hasiotis_john Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Εγω προσπαθώ να το κάνω μέσω OTA γιατί με usb δεν μπορώ και μου βγάζει σφάλμα στην επαλήθευση. Και μένα με δυσκόλεψε πολύ η διαδικασία μιας και στο τέλος που έβγαζε κάποιο λάθος σαν και σένα! (Με win 7) Άλλαξα θύρα usb και έγινε η αναβάθμιση! Για δοκίμασε και συ έτσι! Επίσης να κάνεις και μια επανεκκίνηση του pc/laptop! Ως τώρα μου φαίνονται όλα μια χαρά (όχι ότι δεν ήταν πριν :p:D) και η κάμερα που την έχω ταράξει στις φώτο από χθες... Εννοείτε είναι νωρίς για χαρές! Θα περιμένω κάμποσες μέρες και μετά θα κρίνω!~ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. November 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2014 Και μένα με δυσκόλεψε πολύ η διαδικασία μιας και στο τέλος που έβγαζε κάποιο λάθος σαν και σένα! (Με win 7) Άλλαξα θύρα usb και έγινε η αναβάθμιση! Για δοκίμασε και συ έτσι! Επίσης να κάνεις και μια επανεκκίνηση του pc/laptop! Ως τώρα μου φαίνονται όλα μια χαρά (όχι ότι δεν ήταν πριν :p:D) και η κάμερα που την έχω ταράξει στις φώτο από χθες... Εννοείτε είναι νωρίς για χαρές! Θα περιμένω κάμποσες μέρες και μετά θα κρίνω!~ ;) Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση αλλά ίσως δεν κατάλαβες το πρόβλημα μου. Εγώ αναγκαστικά μέσω OTA πρέπει να το κάνω γιατί το usb του κινητού δεν λειτουργεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω την εντυπωση, αλλα ισως και να κανω λαθος, οτι μετα το τελευταιο update, αυξηθηκε ακομη περισσοτερο η αυτονομια της μπαταριας. Εσεις διαπιστωσατε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Εχω την εντυπωση, αλλα ισως και να κανω λαθος, οτι μετα το τελευταιο update, αυξηθηκε ακομη περισσοτερο η αυτονομια της μπαταριας. Εσεις διαπιστωσατε κατι; Χωρις να εχω μεγαλο δειγμα,αφου την περασα μολις εχθες το πρωι, εντουτοις μοιαζει να εχεις δικιο! εχει "κολλησει" εδω και κανα 5ωρο στο 79%:blink::blink: . μεχρι και RR3 επαιξα κανα 5/10 λεπτο και δεν κουνηθηκε ρουπι , ενω πριν την ρουφαγε σαν πορτοκαλαδα με μπουρι... λετε να εκανε κανα μαγικο η sony?(οχι οτι ειχε κανα θεμα η αυτονομια του βεβαια,αλλα παντα καθε βελτιωση ευπροσδεκτη...) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Χωρις να εχω μεγαλο δειγμα,αφου την περασα μολις εχθες το πρωι, εντουτοις μοιαζει να εχεις δικιο! εχει "κολλησει" εδω και κανα 5ωρο στο 79%:blink::blink: . μεχρι και RR3 επαιξα κανα 5/10 λεπτο και δεν κουνηθηκε ρουπι , ενω πριν την ρουφαγε σαν πορτοκαλαδα με μπουρι... λετε να εκανε κανα μαγικο η sony?(οχι οτι ειχε κανα θεμα η αυτονομια του βεβαια,αλλα παντα καθε βελτιωση ευπροσδεκτη...) την εκανα εχοντας 70%, μολις τελειωσε πηγε 77% (λογικο αφου ηταν καμποση ωρα καλωδιο) και η ωρα ηταν 10 το βραδυ, χθες, εκανα 2 τηλεφωνα, λιγο fb κτλ, και το αφησα οπως ηταν, ολα ανοιχτα, τεντα. το πρωι ηταν στο 75%! του εκανα επανεκινηση νομιζοντας οτι εχει κολλησει το ποσοστο..οχι οτι πριν θα ειχε φαει 10% αλλα με ανοιχτο ιντερνετ κτλ πιστευα οτι θα επρεπε να το βρω 4-5% κατω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Μπορω να απενεργοποιησω εντελως την χρηση του πληκτρου της καμερας; Πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω το Gmail default mail client. Χρησιμοποιουσα τοσο καιρό την εφαρμογή email και τώρα που θέλω να στέλνω email μόνο μέσω του Gmail δεν γίνεται. Μου ανοίγει πάντα την εφαρμογή email. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να κάνω το Gmail default mail client. Χρησιμοποιουσα τοσο καιρό την εφαρμογή email και τώρα που θέλω να στέλνω email μόνο μέσω του Gmail δεν γίνεται. Μου ανοίγει πάντα την εφαρμογή email. Ευχαριστώ τι εννοεις? απλα σεταρεις το gmail σου μονο στο gmail, αν εχεις ηδη κανει προεπιλογη το email Πας στις ρυθμισεις, εφαρμογες, τη βρισκεις και το βγαζεις απο προεπιλογη, σου εχει ενα κουμπι εκει που λεει αφαιρεση/διαγραφη προεπιλογων, κατι τετοιο.. Παρολα αυτα θα σου ελεγα να κρατησεις το mail, ειναι λιγοτερο ενεργοβορο και πολυ καλυτερα παραμετροποιησιμο, ειδικα αν δε θες να λαμβανεις με την ιδια συχνοτητα ολες τις ημερες και ωρες..οποτε εξοικονομεις αρκετη μπαταρια, χωρις οτι το gmail ειναι απο τη μανα του πολυ περισσοτερο ενεργοβορο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μπορω να απενεργοποιησω εντελως την χρηση του πληκτρου της καμερας; Πως γινεται; To ασχημο ειναι οτι ψαχνω στο google και δεν βλεπω λυση.... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Μπορω να απενεργοποιησω εντελως την χρηση του πληκτρου της καμερας; Πως γινεται; Δεν γινεται τετοιο πραγμα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 (edited) τι εννοεις? απλα σεταρεις το gmail σου μονο στο gmail, αν εχεις ηδη κανει προεπιλογη το email Πας στις ρυθμισεις, εφαρμογες, τη βρισκεις και το βγαζεις απο προεπιλογη, σου εχει ενα κουμπι εκει που λεει αφαιρεση/διαγραφη προεπιλογων, κατι τετοιο.. Παρολα αυτα θα σου ελεγα να κρατησεις το mail, ειναι λιγοτερο ενεργοβορο και πολυ καλυτερα παραμετροποιησιμο, ειδικα αν δε θες να λαμβανεις με την ιδια συχνοτητα ολες τις ημερες και ωρες..οποτε εξοικονομεις αρκετη μπαταρια, χωρις οτι το gmail ειναι απο τη μανα του πολυ περισσοτερο ενεργοβορο ...από την άλλη, το νέο gmail μπορεί να χειριστεί παραπάνω λογαριασμούς (έχω ήδη συνδέσει 2 gmail και 1 outlook) και με το νέο λουκ του -τουλάχιστον εμένα- μου αρέσει πιό πολύ από τον email client! Αν μπεις μέσα στις ρυθμίσεις το email cient δεν έχεις επιλογή να κάνεις remove το account google που έχεις προσθέσει; Edited November 25, 2014 by PP6210 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 ...από την άλλη, το νέο gmail μπορεί να χειριστεί παραπάνω λογαριασμούς (έχω ήδη συνδέσει 2 gmail και 1 outlook) και με το νέο λουκ του -τουλάχιστον εμένα- μου αρέσει πιό πολύ από τον email client! Αν μπεις μέσα στις ρυθμίσεις το email cient δεν έχεις επιλογή να κάνεις remove το account google που έχεις προσθέσει; ναι το ειδα και μετα το σουταρα..γιατι οταν με 1 μαιλ τρωει τοση μπαταρια,φαντασου να ελεγχει για 5 email Που εχω εγω.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaYadda Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα, ως υποψηφια αγοραστης θα ηθελα να ρωτησω τι ισχυει για τα ελαττωματα του συγκεκριμενου κινητου. Διαβασα κατι για υπερυψωμενο δαχτυλιδι καμερας? Τι πρεπει να προσεξω γενικα,και εμφανισιακα και απο αποψη επιδοσεων καμερας κτλ? :worry: Ευχαριστω! Παράθεση nokia 3310-->sony ericsson T610-->samsung E360 :O -->samsung J700 -->LG GT505-->Sony Xperia P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα, ως υποψηφια αγοραστης θα ηθελα να ρωτησω τι ισχυει για τα ελαττωματα του συγκεκριμενου κινητου. Διαβασα κατι για υπερυψωμενο δαχτυλιδι καμερας? Τι πρεπει να προσεξω γενικα,και εμφανισιακα και απο αποψη επιδοσεων καμερας κτλ? :worry: Ευχαριστω! καλησπερα! Γενικα μιλαμε για το κορυφαιο κινητο σε σχεση με τα λεφτα που δινεις, σε αυτο το μεγεθος. Απο εκει και περα εγω εχω να επισημανο ενα βασικο πραγμα που με χαλαει. Την ποιοτητα του ακουστικου,καθως σε ολα τα Ζ1c που περασαν απο τα χερια μου (4) οταν το εχεις τερμα ενταση εχει εναν μικρο τριγμο,που εμφανιζεται οταν ο αλλος μιλαει δυνατα ή ειναι κακη η ποιοτητα κλησης κτλ..οχι παντα,ομως καμια φορα ειναι ενοχλητικο. Κατα τα αλλα, το bleeding του φλας, περα απο 1-2 περιπτωσεις στην αρχη εδω μεσα δεν ξαναεμφανιστηκε και θεωρω οτι αν σου τυχει κατι τετοιο εχεις doa..εγω οταν τα αγοραζα τα κινητα τα δοκιμαζα κατευθειαν. Παρολα αυτα δεν το εχει δει κανεις μας απο τοτε. Αυτο με το δαχτυλιδι που λες κτλ δεν υπαρχει, δεν υφισταται.Ολα ειναι ιδια με κανονικη καμερα κτλ. Τελος, η καμερα του εμενα μαρεσει πολυ, και καμια φορα θα παιξω με ρυθμισεις για να εχω καλυτερα αποτελεσματα σε πιο δυσκολες συνθηκες, πχ σουρουπο..Ομως το φλας του ειναι αδυναμο. 2ο μειον λοιπον το φλας, που στο 1 μετρο αν εισαι σε μαγαζι βραδυ με μετριο φωτισμο δεν θα το κανει μερα για να βγαλεις τον απεναντι σου στο τραπεζι. Προσωπικα δε με απασχολει καθως το φλας το εχω μονο για φακο και οι ληψεις που κανω ειναι χωρις φλας..εξαλλου ποτε δε με ενδιεφερε να βγαλω στο 1 μετρο εμενα ή την παρεα μου, αν σε ενδιαφερει ομως να το προσεξεις. Πχ το S5 εχει τρομερα δυνατο φλας, εχω παθει πλακα..οπως και το Ζ3 εχει πολυ καλο (για το Ζ3c θα μαθω οταν το παρω). Αλλο προβλημα κτλ δεν εχω εντοπισει εγω, το κινητο εχει αριστη μπαταρια, ταχυτητα, οθονη πολυ καλη (οχι την καλυτερη ομως) και γενικα νομιζω οτι αξιζει τα λεφτα του αν δεν σε ενοχλουν αυτα που ειπα..και κυριως οτι παιρνεις αδιαβροχο και ομορφο πραμα..που ειναι βασικο. Σκεφτομαι να παω στο Z3c και δε μπορω να αποχωριστω το Ζ1c λευκο μου..απιστευτα ομορφο κινητο (το μαυρο που εχει πανω και κατω απο την οθονη του κανουν τρομερη αντιθεση σε σχεση με το πανασχημο λευκο του Ζ3c οπου αντιστοιχα ειναι λευκο και μοιαζει πιο ψευτικο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 συμπληρωματικα στο ποστ του φιλου Νικου ,να πω οτι οτνα με το καλο το αγορασεις , βαλε του μια θηκη ή μια ζελατινα ή οτιδηποτε . γιατι το πισω μερος του χαρασεται πραγματικα για πλακα. ΟΣΟ και να το προσεχεις...Κατα τα αλλα ειναι μια πραγματικα αψογη συσκευη,πανεμορφη με επιδοσεις και δυνατοτητες κορυφαιες (ειδικα για αυτο το μεγεθος οθονης.) Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπερα, ως υποψηφια αγοραστης θα ηθελα να ρωτησω τι ισχυει για τα ελαττωματα του συγκεκριμενου κινητου. Διαβασα κατι για υπερυψωμενο δαχτυλιδι καμερας? Τι πρεπει να προσεξω γενικα,και εμφανισιακα και απο αποψη επιδοσεων καμερας κτλ? :worry: Ευχαριστω! Τα δαχτυλιδια και μαλιστα υπερυψωμενα υπαρχουν μονο στον...Αρχοντα των δαχτυλιδιων!Σταματηστε να πιστευετε την μπαρουφα του καθενος μεσα στο ιντερνετ που ειτε εσκεμμενα,ειτε επειδη δεν εχουν ιδεα γραφουν οτι τους κατεβει..Το κινητο ειναι σουπερ,το μονο αρνητικο που εχει ειναι το αδυναμο φλας! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 ....... Το κινητο ειναι σουπερ,το μονο αρνητικο που εχει ειναι το αδυναμο φλας! Συμφωνώ και επαυξάνω!! Μόνο αυτό γι' αρνητικό! Αν και δω που τα λέμε είναι τόσα πολλά τα θετικά στο τηλεφωνάκι αυτό (ειδικά στην τιμή που είναι τώρα) που μπορείς να παραβλέψεις και το θέμα με το φλας! Εξάλλου πολλοί είναι αυτοί που σπάνια βγάζουν βραδυνές φωτογραφίες! Στα 270 ευρώ είναι απλά μονόδρομος! Μην ξεχνάμε επίσης και το "γλειφιτζούρι" που είναι καθ οδόν και είναι επιβεβαιωμένο πως θα έρθει πολύ σύντομα στο κινητό μας. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Συμφωνώ και επαυξάνω!! Μόνο αυτό γι' αρνητικό! Αν και δω που τα λέμε είναι τόσα πολλά τα θετικά στο τηλεφωνάκι αυτό (ειδικά στην τιμή που είναι τώρα) που μπορείς να παραβλέψεις και το θέμα με το φλας! Εξάλλου πολλοί είναι αυτοί που σπάνια βγάζουν βραδυνές φωτογραφίες! Στα 270 ευρώ είναι απλά μονόδρομος! Μην ξεχνάμε επίσης και το "γλειφιτζούρι" που είναι καθ οδόν και είναι επιβεβαιωμένο πως θα έρθει πολύ σύντομα στο κινητό μας. :D Και σημειωτεων εδω οτι ισως αλλαξουν πολλα πραγματα οσων αφορα την καμερα(στο κομματι software) στην σειρα z προς το καλυτερο φυσικα..Κατι τετοιο ακουγεται τουλαχιστον για τα παλιοτερα μοντελα(z1) που κατα τη γνωμη εκει μονο χωλαινουν στο θεμα φωτογραφια μιας και εχουν κορυφαιους φακους... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Να ρωτησω ποσο καιρο ακομη θα ειναι στην αγορα το z1c?Οταν βγει η lollipop θα την εχει περασμενη απο το εργοστασιο?Ξερουμε ποτε θα σταματησει η παραγωγη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Μακαρι τα 5" να ηταν σαν το S4 σε μεγεθος, το βρισκω τελειο..τωρα εκει που τα εφτασαν, δεν αξιζει..ουτε στο ποδηλατο δεν μπορω να τα παρω! έτσι!!!...το S4 ήταν και είναι super όπως και το Lg G2 ... βέβαια το ιδανικότερο όλων πια πιστεύω πως ειναι το Z3C ...όμως ως νεοφερμένο οι τιμές ....στα ύψη! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Να ρωτησω ποσο καιρο ακομη θα ειναι στην αγορα το z1c?Οταν βγει η lollipop θα την εχει περασμενη απο το εργοστασιο?Ξερουμε ποτε θα σταματησει η παραγωγη του? Οχι δεν θα εχει lolli περασμενη αν το παρεις καινουριο γιατι δεν ειναι καινουριο μοντελο,οσον αφορα ποσο ακομα θα το βγαζει η Sony δεν ξερουμε κατι σιγουρο ουτε εχει λεχθει οτι θα σταματησει να το βγαζει..Εγω πριν 20 μερες πχ πηρα το z1 καινουριο... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Να ρωτησω ποσο καιρο ακομη θα ειναι στην αγορα το z1c?Οταν βγει η lollipop θα την εχει περασμενη απο το εργοστασιο?Ξερουμε ποτε θα σταματησει η παραγωγη του? για μενα χτυπα το, δεν θα πεσει πολυ παρακατω μιας και μεχρι τα 220-250 φτανουν μετα απο πολυ καιρο αυτα! απλα θα μικρυνει η διαφορα του με το Ζ3c οταν βγει το Ζ4c.. (βλεπε Ζ,Ζ1,Ζ2) Οποτε θα σου ελεγα να το παρεις, δε νομιζω παντως να σταματησει δεδομενου οτι ειναι νεο,πουλαει πολυ και εχει μονο εναν αντικαταστατη.. ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έτσι!!!...το S4 ήταν και είναι super όπως και το Lg G2 ... βέβαια το ιδανικότερο όλων πια πιστεύω πως ειναι το Z3C ...όμως ως νεοφερμένο οι τιμές ....στα ύψη! Ετσι ειναι, εγω πιστευω στο Z3c θα σταματησω να αλλαζω κινητα γιατι δυσκολα θα βγει ξανα τετοιο κινητο σε αυτονομια, μεγεθος, κτλ κτλ.. Απλα με χαλανε λιγο τα πλαινα γιαυτο και το σκεφτομαι σε σχεση με το πανεμορφο Ζ1c μου απο το οποιο δεν εχω κανενα παραπονο περαν του ακουστικου.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ και επαυξάνω!! Μόνο αυτό γι' αρνητικό! Αν και δω που τα λέμε είναι τόσα πολλά τα θετικά στο τηλεφωνάκι αυτό (ειδικά στην τιμή που είναι τώρα) που μπορείς να παραβλέψεις και το θέμα με το φλας! Εξάλλου πολλοί είναι αυτοί που σπάνια βγάζουν βραδυνές φωτογραφίες! Στα 270 ευρώ είναι απλά μονόδρομος! Μην ξεχνάμε επίσης και το "γλειφιτζούρι" που είναι καθ οδόν και είναι επιβεβαιωμένο πως θα έρθει πολύ σύντομα στο κινητό μας. :D ετσι ειναι, αλλα εσεις εχετε καλο ακουστικο? 4 εχω αλλαξει-δοκιμασει και δεν ειχε κανενα καλη ποιοτητα..και απο διαφορετικα μαγαζια. Εχει εναν μικρο τριγμο οταν το εχεις τερμα ενταση..και μιλαει και δυνατα ο συνομιλητης βεβαια.. Κατα ταλλα ετσι ακριβως ειναι! Οσο για το φλας, απλα ειναι περιττο, ειδικα αν δεν ειναι xenon.. σιγουρα αν θες κοντινες προσωπα βοηθαει, αλλα δε βαρεθηκατε αυτες τις φωτογραφιες? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδιά μου ήρθε σήμερα η 157, την κατέβασα και μετά μου λέει δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση και δεν κάνει εγκατάσταση, φταίει το ρουτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδιά μου ήρθε σήμερα η 157, την κατέβασα και μετά μου λέει δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση και δεν κάνει εγκατάσταση, φταίει το ρουτ; Μπορεί ή αν έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader τοτε αυτό θα φταει. Δοκίμασε απ το pc να κάνεις αναβάθμιση...Αλλιώς μόνο με flashtool Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παίζει πρόβλημα με το SuperSU και το Play Store. Μου έβγαλε αναβάθμιση για το SuperSU, πάω να την κάνω και μου βγάζει δεν υπάρχει αρκετός αποθηκευτικός χώρος. Υπάρχει θέμα; Τι κάνω τώρα; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts