Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά εκεί στην Arvato δεν πάνε καλά, μου ζήτησαν να στειλω και το κινητό λέει μαζί αλλιώς μόνο τα ακουστικά δεν γίνεται :mad: Και θα μεινω τους λεω χωρις κινητο τοσες μερες μονο για τα ακουστικα; Και ο φορτιστης λέει να χαλάσει θέλουν και την συσκευή πακέτο, ότι να ναι αυτή η εταιρεία... ειναι να μην μπλεξεις ...:mad:
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά εκεί στην Arvato δεν πάνε καλά, μου ζήτησαν να στειλω και το κινητό λέει μαζί αλλιώς μόνο τα ακουστικά δεν γίνεται :mad: Και θα μεινω τους λεω χωρις κινητο τοσες μερες μονο για τα ακουστικα; Και ο φορτιστης λέει να χαλάσει θέλουν και την συσκευή πακέτο, ότι να ναι αυτή η εταιρεία... ειναι να μην μπλεξεις ...:mad:

Επειδή έχω πάει στην Arvato (και επισκεύασα ένα Sole, άψογα) και επειδή επισκευάζει και άλλες μάρκες, όση ώρα ήμουν εκεί, κάποιος έφερε συσκευή Samsung για επισκευή και του ζήτησαν ακουστικά και φορτιστή (για επισκευή συσκευής...). Είπαν πως αυτή πολιτική της Samsung και όχι δική τους. Στα Sony δεν τα ζητούσαν αυτά...

Golden Hall, Γλυφάδα, Καλλιθέα.

Sony Center

Τα sony center εχουν 'pick up' υπηρεσια, μπορεις να δωσεις τη συσκευη σου να την στειλουν στο service?

Βεβαια, τα κινητα στην arvato καταληγουν....

:(

Άρα αυτό που με έσωσε δεν είναι ότι το πήγα σε Sony Center αλλά το ότι η Sony έχει καλύτερο service στη Γερμανία.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια, ειχα παρατηρησει ενα θεμα τριξιματος στο κινητο απο τις αρχες αλλα τωρα ασχοληθηκα περισσοτερο και ειδα απο που προερχεται. Οταν πιεζω το πισω καλυμμα του κινητου κυριως στο σημειο της μαγνητικης φορτισης και γενικα απο εκεινη την πλευρα, ακουγεται ενα τριξιμο. Χθες ειδα οτι κουνιεται ελαχιστα σε σχεση με το πλαισιο και επιπλεον ανοιξα το καπακι της sd και πιεζεται και η υποδοχη. Δηλαδη πιεζοντας απο πισω κουνιεται ελαχιστα ολη η μητρικη σε σχεση με το πλαισιο! Εχει παρατηρησει κανενας αλλος κατι τετοιο? Σε καθημερινη χρηση δεν φαινεται αυτο πρεπει να το πιεσεις επιτηδες για να το κανει, χωρις δυναμη βεβαια. Ειδα και στο xda ενα σχετικο θεμα, λετε να το παω arvato η θα μου πουν οτι ειναι φυσιολογικο? Edited by kotsosbb

Παιδιά έχω σοβαρό θέμα...η οθόνη του κινητού άρχισε να κάνει κόλπα στην αφή και παρατήρησα ένα μικρό ράγισμα πάνω το οποίο μαλλον σχετίζεται...φανταζομαι αυτό η εγγυηση δεν θα το καλύψει ακόμη κι αν τελικά δεν συνδέονται...γνωρίζεται πόσο περίπου μπορεί να μου κοστίσει η αντικατάσταση της οθόνης και της αφής και πόσο χρόνο κάνει;αξίζει?

Αν δεν κάνω λάθος 140!εμένα το κράτησαν 2 βδομάδες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχω σοβαρό θέμα...η οθόνη του κινητού άρχισε να κάνει κόλπα στην αφή και παρατήρησα ένα μικρό ράγισμα πάνω το οποίο μαλλον σχετίζεται...φανταζομαι αυτό η εγγυηση δεν θα το καλύψει ακόμη κι αν τελικά δεν συνδέονται...γνωρίζεται πόσο περίπου μπορεί να μου κοστίσει η αντικατάσταση της οθόνης και της αφής και πόσο χρόνο κάνει;αξίζει?

Κάνε την πάπια και πες ότι ενώ έπαιζες ένα απαιτητικό παιχνίδι, ζεστάθηκε η συσκευή και ράγισε η οθόνη! Αν δεν έχει κάποιο χτύπημα το κινητό περιμετρικά τότε άνετε μπορείς να πεις το παραπάνω και να βρεις το δίκιο σου! Προφανώς το έβαλες σε καμιά τσέπη και το πίεσες! Το έχεις σε θήκη?

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα noise cancellation ακουστικά της Sοny. Είναι συμβατά με το Z1c, δηλαδή αν τα συνδέσω θα έχω το όφελος της αποθορυβοποίησης; Ή είναι φτιαγμένα για Z2 και πάνω; Αξίζουν τον κόπο; Θένκιου. :)
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα noise cancellation ακουστικά της Sοny. Είναι συμβατά με το Z1c, δηλαδή αν τα συνδέσω θα έχω το όφελος της αποθορυβοποίησης; Ή είναι φτιαγμένα για Z2 και πάνω; Αξίζουν τον κόπο; Θένκιου. :)

Ναι παιζουν κανονικα...:music:

Poco X3 nfc 6/128

Ναι παιζουν κανονικα...:music:

Δουλεύουν σαν ακουστικά αποθορυβοποίησης, ή σαν απλά ακουστικά;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δουλεύουν σαν ακουστικά αποθορυβοποίησης, ή σαν απλά ακουστικά;

Δουλεύουν μόνο σαν απλά ακουστικά = δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί το noise cancellation αφού δε το υποστηρίζει το hardware της συσκευής.

Μπορει καποιος να μου προτεινει εναν τροπο για να πιανουν λιγοτερο χωρο τα βιντεο που τραβω με superior auto?

Σε ‘απλο’ hd, ουτε καν full hd αναλυση, το 1 λεπτο βιντεο, καταλαμβανει (σημερινη ληψη μου) 130mb!!!!

Δηλαδη αν τραβηξω κανα 10λεπτο, μιλαμε για 1,5-2gb!!!!!

Ας εχω 32αρα καρτα, δεν θελω τετοια μεγεθη.

Στην αρχη σκεφτηκα την συμπιεση, αλλα ειναι ηδη mp4 οποτε δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι που να αξιζει.

Απο την αλλη, δεν θελω να παρω το ρισκο για manual ρυθμισεις, εκτος μονο αν παω και το ορισω ως vga αναλυση και that’s it.

Υπαρχει λυση για μικροτερα μεγεθη αρχειων βιντεο σε hd αναλυση με superior auto?

Πειτε βελτιωτικες προτασεις, σε οποιαδηποτε κατευθυνση κι αν κινουνται (settings, αλλο προγραμμα ληψης, συμπιεση ισως με καποιο app, οτιδηποτε…).

Δουλεύουν μόνο σαν απλά ακουστικά = δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί το noise cancellation αφού δε το υποστηρίζει το hardware της συσκευής.

Κατάλαβα, οπότε δεν έχει νόημα να τα χρησιμοποιήσει κανείς στο Z1c που δεν υποστηρίζει noise cancellation. Καλύτερα να αγοράσω κάτι άλλο σε ακουστικά.

Μπορει καποιος να μου προτεινει εναν τροπο για να πιανουν λιγοτερο χωρο τα βιντεο που τραβω με superior auto?

Σε ‘απλο’ hd, ουτε καν full hd αναλυση, το 1 λεπτο βιντεο, καταλαμβανει (σημερινη ληψη μου) 130mb!!!!

Δηλαδη αν τραβηξω κανα 10λεπτο, μιλαμε για 1,5-2gb!!!!!

Ας εχω 32αρα καρτα, δεν θελω τετοια μεγεθη.

Στην αρχη σκεφτηκα την συμπιεση, αλλα ειναι ηδη mp4 οποτε δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι που να αξιζει.

Απο την αλλη, δεν θελω να παρω το ρισκο για manual ρυθμισεις, εκτος μονο αν παω και το ορισω ως vga αναλυση και that’s it.

Υπαρχει λυση για μικροτερα μεγεθη αρχειων βιντεο σε hd αναλυση με superior auto?

Πειτε βελτιωτικες προτασεις, σε οποιαδηποτε κατευθυνση κι αν κινουνται (settings, αλλο προγραμμα ληψης, συμπιεση ισως με καποιο app, οτιδηποτε…).

Κανεις δεν ξερει;

Κανεις δεν ξερει;

αν θεωρεις εξυπνο να τραβας σε vga τι να πω..κακως πηρες καινουριο κινητο. Το ενδεχομενο να τα περνας στο pc σου ή να παρεις ακομα μεγαλυτερη καρτα παιζει? (τωρα αν θες να τραβας 50 ωρες βιντεο, παρε βιντεοκαμερα ή πολλες καρτες μνημης, δεν υπαρχει αλλος τροπος για να τα εχεις μαζι σου).

Επισης μπορεις να παρεις εναν εξωτερικο σκληρο και να τα ριχνεις μεσα με Usb OTG και να τον εχεις παντα μαζι εαν τοοοσο πολυ θες να εχεις τοοοσα πολλα και τοσο μεγαλα βιντεο μαζι σου.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αν θεωρεις εξυπνο να τραβας σε vga τι να πω..κακως πηρες καινουριο κινητο. Το ενδεχομενο να τα περνας στο pc σου ή να παρεις ακομα μεγαλυτερη καρτα παιζει? (τωρα αν θες να τραβας 50 ωρες βιντεο, παρε βιντεοκαμερα ή πολλες καρτες μνημης, δεν υπαρχει αλλος τροπος για να τα εχεις μαζι σου).

Επισης μπορεις να παρεις εναν εξωτερικο σκληρο και να τα ριχνεις μεσα με Usb OTG και να τον εχεις παντα μαζι εαν τοοοσο πολυ θες να εχεις τοοοσα πολλα και τοσο μεγαλα βιντεο μαζι σου.

Να σου πω πως το βλεπω.

Αν θελησω να κανω μεγαλη ληψη, θα την μεταφερω στο pc. Ετσι, και το κινητο 'ξεφορτωνω', και το επεξεργαζομαι-συμπιεζω. ok?

Αν ομως τραβω μικρα βιντεακια του ενος λεπτου, το θεωρω τρομερα 'βαρυ' να φορτωνω το κινητο με τοση πληροφορια.

Θα επρεπε ισως να υπαρχουν καποιες ρυθμισεις συμπιεσης, που δεν νομιζω να υπαρχουν ουτε σε manual mode, περα απο την 'χονδροειδη'-απλοϊκη επιλογη (κατι σαν 'ολα ή τιποτα) αλλαγης αναλυσης.

Δεν θεωρω 'εξυπνο', να καθομαι να 'ασχολουμαι' και να 'διαχειριζομαι' βιντεακια του ενος λεπτου.

Αυτα, ναι, εχω την απαιτηση να μπορω να τα αφηνω στο κινητο.

Θελω καλη ποιοτητα, αλλα οχι ρε φιλε και 130mb για 1min!!!!!

Εχω 32αρα καρτα, θεωρω υπερβολη αγορα μεγαλυτερης.

Με αυτα τα μεγεθη αρχειων σε ληψεις βιντεο, συντομα θα υπαρχει θεμα.

Ειδικα με τα 'κινητα', πρεπει να μπορεις να τραβας και κατι σε στυλ 'draft'-προχειρο. Για 'καλες' ληψεις εχω κι αλλη συσκευη.

Λοιπον, δεν θεωρω παραλογη την απαιτηση μου, και πιστευω, οτι με καποιο τροπο, πρεπει να υπαρχει μια διεξοδος/επιλογη/λυση.

Φίλε karib μας δουλεύεις ?? Γιατί δεν είσαι χαζός. ποια η διαφορά να σου γεμίσει με ένα μεγάλο ή 10 μικρά? Οοοοοταν και αν σου γεμίσει η μνήμη περνα τα στο pc.. Λες και θα γράφεις 300 μονολεπτα βίντεο κάθε μέρα και σε κουράζει..έλεος όμως

Εξάλλου back up δε θα τα παίρνεις ??

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Φίλε karib μας δουλεύεις ?? Γιατί δεν είσαι χαζός. ποια η διαφορά να σου γεμίσει με ένα μεγάλο ή 10 μικρά? Οοοοοταν και αν σου γεμίσει η μνήμη περνα τα στο pc.. Λες και θα γράφεις 300 μονολεπτα βίντεο κάθε μέρα και σε κουράζει..έλεος όμως

Εξάλλου back up δε θα τα παίρνεις ??

Παρακαλω, οχι επιθεσεις.

Εχω smartphones απο το 2007, με αναλογικα καλες δυνατοτητες για την καθε εποχη που τα αγοραζα τοτε, και microsd καρτες κλπ, αλλα ποτε μεχρι τωρα δεν ενοιωσα να γεμιζει με 'αδηφαγο' τροπο ο χωρος.

Οχι, μικροβιντεακια παντα παρεμεναν στις sd.

Αυτο πλεον δεν μπορει να γινει. Οταν θες 1,5gb για 10λεπτο βιντεο, δεν γινεται.

Θα μου πεις, η ποιοτητα θελει χωρο. Σωστο. Και θα πεις, οτι ισως δεν ειναι θεμα μονο του z1c. Κι αυτο ισως σωστο.

Αλλα γι'αυτο το συζητω, για να βρω λυση, αν υπαρχει.

Εστω πειτε μου κανενα android app να κανω μια καλη συμπιεση με το κινητο, αν ξερετε, και θα δω μηπως ξερουν και στο τοπικ με τις εφαρμογες.

Αλλα μπορει καποιος να εχει καποια βελτιωτικη προταση και ειδικα για το κινητο αυτο, πανω στο εν λογω θεμα.

Παρακαλω, οχι επιθεσεις.

Εχω smartphones απο το 2007, με αναλογικα καλες δυνατοτητες για την καθε εποχη που τα αγοραζα τοτε, και microsd καρτες κλπ, αλλα ποτε μεχρι τωρα δεν ενοιωσα να γεμιζει με 'αδηφαγο' τροπο ο χωρος.

Οχι, μικροβιντεακια παντα παρεμεναν στις sd.

Αυτο πλεον δεν μπορει να γινει. Οταν θες 1,5gb για 10λεπτο βιντεο, δεν γινεται.

Θα μου πεις, η ποιοτητα θελει χωρο. Σωστο. Και θα πεις, οτι ισως δεν ειναι θεμα μονο του z1c. Κι αυτο ισως σωστο.

Αλλα γι'αυτο το συζητω, για να βρω λυση, αν υπαρχει.

Εστω πειτε μου κανενα android app να κανω μια καλη συμπιεση με το κινητο, αν ξερετε, και θα δω μηπως ξερουν και στο τοπικ με τις εφαρμογες.

Αλλα μπορει καποιος να εχει καποια βελτιωτικη προταση και ειδικα για το κινητο αυτο, πανω στο εν λογω θεμα.

οι προτασεις για εφαρμογες ειναι εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350642&page=1106

2ον δεν σου επιτιθεμαι, αλλα οταν λες μια αντιφαση στην ιδια προταση δε μπορω να μην στο πω..Απο τη μια μας λες οτι μεγαλα βιντεο θα τα περνας στο pc, αλλα με τα μικρα δεν ασχολεισαι..λες και με τα μικρα θα γεμισεις μνημη..ακομα και τα μεγαλα ομως, ποοοοοσα 10λεπτα γραφεις?

Επισης ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις γραψει ουτε 5 βιντεο απο οταν το πηρες και ρωτας για τα επομενα 5 χρονια που θα γεμισει..Και ναι ειμαι προκατειλημμενος απεναντι σου γιατι η ερωτηση σου ειναι ακυρη.. Θες πολλα, πααααρα πολλα μονολεπτα βιντεο για να γεμισεις τα 40gb που εχεις με την 32αρα και την μνημη του κινητου, και αν γραφεις μεγαλα βιντεο ειπες τα περνας στον υπολογιστη..Ε οοοοταν γεμιζει περνα, εκτος αν εισαι κινηματογραφιστης με το Ζ1c Και το γεμιζεις καθε μερα..γιατι και καθε μηνα να το γεμιζεις δεν ειναι τοσο τραγικο να τα ριχνεις στο pc.

Επισης παρε 64αρα καρτα, 25 ευρω κανει μια καλη.

καλησπερα παιδια καλη χρονια και χρονια πολλα!

αν και μ αρεσουν περισσοτερο τα xperia και γενικα ειμαι φαν της σονυ

ειμαι αναμεσα στην αγορα 2 κινητων,του z1 compact και του lg g2

τι προτεινεται?

καλησπερα παιδια καλη χρονια και χρονια πολλα!

αν και μ αρεσουν περισσοτερο τα xperia και γενικα ειμαι φαν της σονυ

ειμαι αναμεσα στην αγορα 2 κινητων,του z1 compact και του lg g2

τι προτεινεται?

γεια σου φιλε.και χρονια σου πολλα.

εγω στην θεση σου θα επαιρνα το Sony z3 compact.ομως επειδη θελεις αναμεσα στα 2 θα επαιρνα παλι Sony.γι μενα ιδανικο ειναι ο ογκος σε ενα κινητο.το Ζ1 το εχει αυτο και τα χαρακτηριστικα του και δυνατοτητες εχουν ειπωθει στις παμπολες σελιδες του topic.

τωρα το lg ειναι κι'αυτο κινηταρα και το πρεοτιμουν πολλοι,αλλα ειναι "παντοφλα".ομως καλυτερα να ανοιξεις ενα νεο θεμα εδω επιλογη συσκευης για να παρεις περισσοτερες γνωμες και πληροφοριες.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις δικιο ευχαριστω φιλε :)

εκει που ειμουν σιγουρος οτι θελω το z1 compact μετα ακουσα οτι τρωει κολληματα μετα απο λιγο καιρο,η καμερα δεν ειναι 20 mpixel για κανεναν λογο και εχει θεματα..

και ολοι μου λενε να παρω το lg g2(σε αυτο μου λενε οτι το μονο προβλημα ειναι τα 16γιγα και οτι δεν παιρνει καρτα)

τεσπα θα ανοιξω σχετικο ποστ εκει που με ειπες

Δεν νομίζω πως το g2 είναι "παντόφλα ", μάλιστα δίπλα δίπλα με το xperia L της γυναίκας μου απλά δείχνει λίγο μεγαλύτερο, υπόψιν το Z1 compact kai to L έχουν παρόμοιες διαστάσεις και ίδιας διάστασης οθόνη. Εγώ θα έλεγα ο φίλος να επιλέξει το Ζ3 compact, όπου στις ίδιες διαστάσεις με το z1c παίρνει 4,6" οθόνη ;) αν δεν είχε εξοικειωθεί το μάτι μου με τα πενταιντσα κινητα ίσως επέλεγα και το z3c, για την ώρα μένω με το χορταστικό από κάθε άποψη lg g2.
Konakis.

η αληθεια ειναι οτι προτιμω τα μικρα κινητα...one-handed δεν θελω να χρησημοποιω κινητο με τα 2 χερια...γι αυτο βεβαια ειμαι κατοχος του xperia ray το οποιο το εχω 4 χρονια..νταξει τωρα τα εχει φτυσει :P

ζ3 δεν μπορω αν και θα ηθελα λογω ελλειψης χρηματων ;)

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact