Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα λεει 1280-1394-R2C που χρησιμευει αυτο?

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά το λογισμικό που λανσάρεται σε κάθε χώρα έχει διαφορετικό αυτό τον κωδικό. Εγώ το ήθελα για να βάλω Ελληνικό λογισμικό σε κινητό Γερμανίας! (όχι ότι έχει καμία διαφορά, αλλά θέλω! :P ) Το έχω υποσχεθεί σε φίλη ότι θα της βάλω το λογισμικό που είναι παραμετροποιημένο για Ελλάδα!

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! :)

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το protector που είχε στο πακέτο ήταν για μπροστά ή για πίσω; Αν έχει εγκοπές για κάμερες, φλας κλπ, τότε το μπροστινό δεν ταιριάζει για πίσω. Αν είναι χωρίς εγκοπές, λογικά δεν έχεις θέμα.

αυτο που σου εστειλα λινκ το πηρα ειναι μαυρο για πισω θηκη παει αυτο, για εμπρος λεω να παρω αυτο που πηρες κι εσυ αλλα λεω θα εχει προβλημα που πισω εχω βαλει την θηκη που πηρα εγω θα ταιριαζει? αυτο ρωταω αλλα απο οτι καταλαβα το δικο σου μοιαζει με ζελατινη αλλα ειναι γυαλι οποτε δεν επιρεαζει το πισω που εχω εγω

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το protector που είχε στο πακέτο ήταν για μπροστά ή για πίσω; Αν έχει εγκοπές για κάμερες, φλας κλπ, τότε το μπροστινό δεν ταιριάζει για πίσω. Αν είναι χωρίς εγκοπές, λογικά δεν έχεις θέμα.

για εμπρος ειναι αυτο που ειχε το δικο μου πακετο αλλα το χαλασα

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά το λογισμικό που λανσάρεται σε κάθε χώρα έχει διαφορετικό αυτό τον κωδικό. Εγώ το ήθελα για να βάλω Ελληνικό λογισμικό σε κινητό Γερμανίας! (όχι ότι έχει καμία διαφορά, αλλά θέλω! :P ) Το έχω υποσχεθεί σε φίλη ότι θα της βάλω το λογισμικό που είναι παραμετροποιημένο για Ελλάδα!

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου! :)

τπτ να εισαι καλα αλλα πες μου ετσι για την ιστορια το δικο μου εχει ελληνικο λογισμικο?

This is Sparta!!!:nagger:

Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα το μαγνητικό καλώδιο που συζητάγαμε πριν μερικές σελίδες. Συμπεράσματα:

1) Αμφιβάλλω για την αυθεντικότητα του, το κουτί δείχνει αυθεντικό με όλα τα σχετικά λογότυπα και αναφορές, αλλά κάνει μπαμ σε ένα σημείο που αναφέρει "For Xperia Z1/Z2/Z1 mini". Αν είναι αυθεντικό της Sony γιατί να αναφερθεί στο κινητό μας σαν Z1 mini, αφού αυτή την ονομασία απ' όσο ξέρω δεν την έχει χρησιμοποιήσει πουθενά, στην Ιαπωνία το ονομάζει Z1f και στον υπόλοιπο κόσμο σαν Z1 compact.

2) Το usb φυσάκι δεν έχει επάνω κανένα λογότυπο, ούτε SONY, ούτε το σήμα του USB, σε αντίθεση με το αυθεντικό "USB to miniUSB" καλώδιο που είχε μέσα η ίδια η συσκευασία του τηλεφώνου.

3) Το καλώδιο είναι λίγο λεπτότερο από το αυθεντικό (εννοώ το "USB to miniUSB" που είχε μαζί το τηλέφωνο). Βέβαια, εκείνο μεταφέρει και δεδομένα και δεν ξέρω μήπως έχει συστραμμένους τους αγωγούς ενώ το μαγνητικό που είναι μόνο για φόρτιση δεν το χρειάζεται!

Έστειλα μήνυμα στον πωλητή στο ebay ρωτώντας τον αυτά που έγραψα και εδώ και παραθέτω την απάντηση του για πληρότητα. Τώρα αν όντως ισχύει αυτό ή όχι, ο καθένας κρίνει μόνος του και αποφασίζει αν θα το παραγγείλει ή όχι!

Πάντως, το καλώδιο της βάσης DK31 (όσο μπορώ να κρίνω από φωτογραφίες στο google) είναι ίδιο με αυτό που μου ήρθε.

Dear Customer,

1. this is 100% sony product and it came out from sony OEM factory,

the cable is same as your DK31 dock cable,

http://www.xperiablog.net/2013/09/24/sonys-dk30dk31-charging-dock-can-be-hacked-to-use-the-magnetic-cable-instead/

2. there have Z1 mini in China and UK market ,so don't worry, I have use this cable on my Z1 , Z2 long long time.

http://www.3g.co.uk/PR/Oct2013/sony-xperia-z1-mini-landing-october-10th.html

Yeung

Πότε κυκλοφορεί το 'νεο' z2? Τοτε πιστευω θα φάει μεγάλο price drop το z1 compact, και λογικά δεν πρέπει να είναι μακριά η ώρα αυτή...

Πότε κυκλοφορεί το 'νεο' z2? Τοτε πιστευω θα φάει μεγάλο price drop το z1 compact, και λογικά δεν πρέπει να είναι μακριά η ώρα αυτή...

Δεν εχει ανακοινωθει καν,οποτε εχουμε ψωμια ακομα.....

Poco X3 nfc 6/128

Δεν εχει ανακοινωθει καν,οποτε εχουμε ψωμια ακομα.....

http://www.digitaltrends.com/mobile/sony-hints-xperia-z2-successor-second-half-2014/#!4rvIh

Παντως μπαινουμε στο 2ο εξαμηνο του 2014, οποτε ειναι κοντα...και μαζι και το price drop στο z1 compact εκτος απροοπτου...

τπτ να εισαι καλα αλλα πες μου ετσι για την ιστορια το δικο μου εχει ελληνικο λογισμικο?

Ε μάλλον, ξέρω γω!! Μόνο εσύ μου απάντησες στην ερώτηση που είχα κάνει, και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με root, πέρασμα rom μέσω flashtool και τέτοια.... Αν είσαι σίγουρη ότι το κινητό είναι Ελληνικό και ΔΕΝ ασχολήθηκες με αυτά που έγραψα πιο πριν, τότε έχεις την Ελληνική rom!! Άκου πως θα εξακριβώσεις αν το κινητό προοριζόταν για Ελλάδα: δες το κουτί του κινητού, κάπου στο πλάι έχει ένα αυτοκόλλητο με το barcode, imei και τέτοια. Αν είναι Ελληνικό θα γράφει και το EL, στο SP μου για παράδειγμα το κουτί γράφει EL,EN που σημαίνει ότι έχει οδηγίες μέσα σε Ελληνικά και Αγγλικά, άρα είναι Ελληνικό.

Κυκλοφορεί ήδη σε πλαίσιο και public που το έχω δει.

Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1

Ξέρει κανείς το customization number για την Ελλάδα σε αυτό το κινητό? Όποιος έχει Ελληνικό κινητό και δεν έχει περαστεί κάποιο ftf μέσω flashtool, μπορεί παρακαλώ να το ελέγξει μισό λεπτό να μου πει? Για να το δει αυτό κανείς ανοίγει τον dialer του τηλεφώνου και πληκρτολογεί *#*#7378423#*#*. Από το μενου που θα βγει, πηγαίνετε το Service info->Software info και βλέπει το Customazition version που είναι της μορφής ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ_XXX

Παιδιά είναι ανάγκη!! Σας ευχαριστώ!! :)

Εμενα λεει 1280-1394-R2C

Και σε μένα το ίδιο είναι.

Άρχισε στο εξωτερικό η αναβάθμιση σε 4.4.4.

Παίζει να ειναι η πρώτη συσκευη σε android που λαμβάνει την τελευταία εκδοςη.

http://www.xperiablog.net/2014/06/27/android-4-4-4-firmware-14-4-a-0-108-rolling-for-xperia-z1-compact-certified-for-xperia-z1-and-z-ultra/

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Άρχισε στο εξωτερικό η αναβάθμιση σε 4.4.4.

Παίζει να ειναι η πρώτη συσκευη σε android που λαμβάνει την τελευταία εκδοςη.

http://www.xperiablog.net/2014/06/27/android-4-4-4-firmware-14-4-a-0-108-rolling-for-xperia-z1-compact-certified-for-xperia-z1-and-z-ultra/

Είναι κανένας άλλος που δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα από την 4.3 ή έχω μείνει τελευταίος? Έχει σταθεροποιηθεί η 4.4.2, δουλεύει σωστά? Με την μπαταρία διορθώθηκε η μεγαλύτερη κατανάλωση?

Edited by tegeatis

Είναι κανένας άλλος που δεν έχει αναβαθμίσει ακόμα από την 4.3 ή έχω μείνει τελευταίος? Έχει σταθεροποιηθεί η 4.4.2, δουλεύει σωστά? Με την μπαταρία διορθώθηκε η μεγαλύτερη κατανάλωση?

Κι εγώ στην 4.3 είμαι ακόμα. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ρε μάγκες.... Όσο το κοιτάω, τόσο πιο κούκλα φαίνεται το κινητό μας...

Υ.Γ: αβαταρ έχουμε η βάζουμε ένα σονυ κι ότι κάτσει;

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Υ.Γ: αβαταρ έχουμε η βάζουμε ένα σονυ κι ότι κάτσει;

Δε βλέπεις αν το έχει κανένας βάλει ως avatar;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δε βλέπεις αν το έχει κανένας βάλει ως avatar;

συγχωρεστε τον βιαστικο αοματο!!!:D:p ηταν στην δευτερη σελιδα με τα sony...

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

συγχωρεστε τον βιαστικο αοματο!!!:D:p ηταν στην δευτερη σελιδα με τα sony...

Welcome λοιπόν!

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εγώ 4.3 :cool:

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

οποτε με το κειμενο που εβγαλε μεγαλο στελεχος της sony εχουμε καθε 6 μηνες 2 ναυαρχιδες

αυτο που σου εστειλα λινκ το πηρα ειναι μαυρο για πισω θηκη παει αυτο, για εμπρος λεω να παρω αυτο που πηρες κι εσυ αλλα λεω θα εχει προβλημα που πισω εχω βαλει την θηκη που πηρα εγω θα ταιριαζει? αυτο ρωταω αλλα απο οτι καταλαβα το δικο σου μοιαζει με ζελατινη αλλα ειναι γυαλι οποτε δεν επιρεαζει το πισω που εχω εγω

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

για εμπρος ειναι αυτο που ειχε το δικο μου πακετο αλλα το χαλασα

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Penny το δικό σου δεν είναι ελληνικό.. Γράφει el απέξω γιατί έχει ρομ που υποστηριζει ελληνικά στα ΣΜΣ, τα μεγάλα ΣΜΣ δηλαδή και δεν χρειάζεται να βάλεις έξτρα εφαρμογή..

Όσο για την αυξημένη Κατανάλωση που είχα παρατηρήσει τόσο με Ζ1 όσο και με μικρό.. Ίσως να μην έφταιγε τόσο η αναβάθμιση όσο το Skype που περίπου την ίδια εποχή πήρε νέα έκδοση και παρόλο ότι κάνεις log out αυτό τρέχει "κρυφά "..

Το αφαίρεσα στου πατέρα μου και στο Τ της μάνας μου και είδα διαφορά.. Επομένως δεν ξέρω αν η 4.4 είναι τόσο ενεργοβόρος όσο πίστευα αρχικά..

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Sony Xperia Z1 Compact, παίρνει Android 4.4.4 ακολουθούν Z1 και Z Ultra

Οποτε δεν υπαρχει λογος για 4.4.2...........:D:D

Δεν το κουναω απο την 4.3! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν το κουναω απο την 4.3! :D

εγω εχω παει στην 4.4 και δεν εχω προβλημα κανενα ουτε με μπαταρια ουτε με τπτ, η μπαταρια σε ολα μου τα androi φορτιζεται καθε

βραδυ γιατι του κανω μεγαλη χρηση σε ιντερνετ και bluetooth ολη μερα κλησεις και μηνυματα

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ε μάλλον, ξέρω γω!! Μόνο εσύ μου απάντησες στην ερώτηση που είχα κάνει, και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με root, πέρασμα rom μέσω flashtool και τέτοια.... Αν είσαι σίγουρη ότι το κινητό είναι Ελληνικό και ΔΕΝ ασχολήθηκες με αυτά που έγραψα πιο πριν, τότε έχεις την Ελληνική rom!! Άκου πως θα εξακριβώσεις αν το κινητό προοριζόταν για Ελλάδα: δες το κουτί του κινητού, κάπου στο πλάι έχει ένα αυτοκόλλητο με το barcode, imei και τέτοια. Αν είναι Ελληνικό θα γράφει και το EL, στο SP μου για παράδειγμα το κουτί γράφει EL,EN που σημαίνει ότι έχει οδηγίες μέσα σε Ελληνικά και Αγγλικά, άρα είναι Ελληνικό.

Κυκλοφορεί ήδη σε πλαίσιο και public που το έχω δει.

απο ροοτ και flashtool ξερω αλλα στο neo V, σ αυτο δε υπαρχεει λογος να κανω ροοτ εχει τοσο χωρο πουδεν μ απασχολει

This is Sparta!!!:nagger:

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact