vriz27 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 και....η νεουμπικη ερωτηση της ημερας.... εκει που μπαινει η σιμ, εχει ενα χαρτακι που το τραβας και λεει κατι για ce κλπ. αυτο αφαιρειται ή μενει εκει για καποιο λογο? σχωρεστε τον νεουμπα...:O:lol: Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Άστο εκεί φίλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 (edited) ok ευχαριστω. και μια πιο προχω ερωτηση. προσπαθω να κανω ενα restore μεσω helium backup και συνεχεια μου λεει οτι θα πρεπει να βαλω την συνδεση σε ptp mode.(οτι και να ειναι αυτο...) οσο και να προσπαθησα , παραμενει κολλημενο σε mtp mode. μονο για ενα δευτερολεπτο με αφηνει να τικαρω την αλλη ρυθμιση, αλλα μετα καπακι μονο του γυρναει σε mtp. ξερει κανεις τιποτα επ'αυτου? εδιτ : τελικα αν περιμενεις λιγο(καμποσο ειναι η ακριβεια...) το restore γινεται χωρις ιδιαιτερο θεμα! ακυρος ο συναγερμος λοιπον... Edited June 24, 2014 by vriz27 λυση..... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Ξέρει κανείς να μου πει το customization number του Z1 Compact για την Ελλάδα? Ψάχνω συγκεκριμένα τον αριθμό της έκδοσης Generic GR που είναι unbranded... Ρωτάω για να βρω με κάποιο τρόπο να κατεβάσω το firmware της συσκευής σε μορφή ftf, αλλά είναι ανάγκη να έχω την Ελληνική rom!! Ευχαριστώ! Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Γειά σας παιδιά. Ψάχνω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό από to kinito.gr είτε από phonegallery είτε από kaisershop σε μαύρο χρώμα αλλά και στα τρία που ρώτησα μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο και δεν γνωρίζουν και πότε θα υπάρξει. Γνωρίζετε μήπως τι γίνεται και πότε υπολογίζεται να υπάρξει διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Γειά σας παιδιά. Ψάχνω να πάρω το συγκεκριμένο κινητό από to kinito.gr είτε από phonegallery είτε από kaisershop σε μαύρο χρώμα αλλά και στα τρία που ρώτησα μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο και δεν γνωρίζουν και πότε θα υπάρξει. Γνωρίζετε μήπως τι γίνεται και πότε υπολογίζεται να υπάρξει διαθέσιμο σε μαύρο χρώμα?? αμα δεν ξερουν αυτοι που το πουλανε, θα ξερουμε εμεις? Γιατι δεν το παιρνεις απο αλλο μαγαζι αν υπαρχει και αν δεν ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη? Γενικα μετα απο 1-2 εβδομαδες παντως στη χειροτερη εμφανιζονται τα κινητα..δε νομιζω να μην το φερουν συντομα δηλαδη. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Κι εμένα είχε μια μικρή έλλειψη όταν σκόπευα να το αγοράσω. Μετά από λίγες μέρες ξαναείχε στοκ. Περίμενε λίγο και θα το έχουν ξανά διαθέσιμο. - - - - - - - - - - - - - - Πάντως παιδιά, όποιος έχει τη διάθεση να δώσει κάποια χρήματα παραπάνω για tempered glass, αξίζει πραγματικά. Σήμερα παρέλαβα την Ultimate Shield tempered glass για μπροστά, και πραγματικά η αίσθηση δεν συγκρίνεται με τα πλαστικά protectors. Μάλλον θα τσιμπήσω και για το πίσω μέρος. Αξίζει τον κόπο. Ούτε τόσες δαχτυλιές κάνει (αρκεί να έχει oleophobic επίστρωση), ούτε είσαι όλη την ώρα με το πανάκι να καθαρίζεις, το χέρι γλιστράει στην οθόνη πολύ πιο εύκολα, καμία σχέση. Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι αυξάνεται λίγο παραπάνω το πάχος της συσκευής. Edited June 25, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Κι εμένα είχε μια μικρή έλλειψη όταν σκόπευα να το αγοράσω. Μετά από λίγες μέρες ξαναείχε στοκ. Περίμενε λίγο και θα το έχουν ξανά διαθέσιμο. - - - - - - - - - - - - - - Πάντως παιδιά, όποιος έχει τη διάθεση να δώσει κάποια χρήματα παραπάνω για tempered glass, αξίζει πραγματικά. Σήμερα παρέλαβα την Ultimate Shield tempered glass για μπροστά, και πραγματικά η αίσθηση δεν συγκρίνεται με τα πλαστικά protectors. Μάλλον θα τσιμπήσω και για το πίσω μέρος. Αξίζει τον κόπο. Ούτε τόσες δαχτυλιές κάνει (αρκεί να έχει oleophobic επίστρωση), ούτε είσαι όλη την ώρα με το πανάκι να καθαρίζεις, το χέρι γλιστράει στην οθόνη πολύ πιο εύκολα, καμία σχέση. Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι αυξάνεται λίγο παραπάνω το πάχος της συσκευής. απο που την πηρες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 απο που την πηρες? http://www.ebay.com/itm/121318104730?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα το μαγνητικό καλώδιο που συζητάγαμε πριν μερικές σελίδες. Συμπεράσματα: 1) Αμφιβάλλω για την αυθεντικότητα του, το κουτί δείχνει αυθεντικό με όλα τα σχετικά λογότυπα και αναφορές, αλλά κάνει μπαμ σε ένα σημείο που αναφέρει "For Xperia Z1/Z2/Z1 mini". Αν είναι αυθεντικό της Sony γιατί να αναφερθεί στο κινητό μας σαν Z1 mini, αφού αυτή την ονομασία απ' όσο ξέρω δεν την έχει χρησιμοποιήσει πουθενά, στην Ιαπωνία το ονομάζει Z1f και στον υπόλοιπο κόσμο σαν Z1 compact. 2) Το usb φυσάκι δεν έχει επάνω κανένα λογότυπο, ούτε SONY, ούτε το σήμα του USB, σε αντίθεση με το αυθεντικό "USB to miniUSB" καλώδιο που είχε μέσα η ίδια η συσκευασία του τηλεφώνου. 3) Το καλώδιο είναι λίγο λεπτότερο από το αυθεντικό (εννοώ το "USB to miniUSB" που είχε μαζί το τηλέφωνο). Βέβαια, εκείνο μεταφέρει και δεδομένα και δεν ξέρω μήπως έχει συστραμμένους τους αγωγούς ενώ το μαγνητικό που είναι μόνο για φόρτιση δεν το χρειάζεται! Το 2 και το 3 αν κάποιος έχει την επίσημη μαγνητική βάση φόρτισης, ας τα επαληθεύσει. Παρόλα αυτά, 4) Μετά την απαραίτητη δημιουργία της κατάλληλης τρύπας στην θήκη μου (που προφανώς δεν είχε) θα έλεγα ότι η επαφή μένει συνδεδεμένη αν το κινητό είναι σταθερό πάνω σε επίπεδη επιφάνεια. Ναι μεν παίζει πάνω κάτω αλλά δεν αποσυνδέεται. Η φόρτιση γίνεται κανονικά και ταχύτατα. Αν τώρα έχεις το κινητό στα χέρια ή στο αμάξι χύμα στο ταμπλό και το κουνάς πέρα δώθε, στάνταρ θα αποσυνδεθεί. Προσωπικά, θεωρώ μεγαλύτερο το κέρδος της χρήσης της μαγνητικής φόρτισης ώστε να προστατευτεί η microUSB από τα άνοιξε κλείσε, αλλά και την φυσιολογική φθορά από την τριβή των μετάλλων. Επίσης, μικρή σημασία έχει αν είναι αυθεντικό, καθώς πρόκειται μόνο για καλώδιο, σαν φορτιστή χρησιμοποιείς τον αυθεντικό, οπότε δεν νομίζω να δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Για όσους πάντως χρησιμοποιούν το κινητό χωρίς θήκη και δεν έχουν σκοπό να το αλλάξουν σε μερικούς μήνες, σίγουρα θα πρότεινα την βάση. edit: Το παρέλαβα σε 9 μέρες (7 εργάσιμες) από την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα το μαγνητικό καλώδιο που συζητάγαμε πριν μερικές σελίδες. Συμπεράσματα: 1) Αμφιβάλλω για την αυθεντικότητα του, το κουτί δείχνει αυθεντικό με όλα τα σχετικά λογότυπα και αναφορές, αλλά κάνει μπαμ σε ένα σημείο που αναφέρει "For Xperia Z1/Z2/Z1 mini". Αν είναι αυθεντικό της Sony γιατί να αναφερθεί στο κινητό μας σαν Z1 mini, αφού αυτή την ονομασία απ' όσο ξέρω δεν την έχει χρησιμοποιήσει πουθενά, στην Ιαπωνία το ονομάζει Z1f και στον υπόλοιπο κόσμο σαν Z1 compact. 2) Το usb φυσάκι δεν έχει επάνω κανένα λογότυπο, ούτε SONY, ούτε το σήμα του USB, σε αντίθεση με το αυθεντικό "USB to miniUSB" καλώδιο που είχε μέσα η ίδια η συσκευασία του τηλεφώνου. 3) Το καλώδιο είναι λίγο λεπτότερο από το αυθεντικό (εννοώ το "USB to miniUSB" που είχε μαζί το τηλέφωνο). Βέβαια, εκείνο μεταφέρει και δεδομένα και δεν ξέρω μήπως έχει συστραμμένους τους αγωγούς ενώ το μαγνητικό που είναι μόνο για φόρτιση δεν το χρειάζεται! Το 2 και το 3 αν κάποιος έχει την επίσημη μαγνητική βάση φόρτισης, ας τα επαληθεύσει. Παρόλα αυτά, 4) Μετά την απαραίτητη δημιουργία της κατάλληλης τρύπας στην θήκη μου (που προφανώς δεν είχε) θα έλεγα ότι η επαφή μένει συνδεδεμένη αν το κινητό είναι σταθερό πάνω σε επίπεδη επιφάνεια. Ναι μεν παίζει πάνω κάτω αλλά δεν αποσυνδέεται. Η φόρτιση γίνεται κανονικά και ταχύτατα. Αν τώρα έχεις το κινητό στα χέρια ή στο αμάξι χύμα στο ταμπλό και το κουνάς πέρα δώθε, στάνταρ θα αποσυνδεθεί. Προσωπικά, θεωρώ μεγαλύτερο το κέρδος της χρήσης της μαγνητικής φόρτισης ώστε να προστατευτεί η microUSB από τα άνοιξε κλείσε, αλλά και την φυσιολογική φθορά από την τριβή των μετάλλων. Επίσης, μικρή σημασία έχει αν είναι αυθεντικό, καθώς πρόκειται μόνο για καλώδιο, σαν φορτιστή χρησιμοποιείς τον αυθεντικό, οπότε δεν νομίζω να δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Για όσους πάντως χρησιμοποιούν το κινητό χωρίς θήκη και δεν έχουν σκοπό να το αλλάξουν σε μερικούς μήνες, σίγουρα θα πρότεινα την βάση. edit: Το παρέλαβα σε 9 μέρες (7 εργάσιμες) από την παραγγελία. σιγουρα δεν ειναι το γνησιο, απο εκει και περα, επειδη ειπες οτι "παιζει" εννοεις πως οταν παταει στην πλαινη επιφανεια και φορτιζει, αν το κουνησεις δεν ειναι σταθερο? παιζει λιγακι αν καταλαβα καλα? Ακριβως το ιδιο μου εκανε και εμενα το Ζ1 με τη διαφορα οτι οταν το ειχα πολλες ωρες ακουμπισμενο στο γραφειο και φορτιζε "επεφτε" προς τα κατω το καλωδιο μιας και ειναι στον αερα οταν φορτιζει, με αποτελεσμα αυτη η μικρη κλιση που επαιρνε να δημιουργει προβλημα στην φορτιση.. Θα περιμενω να μας πεις και μελλοντικα αν συνεχιζει να φορτιζει τοσο σταθερα..μιας και η δικη μου διαπιστωση ηρθε μετα απο καμποσο καιρο και οχι με την πρωτη.. Τελος, θεωρω προτιμοτερο μια βαση φορτισης ειδικα για οσους φορτιζουν το κινητο καθε 2 μερες (συνηθως εμενα μου εβγαζε 2 μερες) οποτε δεν ειναι τοσο ενοχλητικο να το βγαζεις απο τη θηκη, παρα να ρισκαρω την μπαταρια του. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Τώρα πραγματικά κι εγώ μπήκα σε σκέψεις. Αν όντως παίζει τόσο εύκολα το καλώδιο στην υποδοχή μαγνητικής φόρτισης, προφανώς και δεν κάνει για φόρτιση στο αυτοκίνητο, που προσωπικά εγώ για εκεί το θέλω μόνο, μιας και έχω τη μαγνητική βάση φόρτισης για φόρτιση στο σπίτι. Μάλιστα τώρα που έχω ποιοτικές μεμβράνες μπρος-πίσω, οπότε κατά τη φόρτιση δε θα μένει απροστάτευτο το κινητό, δεν έχω πλέον θέμα να βάζω-βγάζω τη συσκευή απ'τη θήκη σιλικόνης. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ναι για αμάξι σίγουρα δεν θα το πρότεινα. Μην φανταστείτε ότι ξεκολλάει ο μαγνήτης με ένα φύσημα, αλλά δεν είναι να το πολυκουνάς κιόλας. Εξάλλου και η μαγνητική βάση δεν βολεύει στο να το κουνάς, απλά με το καλώδιο ξεχνιέσαι και το θεωρείς πιο δεδομένο ότι μπορείς να το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα. Εσείς που έχετε την μαγνητική βάση, αν δεν σας είναι κόπος μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν το USB φυσάκι έχει λογότυπα επάνω και αν το καλώδιο είναι πιο λεπτό? Παραθέτω μια φωτογραφία με όσα έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου. (Το πίσω USB φυσάκι είναι από το καλώδιο που είχε μέσα το τηλέφωνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Η γνήσια μαγνητική βάση φόρτισης (τουλάχιστο αυτή που πήρα εγώ απ' το e-shop.gr) δεν έχει κάποιο καλώδιο να εξέχει. Μόνο υποδοχή microUSB, στην οποία συνδέεις το φορτιστή. Το όποιο καλώδιο είναι εσωτερικά, και καταλήγει σε θηλυκό microUSB. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Α οκ, νόμιζα ότι είχε και ενσωματωμένο καλώδιο και απλά αφαίρεσαν το σώμα της βάσης και έμενε σκέτο το καλώδιο με την μαγνητική κεφαλή. Άρα το μαγνητικό καλώδιο είναι ένα καθαρά ψεύτικο προϊόν? Τι αντέγραψαν? Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει κυκλοφορήσει οπουδήποτε στον κόσμο επίσημα από την sony κάποιο μαγνητικό καλώδιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Α οκ, νόμιζα ότι είχε και ενσωματωμένο καλώδιο και απλά αφαίρεσαν το σώμα της βάσης και έμενε σκέτο το καλώδιο με την μαγνητική κεφαλή. Άρα το μαγνητικό καλώδιο είναι ένα καθαρά ψεύτικο προϊόν? Τι αντέγραψαν? Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει κυκλοφορήσει οπουδήποτε στον κόσμο επίσημα από την sony κάποιο μαγνητικό καλώδιο? Ποτέ δεν πίστεψα ότι υπήρξε επίσημο καλώδιο μαγνητικής φόρτισης, καθότι αντίστοιχα προϊόντα κυκλοφορούν από την εποχή του Ζ1 και κανένα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα παγκόσμια και επίσημα, ενώ όλα τα αντίστοιχα docks (από το Ζ μέχρι και το Ζ2) κυκλοφορούν επίσημα σε κάθε χώρα. Πιστεύω ότι άνοιξαν τα αντίστοιχα docks (επίσημα και ανεπίσημα), και διέθεσαν το καλώδιο χωρίς το dock. Το καλώδιο που υπάρχει μέσα στα docks έχει κωδικό μοντέλου EC-21. Πραγματικά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην προμηθευτώ κάτι το οποίο ίσως να θέσει σε κίνδυνο τη μπαταρία του κινητού, ειδικά από τη στιγμή που είναι μη αφαιρούμενη. ;) Edited June 25, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Θα ξαναδώσω feedback μετά από λίγο καιρό. Και κάτι άσχετο, το NFC λειτουργεί πάνω από την θήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 το NFC λειτουργεί πάνω από την θήκη? Ναι, άνετα. Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα με το nfc tag που έχω στο αμάξι, για να ανοιγοκλείνω BT+ακουστικό. Πολύ βολικό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 καλημερα παιδες, παρατηρησα κατι στο Ζ1c του πατερα μου και θελω την αποψη σας γιατι δεν εβγαλα ακρη. Μπαινοντας στις φωτο απο το album οπως αυτο εχει αναβαθμιστει, ειδα οτι μαζι με τις φωτο εχει και τα thumbnails τα οποια εμφανιζονται και απο το widget των φωτογραφιων, με αποτελεσμα 1ον να βλεπω φωτογραφιες σε χαλια ποιοτητα και 2ον να τις βλεπω 2 φορες.. Εκανα επαναφορα της εφαρμογης στην εργοστασιακη και νομιζω εφτιαξε αλλα δεν μπορεσα να το ψαξω παραπανω.. Εχετε παρατηρησει κατι τετοιο? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 επειδη το κουμπι on/off ειναι λιγο δυσχρηστο στο ανοιξε/κλεισε την οθονη, ξερει κανεις αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να ξθπναμε την οθονη? καμια μοντα? κανας κερνελ που να υποδτηριζει tap2wake? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Κι εμένα είχε μια μικρή έλλειψη όταν σκόπευα να το αγοράσω. Μετά από λίγες μέρες ξαναείχε στοκ. Περίμενε λίγο και θα το έχουν ξανά διαθέσιμο. - - - - - - - - - - - - - - Πάντως παιδιά, όποιος έχει τη διάθεση να δώσει κάποια χρήματα παραπάνω για tempered glass, αξίζει πραγματικά. Σήμερα παρέλαβα την Ultimate Shield tempered glass για μπροστά, και πραγματικά η αίσθηση δεν συγκρίνεται με τα πλαστικά protectors. Μάλλον θα τσιμπήσω και για το πίσω μέρος. Αξίζει τον κόπο. Ούτε τόσες δαχτυλιές κάνει (αρκεί να έχει oleophobic επίστρωση), ούτε είσαι όλη την ώρα με το πανάκι να καθαρίζεις, το χέρι γλιστράει στην οθόνη πολύ πιο εύκολα, καμία σχέση. Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι αυξάνεται λίγο παραπάνω το πάχος της συσκευής. περιεγραψε μου φιλε μου Πανο πως ειναι αυτο, γιατι εγω παρηγγειλα μια θηκη αυτη http://www.ebay.com/itm/131127572235?var=430296248419&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και ειχε στο πακετο και ενα screen protector ειχα παραγγειλει κι αλλα 3 και απετυχα σε ολα να τα βαλω ολο φουσκαλες ειναι, και λεω αυτο που λες εσυ τι ειναι μηπως κανω την δουλεια μου, γιατι λεω να το παραγγειλω , κολαει κι αυτο ή ειναι σαν θηκη που μπαινει το κινητο μεσα κι αν μπορεις στειλε μου λινκ και για την εμπρος και για την πισω οπως ειπες που θες ν αγορασεις Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ξέρει κανείς το customization number για την Ελλάδα σε αυτό το κινητό? Όποιος έχει Ελληνικό κινητό και δεν έχει περαστεί κάποιο ftf μέσω flashtool, μπορεί παρακαλώ να το ελέγξει μισό λεπτό να μου πει? Για να το δει αυτό κανείς ανοίγει τον dialer του τηλεφώνου και πληκρτολογεί *#*#7378423#*#*. Από το μενου που θα βγει, πηγαίνετε το Service info->Software info και βλέπει το Customazition version που είναι της μορφής ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ_XXX Παιδιά είναι ανάγκη!! Σας ευχαριστώ!! :) Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 περιεγραψε μου φιλε μου Πανο πως ειναι αυτο, γιατι εγω παρηγγειλα μια θηκη αυτη http://www.ebay.com/itm/131127572235?var=430296248419&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και ειχε στο πακετο και ενα screen protector ειχα παραγγειλει κι αλλα 3 και απετυχα σε ολα να τα βαλω ολο φουσκαλες ειναι, και λεω αυτο που λες εσυ τι ειναι μηπως κανω την δουλεια μου, γιατι λεω να το παραγγειλω , κολαει κι αυτο ή ειναι σαν θηκη που μπαινει το κινητο μεσα κι αν μπορεις στειλε μου λινκ και για την εμπρος και για την πισω οπως ειπες που θες ν αγορασεις Καλησπέρα. Αυτό που πήρα ήταν αυτό: http://m.ebay.com/itm?itemId=121318104730 Επειδή έχω βάλει "κανονικά" protectors και ξέρω τι μπελάς είναι, πίστεψέ με το γυαλί είναι πολύ διαφορετικό, και σε αίσθηση όταν καταφέρεις να το τοποθετήσεις, αλλά κυρίως πολύ πιο εύκολο σε τοποθέτηση. Μέσα στη συσκευασία έχει υγρό και στεγνό πανάκι, με τα οποία περνάς την οθόνη πριν βάλεις το γυαλί. Η τοποθέτηση είναι πολύ πιο εύκολη, το βάζεις-βγάζεις όσες φορές θέλεις χωρίς να βγαίνει η κόλλα. Αν μείνει κάποια σκονίτσα από κάτω, έχει ειδικά αυτοκολλητάκια με τα οποία τα αφαιρείς πανεύκολα. Φουσκάλες μηδέν, με το που το τοποθετήσεις πάνω στην οθόνη, το πατάς μία στο κέντρο και κολλάει μόνο του. Το περνάς από πάνω μία με το πανάκι και τέλος. Ακόμα και να μείνει κάτι από κάτω, το ξαναβγάζεις, αφαιρείς τις σκόνες και το ξαναβάζεις. Αν κολλήσουν πολλές σκόνες, ακόμα και να το πλύνεις μπορείς το γυαλί. Πραγματικά πολύ βολικό. Αν προσέξεις λιγάκι στην τοποθέτηση, είναι πάρα πολύ εύκολο. Δυστυχώς απ' ότι βλέπω η συγκεκριμένη μάρκα δεν έχει tempered glass για πίσω. Για πίσω έχω βάλει κανονικό screen protector, αυτό: http://m.ebay.com/itm/191206685842?txnId=1003345455009 Έχει κάνει 1-2 φουσκαλίτσες αλλά δε με πολυνοιάζει γιατί έχω θήκη σιλικόνης και δε φαίνεται. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Ξέρει κανείς το customization number για την Ελλάδα σε αυτό το κινητό? Όποιος έχει Ελληνικό κινητό και δεν έχει περαστεί κάποιο ftf μέσω flashtool, μπορεί παρακαλώ να το ελέγξει μισό λεπτό να μου πει? Για να το δει αυτό κανείς ανοίγει τον dialer του τηλεφώνου και πληκρτολογεί *#*#7378423#*#*. Από το μενου που θα βγει, πηγαίνετε το Service info->Software info και βλέπει το Customazition version που είναι της μορφής ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ_XXX Παιδιά είναι ανάγκη!! Σας ευχαριστώ!! :) Εμενα λεει 1280-1394-R2C που χρησιμευει αυτο? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα. Αυτό που πήρα ήταν αυτό: http://m.ebay.com/itm?itemId=121318104730 Επειδή έχω βάλει "κανονικά" protectors και ξέρω τι μπελάς είναι, πίστεψέ με το γυαλί είναι πολύ διαφορετικό, και σε αίσθηση όταν καταφέρεις να το τοποθετήσεις, αλλά κυρίως πολύ πιο εύκολο σε τοποθέτηση. Μέσα στη συσκευασία έχει υγρό και στεγνό πανάκι, με τα οποία περνάς την οθόνη πριν βάλεις το γυαλί. Η τοποθέτηση είναι πολύ πιο εύκολη, το βάζεις-βγάζεις όσες φορές θέλεις χωρίς να βγαίνει η κόλλα. Αν μείνει κάποια σκονίτσα από κάτω, έχει ειδικά αυτοκολλητάκια με τα οποία τα αφαιρείς πανεύκολα. Φουσκάλες μηδέν, με το που το τοποθετήσεις πάνω στην οθόνη, το πατάς μία στο κέντρο και κολλάει μόνο του. Το περνάς από πάνω μία με το πανάκι και τέλος. Ακόμα και να μείνει κάτι από κάτω, το ξαναβγάζεις, αφαιρείς τις σκόνες και το ξαναβάζεις. Αν κολλήσουν πολλές σκόνες, ακόμα και να το πλύνεις μπορείς το γυαλί. Πραγματικά πολύ βολικό. Αν προσέξεις λιγάκι στην τοποθέτηση, είναι πάρα πολύ εύκολο. Δυστυχώς απ' ότι βλέπω η συγκεκριμένη μάρκα δεν έχει tempered glass για πίσω. Για πίσω έχω βάλει κανονικό screen protector, αυτό: http://m.ebay.com/itm/191206685842?txnId=1003345455009 Έχει κάνει 1-2 φουσκαλίτσες αλλά δε με πολυνοιάζει γιατί έχω θήκη σιλικόνης και δε φαίνεται. αν πισω αφησω αυτο που πηρα? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 αν πισω αφησω αυτο που πηρα? Το protector που είχε στο πακέτο ήταν για μπροστά ή για πίσω; Αν έχει εγκοπές για κάμερες, φλας κλπ, τότε το μπροστινό δεν ταιριάζει για πίσω. Αν είναι χωρίς εγκοπές, λογικά δεν έχεις θέμα. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts