Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μονο εγω περιμενω να πέσει η τιμή για να σκεφτω περί αγοράς;

Εχουμε καμια αισιοδοξη προοπτικη πχ απο Σεπτεμβρη;

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν πέφτουν αδιάκοπα οι τιμές, κάπου σταματούν. Πες πόσο περιμένεις να πάει, για να σου πω μήπως περιμένεις άδικα.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

παντως το μαυρο που θελω εγω δεν το εχουν ολα τα "μαγαζια"

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Δεν πέφτουν αδιάκοπα οι τιμές, κάπου σταματούν. Πες πόσο περιμένεις να πάει, για να σου πω μήπως περιμένεις άδικα.

270 ευρω....και κάτω! Δεν με χαλά να περιμένω μερικούς μήνες.

παντως το μαυρο που θελω εγω δεν το εχουν ολα τα "μαγαζια"

Λογικό, κι εγώ όταν ήθελα να αγοράσω, περίμενα μερικές μέρες μέχρι να ξαναέχουν στοκ σε μαύρο τα 2-3 μαγαζιά που με ενδιέφεραν.

270 ευρω....και κάτω! Δεν με χαλά να περιμένω μερικούς μήνες.

Δε βλέπω να πέφτει με τίποτα τόσο κάτω, ίσως μόνο σε μεταχειρισμένο.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Φίλε karib θα αργήσει πολύ και ΑΝ πέσει σε αυτά τα λεφτά.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Δηλαδη λετε, οτι μπορει πχ και να ερθει η ωρα να αποσυρθει απο την αγορα, πχ να αντικατασταθει απο αλλο νεοτερο μοντελο του χρονου, και ακομη η τιμη δεν θα εχει φτασει εκει?

Δηλαδη, πχ. μπορει να 'εξαφανιστει' και η τιμη τη στιγμη που θα παψει να ειναι στην αγορα, να ειναι στο 300αρι?

Δηλαδη λετε, οτι μπορει πχ και να ερθει η ωρα να αποσυρθει απο την αγορα, πχ να αντικατασταθει απο αλλο νεοτερο μοντελο του χρονου, και ακομη η τιμη δεν θα εχει φτασει εκει?

Δηλαδη, πχ. μπορει να 'εξαφανιστει' και η τιμη τη στιγμη που θα παψει να ειναι στην αγορα, να ειναι στο 300αρι?

Ακριβώς. ;)

Γνώμη μου, κάνε οικονομία από κάπου αλλού αν είναι δυνατόν, και χτυπά το όταν πάει κοντά στα 340€. Θα το ευχαριστηθείς, είναι καταπληκτική συσκευή.

όταν βγει το Ζ2 compact λογικά θα πέσει η τιμή του Ζ1 compact αλλά αργεί πολύ ακόμα . καλύτερα να πάρεις από τώρα το Ζ1 compact γιατί δεν βλέπω να πέφτει η τιμή

Παίδες, έχω ένα θεματάκι. Έχω το τηλέφωνο από μέσα Μάη και τις τελευταίες μέρες, χωρίς καμιά αιτία, το power button δεν κάνει το κλικ που έκανε στην αρχή. Ενώ λειτουργεί κανονικά, δεν κανει αυτό το χαρακτηριστικό κλικ για να καταλάβεις ότι πατήθηκε. Άυριο θα το δωσω στο Γερμανό να το στείλουν Αθήνα. Καμιά συμβουλή ως τότε; Λέτε να φάω μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονή;

Παίδες, έχω ένα θεματάκι. Έχω το τηλέφωνο από μέσα Μάη και τις τελευταίες μέρες, χωρίς καμιά αιτία, το power button δεν κάνει το κλικ που έκανε στην αρχή. Ενώ λειτουργεί κανονικά, δεν κανει αυτό το χαρακτηριστικό κλικ για να καταλάβεις ότι πατήθηκε. Άυριο θα το δωσω στο Γερμανό να το στείλουν Αθήνα. Καμιά συμβουλή ως τότε; Λέτε να φάω μεγάλη ταλαιπωρία και αναμονή;

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι για να ελεγχθεί/αλλαχθεί το πλήκτρο λειτουργίας, θα φάει ταλαιπωρία η συσκευή λόγω του ότι είναι κάτω από το ενιαίο αλουμινένιο πλαίσιο. Λογικά θα ανοίξει εντελώς η συσκευή. Δεν ξέρω και σε τι κατάσταση θα είναι η αδιαβροχοποίηση αν του βάλουν χέρι στην αρβάτο. Αξίζει τον κόπο εφόσον το πλήκτρο, πέρα απ'το κλικ, λειτουργεί κανονικά;

φιλε μου εμενα το Ζ1 και το Z1c του πατερα μου ετσι εγιναν μετα απο λιγο καιρο..Αν καταλαβα καλα μαλλον με τη χρηση μπαινει λιγο πιο μεσα και δεν εχει ουτε την ευαισθησια ουτε το κλικ που λες..αλλα λειτουργει αψογα..

Θα σου προτεινα λοιπον να το αφησεις οπως ειναι, θεωρω πως θα ταλαιπωρηθεις τσαμπα..εκτος πια αν βλεπεις οτι θελη πολλη πιεση για να λειτουργησει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Πάνο, με τρομάζεις. :-P Τοσο κακό σέρβις έχουν πια; Το θέμα μου δε είναι τόσο το κλικ, αν και μου τη σπάει που δεν καταλαβαίνω αν πατήθηκε. Φοβάμαι μην είναι η αρχή του κακού και πάψει να δουλεύει. Συν του ότι είναι καινούργιο και λες γιατί να είναι έτσι...

Νίκο, πολυ αποθαρρυντικό αυτό που λες. Δηλαδή κι αν το φτιάξω, παίζει πάλι να γίνει έτσι;

Προσανατολίζομαι πάντως να το στείλω. Είπα να δω ποσο γενικευμένο ειναι το πρόβλημα...

Πάνο, με τρομάζεις. :-P Τοσο κακό σέρβις έχουν πια; Το θέμα μου δε είναι τόσο το κλικ, αν και μου τη σπάει που δεν καταλαβαίνω αν πατήθηκε. Φοβάμαι μην είναι η αρχή του κακού και πάψει να δουλεύει. Συν του ότι είναι καινούργιο και λες γιατί να είναι έτσι...

Νίκο, πολυ αποθαρρυντικό αυτό που λες. Δηλαδή κι αν το φτιάξω, παίζει πάλι να γίνει έτσι;

Προσανατολίζομαι πάντως να το στείλω. Είπα να δω ποσο γενικευμένο ειναι το πρόβλημα...

Μην αγχώνεσαι, είναι πολύ ανθεκτικό το συγκεκριμένο πλήκτρο. Ακόμα και να μην ακούγεται κλικ, έχει φτιαχτεί μ' αυτό ακριβώς το σκοπό, να αντέχει στα πολλά πατήματα. Αν παρόλα αυτά, για ψυχολογικούς λόγους, θες να το στείλεις στο σέρβις, δοκίμασέ το. ;)

Ρυθμισεις-ρυθμισεις κλησης-μειωση ταχυτητας ομιλιας. ;)

Να σαι καλά φίλος! Ήμουν εκτός τώρα το δα! Μου σπασε τα νεύρα 2-3 μέρες τώρα μαστουρωσα κι εγώ :p

Κάπως θα πατηθηκε η βλακεια αυτη και απορώ γιατί το έχουν στο μενου που χρησιμεύει :what:

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Να σαι καλά φίλος! Ήμουν εκτός τώρα το δα! Μου σπασε τα νεύρα 2-3 μέρες τώρα μαστουρωσα κι εγώ :p

Κάπως θα πατηθηκε η βλακεια αυτη και απορώ γιατί το έχουν στο μενου που χρησιμεύει :what:

Και εμενα ειχε πατηθει μονο του και τους ακουγα σαν να εχουν καπνισει.. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

NFC tags δεν πουλάνε στην Ελλάδα? Στο skroutz είδα μόνο 3 μαγαζιά και αρκετά τσιμπημένα? Έχει κανείς να προτείνει επιβεβαιωμένη αγορά από ebay (εννοώ που να τα παρέλαβε και να δουλεύουν άψογα).

Επίσης, έχει καμία σχέση αν είναι της sony με το λογότυπο "xperia" επάνω (βλέπε Κωτσόβολος)? Θα δουλεύουν καλύτερα από τα υπόλοιπα?

για τις γυναικες φιλε μου:

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

NFC tags δεν πουλάνε στην Ελλάδα? Στο skroutz είδα μόνο 3 μαγαζιά και αρκετά τσιμπημένα? Έχει κανείς να προτείνει επιβεβαιωμένη αγορά από ebay (εννοώ που να τα παρέλαβε και να δουλεύουν άψογα).

Επίσης, έχει καμία σχέση αν είναι της sony με το λογότυπο "xperia" επάνω (βλέπε Κωτσόβολος)? Θα δουλεύουν καλύτερα από τα υπόλοιπα?

Αυτά της Sοny τα έχει και το e-shop.gr, σε ζευγάρι, όχι τετράδα (αυτά εδώ). Τα έχω εδώ και λίγο καιρό και δουλεύουν άψογα. Δεν παίζει ρόλο αν πάρεις Sοny ή άλλη μάρκα, απλά τα Sοny θεωρητικά έχουν την καλύτερη συμβατότητα.

με γεια μου!!! μολις το παρέλαβα! με πρωτη φόρτιση τι κάνω? νομίζω οτι πλέον δεν χρειάζεται να το αφήσω ώρες πανω να φορτίζει ε?

με γεια μου!!! μολις το παρέλαβα! με πρωτη φόρτιση τι κάνω? νομίζω οτι πλέον δεν χρειάζεται να το αφήσω ώρες πανω να φορτίζει ε?

1.2 Επιχείρηση: Πρώτη φόρτιση :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

εχω κατι δουλίτσες τώρα. μόλις τελειώσω θα αρχίσω να το ξεζουμίζω!

εχω κατι δουλίτσες τώρα. μόλις τελειώσω θα αρχίσω να το ξεζουμίζω!

εγω πλεον τα χρησιμοποιω με το που παραλαβω και μολις αδειασει το αφηνω ολη νυχτα...δεν ξερω αν εχει νοημα αλλα σιγουρα κανω πληρη κυκλο φορτισης, και αυτο με ενδιαφερει, να αδειαζει και να γεμιζει πληρως. παρολο οτι ειναι λιθιου, οποτε εκανα τετοια χρηση στη μπαταρια αντεξε πολυ περισσοτερο..το λαθος ειναι να την πηγαινεις στο 0% και να την αφηνεις εκει..μολις πεσει κατω απο 20% και συνηθως καπου στο 10% την βαζω.

Παντως, η πορεία της τιμης μεχρι σημερα ηταν πτωτικη, και ειναι απολυτα λογικο, οποτε δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην συνεχισει ετσι.

Και μαλιστα πολυ πτωτικη. Μες σε ενα εξαμηνο επεσε εκατονταδες ευρω, σχεδον μισή τιμή! Σίγουρα δεν θα συνεχίσει βεβαια να πεφτει με τους ιδιους ρυθμους, αλλα δεν νομιζω οτι θα σταθεροποιηθει κι εδω που είναι τώρα.

Απλα οι προβλέψεις ειναι για το πόσο θα πέσει και πότε.

http://i61.tinypic.com/2lwa38.jpg

φιλε karib αυτο δεν λεει τιποτα..παντα οι εταιρειες ξεκινουν ψηλα και οσο πιο καλα πουλαει τοσο περισσοτερο το κρατανε, εχουν ομως ενα κατωτατο οριο που θα την ριξουν την τιμη, και δεν παει πιο κατω ευκολα ή γρηγορα..

Εγω θα ελεγα οτι αν εχεις τα λεφτα το παιρνεις και το ευχαριστιεσαι, τοσα μεταχειρισμενα εξαλλου πωλουνται, παρε ενα τετοιο..

Οταν περιμενεις να παει στα 270 ευρω, θα εχει βγει κατι αλλο που θα σε τρωει να πας εκει..

Παρτο τωρα που ειναι ακομα καινουριο να το ευχαριστηθεις..

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact