Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

[/color]

Μιας και μολις εσπασα το SP μου και δεν παιζει ουτε επιδοτηση...εχω ψηθει να αγορασω το Z1 compact....μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο σκρουτζομαγαζο ή καποιο αναλογο να το αγορασω?

birdphone εχω κανει συναλλαγη μ αυτο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη

This is Sparta!!!:nagger:

Μιας και μολις εσπασα το SP μου και δεν παιζει ουτε επιδοτηση...εχω ψηθει να αγορασω το Z1 compact....μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο σκρουτζομαγαζο ή καποιο αναλογο να το αγορασω?

Δες και στα Kaizeroμάγαζα που το έχουν και σε ελληνικό.

Συνεπώς είναι άριστο από σήμα το μικρό. Thanks για την ενημέρωση παίδες.

Συνεπώς είναι άριστο από σήμα το μικρό. Thanks για την ενημέρωση παίδες.

Μολις το εκλεισα στο KAizer....ευχαριστω...

απο αυριο που θα το εχω θα σας πω εντυπωσεις...

Είναι όντως ελληνικά; Πως γίνεται να είναι το μοναδικό μαγαζί που πουλάει το ελληνικό σε τιμές αντίστοιχες των παραεισαγωγής, αν όχι και μικρότερες σε σχέση με άλλα σκρουτζομάγαζα; Ή μήπως έχει μαζέψει καμία προβληματική παρτίδα της Sony Ελλάδος από τις μεγάλες αλυσίδες;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ υπόθεση ΠΑΝΤΑ, δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο μαγαζι, ίσα ίσα που έχει πολύ καλές κριτικές.

Είναι όντως ελληνικά; Πως γίνεται να είναι το μοναδικό μαγαζί που πουλάει το ελληνικό σε τιμές αντίστοιχες των παραεισαγωγής, αν όχι και μικρότερες σε σχέση με άλλα σκρουτζομάγαζα; Ή μήπως έχει μαζέψει καμία προβληματική παρτίδα της Sony Ελλάδος από τις μεγάλες αλυσίδες;

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ υπόθεση ΠΑΝΤΑ, δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο μαγαζι, ίσα ίσα που έχει πολύ καλές κριτικές.

τελευταιως κατι εχουν κανει ολοι και γραφουν ελληνικο στην ετικετα του κουτιου (el ) μαζι με ολα τα αλλα, και αν το ψαξεις και τους ρωτησεις εννοουν οτι απλα υποστηριζει 160χαρακτηρες ελληνικων στα ΣΜΣ, καμια σχεση με το ελληνικο οπως το ξεραμε..

Το λεω γιατι το ειδα με τα 2 που μου ηρθαν απο birdphone τα οποια ομως δεν μου τα πουλησαν για ελληνικα, αλλα μου εξηγησαν απο μονοι τους τι παιζει, οποτε υποθετω οτι εκει στο καιζερ πηγαν ενα βημα παραπερα.. :lol: :p

Γενικα το συγκεκριμενο μαγαζι δεν το εχω σε εκτιμηση, καθαρα λογω περιστατικων κακης εγγυησης DOA που εχω δει εδω μεσα με το Ζ αν θυμαμαι καλα..Αντιθετα στο birdphone ειναι οκ, στα sevenspot ακομα καλυτεροι που ειχαν δεχτει να το ανοιξω και αν δε μαρεσει να μην το παρω, επειδη επαιζε αυτο με τις οθονες κτλ..απλα δεν ειναι παντα οι πιο φθηνοι τουτοι εδω.

Για μενα ψωνιστε οπου βλεπετε καλες κριτικες στο σκρουτζ, και πολλες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εμένα πάντως που το πήρα από Κάιζερ μου είπαν ότι είναι ευρωπαϊκό, αλλά είχε οδηγίες χρήσης κανονικά και ελληνικές, και όχι σε φωτοτυπία.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προβληματίστηκα με αυτό κι έκανα διάφορες υποθέσεις. Πάντως στο site γράφει ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν το δεις καλόπιστα είναι θετικό μάλλον. Αν το δεις καχύποπτα θεωρείς καλύτερα να πας για EU μοντέλο. Βέβαια αν έφτανα στο σημείο να παραγγείλω θα ζητούσα κάποιες διευκρινίσεις. Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψε ο Nikos_Mpl.

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ προβληματίστηκα με αυτό κι έκανα διάφορες υποθέσεις. Πάντως στο site γράφει ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν το δεις καλόπιστα είναι θετικό μάλλον. Αν το δεις καχύποπτα θεωρείς καλύτερα να πας για EU μοντέλο. Βέβαια αν έφτανα στο σημείο να παραγγείλω θα ζητούσα κάποιες διευκρινίσεις. Πάντως μου κάνει εντύπωση αυτό που έγραψε ο Nikos_Mpl.

Μακαρι να ειμαι λαθος και να ειναι κανονικο ελληνικο χωρις προβλημα, αλλα το βλεπω δυσκολο..ειτε ισχυει η αποψη παραπανω οτι ειναι τυχον προβληματικα απο σονυ ελλαδος (που το ξερει ομως? μηπως ειναι επισκευασμενα? θεωριες..)

ή απλα εννοουν οτι εχει ελληνικα στα ΣΜΣ με την εννοια των 160 χαρακτηρων.

Για μενα απλα πηγαινε απο εκει και δες το κουτι, αν γραφει el και τιποτα αλλο ειναι ελληνικο, ρισκαρε το και εχεις doa..απλα ψαχτο οταν το παρεις..εμενα ειχε ξεκολημενη οθονη το 1ο..αλλα επαιζε αψογα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μην παρεξηγηθώ, ΔΕΝ έχω να προσάψω κάτι στο μαγαζί, δεν έχω αγοράσει ποτέ από αυτό και δεν έχω καμία πρόθεση να το δυσφημίσω. Εγώ έκανα μια καθαρά ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ υπόθεση για το ότι πουλάει τα ελληνικής αντιπροσωπίας όσο τα παραεισαγωγής όλων των υπολοίπων.

Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι επισκευασμένα, ΑΝ είναι όντως ελληνικά, λέω μήπως κάποια επίσημα εισηγμένη παρτίδα παρουσίασε κάποιο μικροπροβληματάκι (γνωστό από το εργοστάσιο) και η Sony Ελλάδος την έδωσε σε μικρότερη τιμή. Μπορεί το μικροπροβληματάκι να είναι απλά η JDI οθόνη και να αρνήθηκαν οι μεγάλες αλυσίδες να τα πάρουν. Η Sony και πιθανότατα και οι μεγάλες αλυσίδες, ξέρουν από τα S/N ποιες συσκευές έχουν την κάθε οθόνη, δεν είναι δυνατόν τόσο τυχαία τα σκρουτζομάγαζα να τυχαίνουν JDI και οι μεγάλες αλυσίδες AUO.

Υποθέσεις είναι όλα αυτά!!!!

Μολις παρελαβα το κινητο...εχθες εγινε η παραγγελια, σημερα το παρελαβα...

Ηρθε κανονικοτατα σφραγισμενο, με ελληνικες οδηγιες (οχι φωτοτυπιες) και ολα τα σχετικα αυτοκολητα ακριβως οπως ειναι η συσκευασια οταν πας σε καποιο γνωστο ηλεκτρομαγαζο να το αγορασεις (το ειχα ενα αγχος αυτο)

Ακομα δεν εχω ξεκινησει το σκαλισμα...θα σας μεταφερω εντυπωσεις μολις το κανω κι αυτο...

Η συσκευασια ειχε μεσα φορτιστη-καλωδιο, hands free απο αυτα που χωνονται στο αυτι και καλωδιο OTG...επισης πρεπει να ειναι απο τις φρεσκες σχετικα παρτιδες, εχει το σηματακι του μουντιαλ στη Βραζιλια η συσκευασια...

αυτα μεχρι στιγμης

Ηρθε κανονικοτατα σφραγισμενο, με ελληνικες οδηγιες (οχι φωτοτυπιες) και ολα τα σχετικα αυτοκολητα ακριβως οπως ειναι η συσκευασια οταν πας σε καποιο γνωστο ηλεκτρομαγαζο να το αγορασεις (το ειχα ενα αγχος αυτο)

Ακομα δεν εχω ξεκινησει το σκαλισμα...θα σας μεταφερω εντυπωσεις μολις το κανω κι αυτο...

Η συσκευασια ειχε μεσα φορτιστη-καλωδιο, hands free απο αυτα που χωνονται στο αυτι και καλωδιο OTG...επισης πρεπει να ειναι απο τις φρεσκες σχετικα παρτιδες, εχει το σηματακι του μουντιαλ στη Βραζιλια η συσκευασια...

αυτα μεχρι στιγμης

Καλοριζικο! αν εχει την 4.3 πες μας και τι οθονη φοραει..επισης δουλεψε το με 4.3 λιγο πριν πας 4.4..

α! και το σηματακι το εχει κανα χρονο η sony πανω στις συσκευασιες..

αυτα μεχρι στιγμης

Καλορίζικος ο παίκτης! Καλωσήρθες στο club.

Τα σηματάκια του μουντιάλ υπάρχουν αρκετό καιρό τώρα, μιας και η Sony είναι μέγας χορηγός.

Το ίδιο ακριβώς έχει και πάνω στο πακέτο του γνήσιου μαγνητικού dock φόρτισης DK-32.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλοριζικο! αν εχει την 4.3 πες μας και τι οθονη φοραει..επισης δουλεψε το με 4.3 λιγο πριν πας 4.4..

α! και το σηματακι το εχει κανα χρονο η sony πανω στις συσκευασιες..

Μου εβγαλε ενημερωση για την 4.4 αλλα οπως προτεινεις και συ θα το σκαλισω λιγο με την 4.3 και θα δω τι θα κανω...

Πως κοιταω τι οθονη φοραει?

Μου εβγαλε ενημερωση για την 4.4 αλλα οπως προτεινεις και συ θα το σκαλισω λιγο με την 4.3 και θα δω τι θα κανω...

Πως κοιταω τι οθονη φοραει?

ναι αν και αρχιζω να πιστευω οτι η αυξημενη καταναλωση οφειλεται και στο skype το οποιο τρεχει χωρις να φαινεται ακομα και αν εχεις κανει εξοδο..

θα κανεις ο,τι λεει εδω και θα δεις ποιο φορας:

Install Terminal Emulator from Google Play open it and enter this commands:

cd /sys/devices/mdss_dsi_panel

cat panel_id

Or just go there using a file manager.

cat panel_id

Αφου βαλεις την εφαρμογη που λεει πανω, ξεκινα με το τελευταιο, στην τελευταια σειρα, που δεν ξερω αν παιζει αλλα θα γλιτωσεις δρομο, αν οχι το 1ο παιζει σιγουρα, το 2ο με file manager δεν ξερω επισης.

ναι αν και αρχιζω να πιστευω οτι η αυξημενη καταναλωση οφειλεται και στο skype το οποιο τρεχει χωρις να φαινεται ακομα και αν εχεις κανει εξοδο..

θα κανεις ο,τι λεει εδω και θα δεις ποιο φορας:

cat panel_id

cat panel_id

Αφου βαλεις την εφαρμογη που λεει πανω, ξεκινα με το τελευταιο, στην τελευταια σειρα, που δεν ξερω αν παιζει αλλα θα γλιτωσεις δρομο, αν οχι το 1ο παιζει σιγουρα, το 2ο με file manager δεν ξερω επισης.

Tα καταφερα...ΑUO εχω....να χαιρομαι τωρα? :p

Tα καταφερα...ΑUO εχω....να χαιρομαι τωρα? :p

χαχαχαχα, ναι..αλλα αν σε χαλαει στο αγοραζω :p:p

χαχαχαχα, ναι..αλλα αν σε χαλαει στο αγοραζω :p:p

χαχαχαχα

μπα λεω να το κρατησω...και πρεπει να αντεξει γιατι το SP που ειχα δεν εβγαλε χρονο (το εσπασα)

παντως σαν πρωτη εικονα οι επιδοσεις του ειναι πολυ ανωτερες του SP...

Μετά την πρώτη αποτυχημένη αγορά του compact το πήρα ξανά σήμερα.

Για να δούμε.

Διαδικασία root χωρίς χάσιμο εγγύησης παίζει?

Άσχετο,υποστηρίζει ξεκλείδωμα οθόνης με αφή?

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Μετά την πρώτη αποτυχημένη αγορά του compact το πήρα ξανά σήμερα.

Για να δούμε.

Διαδικασία root χωρίς χάσιμο εγγύησης παίζει?

Άσχετο,υποστηρίζει ξεκλείδωμα οθόνης με αφή?

Υπαρχει τροπος να κανεις root χωρις να ξεκλειδωσεις bootloader κ κατ' επεκταση να χασεις εγγυηση. Εγω ακολουθησα αυτους τους οδηγους :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2642081

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2688933

Τωρα σχετικα με το ξεκλειδωμα με αφη αυτο ειναι χαρακτηριστικο που πρεπει να υποστηριζεται απο τον kernel. Προς το παρον δεν εχω βρει kernel για το compact που να το υποστηριζει.

@Nikos_Mpl Υπαρχει κ η τροποποιημενη εκδοση του skype που υποστηριζει εξοδο απο την εφαρμογη.

Ευχαριστώ πολύ,έβαλα το gravity screen

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

@Nikos_Mpl Υπαρχει κ η τροποποιημενη εκδοση του skype που υποστηριζει εξοδο απο την εφαρμογη.

Αντρέα τι εννοείς ? Μια απλή ρύθμιση από την εφαρμογή για μη αυτόματη σύνδεση φαντάζομαι αρκεί..

Πάντα μιλάω για χωρίς ρουτ

Αντρέα τι εννοείς ? Μια απλή ρύθμιση από την εφαρμογή για μη αυτόματη σύνδεση φαντάζομαι αρκεί..

Πάντα μιλάω για χωρίς ρουτ

Κοιτα εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1148708

Δεν χρειαζεται ρουτ, κ σου δινει την δυνατοτητα με το back button να κλεισεις την εφαρμογη

Κάτι που το έχω ψάξει και είδα ότι αφορά περισσότερες συσκευές, μάλλον είναι γενικό στο Android. Τι γίνεται όταν εξαφανίζεται εντελώς ο ήχος από τη συσκευή και επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση; Μου έχει συμβεί δύο φορές μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα δεν ακούγεται ήχος για ringtone, notifications, e-mail, sms, ήχος από εφαρμογές για το διαδίκτυο, π.χ. βίντεο στο YouTube κλπ. Επίσης αν μπω από τις ρυθμίσεις να επιλέξω ringtone, notifications, κλπ, όπως επίσης και να αλλάξω εντάσεις, δεν ακούγεται τίποτα. Ο ήχος στο Walkman ακούγεται κανονικά, όπως επίσης και ο ήχος συνομιλίας σε κατάσταση κλήσης. Από επιπλέον music players έχω εγκατεστήμενο το PlayerPro, και επίσης έχω και εφαρμογή προφίλ (Profiles+) που μου ελέγχει τους ήχους της συσκευής υπό συνθήκες. Το θέμα λύνεται μόνο με επανεκκίνηση. Πού οφείλεται το σφάλμα; Φταίνε οι εφαρμογές που έχω και διαχειρίζονται τους ήχους, είναι θέμα της συσκευής μου, ή είναι γενικό θέμα στο Android;

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact