Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Despatched στις 16 μάρτη νά το αναμένω νά φτάσει αθήνα κατά τις 7 απρίλη;

Singpost

Despatched στις 8 Μαρτίου και ακόμα περιμένω. Παραγγελία απο Minideal.

Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι οτι το φόρτωσαν στο χαμένο αεροπλάνο της Malaysia...

• Απαντήσεις 43,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά δοκίμασα το tracking στο elta courrier και μου έβγαλε αυτό με την σειρά που το γράφω:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 31-03-2014 07:09 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2014 15:31 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2014 11:03 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 26-03-2014 17:05 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 26-03-2014 14:36 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-03-2014 14:14 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-03-2014 14:28 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-03-2014 13:28 IPS

Βλέπω ότι το πιο πρόσφατο status είναι η "άφιξη σε κδτ Θεσσσαλονίκης" σήμερα στις 15:31..

Πρέπει να με ανησυχεί πως ως πρώτο εμφανίζεται το "αντικείμενα σε συσκευασία" ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ?? ή απλά για κάποιο τυχαίο λόγο αναφέρεται πάνω και όχι ημερολογιακά όπως όλα τα υπόλοιπα??

και ξαφνικα τωρα το βραδυ βλεπω στα ΕΛΤΑ...

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 31-03-2014 13:39 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 31-03-2014 09:46 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 31-03-2014 09:38 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 26-03-2014 12:43 IPS

Just Perfect...NEXUS 4

Παράθεση από fuorigioco1981 >

Despatched στις 16 μάρτη νά το αναμένω νά φτάσει αθήνα κατά τις 7 απρίλη;

Singpost

16 ΜΑΡΤΙΟΥ ??? αχχαχαχαχαχα

εγω ειμαι μια βδομαδα πιο πριν απο σενα με 3 δεματα και ακομα περιμενω ...

μια ερωτηση αν γνωριζει καποιο μελος , απο την στιγμη που 8α μου ερ8ει η παραγγελια απο κινα εννοω

δηλαδη μετα απο ενδειξη( κλεισιμο απο ips) και εφοσον εχω παρει τηλ στα ελτα του ελ.βενιζελος

και με εχουν ενημερωσει πωσ το πακετο μου βρισκεται ελλαδα :D και πωσ δεν εχει ανοιχτει ο σακος ακομη

μπoρω να περασω ο ιδιοσ απο το αεροδρομιο και να το παραλαβω ? το εχει κανει καποιοσ γιατι δεν θελω να περιμενω παλι 15 μερεσ να

ανοιχτει ο (σακοσ) στο ελ.βενιζελοσ και τα παιδια απο κινα μεσω singappor post να το εχουν στειλει σε 2 εργασιμεσ ελεοσσσσ πια με το αεροδρομιο .

αυτα ευχαριστω.

Το κλείσιμο από IPS δεν σημαίνει πως έφτασε ο σάκος

Δεν ξέρω πως το εννοείς στο post σου αλλά αυτό φαίνεται να εννοείς αλλά δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Παιδιά δοκίμασα το tracking στο elta courrier και μου έβγαλε αυτό με την σειρά που το γράφω:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 31-03-2014 07:09 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2014 15:31 ΚΔΤ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 31-03-2014 11:03 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 26-03-2014 17:05 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 26-03-2014 14:36 IPS

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 26-03-2014 14:14 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 18-03-2014 14:28 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 18-03-2014 13:28 IPS

Βλέπω ότι το πιο πρόσφατο status είναι η "άφιξη σε κδτ Θεσσσαλονίκης" σήμερα στις 15:31..

Πρέπει να με ανησυχεί πως ως πρώτο εμφανίζεται το "αντικείμενα σε συσκευασία" ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ?? ή απλά για κάποιο τυχαίο λόγο αναφέρεται πάνω και όχι ημερολογιακά όπως όλα τα υπόλοιπα??

Τσάμπα το άγχος!!Δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα!

Το κλείσιμο από IPS δεν σημαίνει πως έφτασε ο σάκος

Δεν ξέρω πως το εννοείς στο post σου αλλά αυτό φαίνεται να εννοείς αλλά δεν είναι έτσι. Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω.

δεν ειμαι και σιγουροσ αλλα απο οτι γνωριριζω κλεισιμο απο ips σημαινει πωσ ειναι ετοιμο να ταξιδεψει .

εγω θελω να μαθω απο την ωρα που θα φτασει ελλαδα και το διαδεβαιωσω τηλεφωνικα αν μπορω να το παρω ο ιδιοσ απο το αεροδρομιο

η πρεπει να περιμενω τα ελτα να το φερουν .;)

δεν ειμαι και σιγουροσ αλλα απο οτι γνωριριζω κλεισιμο απο ips σημαινει πωσ ειναι ετοιμο να ταξιδεψει .

εγω θελω να μαθω απο την ωρα που θα φτασει ελλαδα και το διαδεβαιωσω τηλεφωνικα αν μπορω να το παρω ο ιδιοσ απο το αεροδρομιο

η πρεπει να περιμενω τα ελτα να το φερουν .;)

Για να το επιβεβαιώσεις τηλεφωνικά ότι έφτασε Ελλάδα πρέπει να πάν τα ΕΛΤΑ, να πάρουν τους σάκους από το αεροδρόμιο, να τους ανοίξουν και να δουν ότι μέσα σε αυτά είναι και το δικό σου. Οπότε δε νομίζω να γίνεται αυτό που λες σε καμία περίπτωση.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Για να το επιβεβαιώσεις τηλεφωνικά ότι έφτασε Ελλάδα πρέπει να πάν τα ΕΛΤΑ, να πάρουν τους σάκους από το αεροδρόμιο, να τους ανοίξουν και να δουν ότι μέσα σε αυτά είναι και το δικό σου. Οπότε δε νομίζω να γίνεται αυτό που λες σε καμία περίπτωση.

πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πωσ δεν γινεται να το παραλαβω εαν δεν εχει ανοιχτει ο σακοσ

γιατι περναει και απο το τελωνειο (λογικα να το ζυγισουν)

εφοσον ειναι συστημενο και ενδιξει δωρου δεν το ανοιγουν αυτο ειναι σιγουρο , γενικα ειναι μια ολοκληρη διαδικασια .

Τα αντικείμενα που έχουν tracking number όταν έρχονται στο αεροδρόμιο, παραδίδονται με καταστάσεις, οπότε γνωρίζουν εάν ήλθε ασχέτως του εάν ανοιχθούν οι σάκκοι.

Δεν ισχύει αυτό που λες ότι γιά να δουν τι ήλθε πρέπει να ανοίξουν τους σάκκους. Αυτό ισχύει γιά τα απλά δέματα τα οποία δεν έχουν αριθμό. :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Παίδες χρειάζομαι τα φώτα σας.Έχω κάνει μια παραγγελία απο minideal στις 4/3 και το στο tracking έχει Item in contra IPS από τις 6/3 και η κατασταση δεν έχει αλλάξει.Για του λόγου του αληθές http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RF207374419SG.

Πως να προχωρήσω?Λέω να περιμένω μια 2 μέρες και αν στις 2 δεν έχει έρθει λέω να ανοίξω ένα dispute.

Και εγώ την ίδια μέρα έκανα παραγγελία και ακόμα περιμένω το πακέτο. Υποθέτω οτι την επόμενη εβδομάδα θα φτάσουν.

Μην είναι ψέμα, μην είναι φάρσα μέρα που είναι; :w00t::w00t:

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ	01-04-2014	09:37	IPS
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ	01-04-2014	14:12	Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS	        06-03-2014	13:56	IPS

Το κακό είναι οτι δεν βλέπω να φτάνει στα χέρια μου μέχρι το ΣΚ για να παίξω.

liakosele, μάλλον έρχεται και το δικό σου. Despatch No.4056 είχα.

Με EMS πόσο κάνει από την μέρα αποστολής μέχρι Ελλάδα περίπου...; Καμιά βδομάδα;

απο geekbuying

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 07-03-2014 13:43 IPS

Despatch No.: 4057

απο to2c

εχω παραλαβει απο προηγουμενη βδομαδα με

Despatch No.: 4058

που η παραγγελεια εγινε μια μερα μετα

τι να κανω? εκτος απο υπομονη

thanks

Με EMS πόσο κάνει από την μέρα αποστολής μέχρι Ελλάδα περίπου...; Καμιά βδομάδα;

Πρόσφατα στην δική μου παραγγελία:

Αποστολή από Κίνα 18/03

Άφιξη στην Ελλάδα 26/03

Πρόσφατα στην δική μου παραγγελία:

Αποστολή από Κίνα 18/03

Άφιξη στην Ελλάδα 26/03

τελικά πλήρωσες τπτ?

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

τελικά πλήρωσες τπτ?

Όχι φίλε μου τίποτα απολύτως.

Δεν σου απάντησα σε πμ γιατί το έγραψα λίγα ποστ πιο πάνω...

Όλα καλά όλα τα δέματα για Θεσσαλονίκη περνάνε από ΥΕΔ (τουλάχιστον αυτά με EMS όπου μου είπε ο υπάλληλος του ΕΛΤΑ).

Στο κουτί μου εμένα έλεγε 30$ mp4 player returned from service.

Σε αυτά πρώτοι οι Κινέζοι!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Παίδες στο λινκ μπορείτε να δείτε εικόνες από τι γίνεται στην Shenzen (όπου είναι τα περισσότερα καταστήματα)

http://image.baidu.com/i?tn=baiduimage&ct=201326592&lm=-1&cl=2&nc=1&word=%E5%B9%BF%E4%B8%9C%203%E6%9C%8831%E6%97%A5%20%E6%9A%B4%E9%9B%A8&ie=utf-8

Βροχή, αέρας και χαλάζι τα κύρια χαρακτηριστικά, οπότε άμα αργεί να σταλεί η παραγγελία σας από το κατάστημα θυμηθείτε και αυτοί άνθρωποι είναι.

Και ξαναρωτάω για να επισπεύσω το Claim στο Paypal. Η 4049 της Singapore post έφτασε Ελλάδα στις 21-3 και δεν είχε μέσα ένα δέμα που δήλωνε 4049 στο tracking. Υπάρχει πιθανότητα να έρθει με μετέπειτα πτήση (και πόσο μετά, είμαστε ήδη 10 μέρες πίσω), ή θεωρείται χαμένο? Τους έχω ζητήσει να κάνουν Inquiry, αλλά δεν πήρα ακόμη απανάντηση...

Και ξαναπαντώ μόνος μου, για να το ξέρουν οι επόμενοι. Ναι, γίνεται δύο δέματα που ανήκουν στην ίδια Dispatch No. του Singapore Post, να φτάσουν διαφορετικές μέρες στο αεροδρόμιο. Το ένα ήρθε στις 21/3 και το δεύτερο ήρθε σήμερα 1/4. Τώρα, ή το SG τα έβαλε σε διαφορετικά αεροπλάνα και το δεύτερο έκανε τον γύρο του κόσμου δυό φορές μέχρι να έρθει Ελλάδα, ή τα δικά μας τα ELTAboys βρήκανε τον ξεχασμένο σάκο που παράπεσε και τον ανοίξανε σήμερα.

Τι από τα δύο δεν θα μάθουμε ποτέ. Αν μου το ξανακάνουν αυτό, 40 μέρες αναμονή, θα πάρω τηλέφωνο στο El.Venizel και θα πω ότι το Dispatch No 4049, έχει μέσα βόμβα που θα σκάσει αύριο. Να δεις μετά πως βρίσκονται και ανοίγονται όλοι οι σάκοι της 4049 σε μισή ωρίτσα...

Φίλος μου για τον οποίο έχω παραγγείλει ένα κινητό απο Κίνα... "δηλαδή item in conta ips σημαίνει οτι είναι κοντά έ ; έρχεται ρε μ...κα ! " ΚΛΑΙΩ!!! :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:

Να κάνω και εγώ μια ενημέρωση.Despatch No :4061

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 02-04-2014 11:07 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-04-2014 07:18 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-03-2014 11:16 IPS

Να κάνω και εγώ μια ενημέρωση.Despatch No :4061

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 02-04-2014 11:07 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 02-04-2014 07:18 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 11-03-2014 11:16 IPS

ειμαι 15 dispatch numbers μετα απο σενα..Να υποθεσω οτι καθε μερα καταφθανει και 1, οποτε σε κανα 15ημερο θα φτάσει αεροδρόμιο το δικό μου?

Ναι δυστυχώς συνέβη αυτό το τρπμερό συμβάν.

Οι τρομοκράτες έκαναν με τρομερή ακρίβεια και με πανέξυπνα μέσα την δουλειά τους :(

Το despatch no που το βλέπουμε;

@angeloszog

Δεν ξέρω πως ακριβώς πάνε τα νούμερα αλλά το θέμα είναι το πως ανοίγονται οι σάκοι στο αεροδρόμιο.

Εμένα έκανε 22 μέρες απο την ημερομηνία που έγινε "κλείσιμο απο ips".

Κάπως έτσι υπολόγισε το. Απο 15 έως 25 μέρες κάνει συνήθως.

@fuorigioco1981

Το despatch no το βλέπεις απο την σελίδα του sg post αν πατήσεις πάνω στο tracking number της παραγγελίας σου.

Edited by birbilikos