Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείς ότι τελικά υπάρχει διάχυση ;;;:blink:

Σαφώς και υπάρχει ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2671795

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μου έβγαλε ένα system update μεγέθους 0.2 ΜΒ....

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα δεν μου έχει έρθει ακόμα το update (έλεγχος με companion και SEUS). Σε αναμονή γιατί δεν παλεύεται ο ήχος!!!

Nαι, Οver The Air. Σε μένα ήρθε χθες το βράδυ.

Περίεργο , γιατί δεν υπάρχει καμία αναφορά πουθενά από κάποιον ότι του έχει έρθει ήδη το update. Μήπως το κινητό σου ειναι branded σε κάποιο carrier και είναι κάτι άλλο αυτό το update που σου ήρθε;

Περίεργο , γιατί δεν υπάρχει καμία αναφορά πουθενά από κάποιον ότι του έχει έρθει ήδη το update. Μήπως το κινητό σου ειναι branded σε κάποιο carrier και είναι κάτι άλλο αυτό το update που σου ήρθε;

Πουθενά;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5312179#post5312179

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις δίκιο. Το είχα διαβάσει το post σου αλλά για κάποιο χαζό λόγο δεν είδα καν το nickname και νόμιζα πως είστε το ίδιο πρόσωπο με το παιδί. Στο xda πάντως δεν έχω δει κάποια αναφορά μέχρι στιγμής. Ούτε στο xperiablog που εκεί το αναφέρουν πολύ γρήγορα. Οπότε λογικά θα είναι τύπου fix και όχι ολόκληρη Rom ξανά από την αρχή ε;

Edited by ackel

Έχεις δίκιο. Το είχα διαβάσει το post σου αλλά για κάποιο χαζό λόγο δεν είδα καν το nickname και νόμιζα πως είστε το ίδιο πρόσωπο με το παιδί. Στο xda πάντως δεν έχω δει κάποια αναφορά μέχρι στιγμής. Ούτε στο xperiablog που εκεί το αναφέρουν πολύ γρήγορα. Οπότε λογικά θα είναι τύπου fix και όχι ολόκληρη Rom ξανά από την αρχή ε;

Δεν έχω ιδέα.

Μου έβγαλε ένα update 0.2 MB και το έκανα. :p

Δεν έδειξε τι άλλαξε.

Και το κινητό μου είναι unbranded.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευτυχής κάτοχος κι εγώ του Z1compact εδώ και μια εβδομάδα. Ας πω τις εντυπώσεις μου.

Καταρχάς θα πω οτι για να λατρέψεις ή να μισήσεις μια συσκευή, σημαντικότατο ρόλο παίζει η συσκευή που είχες πριν. Άρα οι εντυπώσεις του καθενός, όπως και η δική μου, είναι εντελώς υποκειμενικές.

Η συγκεκριμένη συσκευή είναι τερατάκι τσέπης. Άπιαστο στο θέμα ταχήτητα/απόδοση. Λαγκ δεν θα δεις ούτε αν το πιάσει στα χέρια της η Κριστίν Λαγκ-άρντ. :p

Το μέγεθός του είναι μια χαρά, αν και είναι το ίδιο με το Lg NitroHD που έχω και το οποίο έχει μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό είναι και ένα (ίσως το μόνο) παράπονο που έχω. Οτι με τόσο χώρο κάτω, θα μπορούσε άνετα να έχει hardware keys. Ίσως βέβαια και να μη γινόταν κατασκευαστικά, αυτό είναι τεχνικό θέμα.

Λίγο πολύ τα γενικά τα ξέρετε ήδη, άρα θα πω την άποψη μου μόνο πάνω στα θέματα που προβληματίζουν αρκετούς.

Καταρχήν το θέμα του kitkat. Εγώ προσωπικά δεν βρίσκω το λόγο να κάνω την αναβάθμιση. Δεν έχει δα και τόσα το 4.4.2 να προσφέρει έναντι του 4.3. Αν θα έκανα την αναβάθμιση πιθανότατα θα ήταν για να ξεφορτωθώ το ενοχλητικό notification οτι υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα που να χρειάζεται να λυθεί μέσω update, άρα γιατί να το σκαλίσω?

Όσον αφορά το root, για την ώρα ούτε αυτό το χρειάζομαι αφού δέν έχω λόγο να πάω σε custom ROM και το bloatware της sony (και όχι μόνο) γίνεται εύκολα disable. Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι ο chrome. Αλλά αυτό τακτοποιείται εύκολα.

Ερχόμενος απο συσκευή που ήταν αναγκαία η custom ROM και έχοντας αντιμετωπίσει τα κολλήματα αυτού του ζητήματος (η μια ROM έχει θέμα με την κάμερα, η άλλη δεν υποστηρίζει 1080p, η παράλλη έχει θέμα με το bluetooth κλπ) είμαι πολύ ικανοποιημένος που δεν χρειάζεται να μπω σε αυτή τη διαδικασία.

Όσον αφορά την οθόνη και το προστατευτικό, δε με χαλάει. Αν βάλω κάποιο extra (πχ Rhino) θα μπει απο πάνω. Αν μπω στη διαδικασία να το βγάλω θα είναι γιατι γρατζουνίστηκε. Ακόμα είναι στην πένα οπότε μια χαρά. Η οθόνη είναι λίγο μουντή αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το προστατευτικό. Έχει να κάνει με τον αισθητήρα. Αν κλείσεις αυτή την παπάτζα τη ρύθμιση να προσαρμόζεται στο εξωτερικό φως και ρυθμίσεις το brightnes εκεί που θέλεις, τούμπανο είναι.

Τώρα στο θέμα της κάμερας. Ναι, υπάρχει το θέμα του flash bleed. Και ουσιαστικά αυτό είναι το πρόβλημα. Η φωτό με θόρυβο και δεν ξέρω τι άλλο που παραπονιούνται πολλοί έχει να κάνει με αυτό. Δεν φταίει το λογισμικο της sony (αν και χωράει βελτίωση) ούτε θα το λύσεις με 3rd party apps. Αν βγάλεις φωτογραφία με φάτσα τον ήλιο, το γύρω-γύρω θα είναι μαύρο, αυτό όμως δε σημαίνει οτι η φωτογραφική "δεν έχει καλό exposure". Έτσι κι εδώ, τρώει τη λάμπα μέσα στο φακό και λογικό είναι να γίνουν όλα π...τάνα.

Στη μαύρη έκδοση η λύση είναι απλή, τραβάς μια γραμμούλα με μαρκαδοράκι και τέλος. Δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο, δεν θα υφάνεις αργαλιό. (ακούγεται μάλιστα οτι στις νέες παρτίδες το "δαχτυλίδι" του φακού θα είναι ελαφρώς υπερυψωμένο για να λύσει αυτο το πρόβλημα). Μόλις λύσεις το flash bleed οι φωτό είναι παραπάνω απο αξιοπρεπείς για κινητό. Το τονίζω αυτο, ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ. Κινητό έχετε πάρει μάγκες, δεν θα τραβήξετε και φωτογραφία για πούλιτζερ. Υποτείθεται ο άλλος δίνει μια περιουσία για φωτογραφική και μετά περνάει και τις φωτό απο το photoshop. Είναι αμαρτία να απαιτείς αυτό το αποτέλεσμα απο ένα τηλέφωνο.

Σκοπός των κατασκευαστριών εταιριών είναι να καλύψουν όσο περισσότερες απο τις περιπτώσεις που μπορεί να θέλεις να βγάλεις φωτογραφία αλλά δεν κουβαλάς μαζί σου φωτογραφική. Και ας είμαστε ειλικρινεις, αυτές οι περιπτώσεις είναι να βγάλεις καμιά φωτό με την παρέα σε κανα μπαράκι, να βγάλουν οι γκόμενες το καλοκαίρι καμιά POV φωτό με τα γόνατά τους στην ξαπλώστρα κλπ. Άσε που οι μισές θα φάνε και κανένα απο αυτά τα χαζοεφέ του instagram. Ε, γι αυτή τη δουλειά είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Δεν λέει η Sony στον επαγγελματία φωτογράφο "παράτα την Pentax που αγόρασες 8 χιλιάρικα και πήγαινε στη δουλειά με το xperia". Τώρα αν εσύ θες στη φωτογραφία που έβγαλες προχθές στην Πάολα να κάνεις ζουμ στα δόντια και να μπόρεις να δεις τι έφαγε το μεσημέρι... ε, μάλλον έχεις υπερβολικές απαιτήσεις απο ένα κινητό που δεν είναι αυτή η δουλειά του. Extra feuture είναι. Όπως πολλές φωτογραφικές έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσεις τις φωτό στο fb αλλά δεν θα παίξεις και zynga poker απο τη φωτογραφική σου.

Με λίγα λόγια, πιστεύω οτι το xperia Z1 compact θα ικανοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού όπως ακριβώς είναι, out of the box. Απο εκεί και ύστερα ο καθένας μπορεί να κάνει όποιες μικροπαρεμβάσεις θέλει για να το φέρει πιο πολύ στα γούστα του. Κατ'εμέ δεν θέλει τίποτα σπουδαίο το κινητό για να σε κερδίσει. Εγώ είμαι υπερευχαριστημένος.

Edited by Theiosbill

Ξέρει κανείς (αν αγόρασε και την έψαξε) αν το Public έχει την συσκευή με την JDI οθόνη?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρ' όλ' αυτά, μιάς και δεν υπήρχε πρόβλημα διάχυσης φωτός του φλάς :wacko:, και μιάς και η Sony δεν ήξερε πως να περάσει τον καιρό της :secret:, αποφάσισε να κάνει το "δαχτυλίδι" γύρω από τον φακό του Z1C πιό παχύ και κυρίως υπερυψωμένο στα μοντέλα πρόσφατης παραγωγής...όχι γιατί υπήρχε πρόβλημα, απλά για λόγους αισθητικής! :X:tease:

http://s3.postimg.org/wne7htj4z/8e5yparu.jpg

Φίλε haki που το βρήκες αυτό το Ζ1c πρόσφατης παραγωγής με την υπερυψωμένη κάμερα?

Edited by alex61

Τι κι αν του Public είναι JDI;;; Μη μου πείς ότι θα τους τιμήσεις με πεντέμιση κατοστάρικα!!! :blink:

Πεντέμισι κατοστάρικα όταν η τιμή στα σκρουτζομάγαζα έχει πάει ήδη στα 389€;;; Έγκλημα κατά της τσέπης, αν μη τι άλλο.

Πάντως τώρα όσον αφορά την τιμή στα σκρουτζομάγαζα, έβλεπα ότι τις τελευταίες μέρες η τιμή του κατέβαινε κανένα μισό ευρουλάκι τη μέρα, άντε ένα ευρώ με το ζόρι. Έσκασε μύτη ένας (σημειωτέον, σκρουτζομάγαζο χωρίς καμία αξιολόγηση) που το πήγε κατευθείαν στα 389, ήδη ένας τσίμπησε και το κατέβασε, τώρα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Προβλέπω μέχρι το πάσχα να πηγαίνει τρένο για τα 360-370€. :cool:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αυτό το κινητό το λατρεψα απο την πρωτη στιγμή που βγήκε... το δαχτυλίδι γύρω από τον φακό του Z1C άλλαξε και περίμένω το πρόβλημα να έχει λυθει. Update για τον ήχο βλέπω. Επίσης το φράγμα των 400 ευρω έσπασε οπότε πάμε τώρα κάτω απο 360 να παρω και το dock. άντε σιγα σιγα να περάσουν ολα να ερθω και γω στην αξιοζήλευτη παρέα σας :)
Samsung Galaxy S10e

Πλάκα-πλάκα, αν όντως υπάρχουν καινούργιες παρτίδες στις οποίες το δαχτυλίδι του φακού είναι αλλαγμένο/υπερυψωμένο, πώς είναι δυνατόν να ξέρουμε τι συσκευή θα παραλάβουμε όταν το παραγγείλουμε; :worry:

Αυτό το κινητό το λατρεψα απο την πρωτη στιγμή που βγήκε... το δαχτυλίδι γύρω από τον φακό του Z1C άλλαξε και περίμένω το πρόβλημα να έχει λυθει. Update για τον ήχο βλέπω. Επίσης το φράγμα των 400 ευρω έσπασε οπότε πάμε τώρα κάτω απο 360 να παρω και το dock. άντε σιγα σιγα να περάσουν ολα να ερθω και γω στην αξιοζήλευτη παρέα σας :)

Προσφατα αγορασε ο κολλητος μου το Ζ και ειχε μεσα και docking station και 2 NFC tags και δυο προστατευτικα οθονης..

εγω το ειχα παρει τον σεπτεμβρη και ειχε μεσα μονο τα ακουστικα. Αυτο ειναι αδικια. :p

δεν λεω τον πονο μου (μονο) απλα προσεξτε στα διαφορα σκρουτζομαγαζα μηπως το δινουν μαζι με dock..;)

Πλάκα-πλάκα, αν όντως υπάρχουν καινούργιες παρτίδες στις οποίες το δαχτυλίδι του φακού είναι αλλαγμένο/υπερυψωμένο, πώς είναι δυνατόν να ξέρουμε τι συσκευή θα παραλάβουμε όταν το παραγγείλουμε; :worry:

Δεν θα το ξερεις. Απλα θα ελπιζεις να μην εχεις πεσει σε στοκ καταστηματος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Προσφατα αγορασε ο κολλητος μου το Ζ και ειχε μεσα και docking station και 2 NFC tags και δυο προστατευτικα οθονης..

εγω το ειχα παρει τον σεπτεμβρη και ειχε μεσα μονο τα ακουστικα. Αυτο ειναι αδικια. :p

δεν λεω τον πονο μου (μονο) απλα προσεξτε στα διαφορα σκρουτζομαγαζα μηπως το δινουν μαζι με dock..;)

Το dock δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα, καθώς υπάρχουν και απομιμήσεις σε διάφορα sites, αλλά επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το dk-31 των Z1/Ζultra που έρχεται λίγο πιο φθηνά. Όπως και να 'χει, το θεωρώ δευτερεύον αξεσουάρ. Αν βρεις το μαγνητικό καλώδιο, είσαι μια χαρά. Επίσης, εντελώς απαραίτητο για παραγγελία και αγορά πριν έρθει η συσκευή στα χέρια σου είναι ένα ζεύγος screen protectors για μπρος-πίσω (κατά προτίμηση tempered glass με σκληρότητα 9H),καθώς και μια προστατευτική θηκούλα για τα αλουμινένια μέρη

Δεν θα το ξερεις. Απλα θα ελπιζεις να μην εχεις πεσει σε στοκ καταστηματος.

Είναι ολίγον τι λαχείο δηλαδή. Φαντάζομαι ότι αν παραγγείλω από μαγαζί που συνήθως δεν κρατάει πολύ στοκ, είναι μια κάποια εγγύηση. Έτσι κι αλλιώς όμως θα πάρω τη μαύρη έκδοση, οπότε ακόμα κι αν μου τύχει η παλιά παρτίδα, με ένα μαρκαδοράκι θα γίνει κομπλέ. ;)

Edited by panosz75

Δεν θα πηγαινα ποτε σε μη επωνυμη λυση για οτιδηποτε εχει να κανει με φορτιση. Δεν διακινδυνευω με τιποτα την ΜΗ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ μπαταρια μου βαζοντας την σε ο,τι ναναι φορτιστη/dock. Ασε που τα noname docks μπορει να μην φορτιζουν με την ιδια ταχυτητα.

Απο κει και περα προχθες εβαλα θηκη στο κινητο μου μετα απο 6 μηνες και αυτο επειδη εφαγε σουπα.. αλλα θα την βγαλω παλι. αν αγορασεις τη συσκευη θα καταλαβεις γιατι δεν θα θα θες να του βαλεις θηκη. ;)

Η συσκευη νομιζω τα πηγαινει ψιλοκαλα οποτε μεχρι να το παρεις οι πιθανοτητες να πετυχεις καινουρια συσκευη θα ειναι περισσοτερες. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπόν, ήρθε εκείνο το update fix σε κάποιον άλλο; Ακόμα περιμένω μήπως και διορθώσει το πρόβλημα του ήχου.

Αλλάζω sound profiles πολύ συχνά, και έχω διαπιστώσει το πρόβλημα. Χρησιμοποιεί κάνεις καμία εφαρμογή;

Ευχαριστώ!

VirtusJunxitMorsNonSeparabit

Δεν θα πηγαινα ποτε σε μη επωνυμη λυση για οτιδηποτε εχει να κανει με φορτιση. Δεν διακινδυνευω με τιποτα την ΜΗ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ μπαταρια μου βαζοντας την σε ο,τι ναναι φορτιστη/dock. Ασε που τα noname docks μπορει να μην φορτιζουν με την ιδια ταχυτητα.

Απο κει και περα προχθες εβαλα θηκη στο κινητο μου μετα απο 6 μηνες και αυτο επειδη εφαγε σουπα.. αλλα θα την βγαλω παλι. αν αγορασεις τη συσκευη θα καταλαβεις γιατι δεν θα θα θες να του βαλεις θηκη. ;)

Η συσκευη νομιζω τα πηγαινει ψιλοκαλα οποτε μεχρι να το παρεις οι πιθανοτητες να πετυχεις καινουρια συσκευη θα ειναι περισσοτερες. :)

Έννοια σου Κωνσταντίνε, το έχω πιάσει στα χέρια μου και όντως η αίσθηση είναι απίστευτη. Διαφορετική μεν από το αλουμίνιο που έχω στο Ν8 μου, αλλά πραγματικά σου δίνει την εντύπωση του premium. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που δε θα διακινδύνευα να το έχω εκτεθειμένο. Εξάλλου τα αλουμινένια του μέρη φοβάμαι περισσότερο, να μην ξεφλουδιστούν σε τυχόν πτώση, αν και γενικώς προσέχω πολύ τις συσκευές μου.

Όσο για το dock και γενικά τις μεθόδους φόρτισης, δεν έχεις άδικο. Απλά νιώθω ότι η Sony μας ταλαιπωρεί μην έχοντας φέρει ακόμα το μαγνητικό καλώδιο σκέτο χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις όλο το dock. Στο αυτοκίνητο πώς θα φορτίζω, θα κουβαλάω κι εκεί το dock ή θα χρησιμοποιώ κάτι σε ιμιτασιόν; Μήπως νομίζει ότι θα ανοιγοκλείνω το κάλυμμα και θα χρησιμοποιώ τη microUSB; Όχι φυσικά.

Το κινητό υποστηρίζει το πρότυπο wireles Qi;

[sIGPIC][/sIGPIC]

konstantinoslp μην ανησυχεις όλα τα ψάχνω.. ;) Το dock το θεωρω σημαντικό γιατι το κινητό θα έχει θήκη πάνω και βαριέμαι το βγάλε βάλε + οτι δεν χαλάς και το πορτάκι του mUSB. Και μιάς και μιλάμε για θήκη που να ταιριάζει σε dock νομίζω αυτή θα ναι η καλύτερη λύση..( οπότε screen protector με αυτη την θήκη δεν νομίζω οτι μου χρειάζεται.. ) Αλλα θυμίζω οτι μέχρι το καλοκαίρι που θα γίνει η αγορά πολλα μπορουν να αλλαξουν :rolleyes::lol:

Έννοια σου Κωνσταντίνε, το έχω πιάσει στα χέρια μου και όντως η αίσθηση είναι απίστευτη. Διαφορετική μεν από το αλουμίνιο που έχω στο Ν8 μου, αλλά πραγματικά σου δίνει την εντύπωση του premium. Ίσως είναι και ένας από τους λόγους που δε θα διακινδύνευα να το έχω εκτεθειμένο. Εξάλλου τα αλουμινένια του μέρη φοβάμαι περισσότερο, να μην ξεφλουδιστούν σε τυχόν πτώση, αν και γενικώς προσέχω πολύ τις συσκευές μου.

Όσο για το dock και γενικά τις μεθόδους φόρτισης, δεν έχεις άδικο. Απλά νιώθω ότι η Sony μας ταλαιπωρεί μην έχοντας φέρει ακόμα το μαγνητικό καλώδιο σκέτο χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις όλο το dock. Στο αυτοκίνητο πώς θα φορτίζω, θα κουβαλάω κι εκεί το dock ή θα χρησιμοποιώ κάτι σε ιμιτασιόν; Μήπως νομίζει ότι θα ανοιγοκλείνω το κάλυμμα και θα χρησιμοποιώ τη microUSB; Όχι φυσικά.

Α!!! θα σε μαλώσω!!! Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"
Samsung Galaxy S10e

Α!!! θα σε μαλώσω!!!

Το ότι κυκλοφορεί στο ebay, αυτό το ξέρω, και φυσικά από online κατάστημα θα το προμηθευτώ. Εγώ μιλάω να υπάρχει επίσημα σαν αξεσουάρ για τη συσκευή σε ελληνικό κατάστημα ή έστω να μπορώ να το προμηθευτώ από την ελληνική αντιπροσωπεία, χωρίς να χρειάζεται να ψαχτώ αν είναι γνήσιο ή όχι.

Επιπλέον, πολλά τέτοια καλώδια έχουν κατακλύσει την αγορά, και δεν είναι όλα γνήσια. Ως γνωστόν, η μαγνητική υποδοχή των Z1 / Z1 compact / Z Ultra είναι τέτοια ώστε τα πινάκια να είναι ασσύμετρα (το ένα κυκλικό, το άλλο οβάλ), έτσι ώστε να μπαίνει μόνο με έναν τρόπο (καθώς το συνδέεις, το καλώδιο πρέπει να πηγαίνει προς τα κάτω). Υπάρχουν τέτοια καλώδια (και στο ebay) που παρόλο που λένε genuine, έχουν συμμετρικά πινάκια (άρα είναι μαϊμού) και προσωπικά πιστεύω ότι δημιουργούν πρόβλημα στη φόρτιση. Δεν εννοώ το συγκεκριμένο λινκ που παραθέτεις, αλλά άλλα που έχω δει ήδη, και είναι αρκετά.

Επίσης, κάποιος (από τους πολλούς που ψωνίζουν από τις ελληνικές αλυσίδες) που θα προμηθευτεί τη συσκευή και κάποια στιγμή αντιληφθεί ότι η συσκευή του έχει πάψει να είναι πλέον αδιάβροχη, γιατί έχει ανοίξει πάμπολλες φορές η θύρα microUSB για να φορτίσει (π.χ. μία φορά τη μέρα) και χάλασε η μόνωση, θα αναρωτηθεί γιατί δεν υπήρχε το συγκεκριμένο καλώδιο μαγνητικής φόρτισης στο μαγαζί από όπου ψώνισε. Και αυτό δεν είναι ευθύνη κανενός Public, ή Πλαισίου, Κοτσώβολου κλπ. Είναι ευθύνη της μαμάς εταιρίας που δεν κυκλοφόρησε ευρέως το αξεσουάρ αυτό.

Edited by panosz75

Καλησπέρα!!! Πάλι έχω πρόβλημα!!! Εδώ και κάποιες μέρες ενώ έχω τον ήχο του τηλεφώνου στο μέγιστο, όταν είναι κλειδωμένο ακούγεται ελάχιστα. Μόλις το ξεκλειδώσω, δυναμώνει. Το θέμα είναι ότι δεν το ακούω καθόλου γιατί το έχω σε θήκη... Αυτό έγινε μετά από κάποια αναβάθμιση, αλλά δεν μπορώ να βρω πώς να το ρυθμίσω! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;;;:(:(:(:(:(:(:(:

Καλησπέρα!!! Πάλι έχω πρόβλημα!!! Εδώ και κάποιες μέρες ενώ έχω τον ήχο του τηλεφώνου στο μέγιστο, όταν είναι κλειδωμένο ακούγεται ελάχιστα. Μόλις το ξεκλειδώσω, δυναμώνει. Το θέμα είναι ότι δεν το ακούω καθόλου γιατί το έχω σε θήκη... Αυτό έγινε μετά από κάποια αναβάθμιση, αλλά δεν μπορώ να βρω πώς να το ρυθμίσω! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;;;:(:(:(:(:(:(:(:

Περιμένουμε από αύριο update που να λύνει αυτό το πρόβλημα που περιγράφεις. Το έχουμε αν όχι όλοι, οι περισσότεροι. Αν παρατηρήσεις προσεκτικά ο ήχος ακούγεται από το ακουστικό αντί για το ηχείο. Αν κάνεις restart διορθώνεται προσωρινά το πρόβλημα.

Περιμένουμε από αύριο update που να λύνει αυτό το πρόβλημα που περιγράφεις. Το έχουμε αν όχι όλοι, οι περισσότεροι. Αν παρατηρήσεις προσεκτικά ο ήχος ακούγεται από το ακουστικό αντί για το ηχείο. Αν κάνεις restart διορθώνεται προσωρινά το πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ!

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact