Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον για να επιστρεψουμε και στα του κινητου, εβαλα την εφαρμογη της sony για δημιουργια βιντεο αλλα μου βγαζει την αρχικη οθονη και μενει εκει, δεν μπορω να κανω τιποτα! Επισης σκεφτομαι να το ξαναγυρισω σε στοκ γιατι καποιες φορες κολλαει η καμερα λογω του 4K mod, μεσω pc companion μπορεις να περασεις στοκ rom η θελει αλλο προγραμμα? Χρειαζεται να κανω κανα factory reset απο το κινητο ή περναω απ'ευθειας την στοκ ρομ απο το pc?

Edit

Βρηκα με τι προγραμμα περνας την ρομ και αποτι καταλαβα δεν θελει καποιο factory reset ετσι? Απλα περνας την ρομ και φευγει και το ρουτ και ολα. Δεν μπορω να βρω την ελληνικη ρομ, υπαρχει κανα λινκ?

Αν θες ελληνική ρομ έχω φτιάξει από το compact του πατέρα μου..την περνάς με flashtool και είσαι έτοιμος..

Όσο για το sus, λειτουργεί κανονικά απλά δεν είναι διαθέσιμο για κατέβασμα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου φαινεται πιο απλο να ξαναπερασω την ρομ που εχει μεσω pc companion, ετσι και αλλιως εχω βαλει το handsent για τα μυνηματα, παω εκει που λεει επιδιορθωση τηλεφωνου?

Δεν ξέρω αν είδες την προηγούμενη σελίδα, αλλά μήπως εννοείς αυτό που λέω και γω? Και σε μένα όταν ανοίγω την εφαρμογή μου εμφανίζει ένα έτοιμο βίντεο και αν το κάνω διαγραφή μετά γίνεται ακριβώς αυτό που περιγράφεις! Βγάζει την αρχική οθόνη και δεν μπορείς να κάνεις βήμα!!:confused:

Ναι το ειδα αυτο που εγραψες αλλα εμενα δεν βγαζει ουτε βιντεο, απλα την αρχικη οθονη που λεει τι κανει η εφαρμογη

Παίδες, λέω να πάρω κανα tempered glass και θέλω να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος απο Ελλάδα. Επειδή είδα οτι όσοι το αναφέρατε μιλήσατε για ebay.

Έχω βρει μερικά απο ελληνικά μαγαζιά αλλά παίζουν γύρω στο 10-ρικο οπότε φαντάζομαι οτι θα είναι μάπα. Μόνο μια Nillkin έχω βρει που είναι ψιλογνωστό όνομα αλλά δεν ξέρω τι λέει για το συγκεκριμένο κινητό.

Επειδή το συγκεκριμένο νήμα του xda είναι λίγο χάος, μπορεί να μου πει κάποιος απο εδώ αν έχει πάρει και αν έχει μείνει ικανοποιημένος?

Βασικά δεν έχω κόλλημα να είναι απο Ελλάδα απλα επειδή μέσα στην εβδομάδα θα φύγω δεν ξέρω αν θα προλάβω να παραλάβω παραγγελία απο εξωτερικό.

Edited by Theiosbill

Παίδες, λέω να πάρω κανα tempered glass και θέλω να ρωτήσω αν έχει πάρει κάποιος απο Ελλάδα. Επειδή είδα οτι όσοι το αναφέρατε μιλήσατε για ebay.

Έχω βρει μερικά απο ελληνικά μαγαζιά αλλά παίζουν γύρω στο 10-ρικο οπότε φαντάζομαι οτι θα είναι μάπα. Μόνο μια Nillkin έχω βρει που είναι ψιλογνωστό όνομα αλλά δεν ξέρω τι λέει για το συγκεκριμένο κινητό.

Επειδή το συγκεκριμένο νήμα του xda είναι λίγο χάος, μπορεί να μου πει κάποιος απο εδώ αν έχει πάρει και αν έχει μείνει ικανοποιημένος?

Βασικά δεν έχω κόλλημα να είναι απο Ελλάδα απλα επειδή μέσα στην εβδομάδα θα φύγω δεν ξέρω αν θα προλάβω να παραλάβω παραγγελία απο εξωτερικό.

εγω πηρα αυτη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη οχι μονο οτι κολησε αμεσως εγω που ειμαι ατζαμης να βαζω μεμβρανες αυτο καμια σχεση με τις απλες μεμβρανες http://www.ebay.com/itm/121318104730?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν θες ελληνική ρομ έχω φτιάξει από το compact του πατέρα μου..την περνάς με flashtool και είσαι έτοιμος..

Όσο για το sus, λειτουργεί κανονικά απλά δεν είναι διαθέσιμο για κατέβασμα..

πως θα γινει να την παρω κι εγω αυτη την ρομ Νικολακι?

This is Sparta!!!:nagger:

εγω πηρα αυτη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενη οχι μονο οτι κολησε αμεσως εγω που ειμαι ατζαμης να βαζω μεμβρανες αυτο καμια σχεση με τις απλες μεμβρανες http://www.ebay.com/itm/121318104730?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως θα γινει να την παρω κι εγω αυτη την ρομ Νικολακι?

Θα ανέβω μια μέρα Σπάρτη να στη φέρω..εκτός αν βιάζεσαι οπότε με Dropbox από Δευτέρα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θα ανέβω μια μέρα Σπάρτη να στη φέρω..εκτός αν βιάζεσαι οπότε με Dropbox από Δευτέρα..

δεν βιαζομαι απλα θελω να την εχω σε περιπτωση που συμβει κατι

This is Sparta!!!:nagger:

Καλήμερα παιδιά .

Λοιπόν πριν δυο μηνες περίπου παράγγειλα ενα compact για ενα φιλαράκι απο skroutz ,όλα καλά μέχρι σήμερα που με πήρε τηλέφωνο και παραπονέθηκε οτι εκεί που μιλάει ακούγεται ένα βουητό και δεν μπορεί να ολοκληρώσει την κλήση .

Θα μου το φέρει την Κυριακή να το δω ,εκτός απο reset μπορώ να κάνω κατι άλλο , υπάρχει περίπτωση να μην το πρόσεξε και να πήρε υγρασία ?

Samsung galaxy s21+

Καλήμερα παιδιά .

Λοιπόν πριν δυο μηνες περίπου παράγγειλα ενα compact για ενα φιλαράκι απο skroutz ,όλα καλά μέχρι σήμερα που με πήρε τηλέφωνο και παραπονέθηκε οτι εκεί που μιλάει ακούγεται ένα βουητό και δεν μπορεί να ολοκληρώσει την κλήση .

Θα μου το φέρει την Κυριακή να το δω ,εκτός απο reset μπορώ να κάνω κατι άλλο , υπάρχει περίπτωση να μην το πρόσεξε και να πήρε υγρασία ?

Μηπως το βούτηξε στο νερό και έκανε κλήση μετά ? Αυτό είναι λογικό, θέλει λίγη ώρα να φτιάξει. Αν όχι τότε έχεις δύο επιλογές.

1ον να τρέξεις τα διαγνωστικά να δεις τι γίνεται και αν δουλεύει σωστά σε αυτά να κάνεις ένα reset, διαγραφή όλων με επαναφορά και μετά καθαρή εγκατάσταση με το sus το οποίο πρέπει να το έχεις γιατί δεν είναι πλέον διαθέσιμο.. Μετά πας σέρβις

Μάλιστα ,κατάλαβα ,μόλις μου το φέρει θα επανέλθω για διευκρινήσεις .

Ευχαριστώ .

Samsung galaxy s21+

Εκτιμόμενος χρόνος παραλαβής είναι 7-13 Αυγούστου που θα λείπω. Γι αυτό θέλω κάτι απο Ελλάδα αν ξέρει κανείς. Για να το έχω σε 1-2 μέρες.

καθαρή εγκατάσταση με το sus το οποίο πρέπει να το έχεις γιατί δεν είναι πλέον διαθέσιμο..

Τι παίχτηκε με το SUS; Αποσύρθηκε απ' τη Sοny; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Τι παίχτηκε με το SUS; Αποσύρθηκε απ' τη Sοny; :what:

Σταματησε η υποστηριξη του απο τη Sony.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταματησε η υποστηριξη του απο τη Sony.

Και τώρα σαν επίσημη εφαρμογή για αναβάθμιση έχουμε μόνο το PC Companion;

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Και τώρα σαν επίσημη εφαρμογή για αναβάθμιση έχουμε μόνο το PC Companion;

Δυστυχως..

αλλα μπορεις να το χρησιμοποιεις κανονικα αν το χεις κατεβασει.. Ισως για νεες συσκευες να μην μπορεις να κανεις δουλεια αλλα για συσκευες που υπαρχουν ηδη, δουλευει.. Επισης δεν θα παρει αλλη αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσοι έχετε πάρει ζελατίνες και tempered glass έχουν κενό στους αισθητήρες ή δε δημιουργεί πρόβλημα κατά τη κλήση; (εννοώ να μαυρίζει η οθόνη κατά την κλήση και να μην μπορείς να χειριστείς το κινητό).

Χθες σε ένα τραπέζι ένα γεμάτο ουζάκι έπεσε στου δίπλα μου το κινητό και το έκανε τρελό μπανάκι! Εγώ που το είχα δίπλα , αν και την γλύτωσε, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έμεινα άνετος και ατάραχος ... :D

Βγάλαμε και πολλές φωτογραφίες με διάφορα κινητά και ομολογώ πως ΔΕΝ το περίμενα πως το δικό μας θα έβγαζε τόσο ωραίες φώτο σε μέτριο φωτισμό! Πολύ ευχαριστημένος!!

Ωστόσο έχω ένα θέμα με το που το βάζω στην τσέπη!:( Κάνει ότι θέλει! Ανοίγει τα πάντα, παίρνει τηλέφωνα, ανοίγει ότι παράθυρα θέλει και κτλ.

Βρήκα μια προσωρινή λύση να το έχω κλειδωμένο με ασφάλεια, έβαλα με σχήμα μοτίβου!

Τώρα ανοίγει η κάμερα και βγάζει φωτογραφίες στην τσέπη μέσα!!:lol: 47 έσβησα χθες μέχρι να γυρίσω σπίτι! Απλά και κλειδωμένο όταν είναι έχει στην οθόνη να σύρεις από κάτω προς τα πάνω για ν' ανοίξει η κάμερα..., οπότε και ανοίγει στην τσέπη!

Μετά το άλλο τρελό είναι που όταν με παίρνουν τηλέφωνο και το έχω στην τσέπη (κλειδωμένο εννοείτε) , τους το κλείνει και στέλνει sms του στυλ είμαι στο δείπνο θα σας καλέσω μετά, είμαι στην δουλειά και τέτοια!!

Τι διάολο, μόνο σε μένα το κάνει? Δεν το βάζει κανείς στην μπροστινή τσέπη? Όλοι με τσαντάκια μου είστε??? :p

Πείτε καμιά λύση γιατί θα το καρφώσω σε κάνα τοίχο καμιά μέρα!!!

Edited by hasiotis_john

Του διπλανού το κινητό ήπιε το ούζο, το δικό σου μέθυσε? χαχαχαχαχαχα....

Πάντως για να βγεί η lockscreen πρέπει να πατηθεί κουμπί. Και για να πατηθεί κουμπί μέσα στην τσέπη σημαίνει οτι ή έχεις ένα κάρο πράγματα στην ίδια τσέπη με το κινητό ή είσαι μεταλάς απο τα 90s και φοράς τζην σωλήνα. :p

Όπως και να'χει, όλα δείχνουν οτι το κινητό περνάει πολύ δύσκολες ώρες στην τσέπη σου οπότε θα σου συνιστούσα να πάρεις μια θηκούλα γιατί σε λίγο καιρό θα του έχουν βγει τα μάτια και είναι αμαρτία απο το Θεό δηλαδή.

Πάντως για να βγεί η lockscreen πρέπει να πατηθεί κουμπί. Και για να πατηθεί κουμπί μέσα στην τσέπη σημαίνει οτι ή έχεις ένα κάρο πράγματα στην ίδια τσέπη με το κινητό ή είσαι μεταλάς απο τα 90s και φοράς τζην σωλήνα. :p

Όπως και να'χει, όλα δείχνουν οτι το κινητό περνάει πολύ δύσκολες ώρες στην τσέπη σου οπότε θα σου συνιστούσα να πάρεις μια θηκούλα γιατί σε λίγο καιρό θα του έχουν βγει τα μάτια και είναι αμαρτία απο το Θεό δηλαδή.

Ακριβώς έτσι είναι.. Αν και σπάνια έχω το κινητό χωρίς θήκη, με τη σιλικόνης ποτέ δεν έχει ανοίξει κάτι, χωρίς θήκη επίσης ποτέ..

Χθες σε ένα τραπέζι ένα γεμάτο ουζάκι έπεσε στου δίπλα μου το κινητό και το έκανε τρελό μπανάκι! Εγώ που το είχα δίπλα , αν και την γλύτωσε, αλλά ήταν η πρώτη φορά που έμεινα άνετος και ατάραχος ... :D

Βγάλαμε και πολλές φωτογραφίες με διάφορα κινητά και ομολογώ πως ΔΕΝ το περίμενα πως το δικό μας θα έβγαζε τόσο ωραίες φώτο σε μέτριο φωτισμό! Πολύ ευχαριστημένος!!

Ωστόσο έχω ένα θέμα με το που το βάζω στην τσέπη!:( Κάνει ότι θέλει! Ανοίγει τα πάντα, παίρνει τηλέφωνα, ανοίγει ότι παράθυρα θέλει και κτλ.

Βρήκα μια προσωρινή λύση να το έχω κλειδωμένο με ασφάλεια, έβαλα με σχήμα μοτίβου!

Τώρα ανοίγει η κάμερα και βγάζει φωτογραφίες στην τσέπη μέσα!!:lol: 47 έσβησα χθες μέχρι να γυρίσω σπίτι! Απλά και κλειδωμένο όταν είναι έχει στην οθόνη να σύρεις από κάτω προς τα πάνω για ν' ανοίξει η κάμερα..., οπότε και ανοίγει στην τσέπη!

Μετά το άλλο τρελό είναι που όταν με παίρνουν τηλέφωνο και το έχω στην τσέπη (κλειδωμένο εννοείτε) , τους το κλείνει και στέλνει sms του στυλ είμαι στο δείπνο θα σας καλέσω μετά, είμαι στην δουλειά και τέτοια!!

Τι διάολο, μόνο σε μένα το κάνει? Δεν το βάζει κανείς στην μπροστινή τσέπη? Όλοι με τσαντάκια μου είστε??? :p

Πείτε καμιά λύση γιατί θα το καρφώσω σε κάνα τοίχο καμιά μέρα!!!

Αυτό με τις κλήσεις το κάνει και σε μένα στο Τ αλλά εκεί επειδή ανοίγει η οθόνη.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Να ρωτήσω κάτι ? Έχει κάποιο περιορισμό στο μέγεθος του σκληρού δίσκου που μπορείς να συνδέσεις ή όσο και να είναι τον διαβάζει ?και δεύτερη ερώτηση, παίζει ρόλο σε τι σύστημα είναι φορμαρισμένος ο σκληρός ή όπως και να είναι τον διαβάζει ?ρωτάω γιατί συνδεσα έναν 500gb και δεν έγινε τίποτα. Απλά δεν θυμάμαι σε τι σύστημα είναι φορμαρισμένος γιατί είχα πολύ καιρό που τον είχα χρησιμοποιησει...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Για σκληρό δίσκο θες otg με εξωτερική τροφοδοσία.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Χαχαχαχαχαχαχα..., μου φτιαξες την διάθεση αδερφέ! Καλό να υπάρχει το χιούμορ!!

Ποτέ δεν βάζω κάτι άλλο στην τσέπη για να μην τον γρατζουνίσω!

Ούτε σωλήνα τζιν :lol: , απλά πήρα τελευταία κιλά και έγιναν ...σωλήνες τα τζιν μου!:p

Προφανώς εκεί είναι το πρόβλημα μιας και η μπουτάρα μου λειτουργεί σαν δάχτυλο που τρίβει συνεχώς την οθόνη!

Θα γίνω κάγκουρας με τσαντάκι για να λυθεί το πρόβλημα! :)

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact