιά το άνοιγμα των σάκκων ... Το λέει με απλά Ελληνικά, στις 5:38 ξεφορτώθηκε από το αεροπλάνο, και στις 9:41 ήταν στα συστημένα των ΕΛΤΑ !!!! και γω αυτο καταλαβα Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts