sks13sakis Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 λοιπον, χθες ειχα το S4 της κολλητης μου, και επαιζα στο γραφειο με τη φωτογραφικη που δεν ειχα δυνατο φωτισμο.. Απο την οθονη του κινητου δεν εβλεπα διαφορα με το Ζ1c. Ακριβως ιδιος θορυβος, και επισης πολλες βγαιναν κουνημενες απο την ιδια (εβαλα επιτηδες να τραβηξει επειδη ειναι ασχετη, να δω ποιο αντιμετωπιζει καλυτερα εναν ασχετο. ειχε ποσοστο 80% στις κουνημενες, δεν ξερω γιατι, εγω ποτε δεν βγαζω τετοιες). 2ον, εκανα χθες επαναφορα εργοστασιακων, διαγραφη ολων, φορματ της SD στο pc και μετα και στο κινητο για να τη διαμορφωσει οπως πρεπει, περασα την 4.4 με SUS, εβαλα την SD πριν το ανοιξω με τους φακελους των φωτογραφιων (τους ειχα ριξει στο pc) και των επαφων (system/pim) και απο το βραδυ μεχρι τωρα χτυπαει κανονικα. με τον chrome Κανονικα στο κινητο! Για συνεδεσε μια και τα ακουστικα. Γιατι το δικο μου(Ζ1)από την δευτερα που εκανα τα φορματ και τα λοιπα,δουλευε κανονικα,σημερα που χρειαστηκα τα ακουστικα,αρχισε παλι τα ιδια,μου εχει σπασει τα νευρα Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Για συνεδεσε μια και τα ακουστικα. Γιατι το δικο μου(Ζ1)από την δευτερα που εκανα τα φορματ και τα λοιπα,δουλευε κανονικα,σημερα που χρειαστηκα τα ακουστικα,αρχισε παλι τα ιδια,μου εχει σπασει τα νευρα εγω δεν τα ειχα συνδεσει ποτε ομως, και ενω το εκανε με την αναβαθμιση OTA Που ειχα κανει αρχικα, τωρα που την εκανα οπως περιεγραψα ειναι οκ. Το κινητο το εχει ο πατερας μου αλλα μιλαει πολλες ωρες, πολλα τηλεφωνα βασικα, και μου ειπε οτι ειναι οκ σημερα. Χθες απλα το ειχα στο γραφειο μαζι με το s4. Τα ακουστικα δε ρισκαρω να τα βαλω 1ον γιατι βαριεμαι να το ξαναστηνω, αν ηταν δικο μου θα το εκανα, και 2ον γιατι φευγει ταξιδι σημερα και θα ερθει κυριακη. μεχρι τοτε αν χτυπαει κανονικα ή οχι θα το ξερω,γιατι σε μενα τα χωνει παντα αφου εγω του αλλαζω τις συσκευες. Παντως αν δεν βαριεσαι ξανακανε την διαδικασια οπως ειπα. εχω ελληνικη ρομ, μηπως να φτιαξω ενα FTF να σας το δωσω? δεν θυμαμαι τη διαδικασια, αν μου τη στειλει καποιος τη βγαζω. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το θέμα που λέτε με τα ακουστικά, που προκαλεί πρόβλημα στην μεταφορά του ήχου κλήσης από το ηχείο στο ακουστικό, γίνεται μόνο στην 4.4.2 ή και στην 4.3; Αν πετάξεις τον Chrome, συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 εγω δεν τα ειχα συνδεσει ποτε ομως, και ενω το εκανε με την αναβαθμιση OTA Που ειχα κανει αρχικα, τωρα που την εκανα οπως περιεγραψα ειναι οκ. Το κινητο το εχει ο πατερας μου αλλα μιλαει πολλες ωρες, πολλα τηλεφωνα βασικα, και μου ειπε οτι ειναι οκ σημερα. Χθες απλα το ειχα στο γραφειο μαζι με το s4. Τα ακουστικα δε ρισκαρω να τα βαλω 1ον γιατι βαριεμαι να το ξαναστηνω, αν ηταν δικο μου θα το εκανα, και 2ον γιατι φευγει ταξιδι σημερα και θα ερθει κυριακη. μεχρι τοτε αν χτυπαει κανονικα ή οχι θα το ξερω,γιατι σε μενα τα χωνει παντα αφου εγω του αλλαζω τις συσκευες. Παντως αν δεν βαριεσαι ξανακανε την διαδικασια οπως ειπα. εχω ελληνικη ρομ, μηπως να φτιαξω ενα FTF να σας το δωσω? δεν θυμαμαι τη διαδικασια, αν μου τη στειλει καποιος τη βγαζω. Στην ενοτητα του Ζ1,θα δεις ότι αυτην την διαδικασια εκανα την δευτερα,και μεχρι σημερα ημουν ενταξει,αλλα τελικα....δεν είμαι.... Μαλλον πρεπει να μας δει η σονυ συντομα(εξαλου χαμος γινεται,με το συγκεκριμενο πρόβλημα,και στα τρια μοντελα). Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Το θέμα που λέτε με τα ακουστικά, που προκαλεί πρόβλημα στην μεταφορά του ήχου κλήσης από το ηχείο στο ακουστικό, γίνεται μόνο στην 4.4.2 ή και στην 4.3; Αν πετάξεις τον Chrome, συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα; οπως ειπα, τον πεταξα και δεν εφτιαξε. τωρα που εκανα καθαρη εγκατασταση κτλ κτλ παιζει προς το παρον Στην ενοτητα του Ζ1,θα δεις ότι αυτην την διαδικασια εκανα την δευτερα,και μεχρι σημερα ημουν ενταξει,αλλα τελικα....δεν είμαι.... Μαλλον πρεπει να μας δει η σονυ συντομα(εξαλου χαμος γινεται,με το συγκεκριμενο πρόβλημα,και στα τρια μοντελα). Δεν το συζηταμε οτι πρεπει να γινει διορθωτικη αναβαθμιση..απλα αν λιγοστευει το προβλημα με καθαρη κτλ τοτε καλο ειναι να την κανουμε. Αλλιως ενα λινκ με την 4.3 θα ηταν απαραιτητο.. Δεν εχω δει και πουθενα να κυκλοφορει καμια ανακοινωση απο σονυ. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 οπως ειπα, τον πεταξα και δεν εφτιαξε. τωρα που εκανα καθαρη εγκατασταση κτλ κτλ παιζει προς το παρον Μόνο στην 4.4.2 υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα ή και στην 4.3; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μόνο στην 4.4.2 υπάρχει το συγκεκριμένο πρόβλημα ή και στην 4.3; στην 4.3 δεν ειχα κανενα θεμα ουτε στο Ζ1 ουτε στο Ζ1 compact. οποτε δε νομιζω να εχει προβλημα η συγκεκριμενη εκδοση. δε θυμαμαι να ανεφερει και κανας αλλος προβλημα.. γιαυτο ζητησα λινκ για 4.3 αλλωστε! αλλα πιστευω θα το λυσουν συντομα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Μάλιστα. Τουλάχιστον η 4.3 είναι αξιόπιστη απ' αυτή την άποψη. Πιστεύω θα δοθεί διορθωμένη αναβάθμιση απ' τη Sony. Πάντως όσον αφορά και την κάμερα, ιδίως σχετικά με την θολότητα, κάποιοι στο XDA προτείνουν τη χρήση third-party εφαρμογής. Μάλιστα υπάρχει μια αναφορά που λέει ότι η εφαρμογή Camera FV-5 δίνει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από την εργοστασιακή της Sony. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 λοιπον παιδες πηγα ειδα το κινητο απο κοντα..μπορω να πω οτι μαρεσε πολυ..ομορφο,ελαφρυ(και ας ειχα διαβασει σχολια περι λιγου παραπανου βαρους και κατι τετοια) και ανετο στο ενα χερι(αν και λιγο μεγαλυτερο απο οτι περιμενα)..πηγα το ειδα εδω διπλα στο πλαισιο που εχω..το παλικαρακι που ηρθε να μου εξηγησει καποια πραγματα σε γενικες γραμμες ηταν καλος..του ειπα για το flash bleed αλλα του ειπα οτι δεν με πειραζει επειδη δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος και εκει πεταξε κατ που σηκωνει κουβεντα..οτι η καμερα του ειναι καλυτερη μεχρι και απο αυτην του lumia 1020...απο τα δειγματα και μονο που εχω δει στο νετ γιατι δεν εχω κανενα απο τα 2 στο χερι μου θα ελεγα οτι υπερεβαλε..τελος παντων αμα βρω να πουλησω το σ4 μου εφυγα κατευθειαν για αγορα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 λοιπον παιδες πηγα ειδα το κινητο απο κοντα..μπορω να πω οτι μαρεσε πολυ..ομορφο,ελαφρυ(και ας ειχα διαβασει σχολια περι λιγου παραπανου βαρους και κατι τετοια) και ανετο στο ενα χερι(αν και λιγο μεγαλυτερο απο οτι περιμενα)..πηγα το ειδα εδω διπλα στο πλαισιο που εχω..το παλικαρακι που ηρθε να μου εξηγησει καποια πραγματα σε γενικες γραμμες ηταν καλος..του ειπα για το flash bleed αλλα του ειπα οτι δεν με πειραζει επειδη δεν ειμαι επαγγελματιας φωτογραφος και εκει πεταξε κατ που σηκωνει κουβεντα..οτι η καμερα του ειναι καλυτερη μεχρι και απο αυτην του lumia 1020...απο τα δειγματα και μονο που εχω δει στο νετ γιατι δεν εχω κανενα απο τα 2 στο χερι μου θα ελεγα οτι υπερεβαλε..τελος παντων αμα βρω να πουλησω το σ4 μου εφυγα κατευθειαν για αγορα...:) μαλλον σταματησε να τους τα σκαει η apple και τα παιρνουν απο σονυ.. αυτο με τους υπαλληλους ολων των μαγαζιων που ξαφνικα εκει που εθαβαν, εκθιαζουν εχει πολλη πλακα..και ειναι δειγμα των συμφεροντων καθε μαγαζιου (προφανως περιθωριο κερδους, κτλ) - καθαρα προσωπικη αποψη απο αυτα που εχω δει ως τωρα! Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Καλά, εντάξει. Μάλλον λιγουλάκι υπερβολικό τον κρίνω τον τύπο στο Πλαίσιο. Όχι και καλύτερη κάμερα απ' του 1020. Μακάρι να το είχα τώρα να έκανα συγκριτικό με το Ν8 μου, πάω στοίχημα ότι με το software που φοράει αυτή τη στιγμή ίσως να μη φτάνει ούτε το Ν8, κι αυτό μόνο στις ημερήσιες, γιατί στις νυχτερινές η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πάντως θα ήθελα να ενθαρρύνω όσους έχουν το Ζ1c στα χέρια τους, να δοκιμάσουν και third-party εφαρμογές κάμερας. Πάω στοίχημα ότι θα δουν καλύτερο αποτέλεσμα απ' την εργοστασιακή της Sony. Edited March 27, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 λετε να δουμε συντομα κανα z2 compact??χλωμο ε απο την στιγμη που η συσκευη ειναι καινουργια..:p ας ελπισουμε στο μελλον να φτιαξει ακομα πιο πολυ η καμερα με κανα update...ειδωμεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 και εκει πεταξε κατ που σηκωνει κουβεντα..οτι η καμερα του ειναι καλυτερη μεχρι και απο αυτην του lumia 1020...απο τα δειγματα και μονο που εχω δει στο νετ γιατι δεν εχω κανενα απο τα 2 στο χερι μου θα ελεγα οτι υπερεβαλε..τελος παντων αμα βρω να πουλησω το σ4 μου εφυγα κατευθειαν για αγορα...:) Ημαρτον...τι αλλο θα ακουσουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 νταξει το καταλαβα οτι ηθελε να με πεισει αλλα ειπαμε..μαρεσει που του πα οτι το ψαχνω και πολυ το πραγμα...:rolleyes: ηθελα να παω συα mediamarkt αλλα αργησα να βγω απο το σπιτι και δεν θα τα προλαβαινα ανοιχτα γιαυτο πηγα πλαισιο που ειναι κοντα...ημουν σιγουρος οτι ειτε θα ακουσω μπαρουφα ειτε δεν θα με αφηναν στην ησυχια μου και θα ηταν ολη την ωρα πανω απο το κεφαλι μου..νταξει τα παιδια οτι τους λενε κανουν αλλα γινονται σπαστικοι ωρες ωρες...ειδικα εκει στο πλαισιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 νταξει το καταλαβα οτι ηθελε να με πεισει αλλα ειπαμε..μαρεσει που του πα οτι το ψαχνω και πολυ το πραγμα...:rolleyes: ηθελα να παω συα mediamarkt αλλα αργησα να βγω απο το σπιτι και δεν θα τα προλαβαινα ανοιχτα γιαυτο πηγα πλαισιο που ειναι κοντα...ημουν σιγουρος οτι ειτε θα ακουσω μπαρουφα ειτε δεν θα με αφηναν στην ησυχια μου και θα ηταν ολη την ωρα πανω απο το κεφαλι μου..νταξει τα παιδια οτι τους λενε κανουν αλλα γινονται σπαστικοι ωρες ωρες...ειδικα εκει στο πλαισιο... Στο Πλαισιο θα σου λεγανε περιμενε μεχρι τις 11 Απριλιου να παρεις το S5. :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) Στο Πλαισιο θα σου λεγανε περιμενε μεχρι τις 11 Απριλιου να παρεις το S5. :lol: :lol: Μα στο Πλαίσιο έγινε η κουβέντα αυτή, ότι δήθεν το Z1c έχει καλύτερη κάμερα από το Lumia 1020. :lol: Εμένα πάντως σήμερα υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα που πιάσαμε την κουβέντα μου είπε ότι οι ναυαρχίδες του 2014 δεν προσφέρουν κάτι το εξαιρετικό, το δε Galaxy S5 το χαρακτήρισε "άθλιο". :blink: Τελικά οι μεγάλες αλυσίδες στην ελλάδα τείνουν να είναι απλά έκθεση κινητών, όπου πας βλέπεις αυτό που σε ενδιαφέρει και μετά το παραγέλνεις από σκρουτζομάγαζα ή άλλα e-shops, κι επιπλέον χώρος κουτσομπολιού και για να σπάμε πλάκα με τις ατάκες των πωλητών. :p :lol: Edited March 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μα στο Πλαίσιο έγινε η κουβέντα αυτή, ότι δήθεν το Z1c έχει καλύτερη κάμερα από το Lumia 1020. :lol: Εμένα πάντως σήμερα υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα που πιάσαμε την κουβέντα μου είπε ότι οι ναυαρχίδες του 2014 δεν προσφέρουν κάτι το εξαιρετικό, το δε Galaxy S5 το χαρακτήρισε "άθλιο". :blink: Τελικά οι μεγάλες αλυσίδες στην ελλάδα τείνουν να είναι απλά έκθεση κινητών, όπου πας βλέπεις αυτό που σε σνεδιαφέρει και μετά το παραγέλνεις από σκρουτζομάγαζα ή άλλα e-shops, κι επιπλέον χώρος κουτσομπολιού και για να σπάμε πλάκα με τις ατάκες των πωλητών. :p :lol: Ααα νομιζα στον Κωτσοβολο εγινε η παραπανω συζητηση. :p Καλα αμα αρχισω να λεω ιστοριες απο αλυσιδες και πωλητες θα μας βαλει χερι ο zxr.. Μηπως να ανοιξουμε θεμα στο off topic; "Εμπειριες απο πωλητες αλυσιδων" και να γραφουμε τα μαργαριταρια εκει; :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλά, εντάξει. Μάλλον λιγουλάκι υπερβολικό τον κρίνω τον τύπο στο Πλαίσιο. Όχι και καλύτερη κάμερα απ' του 1020. Μακάρι να το είχα τώρα να έκανα συγκριτικό με το Ν8 μου, πάω στοίχημα ότι με το software που φοράει αυτή τη στιγμή ίσως να μη φτάνει ούτε το Ν8, κι αυτό μόνο στις ημερήσιες, γιατί στις νυχτερινές η διαφορά θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πάντως θα ήθελα να ενθαρρύνω όσους έχουν το Ζ1c στα χέρια τους, να δοκιμάσουν και third-party εφαρμογές κάμερας. Πάω στοίχημα ότι θα δουν καλύτερο αποτέλεσμα απ' την εργοστασιακή της Sony. Καλημέρα πανο...αυτό με την εφαρμογή που λες υπάρχει στο play store... Αν είναι να το κατεβάσουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλημέρα πανο...αυτό με την εφαρμογή που λες υπάρχει στο play store... Αν είναι να το κατεβάσουμε.... Camera fv 5 Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλημέρα . Το πήρα και εγώ σε lime !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 (edited) Καλημέρα πανο...αυτό με την εφαρμογή που λες υπάρχει στο play store... Αν είναι να το κατεβάσουμε.... Καλημέρα. Camera FV-5 Camera Zoom FX Edited March 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλημέρα. Camera FV-5 Camera Zoom FX Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Τελικά οι μεγάλες αλυσίδες στην ελλάδα τείνουν να είναι απλά έκθεση κινητών, όπου πας βλέπεις αυτό που σε ενδιαφέρει και μετά το παραγέλνεις από σκρουτζομάγαζα ή άλλα e-shops, κι επιπλέον χώρος κουτσομπολιού και για να σπάμε πλάκα με τις ατάκες των πωλητών. :p :lol: true story...:innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Στην 4.4 υπάρχει επιλογή μεταξύ dalvik/art; Είναι σημαντικό νομίζω να το γνωρίζουν και οι κάτοχοι και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Στην 4.4 υπάρχει επιλογή μεταξύ dalvik/art; Είναι σημαντικό νομίζω να το γνωρίζουν και οι κάτοχοι και οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές. Εγώ ούτε καν ξέρω τι είναι αυτό! :confused: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts