karib Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μηπως η stamina που εχω ενεργη, ειναι ο λογος που δεν μου παιζει κανενα προγραμμα ηχητικων ειδοποιησεων για χαμενες κλησεις; Και ψαχνω στο αλλο τοπικ, τους λεω δεν παιζει, κανεις δεν με καταλαβαινει, κι ακρη δεν βγαζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μηπως η stamina που εχω ενεργη, ειναι ο λογος που δεν μου παιζει κανενα προγραμμα ηχητικων ειδοποιησεων για χαμενες κλησεις; Και ψαχνω στο αλλο τοπικ, τους λεω δεν παιζει, κανεις δεν με καταλαβαινει, κι ακρη δεν βγαζω; κλειστη και ξαναδοκιμασε ή βαλτη στις εξαιρεσεις..ο,τι χρησιμοποιει ιντερνετ σιγουρα δεν λειτουργει αμεσα με το stamina ενεργοποιημενο , πρεπει να μπει ως εξαιρεση γιατι ο ρολος του σταμινα ειναι αυτος, να εξοικονομει..αν λοιπον δουλευουν ολα συνεχως δεν θα αλλαζε κατι, γιαυτο και το ψαχνουμε... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 κλειστη και ξαναδοκιμασε ή βαλτη στις εξαιρεσεις..ο,τι χρησιμοποιει ιντερνετ σιγουρα δεν λειτουργει αμεσα με το stamina ενεργοποιημενο , πρεπει να μπει ως εξαιρεση γιατι ο ρολος του σταμινα ειναι αυτος, να εξοικονομει..αν λοιπον δουλευουν ολα συνεχως δεν θα αλλαζε κατι, γιαυτο και το ψαχνουμε... εβαλα στις εξαιρεσεις του STAMINA οτι ηθελα οπως facebook. facebook messenger, viber, watch up, hangoust και δουλευουν ρολοι τωρα ευχαριστω Νικο Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 εβαλα στις εξαιρεσεις του STAMINA οτι ηθελα οπως facebook. facebook messenger, viber, watch up, hangoust και δουλευουν ρολοι τωρα ευχαριστω Νικο τιποτα Πενυ, αν και αυτα στα ειχα ξαναπει τοτε που εβαλες το σταμινα.. Οσο για το fb επειδη τρωει πολυ δεν το εχω βαλει, εχω μονο το viber και whatsapp, γιατι αν ειναι να τα ριχνουμε ολα σε εξαιρεσεις, το κερδος ειναι μικρο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 εβαλα στις εξαιρεσεις του STAMINA οτι ηθελα οπως facebook. facebook messenger, viber, watch up, hangoust και δουλευουν ρολοι τωρα ευχαριστω Νικο p3nny αυτά τα 4 που έβαλες σαν εξαίρεση, μαζί με το internet που προφανώς δεν θα απενεργοποιείτε πλέον, είναι από τις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές των smartphone. Σκέψου μήπως απλά δεν χρειάζεσαι το stamina ενεργό. Δεν θα κερδίζεις κάτι ουσιαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) p3nny αυτά τα 4 που έβαλες σαν εξαίρεση, μαζί με το internet που προφανώς δεν θα απενεργοποιείτε πλέον, είναι από τις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές των smartphone. Σκέψου μήπως απλά δεν χρειάζεσαι το stamina ενεργό. Δεν θα κερδίζεις κάτι ουσιαστικό. ευχαριστω για την επισημανση, μαλλον αυτο θα κανω Edited November 5, 2014 by p3nny Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 p3nny αυτά τα 4 που έβαλες σαν εξαίρεση, μαζί με το internet που προφανώς δεν θα απενεργοποιείτε πλέον, είναι από τις πιο ενεργοβόρες εφαρμογές των smartphone. Σκέψου μήπως απλά δεν χρειάζεσαι το stamina ενεργό. Δεν θα κερδίζεις κάτι ουσιαστικό. ετσι ακριβως, σιγουρα ολοι μας τα θελουμε ολα, αλλα αν κανουμε εξαιρεση σε ο,τι τραβαει, τοτε δεν εχει νοημα..εγω εχω κρατησει μονο το viber πλεον που θελω να τα λαμβανω αμεσα τα μηνυματα..στα αλλα δεν βαζω εξαιρεση..και φυσικα σε sports tracker που θελω οταν τρεχει να μην το κοβει γιατι εχω χασει διαδρομες. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 ετσι ακριβως, σιγουρα ολοι μας τα θελουμε ολα, αλλα αν κανουμε εξαιρεση σε ο,τι τραβαει, τοτε δεν εχει νοημα..εγω εχω κρατησει μονο το viber πλεον που θελω να τα λαμβανω αμεσα τα μηνυματα..στα αλλα δεν βαζω εξαιρεση..και φυσικα σε sports tracker που θελω οταν τρεχει να μην το κοβει γιατι εχω χασει διαδρομες. αφησα προς το παρων fb messenger,viber,whatsApp, hangοuts και θα δω στη συνεχεια Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καμια καλη εφαρμογη ειδικα για την καμερα του z1c, υπαρχει; Ή εστω κατι που να μας δινει περισσοτερη ευχρηστια, ευελιξια ρυθμισεων, φιλτρα, presets, κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδες, εβαλα και εγω tempered glass και το κινητο απλα δεν υπαρχει! Πιστευα οτι δε θα εχει μεγαλη διαφορα, αλλα οι μεμβρανες το αδικουν πολυ, η οθονη χανει τρομερα..Νομιζα οτι πηρα καινουριο τηλεφωνο τωρα με το tempered! πραγματικα αξιζει τον κοπο.. αυτο χτυπησα: http://www.ebay.com/itm/191141123403?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδες, εβαλα και εγω tempered glass και το κινητο απλα δεν υπαρχει! Πιστευα οτι δε θα εχει μεγαλη διαφορα, αλλα οι μεμβρανες το αδικουν πολυ, η οθονη χανει τρομερα..Νομιζα οτι πηρα καινουριο τηλεφωνο τωρα με το tempered! πραγματικα αξιζει τον κοπο.. αυτο χτυπησα: http://www.ebay.com/itm/191141123403?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Αφου το φωναζουμε σε ολα τα νηματα βρε Νικολα και δεν μας πιστευες..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδες, εβαλα και εγω tempered glass και το κινητο απλα δεν υπαρχει! Πιστευα οτι δε θα εχει μεγαλη διαφορα, αλλα οι μεμβρανες το αδικουν πολυ, η οθονη χανει τρομερα..Νομιζα οτι πηρα καινουριο τηλεφωνο τωρα με το tempered! πραγματικα αξιζει τον κοπο.. αυτο χτυπησα: http://www.ebay.com/itm/191141123403?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Άλλη υπόθεση το tempered glass Νικόλα. Όποιος δε δοκίμασε δε μπορεί να καταλάβει την αίσθηση. ;) Καμια καλη εφαρμογη ειδικα για την καμερα του z1c, υπαρχει; Ή εστω κατι που να μας δινει περισσοτερη ευχρηστια, ευελιξια ρυθμισεων, φιλτρα, presets, κλπ Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για κάμερα στο Play Store, όχι όμως ειδικά φτιαγμένη για το Z1c. Έχω δοκιμάσει πολλές, αλλά για μένα η καλύτερη είναι η Camera FV-5, η οποία έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις, αλλά είναι καλύτερη αν θέλεις να πειράξεις τη μηχανή και να δουλέψεις κυρίως manual. Presets δεν έχει. Επίσης αν θες και αντίστοιχη βιντεοκάμερα, υπάρχει από τον ίδιο developer η Cinema FV-5, η οποία έχει πληθώρα ρυθμίσεων για πολύ ποιοτικά βίντεο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδες, εβαλα και εγω tempered glass και το κινητο απλα δεν υπαρχει! Πιστευα οτι δε θα εχει μεγαλη διαφορα, αλλα οι μεμβρανες το αδικουν πολυ, η οθονη χανει τρομερα..Νομιζα οτι πηρα καινουριο τηλεφωνο τωρα με το tempered! πραγματικα αξιζει τον κοπο.. αυτο χτυπησα: http://www.ebay.com/itm/191141123403?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT φιλε το tempered , το εβαλες απλα πανω στην οθονη και πισω ή εκανες και τιποτα εξτρα? (πχ να βγαλεις καμια μεμβρανη κλπ) σορυ αν εχει ηδη απαντηθει αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι...:p Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Παιδες, εβαλα και εγω tempered glass και το κινητο απλα δεν υπαρχει! Πιστευα οτι δε θα εχει μεγαλη διαφορα, αλλα οι μεμβρανες το αδικουν πολυ, η οθονη χανει τρομερα..Νομιζα οτι πηρα καινουριο τηλεφωνο τωρα με το tempered! πραγματικα αξιζει τον κοπο.. αυτο χτυπησα: http://www.ebay.com/itm/191141123403?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT εγω εχω αυτη http://www.ebay.com/itm/141434716606?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και μπορω να πω πως απο οταν το εχω βαλει μεσα στο καλοκαιρι ειναι το κατι αλλο, καμια σχεση με μεμβρανες, γλειστραει το χερι και ειναι το κατι αλλο και οταν μου επεσε μια μερα απο τα χερια κατω στα πλακακια δεν επαθε το παραμικρο προστατευμενο εμπρος μ αυτο και πισω με διαφανο αυτο http://www.ebay.com/itm/161302952915?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=460335803722&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 φιλε το tempered , το εβαλες απλα πανω στην οθονη και πισω ή εκανες και τιποτα εξτρα? (πχ να βγαλεις καμια μεμβρανη κλπ) σορυ αν εχει ηδη απαντηθει αλλα ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι...:p το εβαλα πανω στην μαμισια μεμβρανη, ειχα μια απο ebay την οποια πεταξα..οποτε η μαμισια ειναι σε κατασταση καινουριου και δεν υπηρχε λογος να την αφαιρεσω..θα το εκανα αν ειχα σκοπο να κρατησω το κινητο, αλλα επειδη το καλοκαιρι θα πεσει αντικατασταση, δεν θελω να δυσκολευτω στην πωληση! Παντως με το tempered και χωρις θηκη ειναι απο τα πιο ωραια κινητα, ειδικα το λευκο που κανει αντιθεση με το μαυρο..ΚΑτι που δε συμβαινει με το Ζ3c οπου εκαναν λευκο και το πανω μερος απο την οθονη, αλλα και το κατω και ετσι δεν ειναι μαυρη η πανω επιφανεια (ειδικα οταν ειναι σβηστη η οθονη) οπου δειχνει τελεια.. Αυτο γιατι αν ηταν σαν το Ζ1c το Ζ13c θα την ειχα ηδη κανει.. Οσο για πισω, επειδη το χρησιμοποιω κυριως με θηκη σιλικονης, δεν υπηρχε λογος για tempered, μου ειχε δωρο μια μεμβρανη αλλα ειχα απο πριν αλλη μια τοποθετημενη.. Απλα οταν βγαινω εξω και θελω να το ευχαριστηθω το βαζω σε μια θηκη πολυ λεπτη σαν καλτσα,χωρις την σιλικονης..και ετσι το ευχαριστιεμαι αρκετα. Αλλα στην καθημερινοτητα και ειδικα με τη δουλεια δεν μπορω να εχω το αγχος του πως ακουμπησε, που κτλ, με τη σιλικονη το αφηνεις πανω στο γραφειο και καθαρισες, δε πα ναχεις διπλα κλειδια, βιβλια.. Άλλη υπόθεση το tempered glass Νικόλα. Όποιος δε δοκίμασε δε μπορεί να καταλάβει την αίσθηση. ;) Αφου το φωναζουμε σε ολα τα νηματα βρε Νικολα και δεν μας πιστευες..:p οντως δεν το πολυπιστευα γιατι ειχα δει σε μια φωτογραφια οτι φουσκωνει πολυ την συσκευη, αλλα μαλλον ηταν κακη ληψη..Γενικα δηλαδη μου φαινοταν πεταμενα λεφτα..αλλα η μεμβρανη τελικα ειναι κακη λυση, πραγματικα νομιζω οτι εχω αλλη οθονη τωρα! θα τη βαλω και στου πατερα μου! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 το εβαλα πανω στην μαμισια μεμβρανη, ειχα μια απο ebay την οποια πεταξα..οποτε η μαμισια ειναι σε κατασταση καινουριου και δεν υπηρχε λογος να την αφαιρεσω..θα το εκανα αν ειχα σκοπο να κρατησω το κινητο, αλλα επειδη το καλοκαιρι θα πεσει αντικατασταση, δεν θελω να δυσκολευτω στην πωληση! Παντως με το tempered και χωρις θηκη ειναι απο τα πιο ωραια κινητα, ειδικα το λευκο που κανει αντιθεση με το μαυρο..ΚΑτι που δε συμβαινει με το Ζ3c οπου εκαναν λευκο και το πανω μερος απο την οθονη, αλλα και το κατω και ετσι δεν ειναι μαυρη η πανω επιφανεια (ειδικα οταν ειναι σβηστη η οθονη) οπου δειχνει τελεια.. Αυτο γιατι αν ηταν σαν το Ζ1c το Ζ13c θα την ειχα ηδη κανει.. Οσο για πισω, επειδη το χρησιμοποιω κυριως με θηκη σιλικονης, δεν υπηρχε λογος για tempered, μου ειχε δωρο μια μεμβρανη αλλα ειχα απο πριν αλλη μια τοποθετημενη.. Απλα οταν βγαινω εξω και θελω να το ευχαριστηθω το βαζω σε μια θηκη πολυ λεπτη σαν καλτσα,χωρις την σιλικονης..και ετσι το ευχαριστιεμαι αρκετα. Αλλα στην καθημερινοτητα και ειδικα με τη δουλεια δεν μπορω να εχω το αγχος του πως ακουμπησε, που κτλ, με τη σιλικονη το αφηνεις πανω στο γραφειο και καθαρισες, δε πα ναχεις διπλα κλειδια, βιβλια.. οντως δεν το πολυπιστευα γιατι ειχα δει σε μια φωτογραφια οτι φουσκωνει πολυ την συσκευη, αλλα μαλλον ηταν κακη ληψη..Γενικα δηλαδη μου φαινοταν πεταμενα λεφτα..αλλα η μεμβρανη τελικα ειναι κακη λυση, πραγματικα νομιζω οτι εχω αλλη οθονη τωρα! θα τη βαλω και στου πατερα μου! τελικα Νικολακι το ξανα πηρες, δεν εμεινες στο Μ, εμ στο ελεγα εγω που πας απο το z1c στο Μ? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 τελικα Νικολακι το ξανα πηρες, δεν εμεινες στο Μ, εμ στο ελεγα εγω που πας απο το z1c στο Μ? Πενυ χεστα, ηθελα να παρω κανα κινεζικο να γλιτωσω κανα φραγκο, αλλα αυτοι το καβαλησαν και τρεχουν..τα επωνυμα κανουν πανω απο 250 ευρω (οποτε δεν αξιζει το ρισκο και η ταλαιπωρια να μην εχεις και εγγυηση) και τα φθηνα ειναι ολο προβληματα, κυριως με το GPS που για μενα ειναι βασικο..Βεβαια και το Μ ειναι προβληματικο με το gps αλλα οχι τοσο. Οσο για το Z1c, το πηρα για ενα ξαδερφακι μου, το κρατησα λιγο που δεν το ηθελε αμεσως και οταν του το εδωσα..το λιγουρευτηκα και εγω ξανα :P Πραγματικα οσο και να ψαξω δεν υπηρχει κινητο που να με καλυπτει σε αυτο το μεγεθος..πηγα να παρω και κανα νοκια, αλλα απο εναν φιλο που ειχε και μου το δανεισε λιγο, συν της αδερφης μου, δε μαρεσαν και εχουν ελλειψεις! Ετσι η μονη λυση ειναι τα μικρα της σονυ για οποιον δε θελει 5" Μακαρι τα 5" να ηταν σαν το S4 σε μεγεθος, το βρισκω τελειο..τωρα εκει που τα εφτασαν, δεν αξιζει..ουτε στο ποδηλατο δεν μπορω να τα παρω! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εβαλα ενα προγραμμα για ηχητικες ειδοποιησεις χαμενων κλησεων, το alert.me. Παροτι δεν δουλευει σωστα δυστυχως (θα τα πουμε), ωστοσο, 'οσο' δουλευει, οταν κανει την ειδοποιηση του, αναβοσβηνει ολο το πλαισιο(γυρω-γυρω) του τηλεφωνου!!!! Ειλικρινα ξαφνιαστηκα, και ....εντυπωσιαστηκα! Το εχει δει κανεις αυτο το θεαμα; Πως το κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εβαλα ενα προγραμμα για ηχητικες ειδοποιησεις χαμενων κλησεων, το alert.me. Παροτι δεν δουλευει σωστα δυστυχως (θα τα πουμε), ωστοσο, 'οσο' δουλευει, οταν κανει την ειδοποιηση του, αναβοσβηνει ολο το πλαισιο(γυρω-γυρω) του τηλεφωνου!!!! Ειλικρινα ξαφνιαστηκα, και ....εντυπωσιαστηκα! Το εχει δει κανεις αυτο το θεαμα; Πως το κανει; Κατι σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο δηλαδη?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Κατι σαν Χριστουγεννιατικο δεντρο δηλαδη?? Λες κι ηταν απο πολεμο των αστρων! Αλλα πως υπαρχει τετοια δυνατοτητα, να φωτιζεται το πλαισιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εβαλα ενα προγραμμα για ηχητικες ειδοποιησεις χαμενων κλησεων, το alert.me. Παροτι δεν δουλευει σωστα δυστυχως (θα τα πουμε), ωστοσο, 'οσο' δουλευει, οταν κανει την ειδοποιηση του, αναβοσβηνει ολο το πλαισιο(γυρω-γυρω) του τηλεφωνου!!!! Ειλικρινα ξαφνιαστηκα, και ....εντυπωσιαστηκα! Το εχει δει κανεις αυτο το θεαμα; Πως το κανει; Μην είσαι αφελής, το φως του φλας διαχέεται στη θήκη σιλικόνης που του έχεις και βλέπεις αυτό. Ελπίζω να μας τρολλάρεις όλους εδώ μέσα γενικότερα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! :lol: Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Μην είσαι αφελής, το φως του φλας διαχέεται στη θήκη σιλικόνης που του έχεις και βλέπεις αυτό. Ελπίζω να μας τρολλάρεις όλους εδώ μέσα γενικότερα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση! :lol: Moυ περασει καποια στιγμη απο το μυαλο, αλλα δεν το εντοπισα αν οντως ειχε σχεση με το φλας. Οντως εχω θηκη σιλικονης, το καταλαβες; Αλλα δεν μπορουσα ποτε να φανταστω οτι θα γινεται ειδοποιηση με...φλας! Φανταστειτε να αναβοσβηνει ειδοποιηση με φλας...πχ στην δουλεια! Μιλαμε για πανικο που φωναζει. Δεν μπορουσα να το διανοηθω καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Όλο για αναβαθμίσεις διαβάζω, αλλά ως τώρα δεν έχω δει καμιά ... Για να δούμε και αυτή που απ' ότι βλέπω δεν αφορά κινητά συμβολαίων (carrier devices) και έχει αρχίσει από χθες και εμφανίζετε σε πολλές χώρες! ( 14.4.A.0.157 ) Δείτε εδώ περισσότερα ... --->> http://www.xperiablog.net/2014/11/06/new-update-14-4-a-0-157-certified-for-xperia-z1-z1-compact-and-z-ultra/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Moυ περασει καποια στιγμη απο το μυαλο, αλλα δεν το εντοπισα αν οντως ειχε σχεση με το φλας. Οντως εχω θηκη σιλικονης, το καταλαβες; Αλλα δεν μπορουσα ποτε να φανταστω οτι θα γινεται ειδοποιηση με...φλας! Φανταστειτε να αναβοσβηνει ειδοποιηση με φλας...πχ στην δουλεια! Μιλαμε για πανικο που φωναζει. Δεν μπορουσα να το διανοηθω καν. αν θελεις ειδοποιησεις για αναπαντητες και sms χωρις ηχο να βαλεις την εφαρμογη iled https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiozitto.iLED_EN&hl=el η οποια οταν εχεις αναπαντητη κληση σου εμφανιζει στην οθονη ενα τηλεφωνο κι οταν εχεις sms εμφανιζει ενα φακελακι και απλα αναβει το led, αυτο που εβαλες εσυ ειναι πχ για ανθρωπους που δουλευουν σε δουλειες με πολυ θορυβο και δεν ακουνε το τηλεφωνο να χτυπαει και βλεπουν ν αναβοσβηνει το φως και καταλαβαινουν πως καποιος τους καλει. Το εχει ενας φιλος μου ο οποιος δουλευει σε μηχανηματα στους δρομους με πολυ θορυβο και βλεπει το φως και ξερει οτι καποιος τον καλει Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tegeatis Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Όταν μιλάω σε κλήση και θέλω να κρατήσω μια σημείωση, ό,τι και αν ανοίξω (sms, gmail, notes) δεν μου ανοίγει το keyboard για να γράψω. Είναι χαρακτηριστικό του android αυτό (δεν το είχα προσέξει ποτέ) ή έχει θέμα η συσκευή μου και πρέπει να κάνω reset; Επίσης, δεν λειτουργεί το αριστερό soft πλήκτρο ("πίσω βελάκι"), αλλά μικρή σημασία έχει σε σχέση με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts