Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω πηρα το Ζ απο το κινητομανια στην ακροπολη το θεμα ειναι ολοι στην αρχη ειναι εξυπηρετικοι και με το σας και με το σεις οταν θα εχουμε προβλημα να μας εξυπηρετισουν ειναι το θεμα εκει αρχιζουν τα γκουχ γκουχ ευτηχως ωσα xperia και αν εχω αλαξει δεν ειχα ποτε προβλημα με το service γιατι πολυ απλα σκορδα σκορδα ειμαι απο τους τυχερους που δεν χρειαστικε ποτε να παω στα μονα κινητα που ειχα για sevice ηταν το k810 που μου το αλαξε ο γερμανος με πιστοτικο και πηρα το c902 οποτε για αυτο ξανα περνω sony ειμαι ευχαριστημενος πελατης

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή όποιο μαγαζί πουλάει ένα κινητό χωρίς πρόβλημα είναι καλό μαγαζί ?

Άρα θεωρείτε ότι υπάρχουν μαγαζιά που πουλάνε προβληματικά κινητά ??

Για μένα καλό μαγαζί είναι αυτό που θα σου φερθεί σωστά όταν θα έχεις πρόβλημα.. Και για το kaizer δεν έχω την καλύτερη απόψη..

Στο θέμα περί εγγυήσεων εδώ στο φόρουμ έχουν γραφτεί πολλά, καλύτερα να πάτε εκεί να πάρετε συμβουλή. Εγώ απλά θα πω ότι το birdphone μου έκανε άμεση αντικατασταση μόλις διαπιστώθηκε το πρόβλημα και τα sevenspot δέχτηκαν να ανοίξω τη συσκευή να την τσεκάρω πριν παραλάβω και πληρώσω..ακόμα και για το θέμα της οθόνης.. Αυτά.

Ουτε δικο μου ειναι το μαγαζι ουτε διαφημιση του κανω..Μια γνωμη ζητησε ο φιλος και ετυχε να ειμαι απο τους ευχαριστημενους πελατες του καταστηματος και ειπα την εμπειρια μου...Sorry κιολας αν προσβαλα κανεναν

Poco X3 nfc 6/128

Εχεις εγκαταστησει καποιο αλλο system ui ? Η' εχεις βαλει καποιο mod ?

Κανένα mod, μόνο τον Next launcher. Δεν το έκανε από την πρώτη στιγμή που τον εγκατέστησα όμως, αλλά μόλις χτες. Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά έχασα τα μηνύματά μου γιατί η εφαρμογή "Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά" της Sony δεν μου τα επανέφερε από το αρχείο backup που πήρα πριν την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στο φάκελο του backup στη microSD υπάρχει το αρχείο "com.sonyericsson.conversations", που είναι τα μηνύματα, αλλά για κάποιο λόγο δεν το επαναφέρει. Ψάχνω τρόπο να κάνω εξαγωγή των μηνυμάτων από το αρχείο αυτό, αλλά δεν έχω βρει τίποτα. :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ερώτηση: από όσους έχετε εγκαταστήσει την 4.4.2

Δουλεύουν ολα καλά?? η μπαταρία εχει την ίδια διάρκεια?? υπάρχει κάτι που να προβληματιζει??

Δεν την έχω βάλει ακόμα την KitKat, γιατί είμαι μια χαρά στην 4.3.

Απ' ό,τι έχω διαβάσει, δύο βασικά θέματα υπάρχουν:

1. Η μπαταρία κρατάει λιγότερο.

2. Υπάρχει θέμα με την πρόσβαση των εφαρμογών στην microSD. Αν ρουτάρεις όμως, λύνεται.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δεν την έχω βάλει ακόμα την KitKat, γιατί είμαι μια χαρά στην 4.3.

Απ' ό,τι έχω διαβάσει, δύο βασικά θέματα υπάρχουν:

1. Η μπαταρία κρατάει λιγότερο.

2. Υπάρχει θέμα με την πρόσβαση των εφαρμογών στην microSD. Αν ρουτάρεις όμως, λύνεται.

γιατι να τις στειλεις τις εφαρμογες στην sd αφου ο χωρος ειναι τεραστιος στη εσωτερικη μνημη, εγω ακομα

δεν εχω βαλει την sd δεν μου χρειαζεται

This is Sparta!!!:nagger:

Κανένα mod, μόνο τον Next launcher. Δεν το έκανε από την πρώτη στιγμή που τον εγκατέστησα όμως, αλλά μόλις χτες. Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά έχασα τα μηνύματά μου γιατί η εφαρμογή "Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά" της Sony δεν μου τα επανέφερε από το αρχείο backup που πήρα πριν την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Στο φάκελο του backup στη microSD υπάρχει το αρχείο "com.sonyericsson.conversations", που είναι τα μηνύματα, αλλά για κάποιο λόγο δεν το επαναφέρει. Ψάχνω τρόπο να κάνω εξαγωγή των μηνυμάτων από το αρχείο αυτό, αλλά δεν έχω βρει τίποτα. :wacko:

Αν εχεις kitkat οι εφαρμογες δεν μπορουν να γραψουν στην εξωτερικη sd. Ισως αυτο να φταιει... Αν τα μηνυματα υπαρχουν στο αρχειο τοτε ισως αν το αντιγραψεις στην εσωτερικη μνημη κ προσπαθησεις να το ανοιξεις απο εκει μπορει να τα επαναφερεις χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχει....

Αν εχεις kitkat οι εφαρμογες δεν μπορουν να γραψουν στην εξωτερικη sd. Ισως αυτο να φταιει... Αν τα μηνυματα υπαρχουν στο αρχειο τοτε ισως αν το αντιγραψεις στην εσωτερικη μνημη κ προσπαθησεις να το ανοιξεις απο εκει μπορει να τα επαναφερεις χωρις να ειμαι σιγουρος οτι θα πετυχει....

Όχι, στην 4.3 είμαι ακόμα. Αυτό που λες παίζει, αλλά θέλει root, γιατί πρόκειται για φάκελο συστήματος. Όταν αποφασίσω να rootάρω, θα αντιγράψω το αρχείο αυτό στην εσωτερική μνήμη και θα τα δει τα μηνύματα πιστεύω.

Edited by panosz75

Όχι, στην 4.3 είμαι ακόμα. Αυτό που λες παίζει, αλλά θέλει root, γιατί πρόκειται για φάκελο συστήματος. Όταν αποφασίσω να rootάρω, θα αντιγράψω το αρχείο αυτό στην εσωτερική μνήμη και θα τα δει τα μηνύματα πιστεύω.

αληθεια γινεται ροοτ το κινητακι μας στην εκδοση 4.4.2? αρ εκδοσης 14.3.Α.0.757

αληθεια γινεται ροοτ το κινητακι μας στην εκδοση 4.4.2? αρ εκδοσης 14.3.Α.0.757

Βεβαιως κ γινεται. Ειναι μια μικρη διαδικασια αλλα αν ακολουθησεις τους οδηγους δεν θα υπαρχει προβλημα :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2642081

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2688933

Βεβαιως κ γινεται. Ειναι μια μικρη διαδικασια αλλα αν ακολουθησεις τους οδηγους δεν θα υπαρχει προβλημα :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2642081

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2688933

πολυ δουλεια μου φαινεται και δεν μπαινω στον κοπο να το κανω αστο ετσι.....ισως στο μελλον το αποφασισω

Μπορει να λεω κατι ασχετο ή να μπερδεψα λαθος πραγματα, αλλα υπαρχει καμια λειτουργια 'stamina'?

υπαρχει....θα πας ρυθμισεις/διαχειρηση ενεργειας και θα το βρεις να το εχεις ενεργοποιημενο

υπαρχει....θα πας ρυθμισεις/διαχειρηση ενεργειας και θα το βρεις να το εχεις ενεργοποιημενο

Δεν εχω ακομη το κινητο, απλα ενδιαφερομαι, ειναι στα υποψηφια προς αγορά.

Τι προσφερει αυτη η λειτουργια; Δίνει κατι πρακτικό ή υπάρχει για να υπάρχει;

λενε οτι εχει εξοικονομιση ενεργεια η μπαταρια, το εχει η εκδοση απο 4.1.2 και πανω ολες οι εκδοσεις, εγω το εχω ενεργοποιησει αφου το λενε πως ετσι πρεπει να ειναι και δεν εχω ασχοληθει παρα πανω

Το κινητό με 3G (4G δεν έχω) μου ζεσταίνεται πολύ, το έχω παρατηρήσει με video call στο skype, αλλά και σε browsing χωρίς πολύ καλό σήμα. Και γίνεται αντιληπτή η αύξηση θερμοκρασίας ακόμα και πάνω από την ελαστική θήκη που του έχω.

Γενικά εσείς το έχετε παρατηρήσει; Μπορώ να δω από κάπου την εσωτερική του θερμοκρασία;

Αν και δεν έχω το κινητό μου ακούγεται πολύ φυσιολογικό όλο αυτό. Ειδικά το κακό σήμα επιβαρύνει τη κατάσταση.. Μπορείς να βάλεις το gsam battery να δεις τη θερμοκρασία μπαταρίας. Ειδικά τώρα που καλοκαίριασε συνήθισε το! Στο nexus με όλα αυτά που λες βλέπω και 43 βαθμούς, στο Xperia p που είχα έβλεπα το πολύ 46

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Κάνει πολύ καλή δουλειά! Απλά πρέπει να εξαιρέσεις κάποια προγράμματα πχ viber για να ξυπνανε όταν έχεις κλήση η μήνυμα ;)

"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Παιδες οσον αφορα στο καλωδιακι μαγνητικης φορτισης, επειδη ειχε αναφερθει οτι δεν κανει καλη δουλεια, μολις το δοκιμασα στο Z Ultra και ειναι απιστευτο. Ουτε πεφτει, ουτε κουνιεται και φορτιζει το ιδιο γρηγορα με το φορτιστη.

Μιλαω για το αυθεντικο παντα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητό με 3G (4G δεν έχω) μου ζεσταίνεται πολύ, το έχω παρατηρήσει με video call στο skype, αλλά και σε browsing χωρίς πολύ καλό σήμα. Και γίνεται αντιληπτή η αύξηση θερμοκρασίας ακόμα και πάνω από την ελαστική θήκη που του έχω.

Γενικά εσείς το έχετε παρατηρήσει; Μπορώ να δω από κάπου την εσωτερική του θερμοκρασία;

στην αρχη το παρατηρησα αυτο ισως επειδη του ειχα αλλαξει τα φωτα στο να το περιεργαστω, τωρα φυσιολογικα δεν εχω προβλημα ζεσταματος, εχω και ενα widget μπαταριας και βλεπω την θερμοκρασια της μπαταριας, πιστευω επισης πως αυτο το skype ειναι υπευθυνο για πολλα ασχημα εγω δεν το εχω βαλει καθολου και εχω το viber και το houngout, θα μου πεις μπορει να ειναι καποιος που δεν εχει android τοτε πως να συννενοηθεις μαζι του, τοτε οκ παω πασο, τι να πω αλλα το skype ειναι πολυ βαρια εφαρμογη, την ειχα στο neo V και καθηλονοταν, τωρα οσο για το 4G τι να πω? ειναι απιστευτη γρηγορη η ταχυτητα του ειναι σαν να συνδεεσαι στο ασυρματο του σπιτιου σου, εμενα τουλαχιστον, ομως οταν δεν εχει καλο σημα τοτε ναι θα ψαχνει κι οσο να το κανεις θα ζεσταινεται οποιοδηποτε κινητο

Μπορει να λεω κατι ασχετο ή να μπερδεψα λαθος πραγματα, αλλα υπαρχει καμια λειτουργια 'stamina'?

Η λειτουργία STAMINA για την μπαταρία του Ζ1 compact μειώνει την άσκοπη χρήση της μπαταρίας. Αναγνωρίζει πότε δεν λειτουργεί η οθόνη και απενεργοποιεί αυτόματα τις λειτουργίες που δεν χρειάζεσαι, ενώ διατηρεί τις ειδοποιήσεις που θες. Μόλις πιέσεις το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσεις την οθόνη, τα πάντα λειτουργούν και πάλι κανονικά.

Επιβεβαιώνω ότι η λειτουργία stamina κάνει εξαιρετική δουλειά. Εμένα με το stamina μόνιμα ενεργό (επειδή όταν είμαι στη δουλειά δεν το αγγίζω σχεδόν καθόλου το κινητό, ενώ το βράδυ το κλείνω εντελώς), μου κρατάει ανετότατα τουλάχιστον 5-6 μέρες η μπαταρία (αλλά δεν είμαι ο μέσος χρήστης smartphone).

Επιβεβαιώνω ότι η λειτουργία stamina κάνει εξαιρετική δουλειά. Εμένα με το stamina μόνιμα ενεργό (επειδή όταν είμαι στη δουλειά δεν το αγγίζω σχεδόν καθόλου το κινητό, ενώ το βράδυ το κλείνω εντελώς), μου κρατάει ανετότατα τουλάχιστον 5-6 μέρες η μπαταρία (αλλά δεν είμαι ο μέσος χρήστης smartphone).

5-6 μερες?????? τοσο πολυ??

Ναι αλλά είπα ότι δεν είμαι ο μέσος χρήστης smartphone.

Μέσα στο 24ωρο εργάσιμης μέρας, 6-7 ώρες είναι κλειστό, 11 ώρες με το σταμινα δεν τρέχει τίποτα (δεν έχω βάλει εξαιρέσεις), ζήτημα είναι αν αυτές τις ώρες το χρησιμοποιήσω αθροιστικά 15 λεπτά. Και τις υπόλοιπες ώρες πάλι είναι σε λειτουργία το σταμινα αλλά θα του κάνω και ήπια χρήση, με 1-2 ώρες κλήσεις, μερικά μηνύματα, ίσως λίγο σκυπε τσατ, τσεκαρισμα σε κανα μαιλ, κτλ...

Το προηγούμενο 3ήμερο που ήμουν ταξίδι και χρησιμοποίησα αρκετό skype με βιντεοκλήσεις σε 3G, αρκετό σερφάριμα και τις στάνταρ κλήσεις ομιλίας, έβγαλε 2,5 μέρες άνετα (με το στάμινα ενεργό και χωρίς εξαιρέσεις)! Δεν έχω ΦΒ βέβαια ώστε να τσεκάρω κάθε λεπτό τις κινήσεις και τα μηνύματα, που κάνουν όλοι!!

Γενικά το κινητάκι μας σε standby διαλύει τον ανταγωνισμό, τώρα αν κάποιος θέλει να το ξεζουμίσει, νομίζω και πάλι κρατάει καλά.

το κινητο οσο το ειχα εβγαζε 2 μερες ανετα με 4-6 ωρες οθονης και αρκετο fb,instagram, viber,whatsapp κτλ κτλ..1 ωρα κλησεων και μονιμα ανοχιτα ολα,wifi,3G..τι αλλο να θες δλδ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μπαίνω και γω στην παρέα από την άλλη εβδομάδα! Το έκανα παραγγελία και ζήτησα να μου φέρουν 17ης εβδομάδας και μετά! Όχι ότι θ' αλλάξει κάτι, αλλά έτσι για να έχουμε να λέμε!!:p Ελπίζω να μου βγει καλό το μικρούλι γιατί μπούχτισα με τις "παντόφλες" κινητά! Έχω και το mini retina αν θέλω κάτι σε μεγαλύτερο!

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact