Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια υπάρχει, ελληνική unbranded.

Αυτή χωρίς φακό δεν είναι ελληνική, απλά υποστηρίζει ελληνικά στα σμσ οπότε μπορεί να μην έχεις ελληνική εσύ. Επίσης δε θυμάμαι αν στην 4.3 είχε το φακό. Γενικά ρομ υπάρχουν πολλές πάντως.

ok την ίδια έχουμε. Έκανα το Update με το sus και στην 4.4.4 μου εμφάνισε την εφαρμογή και το widget του φακού.

Πάντως μετά από μισή μέρα χρήσης, ίσως και λόγω συνήθειας, μου άρεσε περισσότερο το UI της 4.3. Επίσης, όπως είχες αναφέρει, όντως έχει αυξηθεί η στάθμη της αυτόματης φωτεινότητας. Είναι αισθητή η διαφορά, τουλάχιστον στην AUO οθόνη.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια με το factory reset και περασμα αλλης rom διαγραφονται τα παντα απο την εσωτερικη μνημη, δηλαδη και οι φωτογραφιες?

Παιδια με το factory reset και περασμα αλλης rom διαγραφονται τα παντα απο την εσωτερικη μνημη, δηλαδη και οι φωτογραφιες?

αν δεν κανεις διαγραφη ολων, οχι..μονο με επαναφορα ρυθμισεων μενουν τα αρχεια.

ok την ίδια έχουμε. Έκανα το Update με το sus και στην 4.4.4 μου εμφάνισε την εφαρμογή και το widget του φακού.

Πάντως μετά από μισή μέρα χρήσης, ίσως και λόγω συνήθειας, μου άρεσε περισσότερο το UI της 4.3. Επίσης, όπως είχες αναφέρει, όντως έχει αυξηθεί η στάθμη της αυτόματης φωτεινότητας. Είναι αισθητή η διαφορά, τουλάχιστον στην AUO οθόνη.

ναι ετσι πιστευω, οτι η 4.4 αυξησε την καταναλωση επειδη αυξησε λιγο την φωτεινοτητα..αν και στην πρωτη αναβαθμιση, δηλαδη 4.4.2 εχω την αισθηση οτι επαιζε ακομα πιο ψηλα απο την 4.4.4, χωρις ναμαι σιγουρος

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδια ξερετε καποιο προγραμμα για pc η και μεσα απο το κινητο που να μπορω να επεξεργαστω ενα αποθηκευμενο 120fps video? Σε περιπτωση ας πουμε που θελω να φτιαξω αλλο timeshift video ή δεν επελεξα τα σωστα σημεια για slow motion, γιατι μεσα στο κινητο δεν βρισκω καποιο τροπο επεξεργασιας, ενω κραταει και το timeshift και το αυθεντικο 120fps μετα την αποθηκευση δεν μπορεις να το ξαναεπεξεργαστεις

Παιδιά κανένα μεταχειρισμένο παίζει;ξέρω ότι δεν είναι για εδώ αλλα δεν έχω πρόσβαση στις αγγελίες ο έρμος ε και δεν πουλάω κιόλας :)

παρατήρησα μερικά κρασαρίσματα με την 4.4.4 μονο οταν χρησιμοποιώ την κάμερα και την εφαρμογή Photos του google+ και βλέπω φώτος.. (εστειλα και crash report )

σήμερα μου πέταξε και ενα restart για πρώτη φορά , πάλι μεσα στην εφαρμογή photos του google+ αφου είχα χρησιμοποιήσει την κάμερα όμως ...

Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Ισως να προέρχεται και απο την χρήση της κάμερας γιατι μετά πάω σε photos να δώ και οχι απο google +

Αναφέρεται το πρόβλημα και στο XDA μετα την 4.4.4 με κρασαρίσματα μόλις χρησιμοποιείς κάμερα!

Την 4.4.4 την έκανα καθαρή εγκατάσταση με repair..

Αν είναι πρόβλημα με την 4.4.4 και δεν πάρει update αμεςα θα γυρίσω σε 4.4.2 οπου φαντάζομαι οτι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.

Edited by Prof_Chaos

παρατήρησα μερικά κρασαρίσματα με την 4.4.4 μονο οταν χρησιμοποιώ την κάμερα και την εφαρμογή Photos του google+ και βλέπω φώτος.. (εστειλα και crash report )

σήμερα μου πέταξε και ενα restart για πρώτη φορά , πάλι μεσα στην εφαρμογή photos του google+ αφου είχα χρησιμοποιήσει την κάμερα όμως ...

Το έχει παρατηρήσει κανείς;

Ισως να προέρχεται και απο την χρήση της κάμερας γιατι μετά πάω σε photos να δώ και οχι απο google +

Αναφέρεται το πρόβλημα και στο XDA μετα την 4.4.4 με κρασαρίσματα μόλις χρησιμοποιείς κάμερα!

Την 4.4.4 την έκανα καθαρή εγκατάσταση με repair..

Αν είναι πρόβλημα με την 4.4.4 και δεν πάρει update αμεςα θα γυρίσω σε 4.4.2 οπου φαντάζομαι οτι δεν είχε τέτοιο πρόβλημα.

Προσωπικά έχω παρατηρήσει πολύ πιο σταθερή εμπειρία χρήσης γενικά με την 4.4.2 σε σχέση με την 4.3 (πήγα κατευθείαν, δεν έβαλα την 4.4.2). Αν με την 4.3 είχα 4-5 επανεκκινήσεις, στην 4.4.2 έχουν ελαχιστοποιηθεί. Και υπόψιν, η συσκευή μένει ανοιχτή μέρα-νύχτα, μόνο μία υποχρεωτική επανεκκίνηση ή σβήσιμο καμιά φορά τη βδομάδα, για να έρχεται στα ίσα του.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

πάντως στο XDA μιλάνε για πρόβλημα με κρασαρίσματα της κάμερας μόνο με την 4.4.4 .. :blink:

Αν θέλουμε 4.4.2 downgrade που βρίσκεται στο XDA για κατέβασμα; εχω μπερδευτεί με τόσα λινκ που έχει .

Πραγματικά απορώ ρε παιδιά. Σήμερα απ' το απόγευμα έχω που τραβάω φωτογραφίες και βίντεο σε δύο κοινωνικές υποχρεώσεις που ήμουν, και ημερήσιες και βραδινές. Κανένα απολύτως πρόβλημα... :what:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πραγματικά απορώ ρε παιδιά. Σήμερα απ' το απόγευμα έχω που τραβάω φωτογραφίες και βίντεο σε δύο κοινωνικές υποχρεώσεις που ήμουν, και ημερήσιες και βραδινές. Κανένα απολύτως πρόβλημα... :what:

ουτε κι εγω εχω προβλημα, αυτες τις μερες απο της Παναγιας και μετα που ειχα αδεια, το πεθανα σε βιντεο και φωτογραφιες, κανενα προβλημα

This is Sparta!!!:nagger:

Μάλλον έχουν πρόβλημα με το Google plus, η κάμερα και το κινητό γενικά μια χαρά είναι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δυστυχως εμενα με την 4.4.4 πολλες φορες μου εχει κρασαρει η καμερα...προχθες βεβαια εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και δειχνει να εχει στρωσει...θα δειξει εν καιρω

Καλημέρα στην ομάδα

Πρόσφατα αγόρασα και εγώ το Ζ1 compact και έχω να πω ότι είναι παραπάνω από άψογο

Δεν έχει κανένα θέμα είναι πάρα πολύ γρήγορο και η κάμερα είναι όλα τα λεφτά.

Επίσης μου άρεσε που πήρε αμέσως την 4.4.4

TaAakiS

Sony Ericsson Xperia X10mini --> Sony Xperia go --> Sony Xperia Z1 Compact & Sony Smartwatch 2(SW2) --> Sony Xperia Z5

Η visual basic ποτέ δεν πεθαίνει και όλα τα apps ανασταίνει...

Και μένα μου βγάζει μερικές φορές "η κάμερα είναι μη διαθέσιμη" και απλά χάνω μια φωτογραφία που καμιά φορά είναι και αυτή που σπάνια πετυχαίνεις, ειδικά αν έχεις παιδιά! Είμαι 99% σίγουρος πως είναι ανάλογα την κάρτα μνήμης που έχει ο καθένας! Εννοώ την μάρκα, την ταχύτητα και γενικά πως θα "κάτσει" στο κινητό! Γι' αυτό και το πρόβλημα το έχουν κάποιοι και άλλοι όχι ...

Θα δοκιμάσω να βάλω στις ρυθμίσεις να μεταφέρονται οι φώτο στην εσωτερική μνήμη του κινητού και θα σας πω!

(Το λέω γιατί άρχισε να μου το βγάζει μετά που έβαλα αυτήν εδώ --> http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10-32gb-32gb-class10-micro-sdhc-1-adaptor-p-PER.550387 )

Αλλά όντως, αν δείτε και στο επίσημο φορουμ της sony το παραπάνω πρόβλημα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό και το εκνευριστικό είναι πως η εταιρεία δεν έχει βγάλει κιχ για το θέμα!

Και μένα μου βγάζει μερικές φορές "η κάμερα είναι μη διαθέσιμη" και απλά χάνω μια φωτογραφία που καμιά φορά είναι και αυτή που σπάνια πετυχαίνεις, ειδικά αν έχεις παιδιά! Είμαι 99% σίγουρος πως είναι ανάλογα την κάρτα μνήμης που έχει ο καθένας! Εννοώ την μάρκα, την ταχύτητα και γενικά πως θα "κάτσει" στο κινητό! Γι' αυτό και το πρόβλημα το έχουν κάποιοι και άλλοι όχι ...

Θα δοκιμάσω να βάλω στις ρυθμίσεις να μεταφέρονται οι φώτο στην εσωτερική μνήμη του κινητού και θα σας πω!

(Το λέω γιατί άρχισε να μου το βγάζει μετά που έβαλα αυτήν εδώ --> http://www.e-shop.gr/kingston-sdc10-32gb-32gb-class10-micro-sdhc-1-adaptor-p-PER.550387 )

Αλλά όντως, αν δείτε και στο επίσημο φορουμ της sony το παραπάνω πρόβλημα υπάρχει σε μεγάλο βαθμό και το εκνευριστικό είναι πως η εταιρεία δεν έχει βγάλει κιχ για το θέμα!

Κι εμένα μου το έκανε σήμερα το δικό μου. Με κλείδωμα-ξεκλείδωμα της οθόνης ξεμπλοκάρισε. Όλως περιέργως πρόσφατα άλλαξα κάρτα μνήμης και έβαλα μία 64άρα της SanDisk (αυτή εδώ). Επειδή ειπώθηκε ότι ίσως το Google+ κάνει τη ζημιά, για καλό και για κακό το έκανα απενεργοποίηση (αφού έτσι κι αλλιώς άχρηστο μου είναι), και θα δω πώς τα πάει. Αν δω ότι συνεχίζει, θα δοκιμάσω αυτό που λες κι εσύ με την αλλαγή αποθήκευσης των φωτογραφιών στην εσωτερική μνήμη. Απλά μετά θα πρέπει να είμαστε όλο μεταφορές από την εσωτερική στην κάρτα μνήμης για να μη μείνουμε από χώρο. Σαν έσχατη λύση θα κάνω μία επαναφορά εργοστασιακών, μήπως φταίει κάτι εκεί.

Πάντως ευελπιστώ ότι θα δοθεί λύση κάποια στιγμή από τη Sony, όπως άλλωστε και άλλα θέματα που φάνηκαν στην πορεία (π.χ. το bug με τον ήχο του μεγαφώνου που περνούσε στο ακουστικό). ;)

Edited by panosz75

Έστειλα και γω το Google + μιας και μου είναι άχρηστο και βλέπουμε! (Με αυτόν τον τρόπο --> http://www.androidpit.com/forum/590829/how-to-disable-the-google-plus-app ) Έβγαλα επίτηδες καμιά 50ρια φώτο από τότε και όλα κομπλέ ως τώρα! Θα σας πω και τις επόμενες μέρες!

Έστειλα και γω το Google + μιας και μου είναι άχρηστο και βλέπουμε! (Με αυτόν τον τρόπο --> http://www.androidpit.com/forum/590829/how-to-disable-the-google-plus-app ) Έβγαλα επίτηδες καμιά 50ρια φώτο από τότε και όλα κομπλέ ως τώρα! Θα σας πω και τις επόμενες μέρες!

Τελικα εντελως αχρηστο το Google+ και λιγοι το χρησιμοποιουν και ολο προβληματα εχουμε..:mad:

Poco X3 nfc 6/128

αμα σας λεω οτι το plus φταιει..να με ακουτε :blink:

Και μενα μου το κανει αυτο και συνηθως τις πιο ακαταλληλες στιγμες.. Αλλα νομιζα οτι φταει το mod για 120fps, γιατι δεν ειχα καταλαβει κατι τις πρωτες μερες που ηταν στοκ. Παντως σε μενα το κανει και με αποθηκευση στην εσωτερικη μνημη, εβγαλα το google+ με το titanium backup και βλεπουμε

Κι εμένα μια χαρά μέχρι στιγμής, με απενεργοποιημένο το Google+, και χωρίς να αλλάξω την αποθήκευση φωτογραφιών/βίντεο στην εσωτερική μνήμη, δεν είχα κανένα θέμα. Ελπίζω να ξεμπερδέψαμε έτσι απλά κι όμορφα, γιατί έτσι κι αλλιώς για τους περισσότερους το Google+ περνάει εντελώς απαρατήρητο. Edited by panosz75

Κι εμένα μια χαρά μέχρι στιγμής, με απενεργοποιημένο το Google+, και χωρίς να αλλάξω την αποθήκευση φωτογραφιών/βίντεο στην εσωτερική μνήμη, δεν είχα κανένα θέμα. Ελπίζω να ξεμπερδέψαμε έτσι απλά κι όμορφα, γιατί έτσι κι αλλιώς για τους περισσότερους το Google+ περνάει εντελώς απαρατήρητο.

Το πρωτο που ξηλωνω!! Σειρα εχουν τα περιπτερα και ολες οι αλλες οι αηδιες της Google

[sIGPIC][/sIGPIC]

αμα σας λεω οτι το plus φταιει..να με ακουτε :blink:

Πάντως στο XDA αναφέρουν για κάμερα αλλά μάλλον συνδέεται με το google + απο τι φαίνεται.

Είναι χρήσιμο για μένα γιατι ανεβάζει απευθείας τις photos και μάλιστα πολύ γρήγορα!

Και πολύ πιο χρήσιμο απο dropbox που έχει περιορισμούς στην χωρητικότητα.

Τώρα αν συνεχίσει τα περίεργα του θα φύγει και θα βρώ εναλλακτική cloud.

PS τα crash report να τα στέλνετε στην google μπας και βγάλουν κανένα update ...!

Edited by Prof_Chaos

Πάντως στο XDA αναφέρουν για κάμερα αλλά μάλλον συνδέεται με το google + απο τι φαίνεται.

Είναι χρήσιμο για μένα γιατι ανεβάζει απευθείας τις photos και μάλιστα πολύ γρήγορα!

Και πολύ πιο χρήσιμο απο dropbox που έχει περιορισμούς στην χωρητικότητα.

Τώρα αν συνεχίσει τα περίεργα του θα φύγει και θα βρώ εναλλακτική cloud.

PS τα crash report να τα στέλνετε στην google μπας και βγάλουν κανένα update ...!

σιγουρα, αλλα στο XDA οπως και εδω οπως και παντου υπαρχουν και αυτοι που η παρατηρητικοτητα τους ειναι μηδεν και η εμπειρια τους επισης μηδεν..εγω δεν ειχα σε κανενα Ζ1c προβλημα και την χρησιμοποιω την καμερα πολυ, σε συνδυασμο με οσα γραψατε παραπανω, δεν μπορουσα παρα να τα συνδυασω...

Απο εκει και περα για χωρο δοκιμασε στο google drive,δινει 16GB..και ξεμπλεκεις..ουτε dropbox ουτε τιποτα.

Το πρωτο που ξηλωνω!! Σειρα εχουν τα περιπτερα και ολες οι αλλες οι αηδιες της Google

εγω τα ξειλωνω κι αυτα ξανα ερχονται, δεν γινεται οταν τα βγαλω να μην ξανα ερθουν? δεν σε θελω ρε κυριε γιατι ξανα ερχεσαι??? αμαν πια

This is Sparta!!!:nagger:

εγω τα ξειλωνω κι αυτα ξανα ερχονται, δεν γινεται οταν τα βγαλω να μην ξανα ερθουν? δεν σε θελω ρε κυριε γιατι ξανα ερχεσαι??? αμαν πια

:lol::lol: ! Mε τι τα σβήνεις;; Εγώ αυτό που κάνω πάντα με το Titanium είναι το εξής. Αντίγραφο ασφαλείας, διαγραφή δεδομένων, απεγκατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact