Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω οταν του κανω επανεκινηση μου λεει οτι η εφαρμογη viber σταματησε να λειτουργει, αλλα λειτουργει κανονικα, δεν εχω παρατηρησει κατι περιεργο αλλο απο αυτα που λετε

εμένα μου κάνουν όλα για bug του viber. Είχα και στο T μια περίοδο αλλά μετα απο αναβαθμιση έστρωνε.

Οπως και στον υπολογιστή είχε bugs και κρασαρίσματα.

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμένα μου κάνουν όλα για bug του viber. Είχα και στο T μια περίοδο αλλά μετα απο αναβαθμιση έστρωνε.

Οπως και στον υπολογιστή είχε bugs και κρασαρίσματα.

λες οτι φταιει η εφαρμογη?

This is Sparta!!!:nagger:

λες οτι φταιει η εφαρμογη?

ναι 100% εκτός κι αν η συσκευή παρουσιάζει κι άλλα περίεργα.

Αλλα το Viber είναι απο τα "καλά" προγραμματάκια για κρασαρίσματα bugs και άλλα.

ναι 100% εκτός κι αν η συσκευή παρουσιάζει κι άλλα περίεργα.

Αλλα το Viber είναι απο τα "καλά" προγραμματάκια για κρασαρίσματα bugs και άλλα.

οχι τπτ αλλο δεν παρουσιαζει

οχι τπτ αλλο δεν παρουσιαζει

περίμενε για κάποιο update του viber . Φαντάζομαι τα γνωστά τα έχεις κάνει . Εργοστασιακές ρυθμίσεις . Απεγκατάσταση - εγκατάσταση του προγράμματος.

Μια ερώτηση κι εγώ .Αυριο λογικά θα το παραλάβω. Περνάω κιτ κατ απευθείας ; (αν δεν έιναι ήδη περασμένη; ) Πως σας πάει η 4.4 ;

περίμενε για κάποιο update του viber . Φαντάζομαι τα γνωστά τα έχεις κάνει . Εργοστασιακές ρυθμίσεις . Απεγκατάσταση - εγκατάσταση του προγράμματος.

Μια ερώτηση κι εγώ .Αυριο λογικά θα το παραλάβω. Περνάω κιτ κατ απευθείας ; (αν δεν έιναι ήδη περασμένη; ) Πως σας πάει η 4.4 ;

εγω δεν εχω κανει καθαρη εγκατασταση , μου ηρθε η αναβαθμιση και την περασα, προβλημα δεν εχω κανενα, αν καποια στιγμη υπαρξει θα κανω καθαρη εγκατασταση

εγω δεν εχω κανει καθαρη εγκατασταση , μου ηρθε η αναβαθμιση και την περασα, προβλημα δεν εχω κανενα, αν καποια στιγμη υπαρξει θα κανω καθαρη εγκατασταση

To pc companion κάνει clean install? Χωρίς το SUS πως αλλιώς γίνεται?

μεσω flashtool εγω θα το κανω οταν πρεπει να το κανω

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μεσω flashtool εγω θα το κανω οταν πρεπει να το κανω

Edited by p3nny

με το flashtool αν εχεις την ρομ που θες, την οποια την ανεβαζω dropbox οποιος θελει, εχω την 4.4.4 ελληννικη unbranded που εφτιαξα μετα απο καθαρη εγκατασταση στο δικο μου για να την εχω στο αρχειο. Αλλιως με SUS Οπου κανεις καθαρη με οποια εχεις μεσα (την κατεβαζει και στην ξαναπερναει).

Το pc companion δεν ξερω τι κανει γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα θεωρω πως το ιδιο κανει, κατεβαζει και περναει τη ρομ, εκτος αν κανει μονο update και δεν κανει εγκατασταση απο την αρχη μια ρομ, αλλα μονο το update στην ρομ που ηδη εχεις.

Οπως και να εχει εχουμε εργαλεια ακομα, δοκιμασε τα αν χρειαζεται..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

με το flashtool αν εχεις την ρομ που θες, την οποια την ανεβαζω dropbox οποιος θελει, εχω την 4.4.4 ελληννικη unbranded που εφτιαξα μετα απο καθαρη εγκατασταση στο δικο μου για να την εχω στο αρχειο. Αλλιως με SUS Οπου κανεις καθαρη με οποια εχεις μεσα (την κατεβαζει και στην ξαναπερναει).

Το pc companion δεν ξερω τι κανει γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε αλλα θεωρω πως το ιδιο κανει, κατεβαζει και περναει τη ρομ, εκτος αν κανει μονο update και δεν κανει εγκατασταση απο την αρχη μια ρομ, αλλα μονο το update στην ρομ που ηδη εχεις.

ευχαριστω Νικο, τελικα μου εισαι πολυτιμος, κι αν και γνωριστηκαμε ρωτοντας με για ροοτ στο neo V σε βρισκω πιο προχωρημενο απο μενα, εισαι και πατριωτακι, να εισαι καλα φιλε μου

με το flashtool αν εχεις την ρομ που θες, την οποια την ανεβαζω dropbox οποιος θελει, εχω την 4.4.4 ελληννικη unbranded που εφτιαξα μετα απο καθαρη εγκατασταση στο δικο μου για να την εχω στο αρχειο

Αν θες μπορείς να την ανεβάσεις να την έχουμε κι εμείς για παν ενδεχόμενο;

Thanks Nick

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση του SUS? Την 4.4.4 την εγκρίνετε όλοι πλέον?

Αν θες μπορείς να την ανεβάσεις να την έχουμε κι εμείς για παν ενδεχόμενο;

θα δωσω λινκ μολις ανεβει σε καμια ωριτσα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

θα δωσω λινκ μολις ανεβει σε καμια ωριτσα..

Ευχαριστουμε! Αυτη ειναι η στοκ ετσι? Το πας και στο σερβις με αυτην?

Ευχαριστουμε! Αυτη ειναι η στοκ ετσι? Το πας και στο σερβις με αυτην?

σε 25 λεπτα μου λεει οτι θα εχει ανεβει στο dropbox, φτιαχνω λινκ και την τσιμπατε.

Ειναι απο ελληνικο κινητο και εχει πχ τον φακο(widget) και καποιες αλλες λεπτομεριες που αλλες ρομ δεν εχουν.

Φυσικα και πας σερβις, δεν σου απαγορευει να βαλεις αλλη επισημη ρομ.

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση του SUS? Την 4.4.4 την εγκρίνετε όλοι πλέον?

Όχι, η τελευταία έκδοση του Sony Ericsson Update Service είναι η 2.14.11.201408051401. Κατέβασε αυτήν που έχεις στο link κι άσε την εφαρμογή να κάνει update από μόνη της.

Όσο αφορά για την KitKat 4.4.4 κανένα πρόβλημα, προχώρα σε αναβάθμιση αν δεν την έχεις κάνει ήδη.

Όχι, η τελευταία έκδοση του Sony Ericsson Update Service είναι η 2.14.11.201408051401. Κατέβασε αυτήν που έχεις στο link κι άσε την εφαρμογή να κάνει update από μόνη της.

Όσο αφορά για την KitKat 4.4.4 κανένα πρόβλημα, προχώρα σε αναβάθμιση αν δεν την έχεις κάνει ήδη.

μια χαρα ειναι η 4.4.4 πλεον, το προβλημα με το ηχειο τους πηρε κανα 2 εβδομαδες αλλα το ελυσαν και ειναι μια χαρα.

εδω και το λινκ για να κατεβασει ελληνικη ρομ 4.4.4. οποιος θελει απο εμενα. την εφτιαξα απο το δικο μου ελληνικο z1c.

https://www.dropbox.com/s/dcompro1lgk40v3/D5503_4.4.4_unbranded.ftf

πειτε μου αν δουλευει το λινκ γιατι δεν εχω εξοικειωση με το dropbox

Δουλεύει μια χαρά.

Έχω πάρει το κινητό από σκρουτζομάγαζο και δεν είναι Ελληνικό. Μόλις βρω χρόνο θα περάσω τη δική σου ROM. Ίσως χρειαστώ και λίγη βοήθεια...

Ευχαριστούμε...!

Δουλεύει μια χαρά.

Έχω πάρει το κινητό από σκρουτζομάγαζο και δεν είναι Ελληνικό. Μόλις βρω χρόνο θα περάσω τη δική σου ROM. Ίσως χρειαστώ και λίγη βοήθεια...

Ευχαριστούμε...!

τιποτα..

οσο για το περασμα, με το flashtool (προσοχη να κατεβασεις αυτο το flashtool:

http://www.flashtool.net/index.php

και googlare Οδηγιες αλλιως εδω ειμαστε. ειναι γελοιο.

Νίκο, ευχαριστούμε για την ROM, ας την έχουμε για παν ενδεχόμενο.

σε 25 λεπτα μου λεει οτι θα εχει ανεβει στο dropbox, φτιαχνω λινκ και την τσιμπατε.

Ειναι απο ελληνικο κινητο και εχει πχ τον φακο(widget) και καποιες αλλες λεπτομεριες που αλλες ρομ δεν εχουν.

Φυσικα και πας σερβις, δεν σου απαγορευει να βαλεις αλλη επισημη ρομ.

Πόσες ελληνικές unbranded υπάρχουν? Τον φακό τον είχε και στην 4.3? Και εμένα ελληνικό είναι το τηλέφωνο και δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

Λοιπόν το έχω καμια ώρα στα χέρια μου είναι υπεροχο

Παρατηρώ ωστόσο οτι οταν δεν το χρησιμοποιώ ως τηλ . το σήμα της κινητής είναι στο έλαχιστο 1 δηλαδή ή γίνεται γκρί..

Οταν κάνει κλήση πηγαίνει στο full ! Είμαι με Cosmote.

Το ίδιο και οταν δέχεται κλήση. 5/5

Το κάνει και σε άλλους αυτό;

Μήπως προσπαθεί να μπεί σε δίκτυο LTE που στην περιοχή μου είναι αδύναμο;

Χμμ τωρα που το βλέπω με 3G και H+ είναι στο 5/5 αλλά οταν βρίσκει LTE παει στο 1/5

εδώ δεν έχω καλό σήμα άλλωστε.

Αυτο ηταν τελικά . Το εβγαλα το LTE γιατι μπαινει σε μπάντα με το αδύναμο lTE που έχω εδώ και δείχνει χαμηλό σήμα

Μόλις το έβαλα σε 3G /H+ φούλαρε το σήμα . Οπως ηταν δηλαδή.

Edited by Prof_Chaos

Παρατηρώ ωστόσο οτι οταν δεν το χρησιμοποιώ ως τηλ . το σήμα της κινητής είναι στο έλαχιστο 1 δηλαδή ή γίνεται γκρί..

Με το καλό να το χαρείς!

Μια δικιά μου εικασία είναι ότι δίνει προτεραιότητα στο LTE, αλλά όταν χρειαστεί το GSM για κλήση μπορεί να αλλάζει κεραία με καλύτερο σήμα. Μπορείς να το τεστάρεις από τις ρυθμίσεις, κλειδώνοντας σε gsm στο "network mode".

edit

Με πρόλαβες, την βρήκες μόνος σου την απάντηση :P

Αν δεν έχεις καλό 4G στις περιοχές που κινείσαι, κλείδωσε το σε μικρότερη κατηγορία, μην σου τρώει την μπαταρία ψάχνοντας άσκοπα κάτι που δεν υπάρχει.

edit2

Ειδικά όσοι έχουν wind δεν υπάρχει λόγος να έχουν προεπιλογή το LTE.

Edited by tegeatis

Με το καλό να το χαρείς!

Μια δικιά μου εικασία είναι ότι δίνει προτεραιότητα στο LTE, αλλά όταν χρειαστεί το GSM για κλήση μπορεί να αλλάζει κεραία με καλύτερο σήμα. Μπορείς να το τεστάρεις από τις ρυθμίσεις, κλειδώνοντας σε gsm στο "network mode".

edit

Με πρόλαβες, την βρήκες μόνος σου την απάντηση :P

Αν δεν έχεις καλό 4G στις περιοχές που κινείσαι, κλείδωσε το σε μικρότερη κατηγορία, μην σου τρώει την μπαταρία ψάχνοντας άσκοπα κάτι που δεν υπάρχει.

edit2

Ειδικά όσοι έχουν wind δεν υπάρχει λόγος να έχουν προεπιλογή το LTE.

Σε ευχαριστώ πολύ

Αντε να βρω καμια θήκη της προκοπής και μεμβράνες.. Απο Ελλάδα επικρατεί μεγάλη αισχροκέρδια ειδικά σε μεμβράνες προστασίας.

Οπποτε θα πατρονάρω την εργοστασιακή ζελατίνα του z1 compact και θα κόψω μια ίδια απο ipad mini που έχω αρκετές.. Μπρός πίσω..

Να ναι καλά το ebay θα έλεγα.

Αν εχει κανεις υποψην μαγαζί Αθήνα με Τίμιες τιμές για σιλικόνες και μεμβράνες ας ρίξει καμια ιδέα φυσικά.

Σε ευχαριστώ πολύ

Αντε να βρω καμια θήκη της προκοπής και μεμβράνες.. Απο Ελλάδα επικρατεί μεγάλη αισχροκέρδια ειδικά σε μεμβράνες προστασίας.

Οπποτε θα πατρονάρω την εργοστασιακή ζελατίνα του z1 compact και θα κόψω μια ίδια απο ipad mini που έχω αρκετές.. Μπρός πίσω..

Να ναι καλά το ebay θα έλεγα.

Αν εχει κανεις υποψην μαγαζί Αθήνα με Τίμιες τιμές για σιλικόνες και μεμβράνες ας ρίξει καμια ιδέα φυσικά.

εγω θα σου πω τι εχω παρει κι αν σ αρεσει παιρνεις τις ιδιες ειδικα η εμπρος ειναι ολα τα λεφτα απο ebay φυσικα

εμπρος εχω αυτο http://www.ebay.com/itm/121318104730?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

κολαει πολυ ευκολα ειναι σαν γυαλι και δεν εχει καμια σχεση με τις απλες ζελατινες που κανουν φουσκαλες

και για πισω περιμενω αυτη κι εχω και την ιδια σε μαυρο χρωμα και σε κοκκινο αυτη http://www.ebay.com/itm/271539298249?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

http://www.ebay.com/itm/131127572235?var=430296248419&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid= αυτη εχω

Edited by p3nny

Χμμ τωρα που το βλέπω με 3G και H+ είναι στο 5/5 αλλά οταν βρίσκει LTE παει στο 1/5

εδώ δεν έχω καλό σήμα άλλωστε.

Αυτο ηταν τελικά . Το εβγαλα το LTE γιατι μπαινει σε μπάντα με το αδύναμο lTE που έχω εδώ και δείχνει χαμηλό σήμα

Μόλις το έβαλα σε 3G /H+ φούλαρε το σήμα . Οπως ηταν δηλαδή.

Φιλαρακι να το χαιρεσαι, ελπιζω να το ευχαριστηθεις γιατι ειναι το καλυτερο κινητο λογικων διαστασεων που κυκλοφορει..

Οσο για το σημα, παντα οταν δεν εχει καλο λογω ιντερνετ το βλεπεις ετσι..και εκτος οτι σου ξεσκιζει την μπαταρια, βαραει η ακτινοβολια στο κοκκινο..

Προσωπικα αν και εχω wind, δε θα εβαζα 4G για να μην ξεσκιζω την μπαταρια, προτιμω να φορτιζω καθε 2 μερες παρα να ψαχνει σημα καθε τρεις και λιγο..

Ασε που το περασμα απο το ενα σημα στο αλλο πολλες φορες κοβει τις κλησεις και γινεται ενοχλητικο.

Νίκο, ευχαριστούμε για την ROM, ας την έχουμε για παν ενδεχόμενο.

Πόσες ελληνικές unbranded υπάρχουν? Τον φακό τον είχε και στην 4.3? Και εμένα ελληνικό είναι το τηλέφωνο και δεν βλέπω κάτι τέτοιο.

Φιλε μου οι ρομ ειναι απειρες με το σκεπτικο οτι μπορουν ολοι να φτιαξουν απο μια..

Εμενα ειναι η ιδια με οποιοδηποτε ελληνικο, απλα επειδη δεν ξερω αν αυτες που κυκλοφορουν εξω ειναι οκ και επειδη βαρεθηκα να ανοιγω λινκς με ιους και σπαμ και χρονοκαθυστερησεις για να βρω μια ρομ που ενας θεος ξερει ποιος την εφτιαξε και τι μπορει να εχει πειραξει, εκατσα και εκανα μια καθαρη εγκατασταση με SUS στο Ζ1c του πατερα μου που ειναι ελληνικο, οποτε κατεβηκε στο pc Και την δημιουργησα.

Και εσυ μπορεις να το κανεις,δεν ειναι κατι δυσκολο, 2 λεπτα θες.

Επομενως μια ειναι η ρομ, απλα αυτη ειναι δικης μου κατασκευης (οχι οτι εκανα κατι, το flashtool την εφτιαξε παιρνοντας την απο το sus οπου ειχε κατεβει πιο πριν.)

το widget του φακου υπαρχει σε μερικες ρομ ενω σε αλλες οχι, στην δικη μου υπαρχει, σε ενα αλλο που πηρα για τον ξαδερφο μου δεν υπηρχε..νομιζω στην 4.3, αλλα το ειχαμε πει οτι μαλλον εχει μια ρομ πιο κουρεμενη απο την αλλη οταν κυκλοφορησαν..

Τεσπα, για μενα κρατα τη τη δικη μου και αν κανεις καθαρη εγκατασταση απο τη δικη σου και δεν το εχει, απλα ξαναριξε τη δικη μου μεσα.

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact