s3irios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Βεβαιως ισως να μην "slackαρει" και κανεις. Ισως καθε αποστολη να μην ακολουθει ιδιο route, στασεις κλπ. Μπορει π.χ. στην αποστολη που εχει γινει πιο νωρις να ακολουθηθηκε μεγαλυτερο "route" και περισσοτερες στασεις απο αυτην που εγινε πιο μετα. Αληθεια ξερουμε αν στις απλες αποστολες τυπου singpost υπαρχουν συγκεριμενες στασεις ? 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvasgate7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) θα τους τρελανω στο geekbuying ... ρε παιδια υπαρχει περιπτωση παραγγελια μου ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:30 IPS να ειναι ηδη στο ταχυδρομιο στην πατρα? διοτι στο geekbuying μου ειπαν να κοιταξω στο ταχυδρομιο μου και οτι μπορει να εχει φτασει..λετε να παω η τσαμπα κοπος? Edited March 5, 2014 by giannisvasgate7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 να τρελάνεις για ποιο λόγο πέρασαν 30 ή 35 ημέρες; κανε μια ερώτηση λογικά δεν θα έχει φτάσει Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 και μενα απο 10-2 ειναι κλεισιμο. Ειναι ακομα μεσα στο χρονικο περιθωριο που δινουν. Στο geekbuying δεν μπορουν να ξερουν απο την στιγμη που θα φυγει απο τα χερια τους, που βρισκεται ακριβως. Οσα βλεπεις εσυ απο τα tracking sites βλεπουν και αυτοι. Η κανε λιγο υπομονη μηπως αλλαξει η κατασταση αποστολης στα tracking system η παρε ενα τηλεφωνο 8001182000 να σου πουν που βρισκεται. 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvasgate7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 απλα φτανουν παραγγελιες αργοτερα απο 10-2 .μπορει να μην φταιει το geekbuying αλλα για να μου ειπαν να κοιταξω στο ταχυδρομιο κατι θα ξερουν και οταν πηρα τηλ στα ελτα την προιγουμενη βδομαδα ειπαν οτι δεν εχει φτασει..το μονο π μενει ειναι να παω στο ταχυδρομιο γιατι δεν τους εμπιστευομαι καθολου.. αλλιως θα περιμενω :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Αν ειχε φτασει ταχυδρομειο δεν θα ειχες λαβει ειδοποιηση απο ταχυδρομο? Να μου πεις οτι μπορει να βρισκεται στην διανομη και κατι εχει γινει με τους ταχυδρομους να το δεχτω, δεν θα'ταν η πρωτη φορα αλλα εφοσον βρισκεται στο ταχυδρομειο παιρνεις ειδοποιηση. Καλυτερα καλεσε πρωτα την διανομη της περιοχης σου κατ'εμε. 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvasgate7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 βασικα το λεω με την ελπιδα οτι θα υπαρχει..γιατι καπιοι μεσα στο φορουμ αυτο παθανε..χωρις καν να εχει ενημερωθει το συστημα παραλαβανε μονοι τους στα ελτα..τι εννοεις διανομη τις περιοχης μ? τα ελτα? :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Πριν φτασουν τα δεματα στα ταχυδρομεια περνανε απο την διανομη, κατι σαν αποθηκη, οπου και βρισκοντε οι ταχυδρομοι. Εκει τα χωριζουν αναλογως με ποια περιοχη εχει ανατεθει στον καθε ταχυδρομο να μοιραζει. Απο κει ειναι δουλεια του ταχυδρομου η να στο φερει σπιτι (χλωμο για μεγαλα πακετα συνηθως αν και μου'χει φερει μερικα) ή να το παραδοσει-στειλει στα Ελτα της περιοχης και να περασει να σου αφησει χαρτακι να το παραλαβεις την επομενη. Παρε τις πληροφοριες και ζητα το τηλεφωνο διανομης της περιοχης σου. 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvasgate7 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 πηρα τηλεφωνο και μου ειπε οτι δεν εχει μπει ακομα ελλαδα!! :Ρ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ειχα παραγγειλει 2 κινητα απο minideal στις 10-02. Το ένα ηρθε στις 19-02-2014 ενώ το άλλο ακομα τπτ. Ακομα περιμένουμε όλοι μας ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπέρα...έχω κάνει μία παραγγελία από to2c χθές 4 Μάρτιου με ΕΜS και σήμερα 5/3 μου έστειλαν τράκινγκ # ... στο μεϊλ που μου έστειλαν από to2c με το τράκινγκ # και σε αυτό απο το PayPal έγραφε shipping: http://www.singpost.com Μπήκα στο site της Singpost και δεν ανέφερε όσο κοίταξα αν είναι στον ίδιο όμιλο με EMS...τι παίζει? Είναι το τράκινγκ # απο το to2c της SingPost σε πρακτορείο EMS στην Κίνα? 1 Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλησπέρα...έχω κάνει μία παραγγελία από to2c χθές 4 Μάρτιου με ΕΜS και σήμερα 5/3 μου έστειλαν τράκινγκ # ... στο μεϊλ που μου έστειλαν από to2c με το τράκινγκ # και σε αυτό απο το PayPal έγραφε shipping: http://www.singpost.com Μπήκα στο site της Singpost και δεν ανέφερε όσο κοίταξα αν είναι στον ίδιο όμιλο με EMS...τι παίζει? Είναι το τράκινγκ # απο το to2c της SingPost σε πρακτορείο EMS στην Κίνα? Διάβασε τον οδηγό, θέλει ημέρες γιά να εμφανισθεί η αποστολή .... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosni Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Δεν ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί δεν εμφανίστηκε στο σαϊτ...τι σχέση έχουν οι 2 εταιρίες ενδιαφέρομαι ... 1 Παράθεση "Φίαρ καν χόλντ γιου πρίζονερ...Χόουπ καν σέτ γιου φρί...." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δεν ενδιαφέρομαι να μάθω γιατί δεν εμφανίστηκε στο σαϊτ...τι σχέση έχουν οι 2 εταιρίες ενδιαφέρομαι ... Δύσκολο να συνεργάζονται. Μήπως έκαναν λάθος στον αριθμό; Περίμενε 2-3 μέρες να δεις από που θα ενημερωθεί. Πιστεύω να γνωρίζεις τα "καλά" της ems υπηρεσίας...:X 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saign Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Δύσκολο να συνεργάζονται. Μήπως έκαναν λάθος στον αριθμό; Περίμενε 2-3 μέρες να δεις από που θα ενημερωθεί. Πιστεύω να γνωρίζεις τα "καλά" της ems υπηρεσίας...:X Και εγώ είχα κάνει παραγγελία από merimobiles, πριν από 1 μήνα σχεδόν. Είχα πληρώσει για ταχυδρομείο Singapore Post και αυτοί μου το έστειλαν με την EMS (Express Mail Service) της Singapore Post, δλδ την Speedpost. Λογικά έτσι θα έγινε και σε αυτήν την περίπτωση. Η EMS της Κίνας ως ξεχωριστή επιλογή εξ'οσων γνωρίζω, αφορά το κινεζικό ταχυδρομείο και μόνο. Τα "καλά" ας ελπίσουμε να μην του τύχουν του παιδιού, γτ είναι γερό μανίκι. 1 Παράθεση Sony Xperia P (THE DARK ROM V2.5) - UMI X1 LeWa OS - UMI X1S Vredniiy V3.0/4.2.2 - Meizu MX3 - Meizu MX4 - OnePlus 3 A3000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s3irios Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Απο 12-2 εμφανιστηκε σημερα. Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-03-2014 08:04 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 06-03-2014 10:14 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Τους ενημερωσα και στην διαλογη και θα παω αυριο να το παρω απο κει γιατι μεσολαβει Σ/Κ. Τα παιδια που ειχατε παρομοιες μερες αποστολης καντε εναν ελεγχο στο track μπας και σας ηρθαν. 1 Παράθεση Let Max2 + LeIta eui. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostastottis Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Τιποτα ακομα.... ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:47 IPS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Αποστολή από 22/2 shipped overseas, με περιμένει σπίτι. Έχω 2-3 παλιότερες που ακόμη βολοδέρνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iordanikos Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Από 19-2 έφτασε και εμένα σήμερα με SIngpost. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvasgate7 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-03-2014 08:05 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:30 IPS Και το δικο μου :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mortalgod Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 01-03-2014 58:00 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 27-02-2014 19:20 IPS αυτα μου βγαζει ο ΕΛΤΑ...με EMS expess το δεμα. απο οσο καταλαβα θα αργησουμε λιγακι. να κανω μια ερωτηση...η παραλαβη στο αεροδρομιο γινεται μονο τα πρωινα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxapodo Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Γεια χαρά κι από μένα. Ήθελα κατ' αρχήν να ευχαριστήσω το Σταύρο για τον πολύτιμο οδηγό του, που με βοήθησε στη διαδικασία αγοράς. Είναι αξιέπαινος. Αγόρασα από το banggood ένα PiPo M9 pro (€187) και ήρθε στα χέρια μου σήμερα. Μερικές λεπτομέρειες από την εμπειρία της αγοράς μπορεί να φανούν χρήσιμες και σε άλλους: Έκανα την παραγγελία Πα 14/02. Παρέλαβα Πε 06/03. Μεσολάβησαν λοιπόν 20 ημέρες. Νομίζω είναι λογικό το χρονικό διάστημα. Την επόμενη της παραγγελίας (πληρωμή μέσω PayPal), εμφανίστηκε το tracking number RE*********SE, άρα μέσω Swedish Post. Μετά από 10 ημέρες μπόρεσα να δω σε κάποιον tracker την κατάσταση της αποστολής, μέχρι τότε δεν φαινόταν πουθενά. Το πακέτο φαίνεται ότι έφυγε από το παράρτημα του Swedish Post στη Σιγκαπούρη κι έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος 01/03. Ο ταχυδρόμος μου άφησε ειδοποίηση και το πήρα σήμερα από το τοπικό κατάστημα ΕΛΤΑ. Όπως έχουν αναφέρει και άλλοι στο site, το banggood είχε αφαιρέσει την εργοστασιακή συσκευασία και είχε συσκευάσει το περιεχόμενο σε δικό του πακέτο από σκληρό φελιζόλ, που παρέχει πλήρη προστασία κατά τη μεταφορά. Νομίζω πολύ καλή πρακτική. Ελπίζω η εμπειρία μου να βοηθήσει κι άλλους φίλους στις αγορές τους. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Θέλω βοήθεια από κάποιον να με ενημέρωρσει πως θα κάνω επιστροφή κινητού.... Το PayPal μου είπε ότι μπορώ να επιστρέψω αλλά τα αγγλικά μου δεν είναι καλά και δεν καταλαβαίνω την διαδικασία μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει και να καταλάβω πότε θα μου στείλουν τα λεφτά πίσω? After carefully reviewing your case, we've determined that you'll be eligible for a refund (including handling and shipping) once you've returned the merchandise to the seller. Once you have returned the merchandise, you will be covered under PayPal Buyer Protection and eligible to receive a full refund. ----------------------------------- Transaction Details ----------------------------------- Seller's Name: Fastcard Technology Co., Ltd. Seller's Email: prettyflash@sina.com.cn Seller's Transaction ID: 603887262B809841K Transaction Date: Jan 15, 2014 Transaction Amount: -$146.10 USD Invoice ID: SN2014011602583 Your Transaction ID: 5TX979883L131923L Case Number: PP-002-983-024-862 Buyer's Transaction ID: 5TX979883L131923L ----------------------------------- What To Do Next ----------------------------------- Please ship the items listed as "Granted" below back to the seller. The items should be in their original condition and you are responsible for shipping and handling costs. Off Ebay: Transaction Outcome: granted Seller's address: Recipient:Wang Xiao Lin (Individual parcels) Tel:13916141028 UNIT 301 NO 3 LANE 126 HUIZHAN JIE ROAD XUHUI DISTRICT Shanghai Municipality, 200030 China Once you've shipped the item(s), please log in to your PayPal account and visit the Resolution Center to provide online tracking information for the package. This tracking information is necessary because it confirms that the package was delivered. If the transaction was 200.00 EUR or more, we require that you ask the seller to sign for the package when it is received. ----------------------------------- Deadline: 10 days ----------------------------------- Within 10 calendar days, please mail the item(s) and provide tracking information that can be verified online. https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/?cmd=_complaint-view&cid=PP-002-983-024-862 If we don’t hear from you before the deadline, the case will be closed. Thank you. Thanks, PayPal Please do not reply to this email. This mailbox is not monitored and you will not receive a response. For assistance, log in to your PayPal account and click the Help link in the top right corner of any PayPal page. Πως θα το στείλω? Με συστημένο ταχυδρομείο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-03-2014 08:05 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-02-2014 10:30 IPS Και το δικο μου :) Και εγώ 10-02 ips αλλα ακομα τπτ... :mad::mad::mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxapodo Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Η ουσία αυτών που λέει είναι ότι μέσα σε διάστημα 10 ημερών πρέπει να το στείλεις στη διεύθυνση που γράφει και να μπεις στο λογαριασμό σου στο Ebay (στο Resolution Center) και να δηλώσεις το Tracking Number. Επομένως, πρέπει η αποστολή να είναι ιχνηλατήσιμη και να μπορεί να επιβεβαιωθεί το tracking number μέσα σε διάστημα 10 ημερών (δεν έχει σημασία πότε θα φτάσει, αρκεί να φαίνεται ότι είναι στο δρόμο για τον πωλητή). Λογικά, αυτό σημαίνει να το στείλεις συστημένο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts