Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί η προεπισκόπηση μηνύματος για τα sms?

Αν εννοείς την ειδοποίηση στη μπάρα ειδοποιήσεων, δοκίμασε να μπεις στις ρυθμίσεις της συσκευής, στις εφαρμογές, βρες την εφαρμογή των μηνυμάτων, και ξετικάρισε την επιλογή "Εμφάν. ειδοποιήσεων". Δεν ξέρω αν δουλέψει σίγουρα, αλλά δοκίμασέ το.

Μπαίνεις στα Μηνύματα, πατάς πάνω δεξιά στις 3 τελίτσες, Ρυθμίσεις, ξετικάρεις τις "Ειδοποιήσεις".

Edited by xalaros

Εγω δεν θελω πχ service της επισημης αντιπροσωπειας, αν μπορω να βρω κατι εξισου καλο, και μαλλον με τα στανταρντς της arvato κατι καλυτερο.

Ομως, θελω εκει που θα παω το κινητο αν παραστει αναγκη, να ειναι εξειδικευμενοι πανω στα sony mobiles, με πιστοποιησεις του εξωτερικου, απο sony κλπ.

Έστω, και αν δεν ανηκει στα service της 'επισημης' εν ελλαδι αντιπροσωπειας, αλλα ειναι κατι σαν third party service provider.

Βρηκα λοιπον αυτο, στη Θεσσαλονικη

http://www.ltcom.gr/site/xPage.asp?sid=819&langid=5

Περιμενω να μου πειτε, αν ξερετε κατι σχετικα με αυτο.

Ρε συ karib, πάρτο το ρημάδι και μην το ψειρίζεις τόσο πολύ! Είναι κινητάρα και ειδικά τώρα που έχει πέσει η τιμή στα 322 ευρώ είναι τρελό vfm !! Δεν θα το μετανιώσεις, πίστεψέ με! Όσο για την ψύχωση που σ' έπιασε με την μπαταρία, σε διαβεβαιώ πως έχω κινητά sony 10ετίας και είναι ακόμα και σήμερα βράχος η μπαταρία τους! Τσίμπα το σήμερα κιόλας και άσε τις ερωτήσεις ... :p

Φιλικά .... :)

Πάντως έχοντας εμπειρία με παντός είδους συσκευές, π.χ. κινητά, mp3 players, φωτογραφικές μηχανές κλπ, δύο συμπεράσματα έχω αποκομίσει:

1. Οι αφαιρούμενες μπαταρίες κατά κανόνα παραδίδουν πνεύμα πολύ νωρίτερα από τις ενσωματωμένες.

2. Η Sony γενικά σε όλες τις συσκευές της προσέχει πολύ το θέμα μπαταρία. Δεν είναι τυχαίο πως ό,τι έχω από Sony και έχει ενσωματωμένη μπαταρία δουλεύει μετά από χρόνια σα σκυλί.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Για root εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784900

Για dual recovery εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2785598

Για SuperSU εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=en

Για Mod αύξησης της έντασης του ήχου εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2476498

Για Slow motion & 4k video εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=53165575

Για Xposed Installer εδώ http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Για την απόκρυψη των soft keys εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gmd.hidesoftkeys&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dauto+hide+soft+keys&pcampaignid=APPU_VxazU5uQKpKR0QX2pIDAAg

Για να απενεργοποιήσεις τον περιορισμό της KitKat για εγγραφή στην sdcard από third applications εδώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix

Κλείνεις όλες τις πρόσφατες εφαρμογές με ένα κουμπί (δεν θέλει root) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2614356

Τελείως παραστατικός. Σωραίος! :)

Πάντως έχοντας εμπειρία με παντός είδους συσκευές, π.χ. κινητά, mp3 players, φωτογραφικές μηχανές κλπ, δύο συμπεράσματα έχω αποκομίσει:

1. Οι αφαιρούμενες μπαταρίες κατά κανόνα παραδίδουν πνεύμα πολύ νωρίτερα από τις ενσωματωμένες.

2. Η Sony γενικά σε όλες τις συσκευές της προσέχει πολύ το θέμα μπαταρία. Δεν είναι τυχαίο πως ό,τι έχω από Sony και έχει ενσωματωμένη μπαταρία δουλεύει μετά από χρόνια σα σκυλί.

Ναι είδαμε και το Xperia t πόσο καλή μπαταρία έχει.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Ναι είδαμε και το Xperia t πόσο καλή μπαταρία έχει.

αλλο η χωρητικοτητα αλλο ή αξιοπιστια..

Οπως και να εχει, επειδη ειχα 2 xperia T και το ενα το εχω ακομα, και επειδη το πηραν και 2-3 φιλοι μου, κανενα δεν ειχε το παραμικρο προβλημα, τωρα το οτι εσενα δεν σου εκατσε καλα, 1ον ειναι δικη σου ευθυνη που αρχικα δεν το εστειλες για σερβις ενω ειχες τοσα προβλημα και εκατσες να τα υποστεις και 2ον οταν μια συσκευη δεν μας ικανοποιει την αλλαζουμε, αν το ειχες στειλει απο την αρχη και σου ειχε γινει αντικατασταση, θα το πουλαγες αρκετα ακριβα να παρεις ενα αλλο..

Πχ το Z1c εχει πολυ καλη μπαταρια, θεωρω το οτι Ζ1 εχει ακομα καλυτερη (τουλαχιστον εμενα μου κρατουσε πιο πολυ με την ιδια χρηση).

Παρολα αυτα η αξιοπιστια ειναι που κοιταμε εδω και θεωρω πως αν την προσεχεις λιγο την μπαταρια και δεν εισαι ολη τη μερα βαλε-βγαλε ή πχ δεν το ριχνεις συνεχεια σε φορτιστες αυτοκινητου που την χαλανε την μπαταρια (νομιζω επειδη δεν εχουν σταθερη ταση ή επειδη εχουν συνεχες αντι εναλασσομενου ρευματος? δεν θυμαμαι αλλα ενα απο 2 ειναι)

Οσο για τον φιλο που θελει να το παρει και το ψαχνει τοοοοσο πολυ, θα ελεγα να μην το παρει, απλα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αλλο η χωρητικοτητα αλλο ή αξιοπιστια..

Οπως και να εχει, επειδη ειχα 2 xperia T και το ενα το εχω ακομα, και επειδη το πηραν και 2-3 φιλοι μου, κανενα δεν ειχε το παραμικρο προβλημα, τωρα το οτι εσενα δεν σου εκατσε καλα, 1ον ειναι δικη σου ευθυνη που αρχικα δεν το εστειλες για σερβις ενω ειχες τοσα προβλημα και εκατσες να τα υποστεις και 2ον οταν μια συσκευη δεν μας ικανοποιει την αλλαζουμε, αν το ειχες στειλει απο την αρχη και σου ειχε γινει αντικατασταση, θα το πουλαγες αρκετα ακριβα να παρεις ενα αλλο..

Πχ το Z1c εχει πολυ καλη μπαταρια, θεωρω το οτι Ζ1 εχει ακομα καλυτερη (τουλαχιστον εμενα μου κρατουσε πιο πολυ με την ιδια χρηση).

Παρολα αυτα η αξιοπιστια ειναι που κοιταμε εδω και θεωρω πως αν την προσεχεις λιγο την μπαταρια και δεν εισαι ολη τη μερα βαλε-βγαλε ή πχ δεν το ριχνεις συνεχεια σε φορτιστες αυτοκινητου που την χαλανε την μπαταρια (νομιζω επειδη δεν εχουν σταθερη ταση ή επειδη εχουν συνεχες αντι εναλασσομενου ρευματος? δεν θυμαμαι αλλα ενα απο 2 ειναι)

Οσο για τον φιλο που θελει να το παρει και το ψαχνει τοοοοσο πολυ, θα ελεγα να μην το παρει, απλα.

Άκουσε να δεις Νίκο επειδή είσαι επίμονος, με προσβάλλεις και δεν διαβάζεις και τι σου έχω γράψει σε άλλα θέματα θα σου ξαναπώ ότι η συσκευή μου έχει αντικατασταθεί και έχω πάλι προβλήματα. Ως εκ τούτου μπορώ να εκφέρω άποψη σχετικά με την <<αξιοπιστία>> των μπαταριών.

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Άκουσε να δεις Νίκο επειδή είσαι επίμονος, με προσβάλλεις και δεν διαβάζεις και τι σου έχω γράψει σε άλλα θέματα θα σου ξαναπώ ότι η συσκευή μου έχει αντικατασταθεί και έχω πάλι προβλήματα. Ως εκ τούτου μπορώ να εκφέρω άποψη σχετικά με την <<αξιοπιστία>> των μπαταριών.

φιλε αλεξ συγγνωμη αν σε προσεβαλλα αλλα οταν εχεις μια ελατωματικη συσκευη και την κρατας 6 μηνες και σχηματιζεις κακιστη εντυπωση δεν ειναι και το πιο αντικειμενικο, οσο για την μπαταρια, τι εννοεις ελατωματικη? τι σου εκανε? Επισης εδω μιλαμε για το Ζ1c Οπου η μπαταρια ειναι αψογη, σε ολα τα Ζ και αναλογα με την χωρητικοτητα τους κρατανε πολυ καλα.. Αντιστοιχως το Τ για την χωρητικοτητα που εχει βγαζει μια καλη αποδοση, και με λιγο καλο χειρισμο την παλευει την ημερα.

Επισης, και εγω ειχω πεσει παλιοτερα σε 3 ελαττωματικα κ810, το ενα μετα το αλλο νεκρωναν, παρολα αυτα ηταν κινηταρα και το 4ο μου κρατησε χρονια..το οτι μπορει νασαι καποια στιγμη ατυχος δεν σημαινει παντα οτι η συσκευη ειναι μαπα.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

επειδή εγώ το δικό μου το έβγαλα νοκ αουτ (το βούτηξα στη θαλασσα) μπορεί κάποιος να μου πει αν αγόρασε από σκρουτζ με ελληνική tft?
[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε αλεξ συγγνωμη αν σε προσεβαλλα αλλα οταν εχεις μια ελατωματικη συσκευη και την κρατας 6 μηνες και σχηματιζεις κακιστη εντυπωση δεν ειναι και το πιο αντικειμενικο, οσο για την μπαταρια, τι εννοεις ελατωματικη? τι σου εκανε? Επισης εδω μιλαμε για το Ζ1c Οπου η μπαταρια ειναι αψογη, σε ολα τα Ζ και αναλογα με την χωρητικοτητα τους κρατανε πολυ καλα.. Αντιστοιχως το Τ για την χωρητικοτητα που εχει βγαζει μια καλη αποδοση, και με λιγο καλο χειρισμο την παλευει την ημερα.

Επισης, και εγω ειχω πεσει παλιοτερα σε 3 ελαττωματικα κ810, το ενα μετα το αλλο νεκρωναν, παρολα αυτα ηταν κινηταρα και το 4ο μου κρατησε χρονια..το οτι μπορει νασαι καποια στιγμη ατυχος δεν σημαινει παντα οτι η συσκευη ειναι μαπα.

Τελευταία όλο παράπονα υπάρχουν στο επίσημο θέμα του.

Παιδιά γειά σας.

Σας βρήκα απο γκουγκλάρισμα και δεν δίστασα να εγγραφώ και να ποστάρω τέτοια ώρα λόγω του ξενερώματος που έχω υποστεί, μιας και ο πνιγμένος απο παντού ψάχνει να πιαστεί...

Είμαι κάτοχος του Z1 Compact απο την Τρίτη. Ε λοιπόν απο τότε στραβώσανε όλα, είναι σαν μου ευχήθηκε ο επίτιμος Πρόεδρος 'ας είναι 'καλορίζικο'' :p.

Την Τρίτη λίγο πριν την παραλαβή(!) διακόπηκε το ίντερνετ στο σπίτι μου λόγω τεχνικού προβλήματος του ΟΤΕ για 3 ημέρες. Φανταστείτε με να κάθομαι με αυτό το ολοκαίνουριο ''τερατάκι'' του κουτιού χωρίς wi-fi για 3 ολόκληρες ημέρες και να το κοιτάζω με ανυπομονησία.... :rolleyes:Έίναι σαν να κάθεσαι σε ένα δωμάτιο με την Σαρλίζ θερόν γυμνή και εσύ να παίζεις...πασχέντζες.

Λοιπόν μετά την λύση του προβλήματος με τον αργόσχολο ΟΤΕ ο οποίος αν και έπαιρνα καθημερινά τηλέφωνα και πίεζα με τρέναρε 3 ημέρες, σήμερα τελικά επανήλθε το δίκτυο σαν το Αγιο Φώς ένα πράγμα... άλλα προς μεγάλη μου ξενέρα έπεσα σε άλλο σκόπελο που έχει να κάνει με το κατέβασμα εφαρμογών απο το play store. Oi εφαρμογές και η ελευθερία επιλογών που σου χαρίζει το android είναι η αιτια που αυτό αποκαλείται ''έξυπνο'' τηλέφωνο, ειδάλλως έχει την χρήση ενός απλού κινητού τηλεφώνου.

Χρησιμοποίησα τον υπάρχων λογαριασμό gmail που διέθετα απο το google για να συνδεθώ άλλα τζίφος...τα mail δουλέουνε κανονικότατα πάντως.

Μου βγάζει το αφιλότιμο ότι υπάρχει σφάλμα ανάκτησης πληροφοριών απο τον διακομιστή RPC:S-7:AEC-0 :O:blink:

Επειδή πρόλαβα και διάβασα απίστευτα ποσταρίσματα σίγουρα μεγάλης εξιδίκευσης του ''αθλήματος'' συγκριτικάμε εσάς εδώ μέσα νίωθω αδαής με το android και δεν ντρέπομαι να το αναφέρω, θα ήθελα τα λαμπρά φόντα σας συμφουρίτες..

Κατ΄αρχάς δεν γνωρίζω αν το πρόβλημα έχει να κάνει με την συσκευή οπότε πρέπει να το στείλω πίσω στο Kaizerομάγαζο πριν λήξει κάμια DOA ή έχει να κάνει με κάποια δικιά μου παράλειψη... :worry:

Να απευθυνθώ σε κανένα oteshop ή είναι πιο απλό να το ψάξω μόνος μου ή είναι η συσκευή πατάτα τελικά;

Είμαι πρόσφατος στον χωρο των smartphone και του android ο οποίος με πλάνεψε, μετά την σύντομη διαδρομή μου με ένα φτωχό πλην τίμιο optimus lg μάζεψα ευρώ-ευρώ οικονομίες λίγων μηνών ώστε να απολαύσω το θαύμα της τεχνολογίας που λέγεται z1 compact.

Δυστυχώς οδεύοντας προς την τέταρτη ημέρα κατοχής του z1 δεν μπορώ να το απολαύσω σε πλήρη έκταση και γράφω κάπως τσατισμένος(:mad:) και απογοητεύμενος(:rolleyes:) ομολογώ αυτές τις μεσονύχτιες ώρες, μπας και βρεθεί κανένας που να διαβάσει όλο το κατεβατό να μου δώσει μια κατεύθυνση.:)

το ιδιο σφαλμα το χω παθει κι'εγω σε ταμπλετ ομως.εγω εκανα hard reset στην συσκευη και μετα δουλεψε μια χαρα.

εγω ειχα προβλημα με το play store και μου χαν δωσει επιπλεον να δοκιμασω και αυτον τον οδηγο που δεν χρειαστηκε τελικα http://matthill.eu/android/google-play-error-rpcs5aec0/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και δεν το έχω ξανά δει θα δοκίμαζα reset το Ρούτερ, ρεσετ το κινητό (επαναφορά εργοστασιακωνκαι διαγραφή όλων δηλαδή) και θα το εστηνα από την αρχή. Όχι για άλλο λόγο αλλά είναι οι πιο εύκολες λύσεις πριν πας σε κάτι άλλο και αφού το κινητό δεν έχει στηθεί έτσι και αλλιώς.

Κατά τα άλλα φτιάξε και ένα άλλο Gmail μήπως φταίει αυτό.

Τέλος μην αγχώνεσαι, για όλα υπάρχουν λύσεις..

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επειδή εγώ το δικό μου το έβγαλα νοκ αουτ (το βούτηξα στη θαλασσα) μπορεί κάποιος να μου πει αν αγόρασε από σκρουτζ με ελληνική tft?

Πώς έγινε αυτό ? Απλά το έβαλες μέσα ή το έβαζες καιρό? Ή το έβαλες πολλή ώρα κτλ?? Αρχίζω να σκέφτομαι ότι κάτι τρέχει..

Αφου ειναι αδιαβροχο. Τι επαθε;

Αφου ειναι αδιαβροχο. Τι επαθε;

Η αδιαβροχοποιηση ισχυει για το γλυκο νερο μονο οχι για νερο αλμυρο θαλλασης.Αλλα και παλι μπορεις να το σωσεις αν σου πεσει σε θαλασσα αν το ξεπλυνεις με γλυκο νερο αμεσως και το σκουπισεις....

Poco X3 nfc 6/128

Η αδιαβροχοποιηση ισχυει για το γλυκο νερο μονο οχι για νερο αλμυρο θαλλασης.Αλλα και παλι μπορεις να το σωσεις αν σου πεσει σε θαλασσα αν το ξεπλυνεις με γλυκο νερο αμεσως και το σκουπισεις....

Τι διαβαζω....

Δεν επρεπε να το λενε οτι δεν κανει για θαλασσα; Λενε 'αδιαβροχο' γενικως.

Το λενε; Δεν νομιζω.

-----

Ασε που καταβαινω μεν οτι το θαλασσινο ειναι πιο 'σκληρη' κατασταση, αλλα δεν λεμε να ξεχασεις το κινητο μες τη θαλασσα.

Γιατι να εχει διαφορα αν βραχει απο θαλασσινο, σε σχεση με γλυκο;

Το αλμυρο διαβρωνει αμεσως;;;

Δεν το καταλαβαινω.

------

Το νερο της βροχης αραγε; Μπορει ο κατοχος του z1c να μιλα υπο βροχη, ή οχι;

Τι στην ευχη, διακριση στα ειδη του νερου κανει;

Ή ειναι αδιαβροχο, ή δεν ειναι!

Το λεει ξεκαθαρα ο κατασκευαστης. Επισης, σε ολα τα διαφημιστικα η συσκευη τοποθετειται σε πισινα και οχι σε θαλασσινο νερο.

Το αλατι τα διαβρωνει. Κανεις δεν σου λεει οτι θα διαβρωθει σε 1 λεπτο και οχι με την παροδο του καιρου και σιγα σιγα. Δηλαδη αν το βουτηξεις στη θαλασσα και το ξεπλυνεις, μπορει εκεινη τη στιγμη να μην παθει κατι το κινητο σου. Αλλα μπορει να παρουσιασει προβλημα μετα απο καιρο.

Με βροχη και βρυση κανενα προβλημα ποτε. Δοκιμασμενο προσωπικα κατω απο αντιξοες συνθηκες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορει καποιος να μιλα με το κινητο, μες σε πισινα, με τα νερα δεξια κι αριστερα, να τον στοχευουν τα νεροπιστολα που εχουν σε καποιες πισίνες, διχως κανενα προβλημα;

Μπορει να πεφτεις απο την υδροτσουληθρα, και να μιλας με το κινητό, ή να τραβάς βίντεο;

Τι διαβαζω....

Δεν επρεπε να το λενε οτι δεν κανει για θαλασσα; Λενε 'αδιαβροχο' γενικως.

Το λενε; Δεν νομιζω.

-----

Ασε που καταβαινω μεν οτι το θαλασσινο ειναι πιο 'σκληρη' κατασταση, αλλα δεν λεμε να ξεχασεις το κινητο μες τη θαλασσα.

Γιατι να εχει διαφορα αν βραχει απο θαλασσινο, σε σχεση με γλυκο;

Το αλμυρο διαβρωνει αμεσως;;;

Δεν το καταλαβαινω.

------

Το νερο της βροχης αραγε; Μπορει ο κατοχος του z1c να μιλα υπο βροχη, ή οχι;

Τι στην ευχη, διακριση στα ειδη του νερου κανει;

Ή ειναι αδιαβροχο, ή δεν ειναι!

για να μην ξαναλεμε τα ιδια, ως προς τη στεγανοποιηση αντεχει σε οποιοδηποτε νερο, απλα το θαλασσινο με το αλατι που εχει το χαλαει και μελλοντικα ειναι πολυ σιγουρο οτι θα χαλασει εκτος πια αν το πλυνεις τοσο καλα ακριβως μετα την βουτα στο θαλασσινο ωστε να αντεξει..

Αυτο που λεει ο Κωνσταντινος ισχυει, αλλα ρε παιδια εγω δε μπορω να διανοηθω οτι αν το βαλεις σε θαλασσινο νερο, θα χαλασει επειδη δεν η αδιαβροχοποιηση ειναι για γλυκο νερο! Μην με κανετε να ξεχασω τη φυσικη που ξερω, το νερο ειναι νερο, και θα πρεπει να αντεξει οπου και να το βαλεις..

Απλα η διαβρωση που προκαλειται απο το θαλασσινο ειναι τετοια που το κινητο θα χαλασει πολυ πιο ευκολα και γιαυτο λεει ξεκαθαρα για γλυκο νερο (Αν διαβασεις Manual κτλ)

Οσο για τη βροχη που ρωτας, ολα τα Ζ τα εχω δοκιμασει, ετυχε δηλαδη να με πιασει βροχη και να μιλαω και δεν ειχαν κανενα προβλημα,αυτο ελειπε..οπως και ποτηρι που επεσε με νερο επανω τους..

Δεν εχω βυθισει κανενα στο νερο και ουτε με τρωει να το κανω χωρις λογο, αλλα αν χρειαστει θελω να ελπιζω οτι αντεχουν..

Τελος, οπως εχω ξαναπει, υπαρχει παιδι εδω μεσα, που αν δεν λεει ψεμματα, παιρνει το Ζ στο surf μαζι του εδω και εναν χρονο και δεν εχει προβλημα..

Θεωρω οτι στους φιλους που χαλασε λογω θαλασσας, συνεβη γιατι εγινε 1 απο τα 4

1ον, υπηρχε αστοχια υλικων και δεν ειχε καλη στεγανοποιηση, θα το παθαιναν και σε πισινα δηλαδη

2ον, δεν ειχε κλεισει καλα καποια ταπα (αντε βγαλε ακρη τωρα ομως αν παιζει κατι τετοιο)

3ον, πατησαν το κουμπι της καμερας για να βγαλουν φωτογραφια μες το νερο και εμπασε απο εκει, κατι που το θεωρω πιθανο γιατι πολλες φορες αυτα τα κουμπια δημιουργουν κενα που δε θελουν και πολυ για να βαλουν υγρασια..μακαρι να κανω λαθος..

4ον, και ισως πιο πιθανο, επειδη η αδιαβροχοποιηση γινεται με μια ταινια που κολλαει γυρω γυρω στο πλαισιο, μπορει με τις ζεστες και αν οι φιλοι το αφηναν σε τιποτα ηλιους ή αν για καποιο λογο ειχε ξεραθει αυτη η ταινια, να εχασε την καλη μονωση και να περασε απο εκει..

Δεν ξερω ποιο ειναι το χειροτερο και ποιο το καλυτερο σαν ενδεχομενο, αλλα ειναι σιγουρο για μενα πως οι ιδιοι αν το εβαζαν σε πισινα και εκαναν την ιδια χρηση, θα ειχαν τα ιδια αποτελεσματα,δηλαδη θα χαλουσε.

Μπορει καποιος να μιλα με το κινητο, μες σε πισινα, με τα νερα δεξια κι αριστερα, να τον στοχευουν τα νεροπιστολα που εχουν σε καποιες πισίνες, διχως κανενα προβλημα;

Μπορει να πεφτεις απο την υδροτσουληθρα, και να μιλας με το κινητό, ή να τραβάς βίντεο;

Θεωρητικά ναι! Εγώ πάντως το χω βάλει (το Ζ) 2 φορές κάτω από τη βρύση (τη μία είχε πέσει γαλλικός καφές και την άλλη ήθελα να εντυπωσιάσω τη γιαγιά μου :lol: ) και έχω μιλήσει/χρησιμοποιήσει άπειρες φορές τη συσκευή όταν έβρεχε. Το θέμα είναι ότι και εσύ πρέπει να προσέχεις. Δηλαδή να κλείνεις καλά τις τάπες και να τις τσεκάρεις πριν πας στις πισίνες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από την στιγμή που το λέει ο κατασκευαστης και εσείς το βάζετε στην θάλασσα παίζετε με την τύχη σας.

Μια χαρά μπορείς όταν βρέχει να μιλάς,να το πάρεις στην πισίνα και να σε συμαδευουν με το νεροπίστολο

Προσωπικά δεν πρόκειται να το βάλω ηθελημένα στο νερό. Μόνο αν συμβεί η κακιά στιγμή να μου πέσει πάνω κάποιο υγρό, εκεί θα το περάσω με ένα βρεγμένο πανί και θα το σκουπίσω καλά.

Και όταν χρειάζεται να καθαρίσω εξωτερικά την οθόνη, βρέχω το δάχτυλό μου και το περνάω επιφανειακά. Ιδίως όταν το protector είναι με oleophobic επίστρωση, γίνεται καλή δουλειά και δεν αφήνει δαχτυλιές. Καλό σκούπισμα με ένα στεγνό πανί και είναι κομπλέ.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Changelog

""Improve stability

Easier to identify different folders""

http://static.xperiablog.net/wp-content/uploads/2014/07/Movies_7.1.A.0.4_1-315x517.jpg

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact