Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν δεν ανοίξει ο σάκος στο αεροδρόμιο δεν θα δεις αλλαγή ψάξε το στα ελτα από εδώ και πέρα

Και στα ΕΛΤΑ δεν έχω κάτι διαφορετικό

STATUS DATE HOUR AREA

Receive Item From Customer 09-05-2014 11:54 IPS

Item in conta IPS 09-05-2014 12:54 IPS

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει φύγει ακόμα το δέμα απο την άλλη χώρα.

Το είπαμε πολλές φορές, εάν δεν περάσουν τουλάχιστον 15 ημέρες από το "Item in conta IPS", μην αρχίζετε τις αναζητήσεις και γεμίζετε το νήμα με άχρηστες δημοσιεύσεις ...

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και στα ΕΛΤΑ δεν έχω κάτι διαφορετικό

STATUS DATE HOUR AREA

Receive Item From Customer 09-05-2014 11:54 IPS

Item in conta IPS 09-05-2014 12:54 IPS

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν έχει φύγει ακόμα το δέμα απο την άλλη χώρα.

τα ελτα δεν θα δουν μεταβολή αν δεν ανοίξει ο σάκος στο αεροδρόμιο πράγμα το οποίο μπορεί να πάρει και 2 εβδομάδες (σπάνιο) ως τότε δεν ξέρουν αν έφτασε ή όχι, μόνο ότι παραδόθηκε για να φύγει από την άλλη χώρα, δες το δικό μου από ελτα, σήμερα το άνοιξαν και δόσαν την μεταβολή

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-05-2014 17:20 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-05-2014 06:10 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 22-05-2014 09:27 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Singapore post εχω την εντυπωση οτι ειναι :) :)

το βάζω στο singpost και δεν μου το βγάζει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τα ελτα δεν θα δουν μεταβολή αν δεν ανοίξει ο σάκος στο αεροδρόμιο πράγμα το οποίο μπορεί να πάρει και 2 εβδομάδες (σπάνιο) ως τότε δεν ξέρουν αν έφτασε ή όχι, μόνο ότι παραδόθηκε για να φύγει από την άλλη χώρα, δες το δικό μου από ελτα, σήμερα το άνοιξαν και δόσαν την μεταβολή

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-05-2014 17:20 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-05-2014 06:10 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 22-05-2014 09:27 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

φίλε μου πότε το περιμένεις ακριβώς τα ίδια έχω κι εγώ.

το βάζω στο singpost και δεν μου το βγάζει.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φίλε μου πότε το περιμένεις ακριβώς τα ίδια έχω κι εγώ.

Σάββατο - Δευτέρα λογικά

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας !! Στις 5 του μήνα εκανα παραγγελία για δυο κινητά απο aliexpress !. Στις 9 μου ειπε οτι τα έστειλε και εδώ και πόσες μέρες δεν μπορουσα να το εντόπισω με τπτμε το tracking number και γι αυαυτό έστειλα στον πωλητή μήνυμα και του εκανα παραπονα ! Μου έλεγε και επέμενε οτι το έχει στείλει και οτι είναι ο σωστός αριθμός και ακόμα οτι το δέμα έχει φτασει στην Ελλάδα ! Γι αυτό πήρα και εγώ στα ΕΛΤΑ έδωσα τον αριθμο του δέματος αλλά μου ειπαν οτι δεν υπάρχει δέμα με αυτό τον αριθμο ! Αφού ξανάεστειλα μήνυμα στον πωλητή και του είπα οτι δες τι γίνεται γτ αλλιως θα κάνω "open dispute " ξαφνικα μου εμφανίστηκε στο track system του singapore post "received from the customer " με posting date και status date 22/05 δηλαδη σημερα ενω πιο πριν δεν έβγαζε τπτ απολύτως ! Τι γίνεται ?ας βοηθήσει καποιος ! Τι σημαίνει αυτό ?

εχω τρακινγ RX********DE απο bangood

μου βγαζει "The item arrived at the International Logistics Center Singapore on May 9, 2014."

παραγγελια απο 29 απριλιου παρακαλω.. εχει κανεις σχετικη εμπειρια?

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας !! Στις 5 του μήνα εκανα παραγγελία για δυο κινητά απο aliexpress !. Στις 9 μου ειπε οτι τα έστειλε και εδώ και πόσες μέρες δεν μπορουσα να το εντόπισω με τπτμε το tracking number και γι αυαυτό έστειλα στον πωλητή μήνυμα και του εκανα παραπονα ! Μου έλεγε και επέμενε οτι το έχει στείλει και οτι είναι ο σωστός αριθμός και ακόμα οτι το δέμα έχει φτασει στην Ελλάδα ! Γι αυτό πήρα και εγώ στα ΕΛΤΑ έδωσα τον αριθμο του δέματος αλλά μου ειπαν οτι δεν υπάρχει δέμα με αυτό τον αριθμο ! Αφού ξανάεστειλα μήνυμα στον πωλητή και του είπα οτι δες τι γίνεται γτ αλλιως θα κάνω "open dispute " ξαφνικα μου εμφανίστηκε στο track system του singapore post "received from the customer " με posting date και status date 22/05 δηλαδη σημερα ενω πιο πριν δεν έβγαζε τπτ απολύτως ! Τι γίνεται ?ας βοηθήσει καποιος ! Τι σημαίνει αυτό ?

έτσι όπως το μεταφέρεις, στα έστειλε σήμερα......

Δεν εχω ψωνισει ποτε απο aliexpress και ουτε προκειται. Εχω διαβασει τα χειροτερα.
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

έτσι όπως το αναφέρεις, στα έστειλε σήμερα......

To received from customer τι σημαινει ? Το buyer protection τελειώνεισε 10 μμέρες. αν δεν ππρολάβει να ερθει να κάνω dispute ?

To received from customer τι σημαινει ? Το buyer protection τελειώνεισε 10 μμέρες. αν δεν ππρολάβει να ερθει να κάνω dispute ?

Σημαίνει ότι σήμερα το παρέλαβε το ταχυδρομείο από τον πωλητή.

Στις 59 ημέρες από την αντίστροφη μέτρηση που κάνει (στις 2 δηλαδή) άνοιξε dispute γιά να είσαι καλλυμένος.

Δεν εχω ψωνισει ποτε απο aliexpress και ουτε προκειται. Εχω διαβασει τα χειροτερα.

χιλιες φορες ali με το συστημα του το οποιο θεωρω για μενα πιο ασφαλες κ σιγουρο κ γρηγορο απο paypal

οσες αγορες κ αν εκανα ηταν ολα ενταξει κ 3 dispute αψογη εξυπηρετηση κ γρηγορο refund

χιλιες φορες ali με το συστημα του το οποιο θεωρω για μενα πιο ασφαλες κ σιγουρο κ γρηγορο απο paypal

οσες αγορες κ αν εκανα ηταν ολα ενταξει κ 3 dispute αψογη εξυπηρετηση κ γρηγορο refund

Εχει ψωνισει κανεις απο αυτον http://goo.gl/wLSP7I στο Αλι ;Θελω τη συγκεκριμένη συσκευη διοτι τα γνωστα καταστηματα δεν την εχουν σε στοκ.

Γειά σας παιδιά απλά μια ενημέρωση να κάνω και εγώ με την σειρά παραγγελια απο minideal 5/5 και η κατάσταση έχει ως εξείς.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 06-05-2014 17:26 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-05-2014 12:50 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ) 20-05-2014 16:38 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-05-2014 01:14 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-05-2014 07:02 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 22-05-2014 07:46 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 22-05-2014 10:28 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 22-05-2014 13:46 Μ.Δ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

.Μου έχει έρθει ειδοποίηση σήμερα το μαγικό χαρτάκι. πήγα να το πάρω σήμερα και μου είπαν στα ΕΛΤΑ αυριο μετά της 10 θα έρθει.Καπου εδω σταματάει η αγωνία που την έχει καπιος οταν πέρνει απο κινα. στο 4XP βγάζει

2014-05-08 17:26:00 四 GRATH Despatched to ATC

2014-05-06 23:59:00 二 SINGAPORE

2014-05-06 18:49:00 二 HONGKONG

2014-05-06 16:00:00 二 HONGKONG

2014-05-06 14:00:00 二 HONGKONG

2014-05-06 06:43:00 二 Shipment ready

2014-05-05 23:23:08 一 Lan Guang,Shenzhen,China

2014-05-05 23:23:08 一 Lan Guang,Shenzhen,China

κατι τελευταίο το GRATH που βγάζει σημένει οτι έχει φτάσει ΕΛΛΑΔΑ . Πιστέυω να βοήθησα κάπιους όπως και εγώ ημουν συνεχώς στα site και έψαχνα.....

Κακολογουσα τα κινεζάκια γιατι άλλες φορες χρειαστηκαν 25 ακομα & 40 μερες

αλλα τωρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unbelievable :!: this order :

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF228049463SG

did Shipping Record xe :) xe ..... 12 days from To2c _ China to my hands :lol:

Edited by turbogianos
ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance

κατι τελευταίο το GRATH που βγάζει σημένει οτι έχει φτάσει ΕΛΛΑΔΑ . Πιστέυω να βοήθησα κάπιους όπως και εγώ ημουν συνεχώς στα site και έψαχνα.....

σίγουρα δεν έχει φτάσει Ελλάδα αλλά είναι στην αποθήκη του αεροδρομίου για Ελλάδα

GRATH Despatched to ATC

σε αυτή την κατάσταση το δέμα εδώ

http://www.streetdb.com/singapore-map-p819479-AIRMAIL-TRANSIT-CENTRE-POST-OFFICE-(AIRMAIL-TRANSIT-CENTRE).htm

και ετοιμάζεται να πετάξει.....

Edited by pisons

Αυτό σημαίνει ότι ΕΦΥΓΕ γιά Ελλάδα, ΟΧΙ ότι έφθασε .... το είπαμε πολλές φορές !!

Οποιος θελει μελετη ... το κατεβατο _ αναφορα του tracking εχει ως εξης :

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/22 21:55:432014-05-22 11:21, Item delivered

2014-05-22 11:21, Item delivered, ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΕΛΤΑ

2014-05-21 22:00, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ), Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΥΣΤΗΜΕΝΑ)

2014-05-21 08:44, Item arr ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - ΕΛΤΑ, ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ –

2014-05-21 07:12, Item in conta Μ.Δ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, Μ.Δ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

2014-05-21 06:26, Item arr Μ.Δ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, Μ.Δ. Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

2014-05-21 03:39, Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2014-05-21 03:10, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2014-05-20 14:54, Receive Item At Office Of Exchange, IPS

2014-05-10 17:26, Item in conta IPS, IPS

Origin Country - Singapore:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/05/22 21:55:432014-05-20 17:54, Arrived at overseas (Country code: GR)

2014-05-12 17:26, Despatched to overseas (Country code: GR)

2014-05-10 17:26, Received from Customer

ThL W7S, ThL W100S, Elephone P10C, Jiayu S3 advance

Αυτό σημαίνει ότι ΕΦΥΓΕ γιά Ελλάδα, ΟΧΙ ότι έφθασε .... το είπαμε πολλές φορές !!

Και το "'έφυγε", παίζεται. Μπορεί να είναι στο Transit Center και να περιμένει τη σειρά του για να φορτωθεί.

παιδια ειναι φυσιολογικο τοσες μερες? sweden post ειναι

Κι εγω μια απ τα ιδια με sweden post,σημερα μιλησα με ελτα και μου ειπαν οτι μολις φτασει θα ενημερωθει στο σαιτ τους και οτι εχει φυγει απο Σουηδια αλλα επειδη δεν ερχεται κατευθειαν Ελλαδα (μεσω αλλης χωρας)πρεπει να περιμενω λιγο ακομα!

Κι εγω μια απ τα ιδια με sweden post,σημερα μιλησα με ελτα και μου ειπαν οτι μολις φτασει θα ενημερωθει στο σαιτ τους και οτι εχει φυγει απο Σουηδια αλλα επειδη δεν ερχεται κατευθειαν Ελλαδα (μεσω αλλης χωρας)πρεπει να περιμενω λιγο ακομα!

χαχα και εγω σημερα μιλησα με ελτα αθηνα και μου ειπαν ακριβως το ιδιο :lol: :lol: αλλα σε λιγο φτανουν οι 45 μερες και αγχωνομαι...

Τα ΕΛΤΑ συνήθως δεν έχουν ιδέα που είναι τα πακέτα σας, πρέπει να μιλήσετε απευθείας με άτομα που δουλεύουν στα ΜΔ και ΚΔ της περιοχής σας. Πακέτο κολλημένο στο ΜΔ το έψαχνα 5 ημέρες (μέσω τηλεφώνων), μία μου απάντησε πως το πακέτο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ! WHAT THE **** ARE YOU TALKING ABOUT LADY? είναι στο ****ing ΜΔ. :X Τεσπά tl dr το πακέτο είχε φτάσει στο κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής μου, το ειδοποιητήριο δεν βρέθηκε ποτέ και το tracking δεν ανανεώθηκε για να δείξει ότι είχε φτάσει στο κατάστημα της περιοχής μου και τελικά αφού μίλησα με το ΜΔ πήγα και παρέλαβα από το κατάστημα της περιοχής μου.

Γνώμη μου μάθετε τα τηλέφωνα των υπαλλήλων που ασχολούνται με τα πακέτα στα ΚΔ, ΜΔ και το κατάστημα της περιοχής σας. Συνήθως είναι πιο εξυπηρετικοί και ξέρουν που παν τα 4 και τα πακέτα μας. Σίγουρα δεν είναι η δουλειά τους να μας λένε μέσω τηλεφώνου που είναι τα πακέτα μας αλλά η τηλ. εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ στο κέντρο είναι απογοητευτική ή τουλάχιστον κάθε φορά που την χρειάστηκα εγώ.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro