chris_2005 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Σήμερα κυκλοφορεί κάποιο φυλλάδιο σε κάποια εφημερίδα; Έχω την εντύπωση ότι βγήκαν του Ιουλίου άρα λογικά θα πρέπει να τα δώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rasta Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Λογικό είναι τα ανέκδοτα να είναι βλακείες. 1ον γιατί που να βρουν τόσα πολλά ωραία ώστε να σου στέλνουν ένα κάθε μέρα 2ον αλλιώς να στα λέει κάποιος και αλλιώς να τα διαβάζεις στο κινητό. Τις περισσότερες φορές ο τρόπος που το λέει κάποιος σε κάνει να γελάς και όχι το περιεχόμενο του ανέκδοτου. Πάντως το συγκεκριμένο για το Μέγα Ναπολέοντα και να στο λέγανε και να μην το διάβαζες το ίδιο χάλια θα ήτανε. Ελπίζω να μπορείτε να διαγραφείτε απο την υπηρεσία γιατί έρχεται και χειμώνας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 μια χαρά ειναι τα ανέκδοτα.... εξάλλου ανέκδοτα είναι, γελοία πρέπει να είναι.... ο καθένας όπως τα αντιλαμβάνεται... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 eimai sxedon siguros pws 8a xrewnontai. to exei elegjei kaneis me f2g? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 ego exo f2g... telika mipos mou ta kanoun doro? Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 eimai sxedon siguros pws 8a xrewnontai. to exei elegjei kaneis me f2g? Και εγώ το πιστεύω. Εαν γίνεται μέσω της υπηρεσίας TIM Alerts σίγουρα χρεώνεται. Εαν είναι κάτι ξεχωριστό, άλλο αυτό... Δωρεάν ανέκδοτα έχεις σίγουρα εαν μπαίνεις στο TIM Plus και τα διαβάζεις. Σε alert νομίζω (ή καλύτερα πιστεύω) ότι χρεώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 an ftiajei kapoios thn epistolh telika, na jerete pws prin ligo kairo syzhtusa to idio pragma kai sto myphone mu apagoreysan na anaferw otidhpote exei na kanei me to forum, kai mu kleidwsan to thread, pragma gia mena aparadekto. h apostolh mias epistolhs pu ekfrazei genikh gnwmh atomwn pu exun na kanun me th texnologia, dhladh melwn tu myphone isws eixe kapoia mikrh, elaxisth shmasia, alla ayto den ginetai.. opote an steilete kati me onomata h kati tetoio eimai k gw mesa, sas stelnw stoixeia mesw pm. :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 κατά τη γνώμη μου όχι μόνο δεν έχει νόημα...δεν είναι και σωστό να μπλέξουμε το myphone! Για την επιστολή πρέπει να τη συντάξουμε κάποιοι(τηλεφωνικώς;skype; ό,τι θέλετε! ) και να υπογράψουμε με τα ονόματά μας! όποιος ενδιαφέρεται για τη σύνταξη του κειμένου ας μου στείλει pm ή mail στο mitriada@inf.uth.gr :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Μπορει να δημιουργηθει μια mailing list στην οποια οποιος στελνει email θα κοινοποιειται στην ΤΙΜ ή ακομα καλυτερα να φτιαξουμε ενα site που θα υπογραφουν ολοι την διαμαρτυρια αυτη και θα κοινοποιησουμε το site στο αρμοδιο τμημα της τιμ! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 παντως για το site εγω ειμαι μεσα :) αν θελετε πειτε μου.. εχω και το hosting να μην ψαχνομαστε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Αν και δεν βλέπω να συγκινούνται, θα πουν ότι πρόκειται για "ειδική" ομάδα χρηστών με περισσότερες γνώσεις και θα συνεχίσουν όπως έχουν σχεδιάσει, καλό είναι να γίνει μιας μορφής διαμαρτυρία! Μπορεί και να ΜΗΝ σκοπεύουν να δώσουν 3ης γενιάς υπηρεσίες σε καρτοκινητά ΤΙΜ. Θα φοβούνται μήπως "φορτωθεί" το ευαίσθητο δίκτυό τους! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 egw thn eixa panta energopoihmenh. poly kalh yphresia, kai ksexasmenh akoma k apo to tmhma ejyphrethshs! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Αφου μπορεις να μπεις στο jokes και να διαβασεςιολα τα ανεκδοτα που εχει η ΤΙΜ...μην κυοραζεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 paidia imarton dld.... ma*** eimai den ksero an me xreonoun???? mia protasi kaname kai amesos to vgalate apo ti miti, oti xreonetai... Loipon... DEN XREONETAI.... HELLOOOOOO.... Se poses glosses prepei na to poume dld???... Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 paidia imarton dld.... ma*** eimai den ksero an me xreonoun???? mia protasi kaname kai amesos to vgalate apo ti miti, oti xreonetai... Loipon... DEN XREONETAI.... HELLOOOOOO.... Se poses glosses prepei na to poume dld???... Free στα αγγλικά!! Kostenfrei στα γερμανικά!! Offerta στα ιταλικά!! Gratis στα ισπανικά!! Στα ελληνικά τώρα: εμείς λέμε ότι αν είναι με alert είναι δύσκολο να μην σε χρεώνει. Τώρα εντάξει εμείς δεν το δοκιμάσαμε εσύ που το δοκίμασες, εσύ ξέρεις. Να σου πω ότι πριν 2-3 χρόνια το είχα και εγώ αλλά μέσω των υπηρεσιών SIM. Όντως δεν χρέωνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 δεν αμφισβητούμε ρε! στην τελική όλοι έχουμε ένα f2g να δοκιμάσουμε! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venus_Is_A_Boy Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 :lol: Free στα αγγλικά!! Kostenfrei στα γερμανικά!! Offerta στα ιταλικά!! Gratis στα ισπανικά!! . :lol: Παράθεση His wicked sense of humour /// suggests exciting sex his fingers focus on her /// touches /// Venus is a boy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Τα ανέκδοτα της ΤΙΜ θυμίζουν μια διαφήμιση στην τηλεόραση που λέει κάποιος για ένα "lambateur"!!!!!!!!!!! Τόσο αστεία δηλαδή................... χεχεχε!!! οντως! αν κρινω απο το παραδειγμα... χαλια!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Τις προάλλες επισκέφθηκα ένα κατάστημα Tim βαριά τη καρδία να αλλάξω αναγκαστικά την usim μου σε απλές sim twincard γιατι με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η υπηρεσία. Όσο η υπάλληλος μου ενεργοποιούσε τις νέες κάρτες μάθαμε τυχαία πως αν έχω twincard όχι μόνο δεν θα έχω πια τη usim μου αλλά δεν θα μπαίνω καν σε 3g!!!!!!!!!!!!!! Άκυρο! Δεν μπορώ να καταλάβω από που και ως που ισχύει τέτοιο πράγμα! Και ενώ η Tim δεν μου δίνει καν 3g, η Vodafone την οποία τόσο απεχθάνομαι, παρέχει τις Vodafone Double over 3G, δηλαδή δύο USIM με το ίδιο νούμερο!!!!!!!!!!!!!! Έλεος! Και τώρα τι να κάνω? Να βγάλω τις twin χωρις 3g, ενώ και οι 2 συσκευές μου είναι 3g? Απλά το γράφω για να μην την πατήσει κανείς, γιατι πουθενά δεν γίνεται ενημέρωση επι αυτού! Αχχ.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Είναι σίγουρο αυτό; αφού πλέον δεν απαιτείται usim για να έχεις 3G... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Είναι σίγουρο αυτό; αφού πλέον δεν απαιτείται usim για να έχεις 3G... Αυτό ακριβώς λέω φίλε μου! Από που και ως που να ακυρώσουν το 3g? Γυρνάνε λέει τη γραμμή σε 2g only! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Αυτό ακριβώς λέω φίλε μου! Από που και ως που να ακυρώσουν το 3g? Γυρνάνε λέει τη γραμμή σε 2g only! Μου φαίνεται τελειώς τρελό και παράλογο! Δεν νομίζω να στέκει πάντως τεχνικά κάτι τέτοιο... Αφού παίζει το 3G σε απλή σιμ δεν είναι αναμενόμενο να παίζει κανονικά και σε twin sim; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Πέτρο χρόνια πολλά! Emperor69 το έχεις ενεργοποιήσει ήδη; Δεν λειτουργεί; Γιατί μου φαίνεται κουφό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Πέτρο χρόνια πολλά! Emperor69 το έχεις ενεργοποιήσει ήδη; Δεν λειτουργεί; Γιατί μου φαίνεται κουφό! Ευχαριστώ Χρήστο :) Επειδή δεν θυμάμαι καλά, οι twin sims 64 Κ δεν είναι; ή είναι πιο μικρές; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 ennoeitai pws den synexisa th diadikasia. krathsa th usim, opote den mporw na pw. mhpws jereis kanenas allos? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts