glofiish Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Κι εμένα δύο προσαρμογεις είχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtop85 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το λινκ για το πίσω tempered είναι εδώ http://www.ebay.com/itm/181490188794?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Το έχω κ γω το συγκεκριμένο, παρήγγειλα ένα ακόμα καθώς μου έπεσε σε ένα φρεάτιο χθες από πολύ χαμηλό ύψος. Ευτυχώς είχε μόνο χώμα το φρεάτιο :O:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το έχω κ γω το συγκεκριμένο, παρήγγειλα ένα ακόμα καθώς μου έπεσε σε ένα φρεάτιο χθες από πολύ χαμηλό ύψος. Ευτυχώς είχε μόνο χώμα το φρεάτιο :O:cry: Και πως θα το φτιαξεις τωρα?Η θα βαλεις απο πανω το tempered και δεν θα φαινονται τα σπασιματα?Ρωταω γιατι κι εμενα εχει τις γρατζουνιτσες του πισω και βαζοντας ενα tempered πισω μηπως τις καλυψω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Και πως θα το φτιαξεις τωρα?Η θα βαλεις απο πανω το tempered και δεν θα φαινονται τα σπασιματα?Ρωταω γιατι κι εμενα εχει τις γρατζουνιτσες του πισω και βαζοντας ενα tempered πισω μηπως τις καλυψω... Tο tempered glass ειναι διαφανο.. Αρα θα φαινεται.. μπορεις να βαλεις καποιο σκιν. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μόλις πέρασα (με Flashtool) την Ελληνική ROM που μας είχε δώσει ο φίλος Nikos_Mpl. Όλα πήγαν μια χαρά και τώρα ξαναστήνω το κινητό. Το είχα αγοράσει από σκρουτζομάγαζο και ήταν IT,DE,FR. Τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Tο tempered glass ειναι διαφανο.. Αρα θα φαινεται.. μπορεις να βαλεις καποιο σκιν. :) Που το βρισκουμε αυτο το σκιν?Εχεις κανενα λινκ?Υπαρχει αραγε σε μαυρο που το θελω εγω?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtop85 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Και πως θα το φτιαξεις τωρα?Η θα βαλεις απο πανω το tempered και δεν θα φαινονται τα σπασιματα?Ρωταω γιατι κι εμενα εχει τις γρατζουνιτσες του πισω και βαζοντας ενα tempered πισω μηπως τις καλυψω... Οχι, το φορουσε το tempered ηδη, αυτο εσπασε, το κινητο ειναι οκ. Την εκανε την δουλεια του το γυαλι, απλα εσπασε αρκετα ευκολα θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Οχι, το φορουσε το tempered ηδη, αυτο εσπασε, το κινητο ειναι οκ. Την εκανε την δουλεια του το γυαλι, απλα εσπασε αρκετα ευκολα θα ελεγα Γι' αυτή τη δουλειά είναι τα tempered glass protectors, για να απορροφούν όλη ή σχεδόν όλη την ενέργεια της σύγκρουσης, την οποία κανονικά θα απορροφούσε η οθόνη του κινητού, με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη. Και φυσικά είναι προτιμότερο να δίνεις 8-10-15 ευρώ για ένα tempered glass, παρά κανένα 200άρι για την οθόνη, που πρακτικά πας για άλλη συσκευή. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα tempered glass protectors προστατεύουν κυρίως από γρατζουνιές, και δευτερευόντως από πτώσεις. Γενικότερα δεν είναι το φόρτε τους το impact protection, αλλά το scratch protection. Για μέτριες πτώσεις όμως είναι ό,τι πρέπει. Εμένα μία ζεστή μέρα μέσα στο καλοκαίρι, λόγω ζέστης, μου είχε ξεκολλήσει η βάση-βεντούζα από το παρπρίζ του αυτοκινήτου που την είχα στερεωμένη, πάνω στο λεβιέ των ταχυτήτων, φάτσα με την οθόνη. Φυσικά έσπασε το tempered glass και η οθόνη άθικτη. Αυτός είναι ο σκοπός υπάρξης τους. Και φυσικά αξίζουν τα όσα χρήματα δώσουμε. ;) Edited October 19, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Που το βρισκουμε αυτο το σκιν?Εχεις κανενα λινκ?Υπαρχει αραγε σε μαυρο που το θελω εγω?Ευχαριστω Απο ebay ειχα παρει εγω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 παιδες, εχουμε καμια εφαρμογη για slow motion video ή θα πρεπει να περιμενουμε L για να παρουμε τυχον καλουδια απο Ζ3? μιλαω παντα χωρις ρουτ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπέρα στην παρέα!!!Χτες πούλησα το Lg G2 μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το compact, το βρήκα στο kaizershop sta 290 ευρώ,πολυ καλή τιμή νομίζω....Αν δε σας πειράζει, θα ήθελα τα φώτα σας στα εξής: 1. Το κουτί περιέχει ακουστικά?Στο youtube, στα πιο πολλά βίντεο που είδα, δεν υπήρχαν στη συσκευασία... 2. Σε πόση ώρα φορτίζει πλήρως το κινητό? 3. φαντάζομαι πως όσοι απο εσάς αγοράσατε απο σκρουτζομάγαζο και χρειάστηκε να το πάτε στο service, πως δεν αντιμετωπίσατε κανένα θέμα με την εγγύηση Αυτά είχα να ρωτήσω, φαντάζομαι θα έχουν απαντηθεί άπειρες φορές, οπότε συγγνώμη για την επανάληψη:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλησπέρα στην παρέα!!!Χτες πούλησα το Lg G2 μου και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το compact, το βρήκα στο kaizershop sta 290 ευρώ,πολυ καλή τιμή νομίζω....Αν δε σας πειράζει, θα ήθελα τα φώτα σας στα εξής: 1. Το κουτί περιέχει ακουστικά?Στο youtube, στα πιο πολλά βίντεο που είδα, δεν υπήρχαν στη συσκευασία... 2. Σε πόση ώρα φορτίζει πλήρως το κινητό? 3. φαντάζομαι πως όσοι απο εσάς αγοράσατε απο σκρουτζομάγαζο και χρειάστηκε να το πάτε στο service, πως δεν αντιμετωπίσατε κανένα θέμα με την εγγύηση Αυτά είχα να ρωτήσω, φαντάζομαι θα έχουν απαντηθεί άπειρες φορές, οπότε συγγνώμη για την επανάληψη:rolleyes: Κι εγώ από εκεί το αγόρασα.Το κουτί περιέχει ακουστικά και καλώδιο USB on the go,για να συνδεεις φλασακια κτλ. Εγγύηση έχεις κανονικά δύο χρόνια. Αργεί να φορτίσει. Εγώ βέβαια το φορτίζω με βάση μαγνητικής φόρτισης και ίσως να κάνει λίγο παραπάνω. Γενικά το δυωρακι του το θέλει να μην σου πω και παραπάνω.Έχει όμως τούμπανο μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Κι εγώ από εκεί το αγόρασα.Το κουτί περιέχει ακουστικά και καλώδιο USB on the go,για να συνδεεις φλασακια κτλ. Εγγύηση έχεις κανονικά δύο χρόνια. Αργεί να φορτίσει. Εγώ βέβαια το φορτίζω με βάση μαγνητικής φόρτισης και ίσως να κάνει λίγο παραπάνω. Γενικά το δυωρακι του το θέλει να μην σου πω και παραπάνω.Έχει όμως τούμπανο μπαταρία. Τέλεια φίλε,σε ευχαριστώ για την απάντηση!!!To G2 με έβγαζε άνετα 1,5 μέρα με τη μπαταρία, χωρίς να έχει power saver της προκοπής... Επίσης άλλη μια ερώτηση....Τα on screen buttons αλλάζουν θέσεις στο κάτω μέρος της οθόνης, όπως στο G2?Για παράδειγμα,είχε επιλογή να έχεις είτε πρώτο από αριστερά είτε πρώτο από δεξιά το back button... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Τέλεια φίλε,σε ευχαριστώ για την απάντηση!!!To G2 με έβγαζε άνετα 1,5 μέρα με τη μπαταρία, χωρίς να έχει power saver της προκοπής... Επίσης άλλη μια ερώτηση....Τα on screen buttons αλλάζουν θέσεις στο κάτω μέρος της οθόνης, όπως στο G2?Για παράδειγμα,είχε επιλογή να έχεις είτε πρώτο από αριστερά είτε πρώτο από δεξιά το back button... Με την μπαταρία θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Τα κουμπιά δεν αλλάζουν θέσεις. Μπορείς να κατεβάσεις διάφορα θέματα και να τους αλλάξεις σχήμα και χρώμα.Όχι διάταξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Με την μπαταρία θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Τα κουμπιά δεν αλλάζουν θέσεις. Μπορείς να κατεβάσεις διάφορα θέματα και να τους αλλάξεις σχήμα και χρώμα.Όχι διάταξη. Σε ευχαριστώ πολύ κ πάλι φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtop85 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 (edited) Γι' αυτή τη δουλειά είναι τα tempered glass protectors, για να απορροφούν όλη ή σχεδόν όλη την ενέργεια της σύγκρουσης, την οποία κανονικά θα απορροφούσε η οθόνη του κινητού, με αποτέλεσμα να σπάσει η οθόνη. Και φυσικά είναι προτιμότερο να δίνεις 8-10-15 ευρώ για ένα tempered glass, παρά κανένα 200άρι για την οθόνη, που πρακτικά πας για άλλη συσκευή. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα tempered glass protectors προστατεύουν κυρίως από γρατζουνιές, και δευτερευόντως από πτώσεις. Γενικότερα δεν είναι το φόρτε τους το impact protection, αλλά το scratch protection. Για μέτριες πτώσεις όμως είναι ό,τι πρέπει. Εμένα μία ζεστή μέρα μέσα στο καλοκαίρι, λόγω ζέστης, μου είχε ξεκολλήσει η βάση-βεντούζα από το παρπρίζ του αυτοκινήτου που την είχα στερεωμένη, πάνω στο λεβιέ των ταχυτήτων, φάτσα με την οθόνη. Φυσικά έσπασε το tempered glass και η οθόνη άθικτη. Αυτός είναι ο σκοπός υπάρξης τους. Και φυσικά αξίζουν τα όσα χρήματα δώσουμε. ;) Σίγουρα τα αξίζουν τα λεφτά τους γι'αυτο παρήγγειλα ενα καινούριο να το αλλάξω, απλά στο ebay θα δεις φωτογραφίες με σφαίρες 7,62 :p Εμένα μου έπεσε από 30-40 πόντους, σε μέταλλο πάνω βέβαια. Ευτυχώς δεν έσπασε το μπροστινό γιατί από λάθος ήρθε για το μεγάλο Ζ1 και φοράω μια απλή ζελατίνα μέχρι να έρθει το ultimate shield για το μικρό. Οποιος ενδιαφέρεται για ultimate shield για Z1 pm :D Edited October 20, 2014 by gtop85 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλημέρα ! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Όταν στα specs λεει εξοδος tv out τι ακριβως σημαινει? μπορει να συνδεθει με οποιαδήποτε τηλεοραση η θελει ειδικους ανταπτορες. σκέφτομαι να το αγορασω αλλα με ενδιαφερει να τρεχει ταινιες και nova go και να το συνδεω στην τηλεοραση να βλεπω από εκει. γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλημέρα ! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Όταν στα specs λεει εξοδος tv out τι ακριβως σημαινει? μπορει να συνδεθει με οποιαδήποτε τηλεοραση η θελει ειδικους ανταπτορες. σκέφτομαι να το αγορασω αλλα με ενδιαφερει να τρεχει ταινιες και nova go και να το συνδεω στην τηλεοραση να βλεπω από εκει. γινεται? Το TV out του είναι ψηφιακό, βασικά υποστηρίζει HDMI. Επειδή δεν έχει κανονική θύρα HDMI, βγάζει έξοδο μέσω της microUSB (πρότυπο MHL). Βασικά αυτό που θες είναι ένα καλώδιο/αντάπτορας MHL, που ουσιαστικά η μια άκρη του έχει microUSB και η άλλη άκρη HDMI. Συνδέεις ένα καλώδιο HDMI επάνω, και το συνδέεις στην τηλεόραση. Ο άλλος τρόπος είναι να το συνδέσεις στην τηλεόραση μέσω DLNA ή Miracast, που ουσιαστικά το σήμα στέλνεται μέσω WiFi. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Το TV out του είναι ψηφιακό, βασικά υποστηρίζει HDMI. Επειδή δεν έχει κανονική θύρα HDMI, βγάζει έξοδο μέσω της microUSB (πρότυπο MHL). Βασικά αυτό που θες είναι ένα καλώδιο/αντάπτορας MHL, που ουσιαστικά η μια άκρη του έχει microUSB και η άλλη άκρη HDMI. Συνδέεις ένα καλώδιο HDMI επάνω, και το συνδέεις στην τηλεόραση. Ο άλλος τρόπος είναι να το συνδέσεις στην τηλεόραση μέσω DLNA ή Miracast, που ουσιαστικά το σήμα στέλνεται μέσω WiFi. Για πες το παλι να καταλαβω , εμενα η τηλεοραση ειναι παλια 2006 και δεν εχει miracast πως αλλιως να το συνδεσω? εχω καλωδιο microUSB και να βγαινει σε κανονικη HDMI απο το neo V κανει? Παράθεση This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 καλημέρα ! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...... αλλα με ενδιαφερει να τρεχει ταινιες και nova go και να το συνδεω στην τηλεοραση να βλεπω από εκει. γινεται? Όλα θα τα κάνεις και θα τα δεις στην τηλεόραση εκτός από nova go. Είναι περιορισμός του προγράμματος που έχει κατασκευαστεί έτσι για να περιορίζεται η πειρατεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtop85 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Για πες το παλι να καταλαβω , εμενα η τηλεοραση ειναι παλια 2006 και δεν εχει miracast πως αλλιως να το συνδεσω? εχω καλωδιο microUSB και να βγαινει σε κανονικη HDMI απο το neo V κανει? To neo V είχε microHDMI νομιζω, δεν πρεπει να υποστηριζει mhl που τότε είχε πρωτοβγεί. Έχω αυτό εδώ , μια χαρά την κάνει την δουλειά (χρειάζεται τροφοδοσία απο την microUSB) mhl adapter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livelikeanultras Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Παιδιά όποιος ξέρει ας βοηθήσει όταν πήρα το τηλέφωνο φορούσε την 4.3 και εδώ και κάτι μήνες μου βγάζει ενημέρωση για αναβάθμιση σε 4.4.2 την οποία και αγνοούσα αλλά εδώ και 3 μέρες μου βγάζει ενημέρωση πως πρέπει η αναβάθμιση να γίνει οπωσδήποτε.Το επιχείρησα σήμερα αλλά με έκοψε 2 φορές μια στο 25% και μία στο 55%.Κάποια συμβουλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Παρεμπιπτόντως έχουμε φτάσει στην 4.4.4 :-) Μην κάνεις την αναβάθμιση over the air κάνε τη μέσω υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livelikeanultras Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το ξέρω απλά βολευτηκα με την 4.3 και δεν έκανα το βήμα τόσο καιρό.Υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταβώ κατευθείαν στην 4.4.4?Εάν έχει κάποιος την καλοσύνη ας μου στείλει ένα tutorial πως γίνεται αυτό γιατί δεν είμαι και πολύ εξοικιωμενος με όλα αυτά το παλεύω από μόνος μου ότι καταφέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdonline Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Το έχω αρκετούς μήνες τώρα. Ικανοποιημένος σε όλα αλλά η ποιότητα φωτό και βίντεο είναι απαράδεκτη!! Το 4S με 8mp βγάζει πολύ καλύτερες φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts